Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#106 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:15

θα το δω στην 70άρα Sony LCD που έχω με το Blu-Ray player,θα ξενερώσω να βλέπω άσχετους

Το πιο ευχαριστο νεο....πραγματικα arigato!

Κριμα που δεν εχει βγει σε dvd και πρεπει να περιμενουμε ακομη....:nosey:

Σε αυτο το σημειο διαφωνω εντονα......

Ρε iri,πραγματικα το χει το karma μας να διαφωνουμε ε??XD

Σου λειψα στο thread με την Misa και ειπες να το συνεχισουμε αλλου??:P:hihi2:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Βεβαια για να αποφευχθουν παρεξηγησεις να πω οτι η ταινια ηταν πολυ ωραια,απο τις αγαπημενες μου με σουπερηρωες{αν και ερχεται 2η συγκριτικα με το Begins για μενα,μονο οι κακοι ηταν καλυτεροι},ο Joker ηταν ΤΕΛΕΙΟΣ οπως ειπα ηδη,τρομερη εμφανιση και ερμηνεια και συνδιαζεται τελεια με τον χαμο του Ηeath Ledger(το κολπο με το μολυβι στην αρχη οταν προτοεμφανιστηκε ηταν καταπληκτικο...απο αυτο και μονο ηξερα οτι θα λατρευα τιν Joker!!:P) και οπως εχω ξαναπει,οτι βγαζει ο Christopher Nolan,ο αγαπημενος μου σκηνοθετης,θα χει παντα εμενα απο κατω να το παρακολουθω!

Aπλως παντα σχολιαζω τα υπερ και τα κατα μιας ταινιας...δεν ειμαι ποτε προκατειλειμμενος...

[Death Note movies showed thatXDXD]

Μεχρι τωρα εχω λατρεψει ολες του τις ταινιες με αποκορυφωμα το Memento,και εχω μεινει αφωνος και απο τις υπολοιπες....καταπληκτικος σε ιστορια και suspense απο την αρχη μεχρι το τελος,που συνηθως εχει και twist!

{τον προτιμω απειρα περισσοτερο απο τον Tarantinο που εχει θεοποιηθει χωρις τοσο μεγαλο λογο...τους συγκρινω μιας και ειναι και οι 2 νεοι σκηνοθετες,γραφουν και σκηνοθετουν τις ιστοριες τους και εχουν κανει και οι 2 λιγες ταινιες ακομη σχετικα...

Τετοιες συζητησεις ειχα ανοιξει παλια στο imdb και και τοτε παντα με σεντονακια...αχχχ καιροι!!!

Το forum εδω βεβαια απειρα καλυτερο για συζητησεις απο το imdb,χαιρομαι πολυ που το ανακαλυψα!}

Αυτα απο μενα λοιπον για σημερα!

Ειτε απαντησεις ειτε οχι iri,χαιρομαι πολυ που βρηκαμε παλι ενα θεμα προς συζητηση και οι 2....ειχα αρχησει να βαριεμαι την απουσια σου!!:P:tensai::hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 31 Ιούλιος 2008 - 22:31

#107 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:23

Ειτε απαντησεις ειτε οχι iri,χαιρομαι πολυ που βρηκαμε παλι ενα θεμα προς συζητηση και οι 2....ειχα αρχησει να βαριεμαι την απουσια σου!!:P:tensai::hihi2:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=lP5lpNJcgg0[/YOUTUBE]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:27

Jiraiya-kun ειναι γνωστο οτι οπου υπαρχει ενα θεμα που θελει εντονη συζητηση,διαφωνιες και σεντονια,εκει θα βρεις κι εμας τους 2!!:PXDXD:hihi2:

#109 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:29

χαχα σαν poll ειναι
κ απο κατω λεζαντα "ποιος απο τους παραπανω κατακρεουργησε τον Battman ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;" :hahaha:

(λεω βλακειες κ αυτοδιασκεδαζομαι σημερα μην με παρεξηγητε)

xDD :hahaha:

συμφωνω απολυτα ομως ο ενας batman ειναι χειροτερος απο τον αλλο. ειναι ολοι χαλια
στα εργα. αν και ο bale μ'αρεσε!! δεν θεωρω πως εκανε ωραιο τον batman
αλλα μου ηταν πιο συμπαθητικος απο τους αλλους.
δεν ξερω γιατι.
ισως γιατι ηταν η μονη ταινια batman που μου αρεσε(δεν ειμαι φαν batman ειμαι fan joker)
,ισως γιατι εδω ο batman δεν ηταν πρωταγωνιστης,ισως γιατι συμπαθω τον bale γενικα , δεν ξερω σοβαρα γιατι

edit: αλλα παλι δεν ειμαι εγω καταλληλη να κρινω καθως ο batman δεν μ'αρεσει σαν ηρωας γενικα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 31 Ιούλιος 2008 - 22:38

