Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
θα το δω στην 70άρα Sony LCD που έχω με το Blu-Ray player,θα ξενερώσω να βλέπω άσχετους
Το πιο ευχαριστο νεο....πραγματικα arigato!
Κριμα που δεν εχει βγει σε dvd και πρεπει να περιμενουμε ακομη....
Σε αυτο το σημειο διαφωνω εντονα......
Ρε iri,πραγματικα το χει το karma μας να διαφωνουμε ε??XD
Σου λειψα στο thread με την Misa και ειπες να το συνεχισουμε αλλου??:hihi2:
Spoiler:
Εμενα αυτη η σκηνη ηταν η οποια μου φανηκε ως το πιο ρεαλιστικο σημειο της σειρας....... Ας μην ξεχναμε οτι ο Batman Παρα το οτι αποτελουσε ενα συμβολο, εναν τιμωρο του εγκληματος στην ουσια παρεμενε ενας απλος ανθρωπος ο οποιος ειναι ευκολο να επηρεαστει απο αδυναμιες φοβους και παθη... Και φυσικα δεν ειναι παντογνωστης....
Spoiler:
Υπερανθρωπος και παντoγνωστης οπως πολυ καλα ειπες δεν ηταν,αλλα ουτε και κανονικος ανθρωπος!
Ενα ατομο με τοσα λεφτα,που ζουσε μια διπλη ζωη και ηταν καθε μερα απο το ενα μερος στο αλλο και με τοση εξυπναδα που ειχε ηταν καθε αλλο παρα ενας απλος ανθρωπος...ειχε αντιμετοπισει και χειροτερα....στην τελικη ισως θα μπορουσε να εχει φτασει σε αυτο το σημειο μετα απο πολλες αποτυχιες,αλλα αυτος{πιθανως λογω του χρονικου περιορισμου της ταινιας}μου εδωσε την εντυπωση οτι τα παρατησε πολυ γρηγορα...
Το θεωρησα σαν ενα μικροκενο στον τροπο σκεψης του που ερχεται κοντρα με τοv Batman που ειχαμε γνωρησειο μεχρι τωρα....δυνατο και αφοβο...
Spoiler:
Σε καμια περιπτωση δεν μπορουσε να ξερει οτι θα νικησει μια εγκληματικη ιδιοφυια η οποια δεν εχει κανεναν ηθικο φραγμο και η οποια παιζει με εντελως διαφορετικους κανονες......
Spoiler:
Κι ομως ακομη και ο Joker,η εγκληματικη ιδιοφυια που λες,ηταν αλλος ενας ανθρωπος σαν κι αυτον!
Εξαιρετικα επικυνδυνος ναι αλλα οχι ατρωτος...
Αν ειναι να τα παραταει τοσο γρηγορα στον πρωτο δυσκολο κακο τοτε ας μην γινοταν καθολου σουπερηρωας και ας μην ειχαμε ολα τα γεγονοτα του begins...
Κατα την γνωμη μου:
1)τα παρατησε πολυ γρηγορα
2)οταν ειχε την ευκαιρια δεν τον σκοτωσε
[ναι θα μου πεις ειναι ο ΚΑΛΟΣ και δεν κανει τετοια,αλλα αφου ηταν τοσο επικυνδυνος και κινδυνεψε να τον κανει να χασει την ζωη του και το παθος του για την καταπολεμηση της εγκληματικοτητας θα πρεπε να σκεφτει αν αξιζε μια εξαιρεση....ουτος ή αλλος δεν ηταν και κανενα ατομο που συμμορφωνοταν...μονο περισσοτεροι θα υπεφεραν απο την παρουσια του...και αφου ηταν και τοσο εξυπνος και καλος στις αποδρασεις ηταν πολυ καλυτερα αν τον ξεφορτωνοταν....χωρις αυτον θα πεφτε και η υπολοιπη εγκληματικοτητα κιωλας...μονο καλα βλεπω απο τον θανατο του....και το ξαναλεω το οτι ηταν ο ΚΑΛΟΣ και ειχε καποιες αρχες δεν σημαινει οτι δεν μπορουσε να κανει μια εξαιρεση....]
Αυτα κατα την γνωμη μου δεν ανηκουν στον batman που ειδαμε ως τωρα....σφαλματα εκανε και επρεπε να κανει σιγουρα,ειναι λογικο,αλλα οχι να σκεφτεται ασυλλογιστα...
