Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??

• Please log in to reply
301 replies to this topic

#91 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 24 October 2008 - 22:18

Ξέρεται πως μπορώ να κάνω τη στολή του Hiruku (η κούκλα που ήταν μέσα ο Sasori )? :sigh2:
Posted Image

#92 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 25 October 2008 - 12:39

Ame Warashi....(Τι υπέροχο nickname! Να το κάνεις και cosplay κάποτε. Είναι δαπανηρούτσικο, μα πανέμορφο! Και εξαιρετικά αναγνωρίσιμος χαρακτήρας! Θέλουμε κι άλλες ανοιχτες ομπρελίτσες σε κλειστούς χώρους!!)

Λοιπόν, ας μπουμε πιο πολύ αστο θέμα μας τώρα...

Θέλεις κάτι αρκετά dark, σχετικά οικονομικό αλλά και να εκμεταλλευτείς τις πολλές "πηγές" Gothic-εξοπλισμού που υπάρχουν στην Αθήνα? Ορίστε τι έχω να προτείνω (τόσο σ' εσένα, όσο και σε όποια άλλη ενδιαφέρεται). Είναι ζόρικο. Θα κάνει άισθηση...:orly:

Sawyer "The Cleaner" (Black Lagoon)

Posted Image

Posted Image

Όπως βλέπεις, το μικρότερο ζήτημα σ' ενα τετοιο cosplay είναι τα ρούχα. Άνετα μπορείς να βρεις παρόμοια. Δεν θα χρειαστείς περούκα, ακόμα κι αν τα φυσικά σου μαλλιά είναι μακρύτερα ή με διαφορετικό χρώμα, αφού μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε gothic style χτενισμα σου αρέσει. Και αυτό γιατί σε αυτό cosplay δεν έχει σημασία το ίδιο μαλλί. Σημασία έχει να δοθεί εμφαση σε άλλα πράγματα, όπως:

Posted Image

Το "αλισσοπρίονο": Κάνοντας πρόσφατα μια βόλτα στα παιχνιδάδικα (κυρίως στο "Μουστάκας") είδα ένα παιχνίδι-αλισσοπρίονο το οποιο λειτουργούσε με μπαταρία, κινούταν και έβγαζε ήχο κοντά στο αληθινό. Χωρίς ενα τετοιο παιχνίδι, δε θα είσαι η Sawyer-The Cleaner.

H ουλή γύρω από το λαιμό: Κάποτε της είχαν σχεδόν κόψει το λαρρύγγι, αλλά επέζησε.
Η ουλή γίνεται εύκολα με μακιγιάζ και να την κάνεις οπωσδήποτε! Είναι το 2ο trade-mark αυτού του χαρακτήρα.

Role-playing! Η Sawyer είναι professional Cleaner. Όχι σαν εκεινες τις δυο φοβερές βρετανίδες κυρίες στην εκπομπή "Αστραφτερά σπίτια". Η Sawyer δημιουργεί...."Αστραφτερές καταστάσεις" για λογαριασμό της Triad (κινέζικης μαφίας) και είναι τραμαχτικά εξαιρετική επαγγελματίας. Είναι παρανοϊκός χαρακτήρας. Εχει ψυχικές διαταραχες.
Δε μπορεί να βγάλει φωνή να μιλήσει, χωρίς ενα ειδικό μικρόφωνο που ακουμπάει επάνω στο λαιμό της. Πρέπει να το έχεις αυτό το μικρόφωνο οπωσδήποτε! Μπορείς να το κατασκευάσεις πανεύκολα, χρησιμοποιώντας ενα κυλινδρικό, λευκό κομμάτι πλαστικό, όπου από τη μέσα μεριά του επάνω μέρους θα έχεις περασμένο ενα μικρό κομμάτι λεπτού, μεταλλικού πλέγματος.
Κάνε πρόβες, μόνο και μόνο για να δεις και συ η ίδια, πόσο παρανοϊκά τρομαχτική (σε συνδιασμό με το όλο roleplaying) μπορείς να κάνεις τη φωνή σου....

Ame Warashi, σε περίπτωση που δεν σου αρέσει αυτό το cosplay κι επιπλέον δε βρίσκεις πουθενά gothic anime/game χαρακτήρα που να σου κάνει το κλικ, μπορείς άνετα να καταφύγεις στις άπειρες επιλογές συνδιασμών που σου προσφέρει η gothic-style γκάμα. Δηλαδή να φτιάξεις έναν εντελώς δικό σου anime-gothic χαρακτήρα, "παίζοντας" με μακιγιάζ, αξεσουάρ, χτενισμα και ρούχα. Έλα στο πάρτυ και άσε μας να ψαχνόμαστε!!!

Για ό,τι απορία έχεις, ρώτα! :thatsit:

Haku4ever....
ο χαρακτήρας που λές, είναι αυτός που έχεις σε avatar & signature? Αν οχι, "στειλε μια φωτό-οοοο....!"

#93 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 17 November 2008 - 03:07

thnx πολύ για την ιδέα,ομολογώ ότι ήταν αυτό που έψαχνα και θα το επιχειρήσω σύντομα! :) Τώρα σχετικά με κάτι άλλο...Έκανα το... λάθος να μπω στο Thread με τα group cosplay και κλασικά την πλήρωσε η παρέα μου! :P Λέμε να κάνουμε λοιπόν από bleach...Εκεί που έχουμε σκάσει είναι πώς θα βρούμε τισ ριμαδοστολές των shinigami,μιας και φοιτητές ειμαστε οι άμοιροι οπότε θα προτιμούσαμε κατί οικονομικό,αν γίνεται κατι handmade...

#94 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 28 November 2008 - 01:32

Του το 'χα τάξει από καιρό, του "δικού μας forum user: Neuro", να του δώσω λιγες παραπάνω πληροφορίες σχετικά με αυτό το cosplay:

Maijin Tantei Nougami Neuro

Posted Image

:try: Και να που ήρθε η ώρα, φίλτατε user: Neuro να δεις πως μπορείς, προσέχοντας μερικά απλά πραμματάκια, να παρουσιάσεις κάποτε, το cosplay: Neuro...

Περούκα. Για όποιον δεν θέλει να "το ψάξει αλλιώς" το θέμα, αντί να καταφύγει σε παραγγελία από το ιντερνετ, να τι μπορεί να κάνει.
Χρειαζόμαστε μια περούκα με διχρωμία. Το βασικό χρώμα είναι "μαύρο-μπλέ" (μας κάνει και ενα μωβ, αλλά όσο πιο σκούρο γίνεται ή ενα πολύ σκούρο μπορντώ), ενώ το επάνω μέρος είναι πολύ ανοιχτό ξανθό, σχεδόν κίτρινο. Το μήκος μέτριο, ίσιο, με χωρίστρα ακριβώς στη μέση. Το μαύρο-μπλέ αποτελεί το μεγαλύτερο μερος της περούκας, ενώ το κίτρινο, το λιγότερο.

Θα σας πω ένα κόλπο, που θα σας φανεί κουλό, αλλά είναι δοκιμασμένο (και μάλιστα από εμένα την ίδια). :tensai: Μια καλής ποιότητας 100% συνθετική περούκα μπορεί να βαφτεί με όλες τις κλασσικες βαφές μαλλιών που πωλούνται στα σουπερμάρκετ, χωρίς να χαλάσει. Αρκεί να προσέξουμε 2 πράγματα:
Πρώτον, να μην επιχειρήσουμε να κανουμε αλλαγή χρώματος από σκούρο σε ανοιχτό (δηλαδή μεγάλη αλλαγή χρωματικού τόνου από σκουρο σε ανοιχτό) γιατί δεν θα πετύχει καθόλου! Πετυχαινει μόνο, και μαλιστα πολύ καλά, μια αλλαγή από ανοιχτό χρωμα σε σκούρο.
Δεύτερον, την πρακτική διαδικασία βαφής της περούκας. Αν δεν είμαστε πολύ προσεχτικοί, θα αποτύχουμε, από μια άποψη.
Αλλά από άλλη άποψη θα εχουμε καταφερει, κανοντας εναν μικρό πρόλογο στη μαμά μας περί του τι είμαστε διατεθημένοι να κάνουμε στο μπάνιο, Κυριακή απόγευμα με μια περούκα κι ένα κουτί Silk n' Colour, να την "εκβιάσουμε" να προτιμήσει να μας δώσει χρήματα να αγοράσουμε απλώς τη Neuro-περούκα απ το ίντερνετ!

Για όποιον επιχειρήσει να βάψει μια περούκα σε στυλ Neuro: ας πάρει μια ίσια, μεσαίου μήκους ξανθό-ανοιχτό χρώμα περούκα και, χωρίζοντας τις τούφες όπως πρεπει και να βάψει το υπόλοιπο μέρος με μια βαφή μαλλιών σε χρώμα μαύρο-μπλέ...

Τελικό τσαχπίνικο tip: στα χαντράδικα, τα jumbo και τα καταστήματα με αξεσουάρ μαλλιών-κοκκαλάκια και τετοια, υπάρχουν διακοσμητικά για μικρές τούφες μαλλιών, που εφαρμώζουν στην τούφα σαν κλίπς, σε διάφορα χρώματα και σχήματα. Μπορείτε να βρείτε μερικά τετοια σε κίτρινο τριγωνικό σχήμα και να τα στερεώσετε στην άκρη μερικών από τις τούφες της περούκας του Neuro...

Posted Image

σημείωση: πολύ πολύ σύντομα, θ' ανοιξω ενα ξεωριστό thread με συμβουλες και πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό (χτενισμα & βαφή περούκας)...stay tuned!

Κοστούμι. Πάρα πολύ βασικό, σε μπλέ χρώμα. Το χρώμα μετραει περισσότερο σε αυτή την περίπτωση και το βρίσκουμε, ρίχνοντας το "ακαδημαϊκό ψάξιμο-σβάρνα ποδαρόδρομο" στα φθηνά μαγαζιά, ωσπου να το πετύχουμε. Εδώ, δεν εχουμε καμιά εναλλακτική όσον αφορά το χρώμα. Πρεπει να είναι μπλέ. Εχουμε εναλλακτικές όσον αφορά τα υπόλοιπα, πχ. ποιότητα, μηκος σακκακιού κλπ.

Posted Image

Υπάρχουν μέχρι και ανδρικές πιτζάμες οι οποιες μοιάζουν στο επάνω μερος τους με σακάκια ή εχουν τουλάχιστον, το κλασσικό τρόπο κουμπώματος όπως τα σακάκια και το γιακά. Αν βρούμε αυτό σε σωστό μπλέ χρώμα, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι...

Το επόμενο στάδιο, αφορά καποιες βασικές μετατροπές-προσθήκες που πρεπει να κανουμε στο κοστούμι, ωστε να γίνει το κοστούμι του Neuro.
Περνώντας μια βόλτα από ενα κατάστημα με υφάσματα, θα βρούμε λίγο υφασμα σε χρυσό χρώμα. Αυτό θα το χρειαστούμε, για να κόψουμε και να φτιάξουμε τριγωνικά "καλύματα" για τα μεγάλα μπροστινά κουμπιά του σακκακιού. Κόβουμε το χρυσό υφασμα στο σχήμα και στο μεγεθος που πρεπει, καλύπτουμε με αυτό το κουμπί και ράβουμε γύρω-γύρω με χρυσή κλωστή (που θα βρούμε σε οποιοδήποτε μαγαζί με είδη ραπτικής). Η διαδικασία είναι απλή και το ράψιμο γινεται άνετα "στο χέρι".

Από το ίδιο χρυσό υφασμα, μετράμε και κόβουμε 2 τριγωνικά κομμάτια στο κατάλληλο μεγεθος, ωστε να τα ράψουμε επάνω στο γιακά, με τη χρυσαφί κλωστή.

Posted Image

Τελικές απαραίτητες πινελιές. Θα χρειαστούμε ενα λευκό φουλάρι, μακρύ, το οποιο θα δέσουμε στο λαιμό, με τον Neuro-τρόπο. Επιπλέον, μαύρα γάντια.

Κάτι που δεν πρεπει να ξεχασουμε, είναι οτι ο Nougami Neuro δεν είναι ανθρώπινος χαρακτήρας, αλλά...δαίμονας! Αυτό ας το θυμόμαστε στις πόζες μας, αλλά κυρίως σ΄ενα πράγμα: στο ότι δεν χρειάζεται να διστάσουμε να κάνουμε λίγο μακιγιάζ. Δηλαδή να τονίσουμε τα φρύδια μας με μολύβι, κανοντας τα να μοιάζουν λιγο πιο μακρια και σηκωμένα και τα μάτια μας με ελάχιστο μαύρο μολύβι.

...περιττό να πω, πως ο Nougami Neuro είναι ό,τι πρεπει και για crossdressing. Κορίτσια, αν ενδιαφέρεστε, dozo!

Posted Image

Ας μη ξεχάσω να πω, πως μπορούμε να κανουμε αυτό το cosplay εντυπωσιακότερο, "κουράζοντάς" το με αντιστοιχους φακούς επαφής και με κατασκευή για το ένα "χερι"...

Αυτά λοιπόν. Αν υπάρχουν άλλες απορίες περί αυτής της πρότασης cosplay, ρωτήστε! :thatsit:

#95 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 28 November 2008 - 14:23

Οχ τελικα δεν την γλητοσα :emptyonexg1: ... παντός για τα Χριστούγεννα το cosplay μάλλον Itachi θα ντυθώ! Ακόμα επεξεργάζομαι πως θα γυνή το κόψιμο στο ύφασμα και πως να φτιάξω μερικά accessories που έχει. Όταν ολοκληρώσω τα σχεδία πως να φτιάξω την στολή των Akatsuki θα την κάνω post εδω! Ελπίζω να μου βοηθήσουν μερικές κοπέλες από την σχολή μου που σπουδάζουν σχέδιο μόδας:congrats: !
EDIT: Τελικα θα κανω το εαυτο* μου :hahaha::hahaha::hahaha: ... μονο να μαθω ποτε θα ειναι το cosplay για να παρω αδια απο την δουλια:emptyonexg1: !

Spoiler:

Edited by Neuro, 03 December 2008 - 23:39.

Posted Image

#96 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 15 December 2008 - 00:00

Αν και δε σκοπεύω να κάνω κάτι(τουλάχιστον όχι σύντομα),αν έκανα τι θα μου πρότεινες Λία;:nosey:

Posted Image

#97 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 15 December 2008 - 22:38

Αν και δε σκοπεύω να κάνω κάτι(τουλάχιστον όχι σύντομα),αν έκανα τι θα μου πρότεινες Λία;:nosey:

Θα ντυθείς αυτό που περιμένει να δει :smokingg: από σένα όλος ο κόσμος: βρωμό-Jiraiya! :hahaha:

Μήπως θέλεις καμιά διευκρινιστική οδηγία για το πώς να κάνεις cosplay το "προφανές"? :orly:

Αν ψήνεσαι και για κάτι άλλο (είναι συγκεκριμμένο και υπάρχει και φωτό να με κατατοπίσει), δείξε, να δω πως μπορώ "να σε κάνω να την παλέψουν όλοι οι υπόλοιποι" που θα σε δούνε... :tensai:

#98 Ota-chi

Ota-chi

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 16 December 2008 - 21:24

θέλω να ντυθώ αλλά έχω κολήσει δεν μου έρχεται τπτ καμία ιδέα?ως συνήθως θέλω κάτι περίεργο κάτι φανταχτερό κάτι χαζοχαρούμενο χαχαχαχα καμία ιδέα?
Timotei timotei timoteiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiii:if:

#99 THinSoMNiaC

THinSoMNiaC

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 16 December 2008 - 21:32

ρε 'συ πιο ευκολο ειναι να ντυθεις ALPHONSO... βαζεις εναν καδο , μια ποδια και ενα κρανος!!!!!!!:uhh:ΣΩΣΤΟΣ???

#100 Ota-chi

Ota-chi

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 17 December 2008 - 21:52

χαχχαχα:hahaha:
Timotei timotei timoteiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiiiiiiiii timotei timotei timoteiiiiiiiii:if:

#101 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 22 December 2008 - 06:35

μπορώ να πω ότι δεν έχω ιδέα τι να ντυθώ. Μα καμία. έχει μπλοκάρει το σύστημα εντελώς.
Έχω κοντό μαλλί (αλλά και περούκα να χρειάζεται είναι οκ), κανονικό ύψος και είμαι γεματούλα (όχι στην κοιλιά). Για να είμαι ειλικρινής είχα σκεφτεί Tsunade, αλλά δεν με εμπνέει ιδιαίτερα σα χαρακτήρας...
Ακούω προτάσεις!

Posted Image

#102 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 22 December 2008 - 12:10

Το βασικό νομίζω είναι να βρείτε έναν χαρακτήρα που να γουστάρετε να κάνετε, όχι έναν χαρακτήρα που ταιριάζει στα μέτρα σας. Το βασικό στοιχείο του cosplay είναι να περάσετε καλά, και να έχει πλάκα. Αν ο σωματότυπος ταιριάζει, ακόμα καλύτερα, αλλά δεν είναι απαγορευτικό. Μπορείτε να συμπληρώσετε την αμφίεση σας, υιοθετόντας στάσεις και φράσεις του χαρακτήρα.
Spoiler:

Edited by Namida, 22 December 2008 - 12:15.

#103 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 28 January 2009 - 01:52

απφφφ.... Ξεφυσαω,ξεφυσαω και το μονο που καταφέρνω ειναι να απελπίζομαι :emptyonexg1:
Πως στο καλο μπορεις να κανεις cosplay κατι διακριτικό και ταυτόχρονα ευκολο να καταλάβει ο κόσμος!ΩΩ δυστυχια... και προσφατα κουρεύτηκα και δεν μπορώ να πειράξω το hairstyle,ωστε να κανω κατι ευκολο Q_Q
Μου φενεται παλι cosplay αυτο θα κανω στο παρτυ φεβρουαριου -> :smokingg:
Μπυρα,τσιγαρο και στην γωνιτσα μου >.>

EDIT:Tomodachi2 πως σου φενεται ι ιδεα vizards ή Arrancar απο bleach? Πετας μια μασκα που λιγο πολυ θα την αναγνωρισουν πολλοι και δεν χρειαζεται να εισαι και χαρακτηρας απο το original (την δικια μου mask θα κανω π.χ.) και ταυτοχρονα δεν χρειαζεται να μοιαζεις και φατσικα με τον χαρακτηρα αφου εχεις την μασκα :Ρ
Τωρα για τα ρουχα,δεν μου φενεται σαν κατι το δραματικα δυσκολο να βρεις,αλλα εσυ που ξες πως λεγεται το καθενα,μηπως θα μπορουσες να πετάξεις τπτ info,πως λεγονται,που μπορω να βρω,τιμες.. κτλ κτλ

Edited by GrimRip, 29 January 2009 - 15:21.
μου ηρθε ιδέα!

Posted Image

#104 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 31 January 2009 - 13:16

GrimRip...

Κάνοντας ενα browse στο ιντερνετ, με αφετηρία το deviantArt και το cosplay.com, θα βρεις πάμπολλες φωτογραφίες από Arrancar/Vizard cosplays. Παρατήρησέ τις-όχι για να κομπλάρεις με το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους-αυτό ξεπερνιέται εύκολα μετά από 5', αλλά για να πάρεις ιδέες. Ευτυχώς υπάρχει μεγάλη γκάμα εμφανίσεων, κυρίως Arrancar, με διάφορες βαθμίδες στο βαθμό δυσκολίας. Από απλούστερες, μέχρι..."φεύγα"! Αυτό στο λέω, για να σου τονίσω την εξής προοπτική: μάλλον μπορεί να υπάρχει κάτι που να μπορείς να το κατασκευάσεις μόνος σου, αντί να το παραγγείλεις.

Όσον αφορά τις παραγγελίες, δυστυχώς δεν μπορώ να γίνω πάρα πολύ συγκεκριμμένη. Όμως θα σου πω δυο πραγματάκια που πρεπει να προσέξεις. Αν αγοράσεις από eBay-και πάντα με αφετηρία το πόσα χρήματα δύνασαι να ξοδεψεις, να δοσεις πολύ μεγάλη προσοχή στα comments που εχουν γίνει στη συγκεκριμμένη σελίδα παραγγελιών από προηγούμενους αγοραστες, γιατί έτσι θα έχεις μια ολοκληρωμένη εντυπωση για το πόσο αξιόπιστο είναι το online-store από το οποιο σκεφτεσαι να παραγγείλεις, ως προς την ποιότητα των κοστουμιών που πωλούν, το αν αξίζουν τα λεφτά τους, αν υπάρχουν προβλήματα στην πληρωμή ή στην αποστολή κλπ.

Αφού πάει το μυαλό σου σε κάτι από Arrancar, έχω να σου προτείνω κάτι. Είναι αρκετά απλό στην κατασκευή, αναγνωρίσημο και πάνω απ όλα...ιδιέταιρα κωμικό! Δες...

Posted Image

Για τη μάσκα, δε χρειάζεται να πω πολλά. Θα χρειαστείς απλώς ενα λευκό χαρτόνι, μαρκαδόρους, μερικά χρωματιστά χαρτιά κι ενα λαστιχάκι για να τη στερεώσεις επάνω σου.
Στα ρούχα εχεις 2 επιλογές: την απλούστερη-δηλαδή να ψωνίσεις από φτηνομάγαζα με ρούχα μια απλή κίτρινη μπλούζα μακρυμάνικη και ενα κίτρινο παντελόνι-της πλάκας
και την...απλώς...απλή! Δηλαδή να αγοράσεις φθηνό κίτρινο υφασμα και να ζητήσεις από μια μοδίστρα να σου κόψει και να σου ράψει μια μονοκόμματη φόρμα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ο,τιδήποτε τύπο λευκών γαντιών. Από απλά λευκά υφασμάτινα, μέχρι γάντια μοτοσυκλέτας ή κηπουρικής. Αρκεί να είναι σε πολύ μεγαλύτερο μεγεθος και, αν είναι απλά υφασμάτινα, να τα παραγεμίσεις με βαμβάκι.

Αν πάλι, εχεις βρει ενα cosplay Arrancar/Vizard που να σ' ενδιαφέρει, αποφασίσεις να προσπαθήσεις να το φτιάξεις μόνος σου και θέλεις μερικές συμβουλές πάνω σε αυτό, ρώτα! :thatsit:

#105 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 14 February 2009 - 18:39

εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να βρω στολη shinigami ? :S