Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#46 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 30 July 2008 - 23:56

Θελω κ γω να την δω !!!!!!!!!!!!!!
Αλλα που να δω προκοπη εδω περα.....Ελπιζω να παιζεται Κρητη μετα τον Αυγουστο....( ΧΑΧΑΧΑΧΑ....κ μονο που ακουσα αυτο για τον Αυγουστο ξεραθηκα στα γελια )

Ρε παιδια αληθεια τοσο σαϊκο ηταν ο Ledger σαν Joker(καλυτερος απο τον JAck;;; ) Αν κ απο το τρειλερ ειδα πως βγαζει ενα πιο ψυχοσοβαρο στυλ ενω ο Jack ηταν στο πιο ψυχοκωμικο....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#47 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 posts

Posted 30 July 2008 - 23:57

Δικαίωμα έχεις χωρίς όμως να προσβάλεις τους άλλους. Δηλαδή τη κακό έχει μια γυναίκα να ασχολείται με τον batman δηλαδη. Εξήγησε μου να καταλάβω.

εσύ το θεωρείς φυσιολογικό ένας άντρας να ασχολείται υπερβολικά με την μόδα,να θαυμάζει γυναίκες,να παίζει με barbie,να διαβάζει cosmopolitan και ξέρω 'γω τι άλλο,να διασκεδάζει βλέπωντας γυναικεία show;;;;

#48 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 July 2008 - 23:57

συγγνώμη φίλε δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψη μου;;;και τον hamill τον ξέρει κανένας;;;;και σου λέω για ποιο λόγο μια γυναίκα να ασχολείται με batman;;;;δηλαδή άμα ένας άντρας παίζει με barbie θα τον βγάλουν γκέι και όμως με αυτό τον φεμινισμό και την δήθεν ισότητα είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να παίζει hardcore video games και να ασχολείται με κόμικ και να βλέπει batman

Ρε Chief Chieps για ποιο λογο μια γυναικα να μην ασχολειται με batman??? Σταματα επιτελους να προσβαλλεις τα αλλα μελη ..... Δεν θα κρινεις εσυ με τι ασχολειται ο καθενας στην προσωπικη του ζωη.........

#49 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 30 July 2008 - 23:59

Οfftopic αλλα δεν ειναι κακο να ασχολειται μια γυναικα με το batman! Δικαιωμα μου ειναι να ασχολουμαι με ο,τι θελω! Δεν νομιζω ο,τι σου πεφτει λογος.

Οntopic: tsintori να τη δεις τη ταινια αξιζει πολυ!!!
Posted Image

#50 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 posts

Posted 31 July 2008 - 00:00

δες από πάνω τι έγραψα
και ναι απλά δεν ασχολείται,δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ απεχθάνομαι τον casualισμο,απλά το βλέπει επειδή πέθανε ο λέτζερ και είναι κάτι δημοφιλές και όχι επειδή έχει την παραμικρή ιδέα για batman
μπορεί να μην ξέρει καν τον twoface

τον manbat τον ξέρεις;;;
τον mark hamill;;;;

#51 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 31 July 2008 - 00:01

Ρε παιδια αληθεια τοσο σαϊκο ηταν ο Ledger σαν Joker(καλυτερος απο τον JAck;;; ) Αν κ απο το τρειλερ ειδα πως βγαζει ενα πιο ψυχοσοβαρο στυλ ενω ο Jack ηταν στο πιο ψυχοκωμικο....

Οχι απλα τον κανει ψυχακι...ειναι κατι παραπανω απο ψυχακι...ειναι παρανοικος!!! Και πιστεψε με δεν γβαζει καθολου το ψυχοσοβαρο που λες...σου βαζει κατι παρανοικο!!!
Posted Image

#52 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 31 July 2008 - 00:02

συγγνώμη φίλε δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψη μου;;;και τον hamill τον ξέρει κανένας;;;;και σου λέω για ποιο λόγο μια γυναίκα να ασχολείται με batman;;;;δηλαδή άμα ένας άντρας παίζει με barbie θα τον βγάλουν γκέι και όμως με αυτό τον φεμινισμό και την δήθεν ισότητα είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να παίζει hardcore video games και να ασχολείται με κόμικ και να βλέπει batman