Spoiler:
Το οτι δεν μπορουσε να καθησει να βλεπει απραγος αθωους ανθρωπους να υποφερουν ειναι σημαδι οτι πραγματικα συμπασχει με αυτους και δεν το επαιζε τιμωρος για να ικανοποιησει το δικο του προσωπικο καπριτσο η αναγκη για εκδικηση....... Οτι δεν θα ελυνε τπτ συμφωνω.... Ισα ισα θα χειροτερευε την κατασταση.... Αλλα παρα το οτι αποτελει σφαλμα λογικης του Batman στην ουσια αποτελει το πιο καλογραμμενο σημειο της ιστοριας το οποιο μας δειχνει οτι κατω απο την μασκα παραμενει ενας ανθρωπος ο οποιος εχει τα ιδια συναισθηματα φοβους και ανασφαλειες με ολους τους υπολοιπους τους οποιους προστατευε... Δεν ειναι ο "ηρωας" ο οποιος δεν γνωριζει φοβο και αδυναμιες ειναι ο ηρωας που υπερνικα ολα τα προαναφερθεντα και του οποιου οι δρασεις ειναι πολυ πιο συνηδειτοποιημενες και ως εκτουτου εχουν μεγαλυτερη αξια και βαρυτητα ηθικα........
Spoiler:
Οπως ειπες και μαυρησα,η πραξη του αυτη δεν θα ελυνε τπτ απολυτως...
Μια θυσια για χαρη πολλων ειναι μια πραξη που δεχομαι απολυτα αλλα μια ασκοπη θυσια δεν νομιζω οτι ανηκει στον Batman που εδωσε τα παντα για να χτισει ενα καλυτερο Gotham...
Μονο αν ειχε τασεις αυτοκτονιας δικαιολογειται η ιδεα του να παραδωθει στον Joker τοσο απλα...
Και επαναλαμβανω,αν ειχε ετοιμασει καποια παγιδα για να τον πιασει καθως θα παραδινοταν τοτε ναι,εβγαζε απολυτο νοημα....αλλα ηδη ηξερε οτι αν πιανοταν δεν θα ειχε επιστροφη και θα βασανιζοταν μεχρι θανατου και πολυ πιθανον το πτωμα του θα εξεφτελιζοταν δημοσιως για να τρομαξει την δικαιωσυνη,με τον προστατη της που χαθηκε πια...(οπως ο joker εκανε με αλλουνου το πτωμα)...
Χωρις τον Batman οχι μονο ο Joker θα συνεχιζε τις πραξεις του(πραγμα που ηξερε ο Bruce)αλλα θα ηταν πια ασταματητος χωρις αυτον να του πηγαινει "κοντρα"...
Επομενως η πραξη του αυτη για μενα δεν ηταν καθολου λογικη και ανταξια του Batman που ειδαμε ως τωρα...
Και ξαναλεω οτι δεν αναφερομαι στην θυσια για το γενικο καλο αλλα στην ασκοπη θυσια,μιας και γνωριζε οτι ηταν ασκοπη...
το οτι πεθαινε ενα ατομο καθημερινα δεν νομιζω οτι θα τον μπερδευε τοσο...ηξερε οτι με τον θανατο του θα ακολουθουσαν περισσοτεροι θανατοι αθωων....
Τς δυσκολιες τις αντιμετωπιζουμε αν θελουμε αποτελεσμα,κατι που ο Βatman ηξερε πολυ καλα....ο Joker δεν ηταν απιαστος Kira{},ενα κανονικο ατομο ηταν και καποια στιγμη θα φανερωνοταν και θα μπορουσε να εχει πιαστει οπως ο Henri Ducard και ο Scarecrow στο Begins....{αν και σιγουρα ο Joker ηταν πιο δυσκολος,δεν ηταν αδυνατη περθιπτωση για τον batman που γνωρησαμε ως τωρα,κατα την αποψη μου παντα...}
Spoiler:
Οσον αφορα το οτι ηθελε να αφησει το ποστο του στον Dent παλι μου φανηκε απολυτως λογικο....... Η επιτυχια μιας κοινωνιας στο συνολο της δεν εξαρταται απο το αν υπαρχει ενας μασκοφορος εκδικητης για να την φυλαει και να την προστατευει,,,Εξαρταται απο το πως η ιδια θα αναπτυξει τους δικους της θεσμους οι οποιοι διασφαλιζουν την ευρυθμη λειτουργια της.
