Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#76 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 01:00

Παντως απ'οτι λετε κ εχω διαβασει το καλο ειναι πως ειναι σαφως καλυτερη ταινια απο τις 2 πατατες πριν το Batman Begins

Douli Η ταινια δεν ειναι απλως καλη....... ΕΙναι απιστευτη πραγματικα..... Εχει τα advantages Και τα setbacks οπως καθε ταιναι ,,,, Αλλα ειναι πραγματικα ανταξια συνεχεια των αρχικων Batman,,,,, Τα αλλα 2 που λες αρνουμαι να τα βαλω στην ιδια κατηγορια.....Ηταν ντροπη και ονειδος για το ειδος.

#77 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 01:00

Πραγματικα αυτη η ταινια ειναι πολυ καλη,σιγουρα καλυτερη απο ολες τις πορηγουμενες

ναι μα δεν μιλάμε για έννοιες τώρα αλλά για κάποιες βασικές γνώσης
δεν μιλάμε για πνευματικά θέματα αλλά θέματα ιστοριας να το πω
είναι απαράδεκτο για μένα πχ να λες είσαι οπαδός της manchester united και να μην ξέρεις τον matt busby
όπως και είσαι casual αν από looney tunes ξέρεις μόνο κάτι για λόγους νοσταλγίας και δεν ξέρεις από ΕΞΩ,παπαγαλία,να τα παίζεις στα δάκτυλα ποια θεωρούνται τα masterpieces,τις διάφορες εποχές,σκηνοθέτες,ποια πήραν όσκαρ....να λες είσαι φαν του animation και να μην ξέρεις για τεχνικές multiplane camera και rotoscopping.και οι reviewers σε περιοδικά πχ δεν έχουν γνώσεις;;;κάποιος πχ που ποτέ δεν είδε έργο του disney μπορεί να θεωρήσει ως έργο με εξαιρετικό animation το robin hood

Δημοσιευμένη  εικόνα

ελεος πια ξεκολλα

#78 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 01:08

Yosh το αποφασισα....Θα κανω καταληψη στο σινεμα κ θα απαιτησω να φερει την ταινια μεσα στον Αυγουστο αλλιως.....Θα προβω σε μη νομιμες διαδικασιες.....ΧΕΧΕΧΕΧΕ (ξερετε τωρα φωτιες κατεδαφισεις κλπ)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#79 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 01:14

Ρώτησα ένα εκατομμύριο φορές αν ξέρεται τον Χάμιλ και κανένας δεν απάντησε
και εμανουέλλα τίποτε από τον τζόκερ ξέρεις;;;διάβασες ποτέ κόμικ;;;;
το βασικό με τον χάμιλ που έχει σχέση με το θέμα μας είναι ότι είναι ο voice actor του joker στο baman TAS

Ναι ρε και τον Χάμιλ τον ξέρω και τον Cesar Romero που έπαιξε τον Τζόκερ στην τηλεοπτική σειρά του 60 ' .Kαι κόμικ διαβάζω συνεζώς και έιμαι και συνδρομητής στα Batman , Detective Comics ,Batman Confidential, Batman &the outsiders . Ασχολούμαι με τον batman από 7 ετών .
Αλλά δεν προσέβαλλα κανέναν . Ούτε ισχυρίστηκα ότι είμαι ο υπέρτατος γνώστης του Batman (σε αντίθεση με εσένα) .

Εάν πραγματικά ενδιαφερόσουν για τον ήρωα που λέγεται Μπάτμαν όχι μόνο δεν θα προσέβαλλες την κοπέλα που προσπαθεί να μάθει αλλά θα την επαινούσες επειδή το κάνει και θα προσθούσες να βοηθήσεις .Αλλά έχεις μάθει μόνο να επικρίνεις δυστυχώς .

Oσον αφορά την ταινία τώρα η παρακάτω είδηση έχει να κάνει με την απίθανη εισπρακτική πορεία της στις αίθουσες και έρχεται από το IGN

Διαβάστε

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#80 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 01:17

Chief_Chips πραγματικά με έχεις εξοργίσει!
Είσαι είρωνας, αλαζόνας και ξερόλας!!!:chigau:
Επίσης μας έχεις ζαλίσει με τον φλέισερ! ΕΛΕΟΣ!!! ΔΕΝ τον ξέρω και ΟΥΤΕ θέλω να τον μάθω και στα @@ μου τι θα νομίζεις για μένα και τα γούστα μου αφού δεν ξέρω τα αριστουργήματα που τόσο θαυμάζεις!
Τι ήρθες να κάνεις στο anime.gr; Μία φορά τουλάχιστον anime δεν βλέπεις, το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό αφού έχεις ποστάρει μόνο στο off topic και γι' αυτό έχεις 0 posts ακόμη. Και όπου πας φέρνεις την καταστροφή! Έτσι κι εδώ το έκανες κώλος το topic!
Προσπάθησα να σε συμβουλέψω αρχικά, αλλά δεν με άκουσες.
Συνεχίζεις να προσβάλεις τα άλλα μέλη με ρατσιστικές επιθέσεις βασισμένες στην ηλικία τους ή το φύλο τους. Πρόσφατα σου έδωσα 10 % warn αλλά όχι μόνο δεν συμμορφώθηκες, αλλά τώρα το συνέχισες ακόμη περισσότερο.
Αν ήταν στο χέρι μου θα έτρωγες σίγουρα εβδομαδιαίο ban, αλλά τώρα πάρε ακόμη 40% warn να το κάνεις 50% στο σύνολο. Και για το ban βλέπουμε...

Επίσης, tsintori και όσοι άλλοι το δείτε, μην προκαλείτε με απειλές για report αφού το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εξάψει τα πνεύματα. Όποτε θελήσετε το κάνετε το report χωρίς να το ανακοινώνετε δημόσια και θα δράσουμε καταλλήλως.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 31 Ιούλιος 2008 - 02:14

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 01:25

Πάλι θα πέσει ξεκαθάρισμα :terror2:

Για κάθε αντικείμενο ενασχόλησης (είτε αυτά λέγονται κόμικς, είτε ταινίες, είτε animation κλπ κλπ) υπάρχουν άτομα τα οποία απλά τους αρέσει η ενασχόλησή τους με αυτά και περνούν έτσι ευχάριστα την ώρα τους. Εννοείται βέβαια πως υπάρχουν και οι πιο ψαγμένοι που ασχολούνται σε βάθος με το αντικείμενο.

Είναι φυσιολογικό αυτοί που ασχολούνται περισσότερο να έχουν περισσότερες γνώσεις και να τις αξιοποιούν (και αρκετές φορές να τις επιδεικνύουν). Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν άποψη.

Στην περίπτωσή μας, δεν είναι ο καθένας αναγκασμένος να διαβάσει όλα τα κόμικς του Batman με τον Joker από το 1940 ώστε να δει μία ταινία του 2008. Ούτε είναι αναγκασμένος να ξέρει ποιοι ήταν ο voice actors στα animated series, ούτε τίποτα τέτοιο.
Όποιος ασχολείται με το θέμα, καλώς. Όποιος δεν ασχολείται όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα να πει τις εντυπώσεις του για την ταινία. Εξ' άλλου κανένας δεν το έπαιξε γνώστης του αντικειμένου, επομένως η συνέχεια μιας τέτοιας αόριστης συζήτησης δεν θα καταλήξει πουθενά.

Είναι πασιφανές πως κανένας δεν μπορεί να είναι γνώστης των πάντων. Σε άλλους τομείς άλλοι ξέρουν περισσότερα, άλλοι λιγότερα. Όπως δεν θέλουμε να μας επικρίνουν σε ό,τι δεν ξέρουμε, καλό θα ήταν να μην επικρίνουμε κι εμείς τους υπόλοιπους στους τομείς που "κατέχουμε".

EDIT
Unlocked αλλά θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί αυτός ο ανούσιος διαπληκτισμός γνώσεων. Σε αντίθετη περίπτωση το thread θα ξανακλειδωθεί προσωρινά, κάτι που δεν θέλει κανείς μας, σωστά ? :hiding_something:

E5VV38U.jpg

#82 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 09:31

Πάει άλλο ένα θέμα στα σκουπίδια :(

Τελικά μερικούς τους επηρέασε η ταινία και ήρθαν να το παίξουν Tzokers μέσα στο forum και να φέρουν την διάλυση και την διαφθορά του συγκεκριμένου θέματος.

Άντε να σας βάλω στο παιχνίδι ξανά.

Η νέα στολή αντέχει ή δεν αντέχει γρατσουνιές από γάτα;
Δεν θυμάμαι την ατάκα, αλλά ήταν ωραίος ο τρόπος που είπαν ότι θα υπάρξει συνέχεια με την Catwoman.
For the record. Ποιά θα μπορούσε να παίξει την Catwoman; Please, μην πείτε τίποτα high-class ονόματα, πρέπει να είναι μία η οποία δεν είναι τόσο γνωστή αλλά πρέπει να έχει και θεϊκό κορμί να της πηγαίνουν τα κολλητά δερμάτινα!!!:nbleed::nbleed::nbleed:
Κάτι σε Megan Fox, αλλά στο ξανθό της.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#83 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 10:00

Πάει άλλο ένα θέμα στα σκουπίδια :(

Τελικά μερικούς τους επηρέασε η ταινία και ήρθαν να το παίξουν Tzokers μέσα στο forum και να φέρουν την διάλυση και την διαφθορά του συγκεκριμένου θέματος.

Άντε να σας βάλω στο παιχνίδι ξανά.

