Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#391 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 14 May 2009 - 08:37

Δεν έχω διαβάσει το manga ωστέ να κρίνω το κάτα πόσο έκαναν καλά που δεν ακολούθησαν την ιστορία του anime, αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι θα δούμε δύο διαφορετικά τέλη.

Πολύ καλά έκαναν που δεν ακολούθησαν την ιστορία του anime. Άλλωστε το ότι πιάσανε μια σειρά από την αρχή με την ιστορία του manga αυτή τη φορά δε συμαίνει οτι ισως, λεω ίσως απλα να είναι καλύτερη?

Και γενικά το έχω παρατηρήσει και σε άλλα forum οτι όσοι έχουν δει τη 1η σειρα αλλα δεν έχουν διαβάσει το manga είναι απογοητευμένοι και για τελείως χαζους λόγους κατα τη γνώμη μου (δεν αναφέρομαι σε άτομα απο εδω πέρα προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Ενω τα άτομα που εχουν διβάσει τη σειρα είναι πάρα πολυ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Απλώς όπως προαναφέρθικε, λιγη υπομονή.

Mε την ένοια ότι δεν υπήρχαν στο manga και ήταν δημιουργία του studio τότε ναι ήταν fillers.

Αυτό δεν προσπαθούσα να σου πω κι εγώ σε τόσα post?:uhh:

#392 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 14 May 2009 - 13:57

Ναι απλά για εμένα filler έχει άλλη έννοια από αυτή που έγραψα.
Για εμένα ότι δε βασίζεται/δεν υπάρχει στο manga δεν είναι απαραίτητα fillers.

Δε ξέρω αν πρώτα διάβασες το manga και μετά είδες το anime(την πρώτη σειρά εννοώ) απλά όπως είπε και ο Loke η πρώτη σειρά έχει αρέσει σε πολύ κόσμο. Oπότε το να τη βγάζεις σκάρτη είναι κάπως υπερβολικό και σε αυτό στάθηκα.

#393 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 14 May 2009 - 14:55

Όντως, το ότι η καινούρια σειρά είναι ίσως καλύτερη δε σημαίνει ότι πρέπει να πέσουμε όλοι να φάμε την παλιά. Νομίζω ότι οι δημιουργοί της πρώτης σειράς έκαναν ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει με το υλικό που είχαν στα χέρια τους. Και τα "fillers" μπορεί να μην ηπύρχαν στο manga αλλά αφού προχωρούσαν την υπόθεση του anime δεν υπάρχει λόγος να θεωρούνται fillers.

Εμένα η καινούρια σειρά μου αρέσει πάρα πολύ πάντως, αν εξαιρέσουμε το ότι πάνε γρήγορα και πηδάνε κεφάλαια και σελίδες λες και τους κυνηγάει κάποιος.

15fkk04.jpg

#394 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 14 May 2009 - 16:18

Ναι απλά για εμένα filler έχει άλλη έννοια από αυτή που έγραψα.
Για εμένα ότι δε βασίζεται/δεν υπάρχει στο manga δεν είναι απαραίτητα fillers.

Δε ξέρω αν πρώτα διάβασες το manga και μετά είδες το anime(την πρώτη σειρά εννοώ) απλά όπως είπε και ο Loke η πρώτη σειρά έχει αρέσει σε πολύ κόσμο. Oπότε το να τη βγάζεις σκάρτη είναι κάπως υπερβολικό και σε αυτό στάθηκα.

Όντως όταν είχα δει την σειρά πριν κάτι χρονιά είχα διαβάσει ήδη το manga μέχρι εκεί που βρισκόταν τότε. Άλλωςτε ως fan της σειράς εννοείται πως όταν είχα δει την πρώτη σειρά μου άρεσε,(εκτός απ την ταινία που περίμενα περισσότερα) εντάξει είχα ψιλοξενερώσει σε κάτι σημεία άλλα μου άρεσε,όταν προχώρησε όμως περισσότερο το manga μετά από κάνα 2-3 χρόνια, πραγματικά η υπόθεση του άνετα ξεπέρασε κατα πολύ αυτη του anime καθώς είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη, φτανει μάλιστα σε σημείο που ορισμένοι χαρακτήρες αμα συγκριθούν, το anime τους κατέστρεφε και τους υποβίβαζε πολυ σαν χαρακτήρες σε σχεση με το manga. Δέν έβγαλα σκάρτη τη σειρά, απλά έτσι όπως έχει προχωρήσει το σενάριο, η σειρα πλέον φαίνεται καπως lame μπροστά στο original

Edited by The Tragic Prince, 14 May 2009 - 19:13.