Spoiler:
Στην πραγματικη ζωη ναι,στην ταινια οχι,μιας και το εγλημα ηταν τοσο οργανωμενο και η δικαιοσυνη περιορισμενη...
Στην πολη του Gotham ηταν εμφανες,οπως ειπωθηκε και στην 1η ταινια,οτι ηταν απαραιτητη μια "ανωτερη" μορφη δικαιοσυνης που θα δρουσε "απρωσοπα" και "ανωνυμα",με αμφισβητουμενα μεσα....αυτο που ονομαζουμε Batman δλδ!
Και στο κατω κατω ποιος ηταν ο Dent??
Ενα ατομο ολομοναχο στην προστασια της δικαιωσυνης εναντιον τοσων...χωρις καποια ιδιαιτερη δυναμη ή σωματοφυλακες,ακομη ειμαι εκπληκτος για το πως ηταν ζωντανος μετα απο τοσες δικες....οι "αρχηγοι" της πολης σε κανονικες περιστασεις θα τον ειχαν ηδη καθαρισει...
Αν εξοντωνονταν οι "αρχηγοι" και εμφανιζοταν κι αλλοι σαν τον Dent τοτε μονο μπορω καπως να δικαιολογισω την αποφαση του παρατησει το καθηκον του ως σουπερηρωας...
Ενα ατομο δεν θα εκανε πολλες αλλαγες απο μονο του....χωρις τον Batman θα αντεχε πολυ πολυ λιγο ακομη...
Αλλα ακομη και να παιρναμε την ιδανικη κατασταση δικαιωσυνης που ανεφερα αποο πανω,με πολλα στελεχη σαν τον Dent και μειωμενη "μαφια",και παλι η εμπειρια ειχε δειξει οτι στο Gotham ηταν απαραιτητος ο Batman...
Μονο σε αυτη την περιπτωση παντως μπορω καπως να δικαιολογισω την αποφαση του να παρατησει την θεση του...και παλι δεν ειμαι απολυτα συμφωνος,αλλα το δεχομαι...
Με παραξενευει γενικως οτι ειχε αποφασισει να γινει ο προστατης της δικαιοσυνης και με τον πρωτο κινδυνο ή με το πρωτο ατομο που υποστηριζε ανοιχτα την δικαιοσυνη,αποφασισε να αφησει το ποστο του....
Γιατι να το κανει απο την στιγμη που το Begins ειχαμε δει οτι του αρεζε η θεση του αυτη και η επιβολη της δικαιοσυνης??
Μονο τον ερωτα του για την Rachel μπορω να βρω ως δικαιολογια,μιας και νομιζε οτι αν αφηνε την θεση του θα την κερδιζε πισω....υπο αυτη την λογικη και μονο το δεχομαι...οχι ομως να το κανει γιατι πιστευε οτι ο Dent θα εφενρε της αλλαγες στο Gotham που θα εφερνε ο Batman...
Εκτoς κι αν ηθελε να τον σκοτωσουν {τον Dent}γιατι ζηλευε για την Rachel:try:
Spoiler:
Ο Batman γνωριζε πολυ καλα οτι δεν θα μπορουσε να παραμεινει σε αυτον τον ρολο για παντα...
Spoiler:
Για ποιο λογο??
Εμενα μια χαρα δουλεια μου φαινετε εκανε..δεν ηταν αποτυχια σαν σουπερ ηρωας,ηταν παρα πολυ χρησιμος για την πολη και του αρεζε αυτο που εκανε...
Μαλιστα θα τον δουμε και σε πολλες συνεχειες ακομη και να πολεμαει πολλους κακους,αρα μαλλον του αρεζε αυτο που εκανε...δεν θα αφηνε την θεση του τοσο απλα στον πρωτο τυχοντα..οσο καλος κι αν ηταν,ηταν παντα ενας ανθρωπος(ο Dent)και οχι ενας σουπερηρωας σαν αυτον...
Μονο σε περιπτωση που εμφανιζοταν ενας ανταξιος σουπερηρωας(spiderman πχ)θα μπορουσα να καταλαβω την ιδεα του για παραιτηση...το εγλημα του Gotham δεν ειναι για κανονικους ανθρωπους να πολεματε...και αν ναι,οχι για ενα ατομο....
