Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 25 Μάιος 2009 - 15:59
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 09:43
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 11:40
Εχει τελειωσει η συνεχιζεται?
Και ξερεις κανεις στο περιπου ποσα chapters αντιστοιχουν στο καθε επισοδειο?
Παντως χωρις να εχω δει την παλια σεζον εχω την εντυπωση οτι, αν και αρχη ακομα, αυτη ειναι πολυ ανωτερη μονο και μονο απο αυτα που εχω διαβασει μεσα στο φορουμ.
Οταν ενα διαστημα εψαχνα να δω κατι καινουργιο και ρωταγα για τη σειρα υπηρχαν αρκετοι που την υποστηριζαν ενθερμα ( οι οποιοι ομως ειχαν διαβασει το μανγκα), αλλα υπηρχαν αλλοι τοσοι που υποστηριζαν οτι ηταν μετριοτατη, με πολλα ελλατωματα που δεν υπαρχει λογος να γραψω τωρα.... Ετσι και δεν την ειδα ποτε.
Ομως η καινουργια εμενα προσωπικα με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο μεχρι τωρα, και πιστευω και ολους ακομα και οσους αντιπαθουσαν την παλια. Ειναι πιο ολοκληρωμενη,με την εννοια σε καθε τι που κρινεται μια σειρα- σεναριο και αναπτυξη του, αναπτυξη χαρακτηρων(νταξ το πανε γρηγορα αλλα ειναι οκ) , ανιμεισον, μουσικη επενδυση και αλλα....
Ειναι σωστη...
Το μονο που με χαλαει ειναι το χιουμορ στη σειρα. Νιωθω οτι δεν ταιριαζει με το υφος της.
Εχω την εντυπωση οτι αυτη η μελαγχολια που σε κανει να νιωθεις συχνα, αυτη ειναι και γλυκα της σειρας και το χιουμορ μου τη χαλαει. Δεν ειναι κακο απλα πιστευω οτι δεν ταιριαζει. Οχι τοσο συχνα τουλαχιστον.......
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 12:01
Παιδια το μανγκα ως που εχει φτασει?
Εχει τελειωσει η συνεχιζεται?
Και ξερεις κανεις στο περιπου ποσα chapters αντιστοιχουν στο καθε επισοδειο?
Παντως χωρις να εχω δει την παλια σεζον εχω την εντυπωση οτι, αν και αρχη ακομα, αυτη ειναι πολυ ανωτερη μονο και μονο απο αυτα που εχω διαβασει μεσα στο φορουμ.
Οταν ενα διαστημα εψαχνα να δω κατι καινουργιο και ρωταγα για τη σειρα υπηρχαν αρκετοι που την υποστηριζαν ενθερμα ( οι οποιοι ομως ειχαν διαβασει το μανγκα), αλλα υπηρχαν αλλοι τοσοι που υποστηριζαν οτι ηταν μετριοτατη, με πολλα ελλατωματα που δεν υπαρχει λογος να γραψω τωρα.... Ετσι και δεν την ειδα ποτε.
Ομως η καινουργια εμενα προσωπικα με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο μεχρι τωρα, και πιστευω και ολους ακομα και οσους αντιπαθουσαν την παλια. Ειναι πιο ολοκληρωμενη,με την εννοια σε καθε τι που κρινεται μια σειρα- σεναριο και αναπτυξη του, αναπτυξη χαρακτηρων(νταξ το πανε γρηγορα αλλα ειναι οκ) , ανιμεισον, μουσικη επενδυση και αλλα....
Ειναι σωστη...
Το μονο που με χαλαει ειναι το χιουμορ στη σειρα. Νιωθω οτι δεν ταιριαζει με το υφος της.
Εχω την εντυπωση οτι αυτη η μελαγχολια που σε κανει να νιωθεις συχνα, αυτη ειναι και γλυκα της σειρας και το χιουμορ μου τη χαλαει. Δεν ειναι κακο απλα πιστευω οτι δεν ταιριαζει. Οχι τοσο συχνα τουλαχιστον.......
καλυτερα θα ηταν να ρωταγες στο manga thread.
Anyway, συνεχιζεται αν και εχει μπει στο δρομο για τη τελικη ευθεια.
Η πρωτη season σιγουρα αξιζει να τη δεις αν εχεις το χρονο, απο ενα σημειο και μετα το studio εκανε δικο του σεναριο αλλα ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο.
Να συγκρινεις τις 2 season δεν εχει τοσο νοημα λογο του περιεχομενου, για μενα και οι 2 ειναι καταπληκτικες (καλα μπορει η 2η περισσοτερο αλλα οκ ^^).
Για το χιουμορ, σε αρκετους φαινεται παραξενο, αλλα στο manga θα το συναντας παρα πολυ συχνα! Σε βοηθαει κιολας να μη ψυχοπλακωθεις

