Παιδια το μανγκα ως που εχει φτασει?
Εχει τελειωσει η συνεχιζεται?
Και ξερεις κανεις στο περιπου ποσα chapters αντιστοιχουν στο καθε επισοδειο?
Παντως χωρις να εχω δει την παλια σεζον εχω την εντυπωση οτι, αν και αρχη ακομα, αυτη ειναι πολυ ανωτερη μονο και μονο απο αυτα που εχω διαβασει μεσα στο φορουμ.
Οταν ενα διαστημα εψαχνα να δω κατι καινουργιο και ρωταγα για τη σειρα υπηρχαν αρκετοι που την υποστηριζαν ενθερμα ( οι οποιοι ομως ειχαν διαβασει το μανγκα), αλλα υπηρχαν αλλοι τοσοι που υποστηριζαν οτι ηταν μετριοτατη, με πολλα ελλατωματα που δεν υπαρχει λογος να γραψω τωρα.... Ετσι και δεν την ειδα ποτε.
Ομως η καινουργια εμενα προσωπικα με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο μεχρι τωρα, και πιστευω και ολους ακομα και οσους αντιπαθουσαν την παλια. Ειναι πιο ολοκληρωμενη,με την εννοια σε καθε τι που κρινεται μια σειρα- σεναριο και αναπτυξη του, αναπτυξη χαρακτηρων(νταξ το πανε γρηγορα αλλα ειναι οκ) , ανιμεισον, μουσικη επενδυση και αλλα....
Ειναι σωστη...
Το μονο που με χαλαει ειναι το χιουμορ στη σειρα. Νιωθω οτι δεν ταιριαζει με το υφος της.
Εχω την εντυπωση οτι αυτη η μελαγχολια που σε κανει να νιωθεις συχνα, αυτη ειναι και γλυκα της σειρας και το χιουμορ μου τη χαλαει. Δεν ειναι κακο απλα πιστευω οτι δεν ταιριαζει. Οχι τοσο συχνα τουλαχιστον.......
καλυτερα θα ηταν να ρωταγες στο
manga thread.
Anyway, συνεχιζεται αν και εχει μπει στο δρομο για τη τελικη ευθεια.
Η πρωτη season σιγουρα αξιζει να τη δεις αν εχεις το χρονο, απο ενα σημειο και μετα το studio εκανε δικο του σεναριο αλλα ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο.
Να συγκρινεις τις 2 season δεν εχει τοσο νοημα λογο του περιεχομενου, για μενα και οι 2 ειναι καταπληκτικες (καλα μπορει η 2η περισσοτερο αλλα οκ ^^).
Για το χιουμορ, σε αρκετους φαινεται παραξενο, αλλα στο manga θα το συναντας παρα πολυ συχνα! Σε βοηθαει κιολας να μη ψυχοπλακωθεις

μπαινει σε σωστα σημεια και σχεδον παντα με οριο.