Spoiler:
Ειναι πολυ λογικο λοιπον να θελει να αφησει εναν διαδοχο και μαλιστα καποιον ο οποιος δεν θα χρειαζεται να παρακαμπτει τους νομους αλλα θα μπορει να τους χρησιμοποιει για να διατηρει την ταξη........ Ο batman δεν αντιλαμβανεται τους νομους σαν κατι το διακοσμητικο το οποιο μπορει να παρακαμπτει οποτε θελει αλλα σαν τα θεμελια της κοινωνιας τα οποια πρεπει να ενδυναμωσει και για χαρη τους πρεπει να αποτελεσει αυτος τον βοηθητικο τροχο.
Spoiler:
Διαφωνω με αυτο που μαυρισα απο πανω.,...γιατι δλδ με την εμφανιση του πρωτου "διαδοχου" να παρατησει την θεση του??
Θα ηταν ενας συμμαχος παραπανω στην καταπολεμηση του εγκληματος,κατι για το οποιο θα πρεπε να χαρει...2 κεφαλια ειναι καλυτερα απο ενα!
Δεν μπορω να καταλαβω λοιπον γιατι να θελει να αφησει την θεση που τοσο του αρεζε,μετα απο μονο ενα-δυο κακους και προβληματα που αντιμετωπισε...το ξερε απο την αρχη οτι αυτο ηταν ενα καθηκον που θα του παιρνε ενα μεγαλο μερος της ζωης του μεχρι τα γηρατεια...
Τοτε μονο θα χρειαζοταν διαδοχο!!
[εκτος κι αν εκανε αποδραση απο τα ΚΑΠΙ για να συνεχισει το εργο του παλι:bleh:]
Αρα παλι το δικαιολογω οτι το κανε για να ξανακερδισει την Rachel και οχι για να αφησει εναν τοσο αδυναμο (ανθρωπινο)διαδοχο...παλι κενο λογικης για μενα...
Spoiler:
Τελος η αλλαγη του Dent δεν εγινε απο τον Joker....... Την στιγμη που εφτασε ο Joker στον Dent ειχε συντελεστει ηδη μεγαλο μερος της εσωτερικης του μεταμορφωσης. Ειχε ηδη συσσωρευσει αρκετο μισος για ολους οσους εκεινους θεωρουσε υπευθυνους για τον χαμο της αγαπημενης του. Θεωρουσε υπευθυνο τον επιθεωρητη γιατι δεν ειχε ξεφορτωθει παρα τις προειδοποιησεις του τους διεθαρμενους αστυνομικους και τον Batman γιατι εσωσε αυτον και οχι την κοπελα...... Σε συνδυασμο με τον πονο την οργη και την αγανακτηση που επεφερε ο χαμος ενος αγαπημενου προσωπου το μονο που χρειαστηκε να κανει ο Joker Ηταν απλα να δωσει ενα μικρο σπρωξιμο προς την "σωστη" κατευθυνση........
Spoiler:
Συφωνω,ισως δεν το κανα απολυτα εμφανες πριν,αλλα αυτο που με εκνευρησε εδω ειναι...γιατι δεν τα πηρε και με τον Joker??
Στην ταινια ο Dent ειπε {τουλαχιστον την μεταγλωτιση στα ιταλικα που το δα εγω,μετα δεν ξερω τι επαιξε στην αγγλικη}οτι ο Joker ταν σαν ενα σκυλι που το αμολησαν και σκοτωσε καποιον και οτι ο υπευθυνος ηταντο αφεντικο του...
Αυτος ο παραλληλισμος δεν νομιζω οτι μπορει να αντιστοιχιθει τοσο απλα στους ανθρωπους...καταρχας ο Joker δρουσε για δικη του παρτυ,αλλα ενταξει,αυτο ο Dent δεν ηταν σιγουρος αν ισχυε...
Παρ ολα αυτα ηταν σιγουρα ενα επικυνδυνοτατο ατομο για την κοινωνια,που εμποδιζε την ολοκληρωση του εργου του Dent...επισης αμφιβαλλω αν θα μπορουσε να θεωρηθει τελειως αθωος ακομη και αν ειχε διαταχθει να σκοτωσει την Rachel...