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 16:39

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 06:41
Spoiler:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 25 Μάιος 2009 - 15:57
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 21:17
Spoiler: 1st Season spoiler
You never know what you had until you lose it...

Οσον αφορα το θεμα του χιουμορ, αν σας φαινεται υπερβολικο δειτε το κι απο μια αλλη πλευρα. Καποιοι ανθρωποι οταν περνουν δυσκολες στιγμες η εχουν πολλα να τους βαραινουν ειναι ολη την ωρα δραματικοι, με κακη διαθεση, κλαψιαρηδες και τα λοιπα. Υπαρχουν ομως και ανθρωποι που στην ιδια κατασταση χρησιμοποιουν το χιουμορ ως "μασκα" απλα για να ξεχαστουν για λιγο η για να αλλαξουν το θεμα συζητησης. Ξερω πως αυτο δεν αντιστοιχει σε ολες τις "τρελες" στιγμες στη σειρα, αλλα σκεφτειτε το κι ετσι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 25 Μάιος 2009 - 15:56
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 09:08
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 10:42

βασικα εχω βαρεθει να λεω ποσο καλα ειναι τα επισοδεια, οποτε απλως θα πω οτι εχουμε τη πρωτη συναντηση των αδελφων με τα homunculus.
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 15:12

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 25 Μάιος 2009 - 15:54
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 15:19
Όχι;Επίσης η Εnvy δίχνει έναν άλλο χαρακτήρα αυτόν του manga που είναι κλάσης ανώτερος απο τον προηγούμενης σειρας χαρακτηρα
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 15:45
Οκ τίποτα το ιδιαίτερο, ξενέρωσα που έδειξαν το στόρυ του χασάπη τόσο άθλια. Στην πρώτη σίζον το είχαν παρουσιάσει σοβαρά και αρκετά πετυχημένα.
Blame mangaka then, γιατί στο manga έτσι ακριβώς είναι το story με το ίδιο σχεδιο και σενάριο.
Και επιπλέων και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να το παρουσιάσουν με τρόπο οπως της 1ης...
Just keep watching my friends
ο EnvyΕπίσης η Εnvy δίχνει έναν άλλο χαρακτήρα αυτόν του manga που είναι κλάσης ανώτερος απο τον προηγούμενης σειρας χαρακτηρα
Δεν έχω παρατηρήσει και καμιά τρελή διαφορά στον χαρακτήρα αναμεσα στις 2 σειρές αλλα γενικά σαν σύνολο manga Envy is better
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 25 Μάιος 2009 - 15:53
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 15:50
Όταν αναφέρεστε σε γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμα στο Fullmetal Alchemist Brotherhood, μην βάζετε απλά spoiler tag, βάλτε extra προειδοποίηση έξω από το spoiler.
Παράδειγμα:
[spoiler=MANGA SPOILER!!!] το κείμενό σας εδώ [/spoiler]
Γίνεται:
Πάω να διορθώσω μερικά από τα παλιά posts.
Επίσης, olesos, κάθε anime fan που σέβεται τον εαυτό του έχει το http://tokyotosho.info/ στα bookmarks του, δεν προσφέρει τίποτα το να κάνεις post με torrent link και τίποτα παραπάνω.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 15:59
Thanks για το tip mate:joyful:Με προβληματίζει πολυ σε αυτη την σειρα που οι περισσοτεροι αρεσκονται στις filler σκηνεςΕπίσης, olesos, κάθε anime fan που σέβεται τον εαυτό του έχει το http://tokyotosho.info/ στα bookmarks του, δεν προσφέρει τίποτα το να κάνεις post με torrent link και τίποτα παραπάνω.

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 18:47
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 20:44