Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#91 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 18:53

Chief_Chips πραγματικά με έχεις εξοργίσει!
Είσαι είρωνας, αλαζόνας και ξερόλας!!!:chigau:
Επίσης μας έχεις ζαλίσει με τον φλέισερ! ΕΛΕΟΣ!!! ΔΕΝ τον ξέρω και ΟΥΤΕ θέλω να τον μάθω και στα @@ μου τι θα νομίζεις για μένα και τα γούστα μου αφού δεν ξέρω τα αριστουργήματα που τόσο θαυμάζεις!
Τι ήρθες να κάνεις στο anime.gr; Μία φορά τουλάχιστον anime δεν βλέπεις, το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό αφού έχεις ποστάρει μόνο στο off topic και γι' αυτό έχεις 0 posts ακόμη. Και όπου πας φέρνεις την καταστροφή! Έτσι κι εδώ το έκανες κώλος το topic!
Προσπάθησα να σε συμβουλέψω αρχικά, αλλά δεν με άκουσες.
Συνεχίζεις να προσβάλεις τα άλλα μέλη με ρατσιστικές επιθέσεις βασισμένες στην ηλικία τους ή το φύλο τους. Πρόσφατα σου έδωσα 10 % warn αλλά όχι μόνο δεν συμμορφώθηκες, αλλά τώρα το συνέχισες ακόμη περισσότερο.
Αν ήταν στο χέρι μου θα έτρωγες σίγουρα εβδομαδιαίο ban, αλλά τώρα πάρε ακόμη 40% warn να το κάνεις 50% στο σύνολο. Και για το ban βλέπουμε...

Επίσης, tsintori και όσοι άλλοι το δείτε, μην προκαλείτε με απειλές για report αφού το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εξάψει τα πνεύματα. Όποτε θελήσετε το κάνετε το report χωρίς να το ανακοινώνετε δημόσια και θα δράσουμε καταλλήλως.

PWNED

:respect::respect::respect::respect::respect:

[On Topic]

Xε,Χε,Σημερα Θα Παω Να την Δω,Batman FTW!!!!

Ουχ Λαθος,Ενοωσα θα την κατεβασαω να την δω,Shitty Qualitys FTW!!!:oo:

@Chief Chips

Ουτε Και Εγω τον ξερω,και ουτε ενδιαφερομαι να τον μαθω,Μιας και βλεπω animation For Entertainment,Not ART!!:chigau:

Berserk___Gatsu.jpg

#92 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 19:02

Don t feed the troll dont flame the troll GK kun........Κριμα να ξανακλειδωθει το thread.....

Παντως θα σου ελεγα να πας να την δεις σε cinema την ταινια..... Αξιζει οχι μονο για τα εφε αλλα και για την γενικοτερη ατμοσφαιρα.Παρολαυτα επειδη ακριβως δεν ειναι στειρα δραση βλεπεται πολυ ευχαριστα και μεσα απο το pc,,,, Aπλα ειναι ισως κριμα να χασεις αυτο το extra Που σου προσφερει η μεγαλη οθονη...

#93 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 19:37

θα το δω στην 70άρα Sony LCD που έχω με το Blu-Ray player,θα ξενερώσω να βλέπω άσχετους

#94 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 20:21

παιδια η ταινια ηταν υπεροχη!!!
μ αρεσε που δεν το παρακανανε με τον batty η τον joker κ ειχανε τη μια ανατροπη μετα την αλλη
Spoiler:

κριμα που ο Ledger πεθανε, αποδειχτηκε καλυτερος Joker ακομα κ απο τον Nicolson

Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 20:44

Λέω να πάω και εγώ αύριο ή το Σάββατο να το δω. Έχω καμμιά 4-5αρια ταινίες που θέλω να δω, αλλά λέω να πάω για αυτό πρώτα. Όσο για το Joker, ο Nicholson μου άρεσε, αλλά περισσότερο για γέλια. Δε με τρόμαξε. Απο τα σποτάκια που έχω δεί με το Ledger, αρχίζω να σταυροκοπιέμαι απ'το φόβο.:dazed:

Can't wait! Θα πάω όσο πιο σύντομα γίνεται!