Οπως και να το κανουμε ηταν αναμειγμενος στην υποθεση και αποφασισε ενω να το αφησει στην τυχη το αν θα πεθαινε η οχι....ναι μεν μας ειχαν δειξει οτι ο Dent εδινε πολυ σημασια στην τυχη και τις αποφασεις που μπορουν να παρθουν μ'αυτην,αλλα εκεινη την στιγμη μιλουσαμε για την απολεια της αγαπημενης του....ενας λογικος/τρελος/παλαβος οτιδηποτε ανθρωπος που εχει την ικανοτητα σκεψης(εστω και την δικη του) θα τον ειχε καθαρισει εξαρχης για τα δεινα που προξενησε στην πολη και στην αγαπημενη του...
Κατα την γνωμη μου εγινε για να φανει οτι ο Joker καταφερε τον σκοπο του(ουτος η αλλος δεν φοβοταν αν θα πεθαινε τελικα με το νομισμα),μιας και ηταν μια ταινια βασισμενη σε κομικ και εννοειτε ειχε καποιες υπερβολες...
Δεκτο?Ναι
Ρεαλιστικο?Οχι
Αυτα εχω να πω!
Βεβαια για να αποφευχθουν παρεξηγησεις να πω οτι η ταινια ηταν πολυ ωραια,απο τις αγαπημενες μου με σουπερηρωες{αν και ερχεται 2η συγκριτικα με το Begins για μενα,μονο οι κακοι ηταν καλυτεροι},ο Joker ηταν ΤΕΛΕΙΟΣ οπως ειπα ηδη,τρομερη εμφανιση και ερμηνεια και συνδιαζεται τελεια με τον χαμο του Ηeath Ledger(το κολπο με το μολυβι στην αρχη οταν προτοεμφανιστηκε ηταν καταπληκτικο...απο αυτο και μονο ηξερα οτι θα λατρευα τιν Joker!!) και οπως εχω ξαναπει,οτι βγαζει ο Christopher Nolan,ο αγαπημενος μου σκηνοθετης,θα χει παντα εμενα απο κατω να το παρακολουθω!
Aπλως παντα σχολιαζω τα υπερ και τα κατα μιας ταινιας...δεν ειμαι ποτε προκατειλειμμενος...
[Death Note movies showed thatXDXD]
Μεχρι τωρα εχω λατρεψει ολες του τις ταινιες με αποκορυφωμα το Memento,και εχω μεινει αφωνος και απο τις υπολοιπες....καταπληκτικος σε ιστορια και suspense απο την αρχη μεχρι το τελος,που συνηθως εχει και twist!
{τον προτιμω απειρα περισσοτερο απο τον Tarantinο που εχει θεοποιηθει χωρις τοσο μεγαλο λογο...τους συγκρινω μιας και ειναι και οι 2 νεοι σκηνοθετες,γραφουν και σκηνοθετουν τις ιστοριες τους και εχουν κανει και οι 2 λιγες ταινιες ακομη σχετικα...
Τετοιες συζητησεις ειχα ανοιξει παλια στο imdb και και τοτε παντα με σεντονακια...αχχχ καιροι!!!
Το forum εδω βεβαια απειρα καλυτερο για συζητησεις απο το imdb,χαιρομαι πολυ που το ανακαλυψα!}
Αυτα απο μενα λοιπον για σημερα!
Ειτε απαντησεις ειτε οχι iri,χαιρομαι πολυ που βρηκαμε παλι ενα θεμα προς συζητηση και οι 2....ειχα αρχησει να βαριεμαι την απουσια σου!!:tensai:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 31 Ιούλιος 2008 - 22:31
χαχα σαν poll ειναι κ απο κατω λεζαντα "ποιος απο τους παραπανω κατακρεουργησε τον Battman ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;"
(λεω βλακειες κ αυτοδιασκεδαζομαι σημερα μην με παρεξηγητε)
xDD
συμφωνω απολυτα ομως ο ενας batman ειναι χειροτερος απο τον αλλο. ειναι ολοι χαλια στα εργα. αν και ο bale μ'αρεσε!! δεν θεωρω πως εκανε ωραιο τον batman αλλα μου ηταν πιο συμπαθητικος απο τους αλλους. δεν ξερω γιατι. ισως γιατι ηταν η μονη ταινια batman που μου αρεσε(δεν ειμαι φαν batman ειμαι fan joker) ,ισως γιατι εδω ο batman δεν ηταν πρωταγωνιστης,ισως γιατι συμπαθω τον bale γενικα , δεν ξερω σοβαρα γιατι
edit: αλλα παλι δεν ειμαι εγω καταλληλη να κρινω καθως ο batman δεν μ'αρεσει σαν ηρωας γενικα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 31 Ιούλιος 2008 - 22:38
Κρίμα κιόλας γιατί είχε καλούς κακούς η ταινία. Ποτέ δε πολυπήγαινα τον Carrey, αλλά σα Riddler ήταν απολαυστικότατος. Και βέβαια το μεγάλο respect στον Tommy Lee Jones!
