Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#841 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 October 2011 - 23:41

filler ηταν εφαγε 5+ σελιδες να αγωνιουν οι editors μονο οι 2 πρωτες και η τελευταια αξιζε.

#842 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 10 October 2011 - 01:00

A μην το λες, εμένα μ'άρεσε! Ήταν πολύ γλυκό που είδαμε πως το διαχειρίστηκε ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι. Συν στο ότι επιτέλους μάθαμε τι σκεφτόταν το άτομο έτσι? Τον παώ πολύ αυτόν τον χαρακτήρα κι ελπίζω να υπάρχει έστω και για λίγο από δω και πέρα.

Επίσης πέθανα με τον καινούργιο editor in chief. Ο τύπος δεν παιζότανε μιλάμε! Εκεί που το έπαιζε cool κι έβαλε την καμπαρντίνα και με το που πήγε σπίτι του γελούσε σαν χαζός, χα χα πολύ μ'άρεσε. Καλά κι αυτόν τον πήγαινα πάρα πολύ αλλά θα μου λείψει ο άλλος~!

Τέλος θέλω να πω αυτό: θέλω να δω τον καινούργιο χαρακτήρα του Niizuma-sensei! A, Nanamine-kun ο editor τι φταίει στραβάδι μου που εσύ κάνεις βλακείες με το "Μ" κεφαλαίο?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#843 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 October 2011 - 01:35

ειπα εγω οτι δεν ηταν ωραιο? απλα ηταν filler:canthelp:

#844 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 10 October 2011 - 10:26

Ha ha, OK όπως το λες έχεις ένα δίκιο. Απλώς ίσως φταίει ότι η λέξη filler πάντα είχε ένα αρνητικό νόημα για μένα και όταν την χρησιμοπιιώ το κάνω για να εκφράσω απογοήτευση-αγανάκτηση-άθλιο chapter. Και σπάνια σαν τον ουδέτερο τίτλο που είναι, lol.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#845 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 15 October 2011 - 17:06

Λιγες ακομα ωρες για καινουριο επεισοδιο :kakaka:

#846 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 16 October 2011 - 20:31

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ συγκινήθηκα και δεν άντεξα να μη σχολιάσω.

<--spoiler-->
Οι Ashirogi Muto πήρανε το Death Note, τη βασική του ιδέα από το rip-off του Death Note Lost+Brain για να έχουμε λίγο brainwashing, χώσαν και 2 δαίμονες μέσα και βρήκανε υπόθεση για νέο manga! 3 σε 1, οικονομική συσκευασία, well done. Και θέλουν ν' αφήσουν το PCP γι' αυτό... Ούτε κρύο ούτε ζέστη με την ιδέα. Θέλω να δω πώς θα αντιδράσει ο Hattori.

ySss0UF.jpg

#847 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 16 October 2011 - 22:21

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ συγκινήθηκα και δεν άντεξα να μη σχολιάσω.

<--spoiler-->
Οι Ashirogi Muto πήρανε το Death Note, τη βασική του ιδέα από το rip-off του Death Note Lost+Brain για να έχουμε λίγο brainwashing, χώσαν και 2 δαίμονες μέσα και βρήκανε υπόθεση για νέο manga! 3 σε 1, οικονομική συσκευασία, well done. Και θέλουν ν' αφήσουν το PCP γι' αυτό... Ούτε κρύο ούτε ζέστη με την ιδέα. Θέλω να δω πώς θα αντιδράσει ο Hattori.

Ακριβώς η δικιά μου σκέψη. Ήδη απ'την αρχή που άρχισε να εξηγεί, έλεγα ότι μοιάζει και μετά πάει και βάζει 2 πρωταγωνιστές κι αυτό ήταν, το έκλεψαν όλο. Πιο ενδιαφέρον θεωρώ το manga του Eiji!