Αφού παίξω πρώτα κάμποσο με τις Barbie μου...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 31 Ιούλιος 2008 - 20:52

#96 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:11

Λέω να πάω και εγώ αύριο ή το Σάββατο να το δω. Έχω καμμιά 4-5αρια ταινίες που θέλω να δω, αλλά λέω να πάω για αυτό πρώτα. Όσο για το Joker, ο Nicholson μου άρεσε, αλλά περισσότερο για γέλια. Δε με τρόμαξε. Απο τα σποτάκια που έχω δεί με το Ledger, αρχίζω να σταυροκοπιέμαι απ'το φόβο.:dazed:

Can't wait! Θα πάω όσο πιο σύντομα γίνεται!

Αφού παίξω πρώτα κάμποσο με τις Barbie μου...

ναι μα ο joker δεν είναι εντελώς έτσι

#97 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:22

@orion 19: να πας οποσδηποτε, αυτη η ταινια ειναι must για μεγαλη οθονη και dolby

αν κ εμενα αυτος ο Joker δεν με τρομαξε αλλα με ιντριγκαρισε κ με ενθουσιασε τρομερα, κ πιστευω οτι ειναι ο,τι πιο κοντα στον "real" joker που εχω δει σε ταινια

κ κατι ασχετο, μα καλα ο Bayle ειναι ο πιο εκνευριστικος batman ever
η παρουσια του παιζει να ειναι κ το μονο στοιχειο που με ενοχλησε στην ταινια

Δημοσιευμένη  εικόνα

#98 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:29

Δεν το εχω δει ακομα αλλα κρινοντας απο το προηγουμενο αν ηταν αυτος ο πιο εκνευριστηκος τοτε ο Clooney k o Kilmer τι ηταν;;;;
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#99 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:34

clooney για batman πως το σκεφτήκαν δεν ξέρω

#100 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:40

Καλα γουστα ειναι αυτα........ Αλλα ο Bayle δεν μου φανηκε ιδιαιτερα ενοχλητικος..... Ισα ισα μου αρεσει πολυ ο τονος και η χροια της φωνης του και οι κινησεις του...... Ειναι καλος ηθοποιος και πολυ πιο ατμοσφαιρικος σε σχεση με Kilmer και Clooney... Ιδιως ο Kilmer δεν τρωγοταν με τπτ κατ εμε.... τουλαχιστον σε αυτον τον ρολο.

#101 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:42

Δεν το εχω δει ακομα αλλα κρινοντας απο το προηγουμενο αν ηταν αυτος ο πιο εκνευριστηκος τοτε ο Clooney k o Kilmer τι ηταν;;;;

ναι οκ you got a point αλλα μου την εσπασε πολυ γιατι ολη η ταινια ητανε μια αρμονια κ ο Bayle (και αυτη η απεριγραπτη αρθρωση του- μηπως επαθε κανα εγκεφαλικο;) ητανε η μοναδικη κακοφωνια

καλα κ γενικα κρατησε την παραδοση των προκατοχων του κ κατεστρεψε τον batman

αχ batty μου τι σου κανουν!:nanana:

edit
@ iristella: ας μην τα θυμομαστε αυτα ειναι οδυνηρα...:terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:45

Κρίμα κιόλας γιατί είχε καλούς κακούς η ταινία. Ποτέ δε πολυπήγαινα τον Carrey, αλλά σα Riddler ήταν απολαυστικότατος. Και βέβαια το μεγάλο respect στον Tommy Lee Jones!:hahaha:

Do keep in mind, δεν έχω διαβάσει ποτέ τα comic και δε ξέρω τους χαρακτήρες. Ξέρω μόνο τι είδα στις ταινίες. Και οι κακοί της ταινίας, μου αρέσανε!

Αλλά τη Kidman την αντιπαθώ και αν και δεν έχω πρόβλημα με το Kilmer, για Batman δεν έκανε με τίποτα!:uhh:

#103 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:59

Spoiler:

Val kilmer

Spoiler:

Michael Keaton as batman

Spoiler:

No martini no party (Clooney)

Spoiler:

Christian Bale

Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 21:59

οχι, ο Κιλμερ ηταν απλα αχρωμος αγευστος και αοσμος. ο Κλουνει ητνα σιχαμενος και αηδιαστικος. βεβαια εγω σιχαινομαι κα ιτον Καρευ.παλι καλα που ο Τζοουνς επαιζε πολυ καλα, κα ιψηλοσωζονταν η ταινια( plus Nicol Kidman young...:lovulovu:)

την ταινια δεν την ειδα. ακομα. να ιξερω ιεροσυλλια...
τι ξερω ομως: εχω ακουσει εξαιρετικα λογια. αυτο κατι σημαινει. επισης απο τα τρειλερ καταλαβα οτι δεν προκειται για μια απλη περιπτωση μεταφορας κομικ σε ταινια. καθως ακολουθει τα χναρια της αμεσως προηγουμενης ειμα ισιγουρος οτι θα με ευχαριστησει.