Do keep in mind, δεν έχω διαβάσει ποτέ τα comic και δε ξέρω τους χαρακτήρες. Ξέρω μόνο τι είδα στις ταινίες. Και οι κακοί της ταινίας, μου αρέσανε!
Αλλά τη Kidman την αντιπαθώ και αν και δεν έχω πρόβλημα με το Kilmer, για Batman δεν έκανε με τίποτα!
batman tas δεν είδες ποτέ;;;αυτά του σούμαχερ είναι άθλια
Μη μου μιλάς για imdb Zoro-kun και έχει γίνει εντελώς μπου*δέλο!
Απο το 2001 είμαι εκεί και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια πάνε κατα διαόλου τα forums.
Όσο για τον Hamill, respect στο Luke που έχει κάνει voice acting σε ένα σωρό πράγματα, αλλά ούτε εγώ βλέπω το γιατί κάποιος δε θα εκτιμήσει τη ταινία αν δε τον ξέρει.
Συμφωνώ επίσης με όλους για τον Clooney. Έλεος! Να μην αναφέρω καν τους κακούς! Poison Ivy; Απορώ πως άντεξα και την είδα τη ταινία με τόσο ξερή και σπασ*ρχίδικη ερμηνεία! Και ο Arny για τα μπάζα, αλλά είχε κάτι ωραίες ατάκες με κλασσική Arny προφορά οπότε το συγχωρώ.
batman tas δεν είδες ποτέ;;;αυτά του σούμαχερ είναι άθλια
Κάααποτε είχα δεί μερικά επεισόδια. Σα παιδί. Αλλά δε μου κράτησε το ενδιαφέρον τότε.
καλά ρε zoro που πας να κοροιδέψεις δεν έχω την δυνατότητα να κάνω preorder;;ηταν τραγικός ο 2face στο forever.πάντως ο joker δεν είναι εντελώς σοβαρός χαρακτήρας στην πραγματικότητα.και δεν ήταν κάποιος που έβαζε βαφές αλλά ήταν έπεσε σε τοξικά και έγινε έτσι άσπρος
κ εγω συμπαθω τον Bale (απο τη στιγμη που τον ειδα στο american psycho) κ οταν εμαθα οτι θα παιξει τον batty ειχα χαρει
...αχ και να 'ξερα
ε εφαγα ομως την κρυαδα με την πρωτη ταινια κ μου ηρθε καπως πιο μαλακα σε αυτην
Εμένα το πρώτο (του Nolan) δε μου άρεσε καθόλου βασικά. Ούτε οι κακοί, ούτε γενικά η ταινία ούτε η "γκόμενα" της υπόθεσης. Να'ναι καλά ο Cillian Murphy που την έσωσε με τη τρέλα του (respect στον ηθοποιό).
Αυτή όμως μου φαίνεται καλύτερη.
πάντως ο joker δεν είναι εντελώς σοβαρός χαρακτήρας στην πραγματικότητα.και δεν ήταν κάποιος που έβαζε βαφές αλλά ήταν έπεσε σε τοξικά και έγινε έτσι άσπρος
Το ξέρω. Έχω δεί όλες τις ταινίες. Απλώς ο Nicholson παραήταν πλακατζίδικος. Βέβαια, ταίριαξε γάντι με το στυλ του Burton που είναι ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα του κινηματογραφικού κόσμου.
καλα εγω το πρωτο δεν το αντεχα, απο την πρωτη μιση ωρα κ μετα το εβλεπα σαν αγκαρια, χαιρομαι που υπαρχει κ αλλος που δεν του αρεσε!