Η νέα στολή αντέχει ή δεν αντέχει γρατσουνιές από γάτα;
Δεν θυμάμαι την ατάκα, αλλά ήταν ωραίος ο τρόπος που είπαν ότι θα υπάρξει συνέχεια με την Catwoman.
For the record. Ποιά θα μπορούσε να παίξει την Catwoman; Please, μην πείτε τίποτα high-class ονόματα, πρέπει να είναι μία η οποία δεν είναι τόσο γνωστή αλλά πρέπει να έχει και θεϊκό κορμί να της πηγαίνουν τα κολλητά δερμάτινα!!!:nbleed::nbleed::nbleed:
Κάτι σε Megan Fox, αλλά στο ξανθό της.

Θα προτιμούσα κάτι σε μελαχροινό όπως ακριβώς και στα Κόμικ.
Η Selina Kyle (Catwoman) ,στο κόμικ, δεν είναι ξανθιά όπως την παρουσίασε ο Μπάρτον αλλά μελαχροινή. Οπότε πρέπει να ψάξουμε για μελαχροινή.
Οι μέχρι στιγμής φήμες λένε για Angelina Jolie (χμμμμ) αλλά είναι τελίως πρώϊμες γήμες αφού δεν έχει καν επιβεβαιωθεί τρίτη ταινία ..

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#84 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 10:46

NNOOOOOOOOOOO!!!!!!Καταραμένοι mods! Ήθελα κι εγώ να βρίσω τον Chief! Χριστέ μου!! Πότε πρόλαβε σε μια βραδυά το θέμα να αποκτήσει 3 σελίδες? Που ήμουν εγώ???

Τ_Τ Τέλος πάντων, για να γυρίσω στο θέμα μας, έχουν όντως αφεθεί υπόνοιες για το Batman 3 όπως Catwoman αλλά και όπως τόνιζα στον διπλανό μου απο την στογμή που τον είδα στο Dark Knight: Mister Riss (Mysteries), κι έτσι υποστηρίζω Riss για Riddle! Πέρα απο αυτό, δεν θυμάμαι αν το ρώτησα και πριν σε αυτό το thread και αν πήρα απάντηση, αλλά... Ο Julius τελικά έφυγε απο την εταιρία? Τώρα θα πείτε ναι κτλ, αλλά ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος. Ο Julius λέει, "I will not be a part of Wayne Corp, while this thing is as well" και όταν βάζει το όνομα του, η μηχανή καταστρέφεται. Άρα δεν είναι οτι το μηχάνιμα είναι ακόμα εκεί ωστε να έχει ηθικούς φραγμούς η κάτι τέτοιο. Εσείς τι λέτε?

#85 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 11:23

Ο Julius τελικά έφυγε απο την εταιρία? Τώρα θα πείτε ναι κτλ, αλλά ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος. Ο Julius λέει, "I will not be a part of Wayne Corp, while this thing is as well" και όταν βάζει το όνομα του, η μηχανή καταστρέφεται. Άρα δεν είναι οτι το μηχάνιμα είναι ακόμα εκεί ωστε να έχει ηθικούς φραγμούς η κάτι τέτοιο. Εσείς τι λέτε?

Ο Julius πρεπει να εφυγε απο την εταιρια γτ ηταν ανιθετος με το να παρακολουθει τους αντες...η τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα...Και παρολο που καταστραφηκε το μηχανημα μαλλον φοβοταν πιθανον παρομοιες πραξεις του Μπρους για το μελλον...Η τουλαχιστον αυτο κτλβα εγω...:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 11:26

sgouver
Αλλα στο ζητημα του γουστου εχω μια ενσταση !:yellowcard:

-Στον Batman του barton ειχαμε :

Spoiler:

-Στον καινουργιο Batman εχουμε :
Spoiler:

Έχεις τόσο δίκιο που δεν ξέρω τι να πω. Πραγματικά, δεν μπορω να καταλάβω με τι κριτήρια την βάλανε να παίξει.

Spoiler:

Εδω εχω και εναν διαλογο που δεν παιχτηκε στην ταινια :

[media]http://img179.imageshack.us/img179/7645/thejokerkimgg3.jpg[/media]

#87 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 11:59

Επειδή στα προηγούμενα posts έγινε λόγος για ειδικούς κλπ να πω το εξής. Εγώ που από κόμικ έχω διαβάσει ελάχιστα - λόγω διαμονής στην Καστοριά δεν είχα πρόσβαση σε comic stores που υπάρχουν σε μεγάλες πόλεις - και τώρα προσπαθώ να ασχοληθώ παραπάνω, οι ταινίες μου άρεσαν περισσότερο γιατί ΔΕΝ ήξερα πολλά πράγματα.