#848 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 October 2011 - 22:38

Εγώ δεν έχω μεγάλο πρόβλημα, απλώς με εκνεύρισε ο απόλυτως καλός και κακός. Αλλά θα συμφωνήσω στον τρόπο που το σκέφτηκαν: Death Note+Death Note rip off=new manga. Ta duh! Well, θέλω κι εγώ να δω περισσότερο την ιδέα του Eiji τώρα!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#849 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 16 October 2011 - 22:46

καλα δν ξερω ποσες σειρες μου ρ8ανε στο μυαλο διαβαζοντας αυτο το chapt. :hihi2:
μια του νιζυμα, (kore wa zombie desu ka style) καλα μετα οι ashirogi muto ας μη τους σχολιασω...απο death note μεχρι και dragon quest :sigh2: αλλα ειχε γελιο το chapt.
παντος ...brainwashing...μαλλον οι αναγνωστες το βλεπω να τρωνε αλλα np xDD περιμενω κιεγω να δω hattori-san face :3
フカフカ

#850 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 17 October 2011 - 10:53

Στην ουσία βρήκανε αυτό που θέλανε να κάνουνε, ταιριάζει στο στυλ τους, είναι κάτι που θα έπιανε στην Jump από ένα σημείο και μετά, πιθανότατα να έφερνε άνιμε... Αλλά σούπερ ουάου ιδέα δεν την λες. Τους πήρε τόσα χρόνια για να σκεφτούν αυτό το πράγμα; Το PCP σαν ιδέα μπορεί να μην την πεις υπερ-πρωτότυπη, αλλά ήταν ιδιαίτερη. Επίσης έχουμε και την ξεχασμένη πρόταση για άνιμε που είχαμε δει πριν πολλά κεφάλαια... Ακόμη κι αν περίμενε καλύτερη προσφορά ο Chief γιατί κρατάει τόση μυστικοπάθεια στο γεγονός;

Anyway, ο Hattori δεν θα μπορέσει ν' αρνηθεί ότι είναι κάτι που θα έπιανε στη Jump αλλά ελπίζω να τους συγκρατήσει και να μην παρατήσουν κι αυτό το manga τους.

ySss0UF.jpg

#851 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 October 2011 - 10:58

Anyway, ο Hattori δεν θα μπορέσει ν' αρνηθεί ότι είναι κάτι που θα έπιανε στη Jump αλλά ελπίζω να τους συγκρατήσει και να μην παρατήσουν κι αυτό το manga τους.

Nα σε πω, εγώ εύχομαι ο Hattori να τους βάλει ένα stop εδώ και να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Δεν ξέρω γιατί αλλά θέλω να τους δω να τρώνε άκυρο από τον editor τους. Αν και δεν το νομίζω. Πάντως θέλω να τον δω να μην ενθουσιάζεται καθόλου ή τουλάχιστον πολύ λιγότερο σε σχέση μ'αυτούς.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#852 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 17 October 2011 - 19:50

^^ δεν υπαρχει περιπτωση να μην το δεχτει θα το δεχτει και θα μπουν στο περιοδικο μαζι με τον one-shot του eiji,θα γινουν και τα δυο σειρες και θα συναγωνιστουν στα ισια ωστε να νικησουν οι ashirogi και να γινει anime...ο saiko θα παντρευτει τη miho(η οποια θα κανει τη φωνη της brainwashed heroine)και εκει το manga επιτελους θα τελειωσει...

#853 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 October 2011 - 21:45

Στην ουσία βρήκανε αυτό που θέλανε να κάνουνε, ταιριάζει στο στυλ τους, είναι κάτι που θα έπιανε στην Jump από ένα σημείο και μετά, πιθανότατα να έφερνε άνιμε

Αυτό ακριβώς. Δεν με πολυνοιάζει πόσο θυμίζει death note. Χάρηκα που επιτέλους βρήκαν αυτό που θέλουν. Ε τώρα για του Eiji δεν μου έκανε κάποιο κλικ. Και dark τον πρωταγωνιστή του δε τον λες. Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό και ο Ichigo dark πρωταγωνιστής είναι. XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#854 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 17 October 2011 - 21:57

Εμένα δεν μου κακόπεσε καμία απο τις 2 ιδέες,τις βρίκα καλές,και θέλω πολύ να δω την αντίδραση του Hattori....Επίσης ξεχάσαμε λίγο την miho κ δεν μου πολυαρέσει,στο κάτω κάτω γι'αυτήν γίνονται όλα,μην ξεχνιόμαστε :P
Ωστόσο δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς,αλλά εμενα το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν αυτό:
Attached File  o151.bakuman_151_mri_bakuman_151_08_mri.jpg   35.33KB   14 downloads

:oo:lol :kakaka:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#855 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 24 October 2011 - 17:11

Ωωω μου άρεσε το chapter.Πόσο ψήνομαι να περάσουν τον eiji με τους γιν και γιαν δαίμονες δεν λέγεται!!:blingeye2:
Σόρυ γα το double post
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....