ρε σορρυ εντελως σπαμ--μεχρι που μπορει να το σβησουν
αλλα what? i really don't get you
γενικα δεν ξερω τι κανει η πλειοψηφια- ποτε δεν τα πηγαινα καλα μαζι της xDDD
μα τι λες εδω βλεπω αντρα με φουστα και δεν το θεωρω gay (crossdressing) αλλα και γ*αμω τους αντρες XDDD lol
παιξε με barbie ρε αν θες εγω δεν θα σε πω gay/ ισως γελασω λιγο

edit: επισης εισαι καπως ψωναρα η' μου φαινεται? με την καλη εννοια.
αυτοι που πραγματικα ξερουν πολλα δεν το δειχνουν. φαινεται χωρις να το λενε.
εσυ ολο προσπαθεις να το δειξεις.

<3 joker

#53 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 31 July 2008 - 00:03

Man cut it. Δεν θα κλειδωθεί το θέμα εξαιτίας σου.

Ontopic: Μήπως μπροπεί να ποστάρει κάποιος ένα καλό trailer; (γιατί είδα ένα αλλά δεν μου πολυάρεσε.)
Posted Image

#54 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

παιδια και εγω ειδα την ταινια!!! την θεωρω μετριοτατη σε σχεση με τον ντορο που εχει γινει γι'αυτη!!! το μονο που με ανατριχιασε ειναι ο joker αλλα οχι για την συγκλονιστικη εμπειρια αλλα γιατι απλα αυτος ο ανθρωπος πεθανε πολυ νωρις

#55 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Chief chips εισαι προσβλητικος off topic γενικολογεις και δεν μπορεις να στηριξεις μια αποψη με επιχειρηματα......... Δεν εισαι μεσα στο κεφαλι του καθενος για να ξερεις τι εχει δει και τι οχι......... Αν δεν μπορεις να σεβαστεις τα υπολοιπα μελη και την αποψη τους οποια και αν ειναι αυτη νομιζω οτι βρηκες λαθος τροπο για να περασεις τις ωρες της ζωης σου.

@ Moutzah3d1n Νομιζω οτι τον αδικεις λιγο τον Ledger με αυτο που λες....... Και να μην ειχε πεθανει πιστευω οτι παλι θα ειχε την ιδια περιπου αποδοχη η ερμηνεια του.... Απεδωσε τελεια την παρανοια και την εγκληματικη φυση του Jocker Και πιστευω ακομη οτι η ερμηνεια του ηταν ισαξια με αυτη του Jack Nickolson επειδη απεδωσε εναν "κακο" με ιδιαιτερα ρεαλιστικο τροπο χωρις την ωραιοποιηση και την κατηγοριοποιηση που παρατηρειται σε αντιστοιχες περιπτωσεις.....
Το συνολο της ταινιας ηταν παρα πολυ καλο γιατι ξεφευγε απο τα μετρα ενος action movie και πηγαινε πλεον στο επιπεδο μιας ταινιας χαρακτηρων οπου σχεδον καθε χαρακτηρας ηταν πολυ καλα στημμενος και ρεαλιστικα τοποθετημενος μεσα στον χωρο.

#56 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 July 2008 - 00:05

ο hamill είναι ο καλύτερος τζόκερ όλων των εποχών
αλλά κάτι εμανουέλλες(κανονικά μόνο με πιάτα πρέπει να ασχολούνται)ούτε που τον ξέρουν

Κι εσυ πως απο την disney asxολεισαι και με την DC τωρα??:nosey:

εσύ το θεωρείς φυσιολογικό ένας άντρας να ασχολείται υπερβολικά με την μόδα,να θαυμάζει γυναίκες,να παίζει με barbie,να διαβάζει cosmopolitan και ξέρω 'γω τι άλλο,να διασκεδάζει βλέπωντας γυναικεία show;;;;

να ασχολείται υπερβολικά με την μόδα,να θαυμάζει γυναίκες-last time i checked ηταν φυσιολογικοτατα....