#110 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:36

Κρίμα κιόλας γιατί είχε καλούς κακούς η ταινία. Ποτέ δε πολυπήγαινα τον Carrey, αλλά σα Riddler ήταν απολαυστικότατος. Και βέβαια το μεγάλο respect στον Tommy Lee Jones!:hahaha:

Do keep in mind, δεν έχω διαβάσει ποτέ τα comic και δε ξέρω τους χαρακτήρες. Ξέρω μόνο τι είδα στις ταινίες. Και οι κακοί της ταινίας, μου αρέσανε!

Αλλά τη Kidman την αντιπαθώ και αν και δεν έχω πρόβλημα με το Kilmer, για Batman δεν έκανε με τίποτα!:uhh:

batman tas δεν είδες ποτέ;;;αυτά του σούμαχερ είναι άθλια

#111 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:36

Μη μου μιλάς για imdb Zoro-kun και έχει γίνει εντελώς μπου*δέλο!

Απο το 2001 είμαι εκεί και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια πάνε κατα διαόλου τα forums.

Όσο για τον Hamill, respect στο Luke που έχει κάνει voice acting σε ένα σωρό πράγματα, αλλά ούτε εγώ βλέπω το γιατί κάποιος δε θα εκτιμήσει τη ταινία αν δε τον ξέρει.

Συμφωνώ επίσης με όλους για τον Clooney. Έλεος!:blurah5: Να μην αναφέρω καν τους κακούς! Poison Ivy; Απορώ πως άντεξα και την είδα τη ταινία με τόσο ξερή και σπασ*ρχίδικη ερμηνεία! Και ο Arny για τα μπάζα, αλλά είχε κάτι ωραίες ατάκες με κλασσική Arny προφορά οπότε το συγχωρώ.

batman tas δεν είδες ποτέ;;;αυτά του σούμαχερ είναι άθλια

Κάααποτε είχα δεί μερικά επεισόδια. Σα παιδί. Αλλά δε μου κράτησε το ενδιαφέρον τότε.

#112 Chief_Chips

Chief_Chips

*Don't be like me*

• Banned
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:47

καλά ρε zoro που πας να κοροιδέψεις δεν έχω την δυνατότητα να κάνω preorder;;ηταν τραγικός ο 2face στο forever.πάντως ο joker δεν είναι εντελώς σοβαρός χαρακτήρας στην πραγματικότητα.και δεν ήταν κάποιος που έβαζε βαφές αλλά ήταν έπεσε σε τοξικά και έγινε έτσι άσπρος

#113 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 22:49

κ εγω συμπαθω τον Bale (απο τη στιγμη που τον ειδα στο american psycho) κ οταν εμαθα οτι θα παιξει τον batty ειχα χαρει
...αχ και να 'ξερα
ε εφαγα ομως την κρυαδα με την πρωτη ταινια κ μου ηρθε καπως πιο μαλακα σε αυτην

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 23:08

Εμένα το πρώτο (του Nolan) δε μου άρεσε καθόλου βασικά. Ούτε οι κακοί, ούτε γενικά η ταινία ούτε η "γκόμενα" της υπόθεσης. Να'ναι καλά ο Cillian Murphy που την έσωσε με τη τρέλα του (respect στον ηθοποιό).

Αυτή όμως μου φαίνεται καλύτερη.

πάντως ο joker δεν είναι εντελώς σοβαρός χαρακτήρας στην πραγματικότητα.και δεν ήταν κάποιος που έβαζε βαφές αλλά ήταν έπεσε σε τοξικά και έγινε έτσι άσπρος

Το ξέρω. Έχω δεί όλες τις ταινίες. Απλώς ο Nicholson παραήταν πλακατζίδικος. Βέβαια, ταίριαξε γάντι με το στυλ του Burton που είναι ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα του κινηματογραφικού κόσμου.

#115 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 23:25

καλα εγω το πρωτο δεν το αντεχα, απο την πρωτη μιση ωρα κ μετα το εβλεπα σαν αγκαρια, χαιρομαι που υπαρχει κ αλλος που δεν του αρεσε!
συμφωνω απολυτα μονο ο murphy καπου καπως κατι πηγε να σωσει

o Nicholson επαιζε απλως τον εαυτο του σε αυτη την ταινια :hehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 23:44

Χα χα. Ο Jack θα είναι πάντα Jack.

