Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Γνώμες για αγορές hardware

• Please log in to reply
554 replies to this topic

#61 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 December 2008 - 16:31

ο 9550 με p45 φτανει ΑΝΕΤΑ με μετρια ψυχτρα και νορμαλ ρευματα στα 3.6-3.6 και με μια πΧιο πγοιοτικη τα 4+!
εχωντας ηδη 775 δεν αξιζει με καμια παναγια η μεταβαση σε ι7 και λοιπες προτασεις.
μπετα τεστερ να γινεις για πιο λογο .

το γουεστερν ειναι φοβερο μηχανακι ,που καταργει ουσιαστικα ενα htpc.

Ι concur, he speaks the truth. Για το Γουέστερν, μόνο κόλλημα είναι πως δεν ξέρω τι γίνεται με τα formated softsubs που είναι της μόδας τώρα τελευταία στα fansubs...?_?

Λοιπόν για να βοηθήσω...Τον 9550 τον έχω βρει γύρω στο 190-200 Ευρώ. Με την Ιντελ να ετοιμάζετε να χωρίσει τα socket (i7-Socket 1366, Lynnfield-Socket 1156) για υψηλό-χαμηλό προϋπολογισμό και το 1156 "κατασφαγμένο" στο χαρακτηριστικά του σκέφτομαι τον 4-πύρινο ως αναβάθμιση που θα κρατήσει 2 χρόνια τουλάχιστον και θα συμπεριλάβει και τα Windows 7. Επιπλέον ο 8400 θα μπορέσει να πουληθεί άνετα (πολύ καινούργιος - κανένας υπερχρονισμός) για να βγάλει ένα μέρος τον χρημάτων.

Σε αυτή την τιμή είναι πράγματι λουκούμι man. πούλα 110-125 τον 8400 (εξαρτάται αν και από που έχεις και την απόδειξη) και βουρ!

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#62 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 28 December 2008 - 14:04

θα Ηθελα να μου προτεινετε ΚΑΛΑ ηχεια ,(κυριως για μουσικη επομενως θελω να ενισχυετε αρκετα ο ηχος) , και η τιμη αν γινεται να μην υπερβαινει τα 40-50 ευρω . τυτυ προκαταβολικα
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#63 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 31 December 2008 - 19:07

Ευκολάκι...

HERCULES XPS 2.1 LOUNGE

Posted Image

Ότι καλύτερο στο price segment του, πατάει κάτω ηχεία των 100+ euro...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#64 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 09 January 2009 - 00:13

Πάμε λοιπόν.Μιας και περάσαν οι γιορτές και βγάλαμε κάτι ευρώπουλα έλαγα να πάρω μια καινούρια οθονίτσα για τον πισί μου . Αλλά επειδή είμαι σε δίλημμα έλεγα ν πάρω και μια δεύτερη γνώμη και μια τρίτη και μια τέταρτη κλπ.

Λοιπόοον. Όπως ανέφερα λοιπόν θέλω να πάρω μια νέα οθόνη για το πισι , αλλά "σκοντάφτω" σε μερικά θέματα όπως η διεγώνιος (γιατί το μέγεθος μετράει) . Δεν ξέρω λοιπόν τι να πάρω . 24 ίντσες ή 26 ; Και οι δύο οθόνες τραβάνε ανάλυση μέχρι 1920x1200 οπότε δεν τίθεται θέμα μικρότερης ανάλυσης στη μια απ την άλλη. Μήπως όμως οι 2 παραπάνω ίντσες δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό , αλλά υπάρχουν απλά σαν eye candy οπότε θα ήταν καλύτερο να πάρω μια ακριβότερη 24 από ότι μια 26άρα με τα ίδια λεφτά. Επίσης , νομίζω ότι στο ερώτημα TFT VS LCD η απάντηση είναι προφανώς TFT ή μήπως κάνω λάθος.
Οι προδιαγραφές που θέλω για την οθόνη μου είναι

• ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ HDMI θύρα
  • Να ΜΗΝ είναι EIZO (έχω προηγούμενα μαζί της)

• Προαιρετικά : Να ΜΗΝ έχει ενσωματωμένα ηχεία γιατί θα μου χαλάνε τον ήχο μιας και ήδη έχω 5.1
Το budget μου κυμαίνεται από 400~420 ευρώ και με λίγο "σπρώξιμο" στα 450 ευρώ.

Μέχρι στιγμής από την έρυενα αγοράς που χω κάνει έχω καταλήξει σ' αυτή την πρόταση της Samsung

Το βασικό μου δήλιμμα όμως εξακολουθεί να είναι το 24 ή 26 ; Για βοηθήστε .

PS . Η κάρτα τραβάει άνετα HD . Είναι Ati Hd4870 .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 January 2009 - 01:32

24. 26 too much

24 παιζει True HD.... Δεν χρειαζεσαι παραπανω αναλυση
Posted Image

#66 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 29 January 2009 - 17:56

Παιδια σκεφτουμουν να αγορασω εναν σκληρο δισκο με μνημη γυρω στα 750 GB μνημη.

Αν γινεται να μην ξεπερναει τα 120 ευρω...

Εχετε καμια ιδεα?:congrats:

#67 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 29 January 2009 - 18:07

Θέλεις να είναι εσωτερικός, εξωτερικός ή εσωτερικός με εξωτερικό κουτί;

Posted Image

Posted Image

#68 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 January 2009 - 18:13

Παιδια σκεφτουμουν να αγορασω εναν σκληρο δισκο με μνημη γυρω στα 750 GB μνημη.

Αν γινεται να μην ξεπερναει τα 120 ευρω...

Εχετε καμια ιδεα?:congrats:

Seagate 750GB HDD (32MB Buffer, 7200 rpm, Sata 2, ST3750330AS)

βεβαια εχει βγει καινουργιο firmware για αυτους, που θα ηταν καλο να το βαλεις (αμα ξερεις τι να κανεις)

Edited by Loke, 29 January 2009 - 18:23.

#69 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 29 January 2009 - 18:14

Θέλεις να είναι εσωτερικός, εξωτερικός ή εσωτερικός με εξωτερικό κουτί;

Δεν αναφερα επειδη θελω σκληρο γενικα,δηλαδη δεν με πειραζει αν θα ειναι εξωτερικος ή εσωτερικος.Κατα προτιμηση εξωτερικος:congrats:

@Loke:Ευχαριστω αλλα μαλλον θα προτιμουσα εξωτερικο.

Ευχαριστω παντως...:)

Edited by jimmare, 29 January 2009 - 18:24.

#70 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 29 January 2009 - 18:59

Από αυτή τη σελίδα750 ΕξωτεΟΞΉΞΊΞΏΞ― ΣκληΟΞΏΞ― Δίσκοι - Skroutz.gr
εγώ θα διάλεγα τον seagate στα 118€, κυρίως λόγω 5ετής εγγύησης.

Posted Image

Posted Image

#71 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 January 2009 - 22:36

Από αυτή τη σελίδα750 ΕξωτεΟ�ΞΉΞΊΞΏΞ― ΣκληΟ�ΞΏΞ― Δίσκοι - Skroutz.gr
εγώ θα διάλεγα τον seagate στα 118€, κυρίως λόγω 5ετής εγγύησης.

Προσφατα καηκε ο σκληρος μου Seagate 750 gb 7200.11

Δεν το λες για να κατηγορησω την Seagate. Mια ζωη Seagate ειχα. Απλα ολοκληρη η οικογενεια 11 βγηκε ελαττωματικη.

Anyway προβλημα με τους σκληρους δε ειναι τοσο η εγγυηση. Τα πιο πολλα καταστηματα θα σου τον αλλαξουν ετσι και παθει κατι. Το προβλημα εναι τα δεδομενα που θα χαθουν.

[offtopic] Τις προαλες διαβασα καπου οτι οι σκληροι δισκοι που θα εχουμε στο σπιτι στα επομενα 2 χρονια θα ειναι της ταξης των 10TB... [/offtopic]
Posted Image

#72 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 30 January 2009 - 00:55

Κι εμένα μου συνέβη ακριβώς το ίδιο με έναν 500άρι Seagate στους 2 μήνες πάνω. Όπως είπες μου έδωσαν καινούργιο, αλλά τα δεδομένα καπούτ. Το πρόβλημα όμως δεν είναι με την συγκεκριμένη εταιρεία, με όλες τα ίδια γίνονται πια απ' όσο ξέρω. Απ' ότι μου είπε ο τεχνικός, προ 6ετίας οι σκληροί δίσκοι ήταν "σκυλιά"(δικιά του λέξη) ο ίδιος λέει τα γράφει και σε οπτικά μέσα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Πόσοι κλαίνε για τις χαμένες photo των παιδιών τους. Περίπτωση όντως να χτυπάς το κεφάλι σου. Κι έτσι έχω ξεκινήσει να τα γράφω και σε dvd. Είναι λίγο κουραστικό, αλλά το μόνο σίγουρο.

Posted Image

Posted Image

#73 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 January 2009 - 06:17

btw πολλοι seagate δε χαλανε απλως δε τους βλεπει η motherboard, αυτο ειναι γνωστο προβλημα με καποια firmware (τα δεδομενα δε χανονται ουτε χαλανε οι σκληροι και με upgrade στο firmware πριν η ακομα και οταν γινει αυτο φτιαχνει) μιλωντας παντα για τα μοντελα που εχουν αυτο το προβλημα.
κλικ εδω για να βρειτε περισσοτερες πληροφοριες και να κατεβασετε τα firware (αμα ειναι να το κανετε διαβαστε πολυ προσεκτικα τις οδηγιες, λαθοι εκει θα δημιουργησουν μεγαλα προβληματα)

#74 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 January 2009 - 10:38

btw πολλοι seagate δε χαλανε απλως δε τους βλεπει η motherboard, αυτο ειναι γνωστο προβλημα με καποια firmware (τα δεδομενα δε χανονται ουτε χαλανε οι σκληροι και με upgrade στο firmware πριν η ακομα και οταν γινει αυτο φτιαχνει) μιλωντας παντα για τα μοντελα που εχουν αυτο το προβλημα.
κλικ εδω για να βρειτε περισσοτερες πληροφοριες και να κατεβασετε τα firware (αμα ειναι να το κανετε διαβαστε πολυ προσεκτικα τις οδηγιες, λαθοι εκει θα δημιουργησουν μεγαλα προβληματα)

Σωστο. Ετσι ακριβως ειναι. Η μλκια ηταν ομως οτι αφου το επαθα το εμαθα. Νταξ. Που να φανταστω να ψαχνω για firmware για το σκληρο μου? Δεν το εχω κανει ποτε.

Συνηθως για firmware ψαχνω οταν μια συσκευη εχει πρoβλημα. Οταν δουλευει καλα, δεν εχω λογο να κανω αναβαθμιση του firmware.
Posted Image

#75 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 30 January 2009 - 10:49

Πολύ χρήσιμο το link Loke. Βέβαια στη δική μου περίπτωση δεν υπήρχε σωτηρία, αφού είχε σπάσει κάτι εσωτερικά απ ότι μου είπαν. Άμα ακούγατε τι ήχο έκανε κάθε φορά που τον έβαζα στην πρίζα...:P

Posted Image

Posted Image