Konbawa

Σκέφτομαι να κάνω την πρεμιέρα μου σε cosplay party τον Δεκέμβριο (επιτέλους, τόσο καιρό ήθελα να κάνω κάτι αλλά δεν μπορούσα

)
Αλλά το πρόβλημα είναι το γνωστό... Δεν ξέρω τι να κάνω. Είχα πολλές προτάσεις και δεν μπορώ να αποφασίσω

Οπότε το έψαξα!
Konata, Lucky StarΈχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά (πράσινα μάτια, ύψος, μακριά μαλλιά, mole under the left eye, hyperactive character, μέχρι και το nickname KonaKona μου έχουν κολλήσει) οπότε είναι το πιο εύκολο που θα μπορούσα να κάνω. Για το κοστούμι, έκανα μια έρευνα και είναι πολύ εύκολο να το φτιάξω, τα μαλλιά με δυσκολεύουν... Στην αρχή έλεγα να τα βάψω, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει καλύτερα να πάρω περούκα. Τι λέτε εσείς?
Haruhi Suzumiya, The melancholy of Haruhi SuzumiyaΚαι με τη Haruhi έχουμε πολλά κοινά και μου έχουν προτείνει να το κάνω, το κατέχω το Haruhi-ism (και μου το ξύπνησε η wabbit... προτείνω να κάνεις Miyuki στο group Lucky Star cosplay

*nods*). Και πάλι η έρευνα λέει ότι και το κοστούμι και τα μαλλιά είναι εύκολα, στα μάτια θα αλλάξω χρώμα με φακούς (είμαι perfectionist σε ότι αφορά cosplay

)
Και κάτι λίγο περίεργο αλλά μου άρεσε σαν ιδέα (μόλις έστειλα αυτό είδα ότι το είχαν και από πάνω XD)
Konata cosplaying Haruhi, Lucky Star <-- Μόλις το έστειλα είδα ότι είχαν την ιδέα πάνω XD
Σε ένα επεισόδιο του Lucky Star η Konata έκανε Haruhi cosplay στο cosplay cafe που δούλευε. Έχει εναλλαγές ανάμεσα στις προσωπικότητες και συνδυάζει τα δύο cosplay που θέλω να κάνω.
Hinata Hyuuga, NarutoΗ Hinata ήταν πάντα η αγαπημένη μου από το Naruto, οπότε ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, αν και θα ήταν καλύτερο σε group cosplay...
Μία άλλη γενική ιδέα που μου έδωσε η evaofadawn στη τελευταία οτάκου συνάντηση της Πάτρας είναι να κάνω τη female version ενός αγοριού (γιατί δεν είμαι πολύ του crossdressing και οι περισσότεροι αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι άντρες) αλλά αυτό θα ήταν καλύτερα ως group cosplay (αν θέλει κάποιος για τον Δεκέμβρη να μου κάνει poke να το κανονίσουμε!)
Αυτές ήταν μερικές ιδέες που είχα, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας γνώμη

Από εμφάνιση, έχω μακριά ίσια καστανά μαλλιά με αφέλειες, μέσο προς χαμηλό ύψος (ψήλωσα πολύ στο δημοτικό και έμεινα εκεί

), πράσινα/μπλε/γκρι μάτια (ακόμα ψάχνω τι είναι, ακούω διαφορετικές απόψεις από τα ίδια άτομα κάθε μέρα, εμένα πάντα πράσινα μου φαίνονται...) αλλά έχω συνηθίσει να φοράω φακούς (έχω μυωπία

).
Ορίστε pic μου. Δεν έβρισκα κανονική, πήγα να βγάλω τώρα αλλά δεν βρίσκω την κάμερα

Οπότε στέλνω μία Narutard pic

Onegai shimasu
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stefi-chan: 19 Οκτώβριος 2009 - 22:42