Chief_Chips πραγματικά με έχεις εξοργίσει!
Είσαι είρωνας, αλαζόνας και ξερόλας!!!

Επίσης μας έχεις ζαλίσει με τον φλέισερ! ΕΛΕΟΣ!!! ΔΕΝ τον ξέρω και ΟΥΤΕ θέλω να τον μάθω και στα @@ μου τι θα νομίζεις για μένα και τα γούστα μου αφού δεν ξέρω τα αριστουργήματα που τόσο θαυμάζεις!
Τι ήρθες να κάνεις στο anime.gr; Μία φορά τουλάχιστον anime δεν βλέπεις, το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό αφού έχεις ποστάρει μόνο στο off topic και γι' αυτό έχεις 0 posts ακόμη. Και όπου πας φέρνεις την καταστροφή! Έτσι κι εδώ το έκανες κώλος το topic!
Προσπάθησα να σε συμβουλέψω αρχικά, αλλά δεν με άκουσες.
Συνεχίζεις να προσβάλεις τα άλλα μέλη με ρατσιστικές επιθέσεις βασισμένες στην ηλικία τους ή το φύλο τους. Πρόσφατα σου έδωσα 10 % warn αλλά όχι μόνο δεν συμμορφώθηκες, αλλά τώρα το συνέχισες ακόμη περισσότερο.
Αν ήταν στο χέρι μου θα έτρωγες σίγουρα εβδομαδιαίο ban, αλλά τώρα πάρε ακόμη 40% warn να το κάνεις 50% στο σύνολο. Και για το ban βλέπουμε...
Επίσης, tsintori και όσοι άλλοι το δείτε, μην προκαλείτε με απειλές για report αφού το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εξάψει τα πνεύματα. Όποτε θελήσετε το κάνετε το report χωρίς να το ανακοινώνετε δημόσια και θα δράσουμε καταλλήλως.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 31 Ιούλιος 2008 - 02:14