τωρα συγκρισεις:
βγαζω εκτος συναγωνισμου το Batman and Robin και το Batman forever. προκειται για αισχη.
Batman & Batman Returns... δυο πολυ καλες ταινιες, εξαιρετικα σκοτεινες με τον τροπο τους κα ιμε πολυ καλες ερμηνειες. Ο Tim Burton εναι πραγματικα μαστορας σκηνοθετης, οχι αστεια. Ο DeVito σαν Πιγκουινος επισης πολυ καλος καi o Nicholson ως Jocker κατεμε απλα αξεπεραστος. προτου μου πειτε οτι ο Ledger ειναι καλυτερος, να επαναλαβω οτι δνε εχω δει την ταινια κα ιδεν μπορω να εκφερω ακομα αποψη. απο οτι εχω καταλαβει ομως, ο Nicholson, επαιζε εναν παρανοικο γελωτοποιο ( + δολοφονο, + ολα τα κακα), κα ιο Ledger παιζει εναν παρανοικο ψυχωτικο αλλα σοβαροτατο villain. αρα λοιπον, δνε θα ηθελα να συγκρινω ποιος εινια καλυτερος αλαλ πιο πολυ μου φαινεται οτι οι δυο ερμηνειες εινια οι 2 πλευρες ενος νομισματος. ακομα ας μην ξεχναμε οτι η πρωτη ταινια βγηκε πριν σχεδον 20 ολοκληρα χρονια

επισης προτου καποιος εξυπνακιας εδω μεσα πεταχτει σαν να μην πω τι, κα ιμου πει οτι στο comic ο Joker ειναι οπως ο Nicholson ή οπως ο Ledger, να πω οτι δεν με ενδιαφερει αμεσα, γτ δνε εχω διαβασε ιτο comic. αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν εχω λατρεψει απο πολυ μικρος αυτον τον χαρακτηρα( ηταν η πρωτη ταιναι που ειδα στο σινεμα, κα ιακομα το θυμαμαι).

μπραβο σε οποιον εχει ασχοληθε ιπαρα πολυ με τον Μπατμαν. ολοι με κατι ασχολουνται ομως. αρα λοιπον, δεν βλεπω πως το να μην ξερεις οτι ο Μαρκ Χαμιλ ( aka Luke Skywalker) εχει δωσε ιτην φωνη του καποτε σε καρτουν του Μπατμαν, σε εμποδιζει αν εκφερεις αποψη για μια ταινια ( στην οποια δνε παιζει ο Χαμιλ).

για να το κανω λιγο πιο προσωπικο, και μιας κα ιανεφερες τον Χαμιλ( γτ τωρα παιζεις στα χωραφια μου) μηπως μπορεις να μου πεις που αλλου εχει δωσει την φωνη του ο εν λογω ηθοποιος, και που αλλου εχει παιξει?

ξερεις ομως ποιο εινα Ιτο θεμα? οτι εδω δεν ειναι ενα θρεντ για τον Μαρκ Χαμιλ αλλα για την τελευταια ταινια του Μπατμαν.

κα ιδανειζομενος τα ιδια σου τα λογια, προτεινω προτου το ξαναπαιξεις ξερολας σε αυτο το θρεντ να πας να δεις πρωτα στην ταινια ( μετα αν θες μπορω να σου πω κα ιμε pm τι μπορεις να κανεις την 70 cm οθονη που λες οτι εχεις ) και μετα να μιλησεις . επισης δες κα ιτο Batman begins, δνε θα χασεις.

συνεχισε ομως, you still amuse me...

EDIT: Lordofblues, η πρωτη εικονα που εχεις βαλει παλ ιμε τον Clooney ειναι

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#105 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:05

Spoiler:

Val kilmer

Spoiler:

Michael Keaton as batman

Spoiler:

No martini no party (Clooney)

Spoiler:

Christian Bale

χαχα σαν poll ειναι
κ απο κατω λεζαντα "ποιος απο τους παραπανω κατακρεουργησε τον Battman ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;" :hahaha:

(λεω βλακειες κ αυτοδιασκεδαζομαι σημερα μην με παρεξηγητε)

Δημοσιευμένη  εικόνα