Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#826 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 August 2011 - 16:41

ελεος πωσ το βλεπεται αυτο ειναι απο τα χειροτερα μανγκα που χο διαβασει στις μισεσ σελιδεσ μιλανε για ιδιοφυιες των μανγκα και στις αλλες μισες για το ποσο σπουδια ειναι η τεχνη δειτε εκει mangaka san to assistan san to που τοθλαχιστον εχει λιγη πλακα να να γελασετε και λιγο ....

Να φανταστώ διάβασες τα πρώτα 5 chapters, ε;

EDIT: Ας προσπαθήσω να αυτοσυγκρατηθώ. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#827 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 August 2011 - 18:41

Μεεεχ, σκέφτομαι να πετάξω τη μαγική μου σφαίρα και να την ανταλάξω με αυτή του Eiji. Comeback με το αρχικό σχέδιο σε μεγαλύτερη κλίμακα και το μόνο που να λείπει από το τελευταίο panel να είναι το "I'm justice". Πάντως, αφού έχει τα λεφτά για κάτι τέτοιο, ας ξεκινούσε δικό του περιοδικό, καλύτερα θα περνούσε.

Τώρα αν αφού αποκαλυφθεί αυτό το μεγαλεπιβολο σχέδιο από τους "καλούς mangaka" δεν ρίξουν καμιά μήνυση στον τύπο, θα είναι έλεος η όλη επίθεση. Άντε και με το καλό το επόμενο σχέδιο, να τριτώσει το κακό.

ySss0UF.jpg

#828 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 09 August 2011 - 17:25

143:
Spoiler:
Λίγη δράση παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν κι εγώ πραγματικά την καταβρίσκω στα τελευταία 5-10 chapters! Η μόνη μου απορία πλέον είναι πόσο ακόμα μπορούν οι Ohba/Obata να απογειώσουν το Bakuman~ :hehehe:

#829 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 11 August 2011 - 10:09

πραγματικά έλεος

ειδικά εκεί που τους μαζεύουν όλους και κοιτάζουν τα manga δηλαδή και εμένα μου αρέσουν αλλά δεν έκανα και έτσι :P
έχουμε έλλειψη ιδεών αλλα recycling is a good thing ....

#830 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 12 August 2011 - 21:26

πφφφ αν και τρομερος φαν της σειρας πιστευω οτι σιγα σιγα πρεπει να τελειωνει δεν λεω τα 2 τελευταια αρκ ηταν πολυ ωραια αλλα δυστυχως αρχιζει και επαναλαμβανεται.
I put up my headphones and listen to the deftones

#831 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 August 2011 - 14:23

Τι άλλο να πω εκτός από το Nanamine-kun is crazy as well as back...ειδικά εκεί που τον έδειξε μικρό, μα τι κόλλημα είναι αυτό?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#832 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 21 August 2011 - 16:38

Καλά, πέρα από το τραβηγμένο της υπόθεσης, αν σου περάσει μια τέτοια πεποίθηση σε μια τέτοια ηλικία και μάλιστα έχεις και τα μέσα για ν' ανακαλύψεις ότι όντως έτσι είναι τρελαμένος δε λέγεσαι με τίποτα. Βρίσκει και τα κάνει έτσι κι αλλιώς, δεν τα κάνει όλα μόνος του ακριβώς.

Κολλημένος τώρα ίσως επειδή δεν ξέρουμε αν θέλει να το κάνει επειδή απλά έχει τη δύναμη και απλά να τους αποδείξει ότι είχαν δίκιο ή επειδή ήταν εκείνοι που τον έκαναν να συνειδητοποιήσει πώς δουλεύουν τα πράγματα.

ySss0UF.jpg

#833 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 August 2011 - 17:32

Κολλημένος τώρα ίσως επειδή δεν ξέρουμε αν θέλει να το κάνει επειδή απλά έχει τη δύναμη και απλά να τους αποδείξει ότι είχαν δίκιο ή επειδή ήταν εκείνοι που τον έκαναν να συνειδητοποιήσει πώς δουλεύουν τα πράγματα.[/FONT][/COLOR]

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι νιώθει "προδομένος" από τους ανθρώπους που του δέιξανε την αλήθεια του κόσμου. Τον απέριψαν με τρόπο ίσως που τον πλήγωσε -αν σκεφτούμε ότι εν τέλη ξεφωνίστηκε- αλλά πιστεύω γιατί τους θεώρησε υποκριτές ή επειδή πραγματικά θέλει να τους δείξει ότι αυτό που είπαν ισχύει. Κι εντάξει, όταν κάνεις κάτι τέτοιο στην ουσία για μένα κλέβεις εφόσον δε λες απ'την αρχή τι κάνεις. Όταν μπαίνεις σε μια βιομηχανία που δουλεύει κάπως κι εσύ την αλλάζεις είναι εντάξει αλλά μην κάνεις ότι παίζεις με τους κανόνες τις αλλά την κάνεις από πίσω. Αν θες κάτι πραγματικά να γίνει αντιληπτό το κάνεις με τον δικό σου τρόπο χωρίς να φπβάσαι. Τώρα τι στο καλό θα γίνει θα δέιξει.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#834 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 03 October 2011 - 19:16

To χάρηκα αυτό το chapter <3
Spoiler:

Χαρά χαρά :kawaii:

#835 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 October 2011 - 20:50

πολυ καλο chapter!!!!

ετσι και στο επομενο arc δε μας δοθει εστω και ενα σημαδι οτι το manga μπαινει στην τελικη ευθεια,θα ειναι gtp η κατασταση...τα χρονια εχουν φτασει να κυλουν νερακι(ναι και εγω απ'τις πρωτοχρονιες το καταλαβαινω :P) αλλα το pcp ακομα να γινει anime ελεος!!!!!!!!!!

#836 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 04 October 2011 - 13:54

το εχουν τραβηξει τοσο πολυ που χανει το νοημα του,,,,αληθεια θυμουνται οτι πρεπει να γινουν anime για να παντευτει ο αλλος? καλο κατα τα αλλα chap

#837 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 04 October 2011 - 14:02

Δυστυχώς νομίζω οτι θα τραβίξει κ άλλο,μιας κ πρώτος τους στόχος είναι να νικήσουν τον Eiji,κ αυτός ο καημένος δεν έχει βγάλει ακόμα το καινούργιο,οπότε......έχει ακόοοοοοοομα....
Άμα ήμουν η Azuki πάντως θα έτρωγε γκάου.Είπαμε,ρομαντικοί ρομαντικοί,αλλά θα ξεχάσουν κ τα ονόματα τους έτσι οπως πάνε!!!!
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#838 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 04 October 2011 - 16:18

Spoiler:

Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#839 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 October 2011 - 23:29

http://www.mangareader.net/bakuman/150

καλο αν και filler.:)

#840 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 09 October 2011 - 23:36

http://www.mangareader.net/bakuman/150

καλο αν και filler.:)

μονο filler δεν ηταν επιτελους πηραμε μια γευση του πως θα τελειωσει το manga,θα δωσουν οι ashirogi-neji μια μαxη στα ισια με manga με παρομοια θεματα που ειναι ευκολο να συγκριθουν,θα νικησουν οι ashirogi και το καινουριο τους manga(surprise,surprise)θα γινει anime!!!