Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#811 Wanna_Be_Mangaka

Wanna_Be_Mangaka

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 00:27

Μετά το τελευταίο chapter δεν θέλω να τελειώσει με τίποτα....

#812 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 12:23

Ρε σεις, θελω κ εγω να διαβασω το crow!!!!! κ το pcp!!!! κ ποσο πιο αξιολατρευτος μπορει να ειναι ο eiji?????:nbleed:

αλλα ρε παιδια αμαν αυτοι οι μανγκακα........για ζωη περα απο αυτο ουτε λογος ετσι?αν ημουν η κοπελα του θα ειχα σκηλοβαρεθει να τον περιμενω!!!

Είναι θέμα επιλογών!!!:P Όποια καταλήξη να είναι μαζί του θα πρέπει να το υποστεί αυτό!!!

Πάντως είναι καλό του ότι υπάρχουν Manga μέσα στο manga.Όταν στερέψουν από ιδέες θα χρησιμοποιήσουν αυτά :Ρ
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#813 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 12:54

Βασικά όλα αυτά τα μάνγκα που υπάρχουν στο bakuman θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήση ο μανγκάκα για δικά του μάνγκα αντι να φτιάξει το bakuman :) Αναρωτιέμε αν στην εποχή που βρισκόμαστε τώρα στο bakuman υπαρχουν ακόμα τα endless shonen. Αλλά θα είναι περίεργο να τρέχουν ακόμα και να μη είναι στην 10αδα γιατί όπως βλέπουμε τα μάνγκα των πρωταγωνιστών την μονοπολούν.

#814 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 12:58

αλλα ρε παιδια αμαν αυτοι οι μανγκακα........για ζωη περα απο αυτο ουτε λογος ετσι?αν ημουν η κοπελα του θα ειχα σκηλοβαρεθει να τον περιμενω!!!
[/FONT]

Δεν είναι όλοι οι manga-ka χτυπημένοι σαν τον Saiko, μόνο ο συγκεριμένος. Εσύ δε θα χες την υπομονή μπορεί και καμία άλλη γυναίκα στην Ιαπωνία επίσης αλλά ακόμα κι αυτό δεν πτοεί τον Ohba και δημιουργεί με-ρεαλιστικούς σεξιστκούς γυναικείους χαρακτήρες...Μην το ψάχνεις αγάπη μου. :sigh2:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#815 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2011 - 23:42

Spoiler:

Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#816 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 00:18

Spoiler:

Και εγω αυτον σκεφτηκα με την πρωτη xD

But it must be Near απο DN :|

v4kFmx.png

#817 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 00:59

εγώ λέω ότι είναι ο Ashirogi (η άκυρη πρόβλεψη) ή κάποιος καινούργιος....

#818 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 19:33

δεν με ιντριγκαρει σχεδον καθολου πλεον ...νομιζω οτι πρεπει να μπενει στην τελικη ευθεια σιγα σιγα.....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#819 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 19:47

Spoiler:

Βασικά κι εμένα αυτός ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά λογικά πάντα πρέπει να τον επιβλέπει στενά ο Κοsugi του μετά από αυτό που έκανε. Αν δεν είναι καινούργιος χαρακτήρας το πιο πιθανόν είναι να είναι ο
Spoiler:

ySss0UF.jpg

#820 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 11:58

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#821 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 15:33

ωραιο chapter δεν μπορω να πω...ωραιος ο τροπος που ο ohba ασχολειται τοσο με τη φυση δημιουργιας των manga φαινεται πως ειναι κατι που κατεχει...

ΑΛΛΑ το σεναριο εχει καταντησει να ειναι υπερβολικα επαναλαμβανομενο...ουσιαστικα με την "εταιρεια" mangakas μας δειχνει ξανα την αρχικη ιδεα του nananime αν και ισως με μια καλυτερη υλοποιηση....αυτο με το non-mainstream mainstream που συζηταει το διδυμο τοσο καιρο ειναι ουσιαστικα κατι σαν το pcp και το money and intelligence,ειναι ακριβως δηλαδη τα manga στα οποια ειδικευονται ηδη οι ashirogi και παρ'ολα αυτα ο ohba προσπαθει να μας δειξει οτι ειναι κατι το τελειως πρωτοποριακο γιατι θα εχει εναν dark hero για πρωταγωνιστη(οτι δηλαδη μεχρι τωρα δεν εχει υπαρξει κανενα shounen με πρωταγωνιστη που βρισκεται σε μια γκριζα ζωνη,χρυσο παραδειγμα το death note)...and finally i ask the one million dollar question,για ποιο λογο δεν εχει μπει αυτο το manga ακομα στην τελικη ευθεια ενω εχει εξαντλησει ολα τα θεματα που θα μπορουσε να παρουσιασει??εδω και τοσο καιρο ο ohba βαζει to pcp σταθερα στην 4η θεση κανοντας να το ξεπερασει μεχρι και το giri και απ'οτι φαινεται συντομα και το αλλο το δικαστικο,γιατι ασφαλως αμα ανεβει μια-δυο θεσεις θα το κανει anime η jump και το bakuman αναγκαστικα θα τελειωσει...

#822 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 16:10

ελεος πωσ το βλεπεται αυτο ειναι απο τα χειροτερα μανγκα που χο διαβασει στις μισεσ σελιδεσ μιλανε για ιδιοφυιες των μανγκα και στις αλλες μισες για το ποσο σπουδια ειναι η τεχνη δειτε εκει mangaka san to assistan san to που τοθλαχιστον εχει λιγη πλακα να να γελασετε και λιγο ....

#823 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 16:31

Εμπεριστατωμένη και ενδελεχής κριτική, εύγε Κλασομπανιέρα.

#824 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 16:36

ελεος πωσ το βλεπεται αυτο ειναι απο τα χειροτερα μανγκα που χο διαβασει στις μισεσ σελιδεσ μιλανε για ιδιοφυιες των μανγκα και στις αλλες μισες για το ποσο σπουδια ειναι η τεχνη δειτε εκει mangaka san to assistan san to που τοθλαχιστον εχει λιγη πλακα να να γελασετε και λιγο ....

i loled:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#825 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 16:39

i loled:nanana:

i think u quoted the wrong post xD