Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#436 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 25 May 2009 - 22:41

το χιούμορ -τουλάχιστον στη 1η σειρά-[δεν έχω καταφέρει να δω τη νέα:(] νομίζω ότι βελτιώνεται με τη πάροδο του χρόνου-επεισοδίων (ή μήπως απλά το συνηθίζουμε;)
πάντως εξαιτίας του έχασε ένα φαν η σειρά!
ο αδερφός μου δεν ξαναείδε γιατί βρήκε πολύ χάλια το πρώτο επεισόδιο που μετά από την άκρως σοβαρή και επώδυνη σκηνή ακολουθεί ένα κρύο και άνευρο αστείο (τζάμπα σπατάλησα γαλόνια σάλιου να υπερασπιστώ τη κλασσική σκηνη-ιδεολογία για τέτοιες σκηνές)
τεσπα! (θα καταφέρω να τον αναγκάσω κάποτε...)
και για τον Μάες...
Spoiler: FMA season one spoilers

Edited by iristella, 26 May 2009 - 00:36.
spoiler tag inserted

Posted Image

#437 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 May 2009 - 00:33

το χιούμορ -τουλάχιστον στη 1η σειρά-[δεν έχω καταφέρει να δω τη νέα:(] νομίζω ότι βελτιώνεται με τη πάροδο του χρόνου-επεισοδίων (ή μήπως απλά το συνηθίζουμε;)
πάντως εξαιτίας του έχασε ένα φαν η σειρά!
ο αδερφός μου δεν ξαναείδε γιατί βρήκε πολύ χάλια το πρώτο επεισόδιο που μετά από την άκρως σοβαρή και επώδυνη σκηνή ακολουθεί ένα κρύο και άνευρο αστείο (τζάμπα σπατάλησα γαλόνια σάλιου να υπερασπιστώ τη κλασσική σκηνη-ιδεολογία για τέτοιες σκηνές)
τεσπα! (θα καταφέρω να τον αναγκάσω κάποτε...)
και για τον Μάες...

Spoiler:

1oν. Για τι πράγμα μιλάς; Δεν μιλάμε για το χιούμορ της 1ης σειράς αλλά για της 2ης. Εντελώς άσχετα πράγματα δηλαδή. Αν δεις την 2η θα καταλάβεις γιατί το λέω.
2ον. Βάλε ένα spoiler tag εκεί που έβαλα εγώ.

Edited by iristella, 26 May 2009 - 00:36.
spoiler tag edited

Posted Image

Posted Image

#438 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 May 2009 - 08:53

Επεισοδιο 8
Spoiler:

Posted Image

#439 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 26 May 2009 - 22:28

όσο πάει το λατρεύω όλο και περισσότερο.

Ο Edward είναι θεός, ο καλύτερος anime char Ever

#440 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 27 May 2009 - 03:53

Εμενα παλι το με χαλασε λιγο απο τη μια ο γρηγορος ρυθμος ισως περισοτερο απο τα αλλα καλυψαν 3 επ του προηγουμενου σε 1 κι επισης twists οπως
Spoiler:

#441 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 27 May 2009 - 12:15

Βest joke hues: you have to find a......wife!:hahaha:Εγώ τα βλέπω αρκετά δουλεμένα τα επεισόδια και καθόλου γρηγορος ρυθμός κανονικός μπορώ να πώ...Είμαστε όλοι excited για το που θα αλλλάξει η σειρα απο την πρώτη(θα πάρει τη πορεία του manga):wooi2:

MbcN7u5.png

#442 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 27 May 2009 - 12:38

Spoiler: season 1 spoiler

Edited by iristella, 27 May 2009 - 16:05.
spoiler tag inserted

[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#443 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 28 May 2009 - 17:55

ξερει κανεις μεχρι ποτε θα συνεχιζονται να προβαλλονται επεισοδια;
(εννοω για το καλοκαιρι)
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#444 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 30 May 2009 - 04:37

Μόλις είδα κ τα 8 επισόδεια του fma brotherhood κ μου άρεσαν πολύ:riiight: Τα παλιά fma δεν τα έχω δεί έτσι δε μπορώ να συγκρίνω με τα νέα, που προς το παρόν όλα μια χαρά μ φαίνονται, κ το χιούμορ κ η γρήγορη εξέλιξη π σχολιάζατε. Κάθε πότε βγαίνουν τα επισόδεια κ ποιό sub group είναι καλυτερο;

#445 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 30 May 2009 - 08:52

εντυπωσεις απο τα πρωτα 8 θετικες
οτι ειναι καλογυρισμενο δεν το συζηταμε
μου αρεσει που εχει πιο γρηγορο ρυθμο, και οτι ξεφορτωθηκαν filler σκηνες και χαρακτηρες
το op ειναι απιθανο,

το δικο μου προβλημα, οπως και για πολλους αλλους, ειναι οτι τις εξεληξεις λιγο πολυ τις ξερω απο την πρωτη season και ετσι χανουν σε impact
θα περιμενω να φτασει σε σημειο που η υπθεση διαφερει εντελως απο την original για να το εκτιμησω οπως πρεπει

Spoiler: 8

#446 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 30 May 2009 - 10:16

Spoiler: 8

Δέν μπορώ να πώ καλη ήταν η φάση αλλα οπως λες ναι αλλάζει την συνέχεια του story

MbcN7u5.png

#447 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 May 2009 - 14:53

Μόλις είδα κ τα 8 επισόδεια του fma brotherhood κ μου άρεσαν πολύ:riiight: Τα παλιά fma δεν τα έχω δεί έτσι δε μπορώ να συγκρίνω με τα νέα, που προς το παρόν όλα μια χαρά μ φαίνονται, κ το χιούμορ κ η γρήγορη εξέλιξη π σχολιάζατε. Κάθε πότε βγαίνουν τα επισόδεια κ ποιό sub group είναι καλυτερο;

κυριακη πρωι, κυριακη απογευμα εως βραδυ βγαινουν subed, τα κατεβαζεις απο Eclipse.

#448 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 30 May 2009 - 15:51

ξερει κανεις μεχρι ποτε θα συνεχιζονται να προβαλλονται επεισοδια;
(εννοω για το καλοκαιρι)

Ακόμα και το καλοκαίρι συνεχίζονται κανονικά τα επεισόδια.Τι τους πέρασες Ελλάδα που μας πρίζουν στις επαναλήψεις;

Posted Image

#449 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 31 May 2009 - 18:58

Μπορω να πω οτι παλι κοψανε το επισοδειο σε καλο σημειο γμτ! Και εμφανιστηκαν και οι κυριοι villains!
Επισης το αστειο "βρες συζυγο" ηταν και γ*%ω γ%^ω!!! :P
Posted Image

#450 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 01 June 2009 - 09:28

Τι εκπληκτικό που ήταν το 9!!!
:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

Πραγματικά ήταν τέλειο από όλες τις απόψεις.Δεν πιστεύω μετά το 9 να υπάρχουν σκέψεις ότι η σειρά προχωράει γρήγορα και ότι οι χαρακτήρες δεν αναπτύσονται όπως θα έπρεπε ώστε να δεθούμε μαζί τους.Το 9 ήταν διαμαντάκι.Το 10 είμαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερο.

Aaaaaaaahhhh can't wait!!
:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!