Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bakuman
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 00:27
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 12:23
Ρε σεις, θελω κ εγω να διαβασω το crow!!!!! κ το pcp!!!! κ ποσο πιο αξιολατρευτος μπορει να ειναι ο eiji?????
αλλα ρε παιδια αμαν αυτοι οι μανγκακα........για ζωη περα απο αυτο ουτε λογος ετσι?αν ημουν η κοπελα του θα ειχα σκηλοβαρεθει να τον περιμενω!!!
Είναι θέμα επιλογών!!!

Πάντως είναι καλό του ότι υπάρχουν Manga μέσα στο manga.Όταν στερέψουν από ιδέες θα χρησιμοποιήσουν αυτά :Ρ
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 12:54

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 12:58
αλλα ρε παιδια αμαν αυτοι οι μανγκακα........για ζωη περα απο αυτο ουτε λογος ετσι?αν ημουν η κοπελα του θα ειχα σκηλοβαρεθει να τον περιμενω!!!
[/FONT]
Δεν είναι όλοι οι manga-ka χτυπημένοι σαν τον Saiko, μόνο ο συγκεριμένος. Εσύ δε θα χες την υπομονή μπορεί και καμία άλλη γυναίκα στην Ιαπωνία επίσης αλλά ακόμα κι αυτό δεν πτοεί τον Ohba και δημιουργεί με-ρεαλιστικούς σεξιστκούς γυναικείους χαρακτήρες...Μην το ψάχνεις αγάπη μου.

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2011 - 23:42

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 00:18
Spoiler:
Και εγω αυτον σκεφτηκα με την πρωτη xD
But it must be Near απο DN

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 00:59
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 19:33
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 19:47
Spoiler:
Βασικά κι εμένα αυτός ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά λογικά πάντα πρέπει να τον επιβλέπει στενά ο Κοsugi του μετά από αυτό που έκανε. Αν δεν είναι καινούργιος χαρακτήρας το πιο πιθανόν είναι να είναι ο
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 11:58

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 15:33
ΑΛΛΑ το σεναριο εχει καταντησει να ειναι υπερβολικα επαναλαμβανομενο...ουσιαστικα με την "εταιρεια" mangakas μας δειχνει ξανα την αρχικη ιδεα του nananime αν και ισως με μια καλυτερη υλοποιηση....αυτο με το non-mainstream mainstream που συζηταει το διδυμο τοσο καιρο ειναι ουσιαστικα κατι σαν το pcp και το money and intelligence,ειναι ακριβως δηλαδη τα manga στα οποια ειδικευονται ηδη οι ashirogi και παρ'ολα αυτα ο ohba προσπαθει να μας δειξει οτι ειναι κατι το τελειως πρωτοποριακο γιατι θα εχει εναν dark hero για πρωταγωνιστη(οτι δηλαδη μεχρι τωρα δεν εχει υπαρξει κανενα shounen με πρωταγωνιστη που βρισκεται σε μια γκριζα ζωνη,χρυσο παραδειγμα το death note)...and finally i ask the one million dollar question,για ποιο λογο δεν εχει μπει αυτο το manga ακομα στην τελικη ευθεια ενω εχει εξαντλησει ολα τα θεματα που θα μπορουσε να παρουσιασει??εδω και τοσο καιρο ο ohba βαζει to pcp σταθερα στην 4η θεση κανοντας να το ξεπερασει μεχρι και το giri και απ'οτι φαινεται συντομα και το αλλο το δικαστικο,γιατι ασφαλως αμα ανεβει μια-δυο θεσεις θα το κανει anime η jump και το bakuman αναγκαστικα θα τελειωσει...
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 16:10
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 16:31
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 16:36
i loled:nanana:ελεος πωσ το βλεπεται αυτο ειναι απο τα χειροτερα μανγκα που χο διαβασει στις μισεσ σελιδεσ μιλανε για ιδιοφυιες των μανγκα και στις αλλες μισες για το ποσο σπουδια ειναι η τεχνη δειτε εκει mangaka san to assistan san to που τοθλαχιστον εχει λιγη πλακα να να γελασετε και λιγο ....

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 16:39
i think u quoted the wrong post xDi loled:nanana: