Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bakuman
Started By
Tenshi
, Aug 10 2008 15:18
966 replies to this topic
Posted 26 May 2011 - 21:36
Eπικό chapter. Πραγματικά με πόρωσε ειδικά η σκηνη που μπένει ο μασιρο στο γραφείο του σουτζιν και λένε και οι 2 την ίδια ιδέα. Και στο τέλος just as planned
Posted 26 May 2011 - 22:04
nice chap!!!
παροτι αν δεν εδειχναν και το δευτερο περιστατικο copycat του pcp θα'λεγα οτι το'χαν παρατραβηξει με τις αντιδρασεις του shujin...,
παροτι αν δεν εδειχναν και το δευτερο περιστατικο copycat του pcp θα'λεγα οτι το'χαν παρατραβηξει με τις αντιδρασεις του shujin...,
Posted 03 June 2011 - 22:20
134.
Spoiler:
Posted 13 June 2011 - 11:32
έχει βγει το καινούριο http://www.mangareader.net/bakuman/135
πραγματικά έχω βαρεθεί να εμψυχώνει ο ένας τον άλλον δηλαδή έλεος οκ φτιάξτε και ένα manga χωρίς να σας παρακινεί κάποιος.Πάντως μου άρεσε το manga που ήθελε βα τερματίσει ο niizuma
πραγματικά έχω βαρεθεί να εμψυχώνει ο ένας τον άλλον δηλαδή έλεος οκ φτιάξτε και ένα manga χωρίς να σας παρακινεί κάποιος.Πάντως μου άρεσε το manga που ήθελε βα τερματίσει ο niizuma
Posted 13 June 2011 - 13:25
They be no using them spoiler tags 
Αν και όταν ξεκίνησε το διάβαζα με ενθουσιασμό, τώρα πλέον, ούτε κάτι τρομερά ενδιαφέρον βλέπω, ούτε και πιστεύω, κατ'εμέ, ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει στην εποχή την οποία το λάτρευα.
Τώρα για το 135
Περιμένω κάτι καλύτερο από τα επόμενα chapter.

Αν και όταν ξεκίνησε το διάβαζα με ενθουσιασμό, τώρα πλέον, ούτε κάτι τρομερά ενδιαφέρον βλέπω, ούτε και πιστεύω, κατ'εμέ, ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει στην εποχή την οποία το λάτρευα.
Τώρα για το 135
Spoiler:
Περιμένω κάτι καλύτερο από τα επόμενα chapter.
Posted 13 June 2011 - 14:00
Eiji is god. Le end 
Demonic δεν ξερω τι λες αλλα πήρε +20 interest points με το τσαπτερ αυτο...αλλα εξαρτάται πως θα το εξελήξουν

Demonic δεν ξερω τι λες αλλα πήρε +20 interest points με το τσαπτερ αυτο...αλλα εξαρτάται πως θα το εξελήξουν
Posted 13 June 2011 - 15:07
Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά ελπίζω να
Spoiler:
Posted 15 June 2011 - 23:32
Το είχα σταματήσει γύρω στο 80 και αποφάσισα να φτάσω up to date.
Spoiler:
Posted 26 June 2011 - 11:01
Posted 26 June 2011 - 14:28
Πολυ καλο τσαπτερ , αν και δεν καταλαβα τι είχε το colour page....
Posted 26 June 2011 - 15:12
Οφείλω να ομολογήσω ότι με το Hiramaru/Nakai arc είπα "Ωχ, κάνουν κοιλιά..." και έβλεπα την ποιότητα να πέφτει... Αλλά τώρα με το τέλος του copycat case και τον Eiji εναντίον όλων τολμώ να πω ότι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!!! Φυσικά δεν μου άρεσαν ποτέ τα unending manga κι ελπίζω να μπει ένα τέλος σύντομα, αλλά μέχρι τώρα Ohba και Obata πραγματικά πετάνε!

Posted 26 June 2011 - 15:16
καλο το chapter,αλλα δε θελω να νικησουν με τιποτα τον eiji αν ειναι δυνατον να θελει ενας mangaka να τελειωσει το manga του(που λογικα θα εχει μπει στην τελικη ευθεια)και να μην το τελειωσει επειδη δε θελουν οι αλλοι mangakas του περιοδικου μα ποσος ρεαλισμος πια!!!
Posted 26 June 2011 - 15:26
εγω πιστεύω πάντως πως θα βγούνε ισοπαλία δηλαδή πρώτη θέση PCP-Crow
Posted 28 June 2011 - 10:19
δεν θέλω με τίποτα να χασει ο nijiima γιατί θα πέσει πολύ το quality του crow αν αναγκαστεί να το συνεχίσει ενω κανονικά θα έπρεπε να έχει τελειώσει.