Βασικά, ούτε ο Bale μου άρεσε, αλλά I'm warming up to him now.

Απλώς αντιπαθούσα τη φάτσα του, αλλά τον έχω δεί σε 2-3 πράγματα απο τότε και δε τον αντιπαθώ πια.

#117 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 23:50

παντως εγω, ειληκρινα, δεν μπορω να σκευτω καποιον ηθοποιο να μου κανει κλικ κ να πω "αυτος θα ηταν τελειος ως μπατμαν"
εμενα μ αρεσε πολυ κ τωρα εχω αρχισει να τον αντιπαθω και να τον βαριεμαι :laugh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 23:59

Εμένα το πρώτο (του Nolan) δε μου άρεσε καθόλου βασικά. Ούτε οι κακοί, ούτε γενικά η ταινία ούτε η "γκόμενα" της υπόθεσης. Να'ναι καλά ο Cillian Murphy που την έσωσε με τη τρέλα του (respect στον ηθοποιό).

Χαχα κοιτα ποσο μπορουν να διαφερουν οι αποψεις...εμενα το 1ο ειναι η αγαπημενη μου ταινια με σουπερηρωα!!

2η ερχεται το Sin City και 3η το Dark Knight....

Αλλα γενικως πολυ δυσκολα θα μισουσα κατι απο τον Nolan-sensei;)

παντως εγω, ειληκρινα, δεν μπορω να σκευτω καποιον ηθοποιο να μου κανει κλικ κ να πω "αυτος θα ηταν τελειος ως μπατμαν"
εμενα μ αρεσε πολυ κ τωρα εχω αρχισει να τον αντιπαθω και να τον βαριεμαι :laugh:

Χμμ κι εδω επισης....λατρευω τον Bale....μου φαινετε τελειος στον ρολο...

Η Maggie Gyllenhaal δεν μ'αρεσε!!

Δεν την μπορουσα στην 2η ταινια...καλυτερα η Katie Holmes...dammit παρατησε το Batman και κανει κατι αλλες πατατες στο σινεμα:emptyonexg1:

Ο Tom φταιει!:P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 01 Αύγουστος 2008 - 00:14

#119 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 00:08

Το ξέρω. Έχω δεί όλες τις ταινίες. Απλώς ο Nicholson παραήταν πλακατζίδικος. Βέβαια, ταίριαξε γάντι με το στυλ του Burton που είναι ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα του κινηματογραφικού κόσμου.

Ναι ρε Ori-san! Τελικά δεν είμαι τρελός! Πράγματι η πρώτη ταινία ήταν κακή! Όλοι με βρίζανε στην παρέα μου όταν τους το έλεγα. Αλλα παρ'όλα αυτά ο Bale σαν Batman ήταν και είναι εκπληκτικός. Σκοτεινός και σοβαρός, ακριβώς αυτό που περίμενα. Μακραν ο καλύτερος Batman που έχω δει σε οθόνη! Αν και, τις προάλλες που συζητούσαμε με ένα φίλο μου πέταξε την εξής εκπληκτική ιδέα. Hugh Jacman για Batman(αν και θα υπήρχε το θέμα με τον Wolverine). Αλλά έχω την αίσθηση πως του πάει πιο πολύ απ'οτι πάει στον Bale.

#120 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 00:15

Χαχα κοιτα ποσο μπορουν να διαφερουν οι αποψεις...εμενα το 1ο ειναι η αγαπημενη μου ταινια με σουπερηρωα!!

2η ερχεται το Sin City και 3η το Dark Knight....

Αλλα γενικως πολυ δυσκολα θα μισουσα κατι απο τον Nolan-sensei;)

Χμμ κι εδω επισης....λατρευω τον Bale....μου φαινετε τελειος στον ρολο...

Η Maggie Gyllenhaal δεν μ'αρεσε!!

Δεν την μπορουσα στην 2η ταινια...καλυτερα η Katie Holmes...dammit παρατησε το Batman και κανει κατι αλλες πατατες στο σινεμα:emptyonexg1:

Ο Tom φταει!:P

καλα οταν ειπε την πρωτη ατακα στην ταινια ως μπατμαν ελλιωσα στο γελιο ακουγοτανε σα γερος δρακουλας που ετρωγε γαριδακια κ μιλουσε με σφιγμενα τα δοντια
ως bruce μ αρεσει ως batty οχι

οσο για την maggie ε,
Spoiler:

yes blame tom :hahaha:

(αμην κ ποτε για το 2ο sin city τοσα χρονια το περιμενουμε!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 01 Αύγουστος 2008 - 00:34

Δημοσιευμένη  εικόνα