να παίζει με barbie,να διαβάζει cosmopolitan και ξέρω 'γω τι άλλο,να διασκεδάζει βλέπωντας γυναικεία show;;;;-αυτα ισως οχι αλλα δεν του περιοριζουν το δικαιωμα να πει την αποψη του....

Γιατι μειωνεις τους αλλους συνεχως καθε φορα με βαση το φυλο ή την ηλικια τους??

Αυτο ειναι ενα απο τα καλυτερα threads που δημιουργηθηκαν προσφατα στο TV & Κινηματογραφος και ο λογος ειναι οτι η ταινια αρεσε πολυ....

Μη το χαλασεις κι αυτο σε παρακαλω...πες την αποψη σου αλλα μην αναφερεσαι στα μελη με σχολια....οποιουδηποτε ειδους/φυσης...

Θα δεις που θα πανε ολα καλα μετα...;)

#57 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 posts

Posted 31 July 2008 - 00:06

Ρώτησα ένα εκατομμύριο φορές αν ξέρεται τον Χάμιλ και κανένας δεν απάντησε
και εμανουέλλα τίποτε από τον τζόκερ ξέρεις;;;διάβασες ποτέ κόμικ;;;;
το βασικό με τον χάμιλ που έχει σχέση με το θέμα μας είναι ότι είναι ο voice actor του joker στο baman TAS

#58 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 31 July 2008 - 00:06

Ψυχοσοβαρο...λαθος διατυπωση....ηθελα να πω πως ηταν πιο σοβαρη η φατσα του, δλδ ηταν απλα παρανοϊκος ενω ο Jack ειχε κ μια πιο γελαστη φατσουλα....Τον επιανε δλδ οπως στα κομικς αυτο το χαζοχαρουμενο αλλα κ παρανοικο γελιο.

Αν δεν κανω λαθος ο Χαμιλ ειναι ο ηθοποιος που επαιξε στον πολεμο των αστρων τον Luke Skywalker
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#59 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 posts

Posted 31 July 2008 - 00:08

Κι εσυ πως απο την disney asxολεισαι και με την DC τωρα??:nosey:

α ασχολείται υπερβολικά με την μόδα,να θαυμάζει γυναίκες-last time i checked ηταν φυσιολογικοτατα....

να παίζει με barbie,να διαβάζει cosmopolitan και ξέρω 'γω τι άλλο,να διασκεδάζει βλέπωντας γυναικεία show;;;;-αυτα ισως οχι αλλα δεν του περιοριζουν το δικαωμα να πει την αποψη του....

Γιατι μειωνεις τους αλλους συνεχως καθε φορα με βαση το φυλο ή την ηλικια τους??

Αυτοο ειναι ενα πο τα καλυτερα threads που δημιουργηθηκαν προσφατα στο TV & Κινηματοφγραφος και ο λογος ειναι οτι η ταινια αρεσε πολυ....

Μη το χαλασεις κι αυτο σε παρακαλω...πες την αποψη σου αλλα μηναναφερεσαι στα μελη με σχολια....οποιουδηποτε ειδους/φυσης...

ΒΝα δεις που θα πανε ολα καλα μετα...;)

καλά τι σχέση έχει η disney με την dc τώρα;;;και αν ήξερες(με όλο το σεβασμό)θα γνώριζες για τα έργα τέχνης των φλέισερ με σούπερμαν που είναι ήρωας των dc
και γενικά ασχολούμαι με κινηματογράφο,κόμικ....

#60 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 31 July 2008 - 00:13

Ρώτησα ένα εκατομμύριο φορές αν ξέρεται τον Χάμιλ και κανένας δεν απάντησε
και εμανουέλλα τίποτε από τον τζόκερ ξέρεις;;;διάβασες ποτέ κόμικ;;;;
το βασικό με τον χάμιλ που έχει σχέση με το θέμα μας είναι ότι είναι ο voice actor του joker στο baman TAS

Μαθε πρωτα να αντιγραφεις σωστα το ονομα του αλλου και μετα μιλα!

@ tsitori [media]http://youtube.com/watch?v=7Qf1XWz4tww[/media]
[media]http://youtube.com/watch?v=6UBP2nXtRRo[/media]

Αυτα τα δυο trailer βρηκα...μπορει ομως και να τα εχεις δει...
Posted Image