Τι εννοώ. Πχ στην προηγούμενη ταινία δεν ήξερα τίποτα για Ras Al Ghoul, Falcone και πολύ λίγα για Scarecrow. Ενώ άμα ήξερα μπορεί να έλεγα "ωχ πως κάνανε έτσι το Σκιάχτρο , γιατί ο Ras δεν είναι αθάνατος, πως είναι έτσι το Batmobile, τα batarangs κλπ" . Θέλω να πω πως μερικές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις η πολλή γνώση - και οι συγκρίσεις που προκαλεί - βλάπτουν την απόλαυση. Μερικές φορές επαναλαμβάνω.

Σόρυ αν έχει ειπωθεί , αλλά η επιτυχία των ταινιών του Νόλαν είναι ότι κατάφερε να εντάξει ένα σούπερ ήρωα σε τελείως ρεαλιστικά πλαίσια και να μας κάνει σχεδόν να πιστέψουμε ότι αυτά που βλέπουμε θα μπορούσαν άνετα να συμβούν στην πραγματικότητα. Και οι ταινίες του Μπάρτον είναι αριστουργήματα αλλά εντάσσονται σε άλλο στυλ δηλ είναι πιο παραμυθένιες, φανταστικές και αλληγορικές. Και τα δύο στυλ (και κυρίως ο τρόπος που δόθηκαν και πραγματοποιήθηκαν) είναι φοβερά και το καθένα έχει την ώρα και το μέρος του.

Τέλος πάντων ένα - ελάχιστα - αρνητικό του Dark Knight ήταν ότι το soundtrack ήταν επανάληψη του Batman Begins. Φοβερή μουσική επένδυση αλλά περίμενα ορισμένα νέα μουσικά θέματα. Α και τώρα που μίλησα για μουσική πρόσεξε κανείς ότι στη σκηνή της καταδίωξης που φυγαδεύεται ο Dent και ο Τζόκερ τον κυνηγά με τα μπαζούκα δεν ακούγεται καθόλου σχεδόν μουσική; Φοβερή ιδέα και αποδεικνύει οτι αν μια σκηνή είναι καλογυρισμένη δεν χρειάζεται δεκανίκια όπως δραματική μουσική για να σου δημιουργήσει συναισθήματα. Άλλωστε σε καταδιώξεις στην αληθινή ζωή δεν ακούγεται μουσική:hahaha:
Τέτοιες σκηνές δράσης πρέπει να μελετήσουν σκηνοθέτες όπως ο Μπέι μπας και ξεστραβωθούν και καταλάβουν ότι δράση δεν έιναι ειδικά εφέ και δυνατοί θόρυβοι αλλά ένταση και ρυθμός.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#88 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 14:34

Εγώ πιστεύω πως ο Freeman δεν έφυγε αφού το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης για νέα "γάτα" ψηφίζω Rhona Mitra
Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 jhetfield19

jhetfield19

printf("Korosu");

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 14:59

Λοιπον για οσους ενδιαφερονται για τα κομικ (για οποιονδηποτε λογο ακομα κι αν ειναι για να τη μπουν σε μερικους...χεχε) υπαρχει μια συλλογη 5-6Gb στο piratebay με τα 675 αν θυμαμαι καλα πρωτα τευχη του original batman.

Οσον αφορα τον Freeman δε νομιζω οτι εφυγε ουτε οτι θα τον αφηνε να φυγει ο Bale ως Μπατμαν.Ασε που στην ταινια οταν λεει οτι λεει ο Freeman ο Bale γυρνα και του λεει οτι οταν τελειωσεις γραψε το ονομα σου και εσκασε πονηρο χαμογελο.Και μετα οταν τελειωνουν ολα γραφει το ονομα και αυτοκαταστρεφεται ο μηχανισμος ολος.Ετσι κι αλλιως το μηχανημα δημιουργηθηκε μονο για να βρεθει ο Τζοκερ.Τουλαχιστον αυτα θυμαμαι.

Ps:Μετα απο τοσα που διαβασα και γω οπως και αλλοι φανταζομαι θα θελαμε να πουμε τον "καλο" λογο μας στον Chief αλλα δε βαριεσαι ,πλεον μετα απο τοση κατσαδα απο τα μεγαλα κεφαλια δεν υπαρχει λογος να ξυνουμε πληγες.

#90 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 18:33

Ο Scarecrow είναι από τους γνωστότερους villains του Batman παραξενεύομαι που δεν τον ξέρεις.Anyway θα σοβαρευτώ για τα καλά τώρα.Και εύγε σε αυτόν που ξέρει τον Romero από τον Batman με τον Adam West.Απλά Phantom Duck σιχαίνομαι τον πλήρη casualισμο.Αλλά αν είμαι προσβλητικός εγώ τότε είναι και προσβλητικός αυτός που μίλησε τόσο αισχρά για τον Φλέισερ,έναν από τους ποιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην ιστορία του animation.