Ο καιρός έφτασε και όλα τα καλά τελειώνουν. Έτσι λοιπόν και η πολυαγαπημένη μου οθόνη μετράει αντίστροφα τις μέρες που τις απομένουν. Με συντρόφευσε από το 2001 και στάθηκε στο ύψος της όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα λοιπόν πρέπει να την αντικαταστήσω. Το budget μου αυτή την εποχή είναι χαμηλό και πρέπει να περιοριστώ μέχρι τα 200 ευρώ το πολύ.
Βρήκα τα εξής 3 μοντέλα και θέλω να μου πείτε γνώμες ή και καμία ακόμη καινούργια πρόταση.
E-SHOP.GR: PHILIPS 220VW8/FB BLACKE-SHOP.GR: LG W2234S-BN 22'' TFT BLACKE-SHOP.GR: SAMSUNG SYNCMASTER 2243NW BLACKΕπίσης, μία ακόμη επιθυμία μου είναι να είναι σε μαύρο χρώμα.
EDIT: Άκυρο. Τελικά δεν έκανε καλή επαφή το vga καλώδιο στην κάρτα γραφικών, δεν είχα βιδώσει τις βίδες που έχει και τραβήχτηκε λίγο, και έτσι εδώ και αρκετές μέρες μου έκανε κόλπα η οθόνη. Τουλάχιστον, γλίτωσα αυτό το έξοδο για τώρα.

Κατά τα Χριστούγεννα αν όλα πάνε καλά θα κάνω ολική αναβάθμιση του πισιου οπότε και θα αλλάξω την CRT μου με μία TFT για χωροταξικούς λόγους.
Edited by Fingolfin, 05 October 2008 - 18:01.