συμφωνω απολυτα μονο ο murphy καπου καπως κατι πηγε να σωσει
o Nicholson επαιζε απλως τον εαυτο του σε αυτη την ταινια
παντως εγω, ειληκρινα, δεν μπορω να σκευτω καποιον ηθοποιο να μου κανει κλικ κ να πω "αυτος θα ηταν τελειος ως μπατμαν"
εμενα μ αρεσε πολυ κ τωρα εχω αρχισει να τον αντιπαθω και να τον βαριεμαι
Εμένα το πρώτο (του Nolan) δε μου άρεσε καθόλου βασικά. Ούτε οι κακοί, ούτε γενικά η ταινία ούτε η "γκόμενα" της υπόθεσης. Να'ναι καλά ο Cillian Murphy που την έσωσε με τη τρέλα του (respect στον ηθοποιό).
Χαχα κοιτα ποσο μπορουν να διαφερουν οι αποψεις...εμενα το 1ο ειναι η αγαπημενη μου ταινια με σουπερηρωα!!
2η ερχεται το Sin City και 3η το Dark Knight....
Αλλα γενικως πολυ δυσκολα θα μισουσα κατι απο τον Nolan-sensei;)
παντως εγω, ειληκρινα, δεν μπορω να σκευτω καποιον ηθοποιο να μου κανει κλικ κ να πω "αυτος θα ηταν τελειος ως μπατμαν" εμενα μ αρεσε πολυ κ τωρα εχω αρχισει να τον αντιπαθω και να τον βαριεμαι
Χμμ κι εδω επισης....λατρευω τον Bale....μου φαινετε τελειος στον ρολο...
Η Maggie Gyllenhaal δεν μ'αρεσε!!
Δεν την μπορουσα στην 2η ταινια...καλυτερα η Katie Holmes...dammit παρατησε το Batman και κανει κατι αλλες πατατες στο σινεμα
Ο Tom φταιει!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 01 Αύγουστος 2008 - 00:14
Το ξέρω. Έχω δεί όλες τις ταινίες. Απλώς ο Nicholson παραήταν πλακατζίδικος. Βέβαια, ταίριαξε γάντι με το στυλ του Burton που είναι ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα του κινηματογραφικού κόσμου.
Ναι ρε Ori-san! Τελικά δεν είμαι τρελός! Πράγματι η πρώτη ταινία ήταν κακή! Όλοι με βρίζανε στην παρέα μου όταν τους το έλεγα. Αλλα παρ'όλα αυτά ο Bale σαν Batman ήταν και είναι εκπληκτικός. Σκοτεινός και σοβαρός, ακριβώς αυτό που περίμενα. Μακραν ο καλύτερος Batman που έχω δει σε οθόνη! Αν και, τις προάλλες που συζητούσαμε με ένα φίλο μου πέταξε την εξής εκπληκτική ιδέα. Hugh Jacman για Batman(αν και θα υπήρχε το θέμα με τον Wolverine). Αλλά έχω την αίσθηση πως του πάει πιο πολύ απ'οτι πάει στον Bale.
Χαχα κοιτα ποσο μπορουν να διαφερουν οι αποψεις...εμενα το 1ο ειναι η αγαπημενη μου ταινια με σουπερηρωα!!
2η ερχεται το Sin City και 3η το Dark Knight....
Αλλα γενικως πολυ δυσκολα θα μισουσα κατι απο τον Nolan-sensei;)
Χμμ κι εδω επισης....λατρευω τον Bale....μου φαινετε τελειος στον ρολο...
Η Maggie Gyllenhaal δεν μ'αρεσε!!
Δεν την μπορουσα στην 2η ταινια...καλυτερα η Katie Holmes...dammit παρατησε το Batman και κανει κατι αλλες πατατες στο σινεμα
Ο Tom φταει!
καλα οταν ειπε την πρωτη ατακα στην ταινια ως μπατμαν ελλιωσα στο γελιο ακουγοτανε σα γερος δρακουλας που ετρωγε γαριδακια κ μιλουσε με σφιγμενα τα δοντια ως bruce μ αρεσει ως batty οχι
οσο για την maggie ε,
Spoiler:
νομιζω οτι ο θανατος της μας αποζημιωσε ολους
yes blame tom
(αμην κ ποτε για το 2ο sin city τοσα χρονια το περιμενουμε!)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 01 Αύγουστος 2008 - 00:34