#395 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2009 - 10:58

YAATTAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

με τη βοηθεια του Madarb, καταφερα να βρω τα OVA's της s1 (ναι ναι υπηρχαν ova's!!!), μονο ενα group ειχε κανει, το οποιο καποια στιγμη διαλυθηκε, οποτε no tracker, no bot και σχεδον ολα τα public torrents εχουν πεθανει επισης ( τα εψαχνα αρκετο καιρο ).

Λοιπον οποιος τα θελει, δεν εχει παρα να απευθυνθει στον δασκαλο ;)

#396 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 15 May 2009 - 13:43

:oo:Καλα εγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν που στο καλο καταφερες να τα βρεις?
Loke:nod:

#397 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 15 May 2009 - 19:01

Και αυτά τα ova είναι του manga η όχι ?

MbcN7u5.png

#398 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2009 - 21:06

Και αυτά τα ova είναι του manga η όχι ?

σκεψου τα σα specials,

• Fullmetal Alchemist: Kids -- 3 min
    Spoiler: σας προτεινω να μη διαβασετε την υποθεση

• Fullmetal Alchemist: Chibi Party -- 6 min
    (Short 6 minute Skit drawn in Super Deformed style where every character in the series (including bad guys) are celebrating an "After Party" of the Conqueror of Shambala movie)

--> homunculi ειναι πολυ ωραιο, full μαχη και 1st person view, που τα σπαει.
--> kids φαινεται οκ, αλλα τα τελευταια δευτερολεπτα αν δε ξερεις την υποθεση ... εμενα λιγο με συγκινησε.
--> chibi ... is .... chibi ..

ps. θα βαλω link οταν ανεβει το MAL.

Edited by Loke, 15 May 2009 - 23:37.

#399 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 16 May 2009 - 17:01

episode 6
Winryyyyy! <3

τι τραβαγε η καημενη απο τον Εd! Επρεπε να της σπασει σωνει και καλα τα νευρα! και η τελευταια τελευταια σκηνη ηταν epic! Θα παθει πατατρακ ο Edward! :P
Posted Image

#400 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 17 May 2009 - 14:44

EDIT:sorry δεν θα επαναληφθει:oo::frozen:

Edited by olesos, 17 May 2009 - 15:07.

MbcN7u5.png

#401 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 May 2009 - 14:56

Όταν ένα group subbαρει το επεισόδιο 7 παρακαλώ να το postάρετε:congrats:

ρε συ olesos, καθε κυριακη το ιδιο πραμα θα ρωτας? ειπαμε βγαινει πρωι κυριακης ωρα ελλαδος, βαλε καποιες ωρες να το φτιαξουν αρα απογευματακι. Ασε που σιγουρα καποιος θα ποσταρει οταν βγει/ το δει, μην ανησυχεις να μη το παρεις ειδηση οτι βγηκε αποκλειεται ....

αμα θες μπες και στο irc channel μας, που οταν βγει θα μπει και στο μποτ ή αλλιως μπες εδω και σπαμμαρε refresh οποτε θες..

#402 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 17 May 2009 - 15:29

Πάντως παραδόξως το subbarουν πολύ γρήγορα.Μου έκανε εντύπωση το επισόδειο μετά C&D της funimation το βγάλανε μέσα σε ωρίτσες.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#403 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 May 2009 - 15:35

Πάντως παραδόξως το subbarουν πολύ γρήγορα.Μου έκανε εντύπωση το επισόδειο μετά C&D της funimation το βγάλανε μέσα σε ωρίτσες.

εικαζω, οτι απο τι στιγμη που ξεραν οτι το ειχε παρει η fumi, δεν θα παρει πολυ καιρο να αρχισει να πεταει δεξια αριστερα C&D's ( standar fumi), αρα λογικα ειχαν ηδη αποφασισει τι πολιτικη θα ακολουθησουν λιγο πολυ.

Και γενικοτερα για τη ταχυτητα που βγαινει, ε ειναι πολυ γνωστη σειρα και τους συμφερει παραπανω απο συνηθως να τα βγαλουν γρηγορα, or? :P

#404 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 18 May 2009 - 09:29

Full metal alchemist episode 7 http://torrents.speedsubs.org/eclipse/%5bEclipse%5d%20Fullmetal%20Alchemist%20Brotherhood%20-%2007%20(1280x720%20h264)%20%5bB9AA0038%5d.mkv.torrent

enjoy:nod:

MbcN7u5.png

#405 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 18 May 2009 - 13:47

Αλλο ενα fun επ αν και πανε αρκετα γρηγορα νομιζω οτι αυτο το αρκ στο πρωτο ηταν καπου στα μισα της σεζον 19 επ εχουν κανει καλη δουλεια μεχρι τωρα.
Ο χαρακτηρας της Sheska ειχε πολυ γελιο και μου αρεσει περισοτερο απο αυτον της αρχικης.
Ανυπομωνο για το επομενο θα χει πολλη δραση και ηταν απο τα καλυτερα κομματια της προηγουμενης.