Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#406 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 18 May 2009 - 16:33

ρε θα φτάσουνε το manga έτσι όπως το τρέχουνε. Είπαμε όχι φιλλέρια αλλά άμα το φτάσουνε τι γίνεται ?

#407 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 18 May 2009 - 16:58

ρε θα φτάσουνε το manga έτσι όπως το τρέχουνε. Είπαμε όχι φιλλέρια αλλά άμα το φτάσουνε τι γίνεται ?

Το τρεχουν τωρα για να περασουν το σημειο που ειχε δειξη η πρωτη λογικα μετα θα πεσει ο ρυθμος.

#408 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 18 May 2009 - 17:02

Το τρεχουν τωρα για να περασουν το σημειο που ειχε δειξη η πρωτη λογικα μετα θα πεσει ο ρυθμος.

ναι αυτό το πράγμα φοβάμαι όμως ότι δε θα βοηθήσει να αναπτυχθούν κάποιο χαρακτήρες καλύτερα px Hughes, Mustang, Armstrong

Spoiler: 1st Season spoiler

Edited by Kenny, 25 May 2009 - 16:10.

#409 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 18 May 2009 - 18:11

vash zoro και εγω αυτο ακριβως σκεφτομουνα
θα δουμε...
επισης
Spoiler:

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#410 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 May 2009 - 18:52

πωωωω τα σπαει η 2nd season, καθε επισοδειο ειναι τρελη πορωση!!!!

ναι αυτό το πράγμα φοβάμαι όμως ότι δε θα βοηθήσει να αναπτυχθούν κάποιο χαρακτήρες καλύτερα px Hughes, Mustang, Armstrong

θα δουμε...
επισης

Spoiler:

Spoiler:

Edited by Kenny, 25 May 2009 - 16:09.

#411 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 18 May 2009 - 19:03

Αυτό το χω σκεφτεί κι εγώ άλλα και πάλι

θα δουμε...
επισης

Spoiler:

Αυτό ήταν filler επισόδειο, δεν υπάρχει καν στο manga οποτε λογικό είναι.

Edited by Kenny, 25 May 2009 - 16:09.

#412 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 18 May 2009 - 20:58

Όντως πολύ συμπυκνωμένο επεισόδιο, αλλά δεν έχω παράπονο. Δηλαδή θα γίνει ολόκληρο επεισόδιο για
Spoiler:
Θα το κάνουν πιο αναλυτικά φαίνεται αυτό, αν και λογικό.

Μερικά ακόμα επεισόδια και μπαίνουμε σε καθαρά manga έδαφος.:Blissfull:

Posted Image

Posted Image

#413 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 18 May 2009 - 21:18

Πολύ καλο επεισόδιο και η απόδοση του:wooi2: οσο για το spoiler πιο πανω δεν εχω καμία αμφιβολία εγώ θα το αποδόσουν αρκετα καλα ως τώρα δεν με απογοητευσαν.Το επόμενο επεισόδιο θα τα σπάει:tensai:

MbcN7u5.png

#414 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 18 May 2009 - 22:24

Edited by Kenny, 25 May 2009 - 16:05.

#415 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 19 May 2009 - 18:55

Το anime είναι 51 επισόδια έτσι? Ρωτάω πληροφοριακά μόνο, γιατί μόλις το τελείωσα και κάποια πράγματα που λέγονται στο Topic δέν τα εχω δεί αν και λέτε για το manga...
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#416 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 May 2009 - 19:07

Το anime είναι 51 επισόδια έτσι? Ρωτάω πληροφοριακά μόνο, γιατί μόλις το τελείωσα και κάποια πράγματα που λέγονται στο Topic δέν τα εχω δεί αν και λέτε για το manga...

51 επισοδεια ειναι η πρωτη season Fullmetal Alchemist s1, αυτα που βλεπεις να λεμε (και καλυτερα μη τα διαβαζεις τα spoiler ^^) ειναι για τη 2η season : Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Edited by Loke, 19 May 2009 - 19:32.

#417 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 19 May 2009 - 20:47

Omg! Η φιλοσοφικη λιθος
Spoiler:
WTF?!
Η φαση με την Sheska! Η κοπελια ηταν στο κοσμο της! Kαι εχω να πω οτι το επισοδειο το εκοψαν σε πλ καλο σημειο! Me want's moooore! c[:

Edited by Sponis, 20 May 2009 - 11:09.
spoiler tag

Posted Image

#418 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 May 2009 - 20:56

Οντως το κοβουνε σε ωραια σημεια.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#419 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 19 May 2009 - 21:06

Οντως το κοβουνε σε ωραια σημεια.

Spoiler:

Aυτη την φαση την περίμενα να την δίξει απο το manga και ευτυχώς την άφησαν.Lusto can i eat him???:hahaha:

MbcN7u5.png

#420 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 May 2009 - 23:43

Μα γιατι μιλατε για το μανγκα εδω μεσα? Δεν εχουμε ειδικο νημα για αυτο; Παααανο φτιαξε :P

Εμενα δεν μαρεσε που τις εφαγε απο τις αλλους 2 γιατι μισω και την κ. λαγνεια και τον κ. λαιμαργο.... Ειναι πολυ ωραιο παντως που εξελισσεται τοσο γρηγορα η ιστορια αν και χανει.. πχ εγω ειχα συγκινηθει πιο πολυ στο μανγκα με το θανατο εκεινου εκει του κοριτσακιου με το σκυλακι..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: