Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 20:05
θα το ρίξεις στις κατασκευές, δεν εχεις άλλη επιλογή. Τα σανδάλια που πουλάνε τωρα τις απόκριες δεν ειναι ακριβώς αυτό που πρεπει και επιπλεων αν φορας παπουτσι πανω απο 40, δεν παιζει να βρεις.
Το καλύτερο μερος να βρει κανεις ακριβώς τετοια σανδαλια είναι το ιντερνετ, αλλα τετοια ωρα τετοια λόγια.
Γι αυτό ξεκίνα, ριχνοντας μια ματια σε αυτα εδώ τα links
http://www.cosplay.com/showthread.php?t=69336
http://www.cosplay.com/showthread.php?t=152330
Είναι συμβουλές από τους απόλυτους PRO του cosplay.com
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 20:12
Μου αρέσει που προτείνεται ρεαλιστικά και πολύ εύκολα coseplay
ειδικά αυτές τις ημέρες που όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα...
αλλά πάλι ποιος δεν έχει στη ντουλάπα του όλα αυτά τα εξαρτήματα...
εγώ στη δική μου έχω τοηλάχιστον 30 κόκκινους ζουρλομανδίες σαν τον απο πάνω
20 πορτοκαλί κολλάν για να ντύνομαι τσιτάρα, και φυσικά στο οπλοστάσιο μου
κάτω απο το κρεβάτι έχω ένα σωρό όπλα.
για να μη πω για τα χιλιάδες δερμάτινα ρούχα που όλα είναι σαν αυτά του final fantasy.
μπορεί να είναι κακόγουστα αλλά σε περίτπωση που θα μου προτείντε να ντυθώ κάτι τόσο
γρήγορα να είμαι έτοιμη.
sigh...
ΑΜΑΝ!

Cosplay Suggestion για Erisabetsu...!
Ευτυχώς που χω καταλάβει τον τυπο σου, όποτε ξέρω που ακριβώς να ψάξω. Ντάνες και Αφέντρες...
(σ' αρεσουνε κατα καιρους και κατι χαζά, αλλα εγώ θα το ψάξω στις πιο ζωρικες)
Stay Tunned να το ψάξω...
ΥΓ: Μωρή, δε φοράει ζουρλομανδια η Akito του Air Gear! Πορτοκαλί φουτερ με μακριά λουρίδια ειναι, μη λες ετσι και μου τρομάζεις το κοριτσάκι που ρώτησε...!
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 23:15
Cornelia (Code Geass)

(Πλάκα κάνω!

και τωρα στα σοβαρά.....
Dianna (Rental Magica) "η Χήρα"

"sister" Eda (Black Lagoon) Πάντα με το απολυτίκιο στο χέρι...

Oruha (Clover)

Και μιας και σε κόβω ετοιμη να γκαρίξεις...

Ο ορισμός του "απλού" cosplay διαφέρει για τον καθένα μας. Για εμενα πχ. "απλό cosplay" είναι ό,τι εχω κάνει ως σήμερα.
Πόσο μάλλον το "cosplay με μηδέν κόστος και με ακριβως ότι ρουχο μπορει να χω στη ντουλάπα μου".
Ο,τι ρουχο ή αξεσουάρ μπορει να εχουμε στη ντουλάπα μας δεν αρκει για να κάνουμε cosplay. Το cosplay απαιτεί να κανουμε προσπαθεια να κατασκευάσουμε πράγματα. Να μεταποιήσουμε ρούχα. Να πάρουμε σβάρνα μαγαζιά. Να στίψουμε την γκλάβα μας να βρουμε τρόπο να φτιάξουμε κάτι που θα μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στο αυθεντικό αντικείμενο. Να ψαχνουμε στο ιντερνετ για εικόνες και ιδέες.
Cosplay με μηδέν κόπο δεν υπάρχει.
Αν το ετοιμο cosplay απ το ιντερνετ μπορει να θεωρηθεί "μηδέν κόπος", συνοδευεται απο εναν αλλο απαραίτητο παραγοντα που λεγεται "εχω φράγκα στην ακρη για να τον παραγγείλω".
Αν σε ενδιαφέρει να κανεις κάποτε cosplay, υπάρχουν λύσεις. Και μπορουμε να βοηθήσουμε.
Μονο 2 ειναι οι προϋποθέσεις. Να θέλεις. Και να μας πληροφορήσεις για το τι ακριβώς θα ήθελες να κάνεις....
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 00:10
adamasbankai....
θα το ρίξεις στις κατασκευές, δεν εχεις άλλη επιλογή. Τα σανδάλια που πουλάνε τωρα τις απόκριες δεν ειναι ακριβώς αυτό που πρεπει και επιπλεων αν φορας παπουτσι πανω απο 40, δεν παιζει να βρεις.
Το καλύτερο μερος να βρει κανεις ακριβώς τετοια σανδαλια είναι το ιντερνετ, αλλα τετοια ωρα τετοια λόγια.
Γι αυτό ξεκίνα, ριχνοντας μια ματια σε αυτα εδώ τα links
http://www.cosplay.com/showthread.php?t=69336
http://www.cosplay.com/showthread.php?t=152330
Είναι συμβουλές από τους απόλυτους PRO του cosplay.com
Πολύ χρησιμα τα λίνκ σου Τομο. Καθως εψαχνα βρήκα αυτό
http://www.cosplay.com/showthread.php?t=66383
Φαίνεται πολύ καλή κατασκευή και αρκετα ευκολη! Θα ψαξω αυριο τα υλικά και αν το πετύχω θα βαλω μια εικόνα εδω.
Για το tensa zangetsu, το σπαθι του Ichigo σε Bankai τι να κάνω? Να μείνω χωρίς σπαθί?
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 00:30
Για το tensa zangetsu, το σπαθι του Ichigo σε Bankai τι να κάνω? Να μείνω χωρίς σπαθί?

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 23:29
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2010 - 13:26
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2010 - 13:37

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 15:06
Οποτε αποφασισα να κανω Nausicaa απο Nausicaa of the valley of the wind και ξεκινησα σημερα ετοιμασιες

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 15:45

(Ti eipa to atomo... Opios xerei, as m pei ki emena, gt oute xerw ti egrapsa! xD)
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 16:21

άλλα υπάρχει το έξης πρόβλημά είμαι 1,72 μ , δεκατεσσάρων σκούρα καστανή με σχετικά κοντά μαλλιά φυσικά σγουρά ανοιχτά κάστανα μάτια...
άντε να βρεις χαρακτήρα που να μην έχει περίπλοκη στολή και να ταιριάζει στα φυσικά σου χαρακτηριστικά

οπότε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από thelittlevampirebat: 13 Αύγουστος 2010 - 18:46

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 16:46
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 01:54
είμαι καινούρια στη παρέα και θέλω να κάνω ένα κοσπλέι για τις απόκριες (ξέρω ότι είναι νωρίς άλλα θέλω το φτιάξω μόνη μου μπορώ να ράψω και διαθέτω ραπτομηχανή και λατρεύω να φτιάχνω πράγματά με τα χέρια μου
)
άλλα υπάρχει το έξης πρόβλημά είμαι 1,72 μ , δεκατεσσάρων σκούρα καστανή με σχετικά κοντά μαλλιά φυσικά σγουρά ανοιχτά κάστανα μάτια...
άντε να βρεις χαρακτήρα που να μην έχει περίπλοκη στολή και να ταιριάζει στα φυσικά σου χαρακτηριστικά
οπότε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοίτα τα μαλλιά και τα μάτια αλλάζουν.Μπορεί η περούκα ή ενα ζευγάρι φακών επαφής να σου φαίνονται απαγορευτικά όσον αφορα την τιμή αλλά μερικές φορές,επειδή ακριβώς μιλάμε για cosplay που αφορά πλασματικούς χαρακτήρες,η εμφάνισή τους δεν είναι ρεαλιστικότατη.Γι'άυτό,ακόμα και άν βρεις χαρακτήρα που να έχει πάνω κάτω δικά σου χαρακτηριστικά,να προτιμήσεις περούκες-φακούς για να φαίνεσαι πιό "ψεύτικη" (με την καλή εννοια).
Εχει κανεις καμια ιδεα για το που μπορω να βρω το necklace που φορουσε ο Hidan στο Naruto shippuunden ? Αν υπαρχει δηλαδη κανενα μαγαζι που να πουλαει τετιου ειδους αξεσουαρ ειτε Αθηνα ειτε Πατρα γτ ψαχνω τοσο καιρο και μονο για παραγγελια απο το ιντερνετ το βρισκω
Μπορείς να το φτιάξεις πάντα μόνος σου και σε πολυ καλύτερη τιμή.Άσε που θα νοιώσεις ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου.
Κατ'αρχην βρες μερικές καλές φωτογραφίες του κολιέ,που να δείχνουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.
Προμηθεύσου μια ειδική πλαστελίνη η οποία ψήνεται στον φούρνο(ψάξε σε μαγαζιά με χαρτικά,βιβλιοπωλεία κλπ) κατα προτίμηση σε χρώμα ασημί ή γκρι.
Φτιάξε το μενταγιόν,χρησιμοποιώντας διάφορα πράγματα που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν να τελειοποιήσεις το σχήμα (πχ κοπίδι,οδοντογλυφίδες κλπ)
αφού το ψήσεις στο φούρνο,ψάξε για αφτού του είδους αλυσίδα
Αν δεν βρεις τετοια αλυσιδα,ψαξε για μια πιο απλή (τσέκαρε τα μαγαζια που πουλανε goth αξεσουαρ,extreme fashion κλπ...αυτα τα μαγαζια εχουν πολύ καλό πραμα)
Τελος,πριν περάσεις την αλυσίδα,πέρνα το μενταγιον με δυο χέρια βερνίκι gloss κατα προτίμηση,για να γυαλιζει κιολας(απευθυνσου σε μαγαζι με χρώματα-βερνικια-θα σου εξηγησουν πολυ καλυτερα)
Μπορεί όλα αυτά να σου φαίνονται βουνό και να πεις "Δεν γ*μιέται,θα το παραγγείλω" όμως αν το καλοσκεφτείς,με το που μπεις στη διαδικασια της δημιουργιας,θα σαρέσει πολύ περισσότερο το cosplay σαν χόμπυ.Κάνοντας και πειραματίζοντας εξελισσεσαι και μπαίνεις στο νοημα!
Αt least,give it a try!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FunkyFisch: 14 Αύγουστος 2010 - 02:10
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 10:15
η περούκα δεν με πειράζει αλλά οι φακοί επαφής είναι λίγο δύσκολοι γιατί 1 δεν μπορώ να τους βάλω 2 έχω πολύ ευαίσθητα μάτιαΚοίτα τα μαλλιά και τα μάτια αλλάζουν.Μπορεί η περούκα ή ενα ζευγάρι φακών επαφής να σου φαίνονται απαγορευτικά όσον αφορα την τιμή αλλά μερικές φορές,επειδή ακριβώς μιλάμε για cosplay που αφορά πλασματικούς χαρακτήρες,η εμφάνισή τους δεν είναι ρεαλιστικότατη.Γι'άυτό,ακόμα και άν βρεις χαρακτήρα που να έχει πάνω κάτω δικά σου χαρακτηριστικά,να προτιμήσεις περούκες-φακούς για να φαίνεσαι πιό "ψεύτικη" (με την καλή εννοια).
Μπορείς να το φτιάξεις πάντα μόνος σου και σε πολυ καλύτερη τιμή.Άσε που θα νοιώσεις ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου.
Κατ'αρχην βρες μερικές καλές φωτογραφίες του κολιέ,που να δείχνουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.
Προμηθεύσου μια ειδική πλαστελίνη η οποία ψήνεται στον φούρνο(ψάξε σε μαγαζιά με χαρτικά,βιβλιοπωλεία κλπ) κατα προτίμηση σε χρώμα ασημί ή γκρι.
Φτιάξε το μενταγιόν,χρησιμοποιώντας διάφορα πράγματα που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν να τελειοποιήσεις το σχήμα (πχ κοπίδι,οδοντογλυφίδες κλπ)
αφού το ψήσεις στο φούρνο,ψάξε για αφτού του είδους αλυσίδαSpoiler:
Αν δεν βρεις τετοια αλυσιδα,ψαξε για μια πιο απλή (τσέκαρε τα μαγαζια που πουλανε goth αξεσουαρ,extreme fashion κλπ...αυτα τα μαγαζια εχουν πολύ καλό πραμα)
Τελος,πριν περάσεις την αλυσίδα,πέρνα το μενταγιον με δυο χέρια βερνίκι gloss κατα προτίμηση,για να γυαλιζει κιολας(απευθυνσου σε μαγαζι με χρώματα-βερνικια-θα σου εξηγησουν πολυ καλυτερα)
Μπορεί όλα αυτά να σου φαίνονται βουνό και να πεις "Δεν γ*μιέται,θα το παραγγείλω" όμως αν το καλοσκεφτείς,με το που μπεις στη διαδικασια της δημιουργιας,θα σαρέσει πολύ περισσότερο το cosplay σαν χόμπυ.Κάνοντας και πειραματίζοντας εξελισσεσαι και μπαίνεις στο νοημα!
Αt least,give it a try!

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 10:37
αφού το ψήσεις στο φούρνο,ψάξε για αφτού του είδους αλυσίδα.Αν δεν βρεις τετοια αλυσιδα,ψαξε για μια πιο απλή (τσέκαρε τα μαγαζια που πουλανε goth αξεσουαρ,extreme fashion κλπ...αυτα τα μαγαζια εχουν πολύ καλό πραμα)
Αt least,give it a try!
Ασε εχω βρει μεχρι και tutorial βημα προς βημα πως να το φτιαξω και με τι υλικα αλλα το θεμα ειναι οτι αμα πιασω να φτιαξω κατι μονος μου το καταστρεφω

So any clues where i can find it ?

FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html