Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Batman: The Dark Knight

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#16 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 02:51

Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου δε λέω καλές ερμηνείες και από Batman και απο Joker μεριά δε λέω είχε και καμπόση δράση όμως δεν ήταν ανάγκη να βάλουν και δεύτερο κακό στο στόρυ για να δείξουν πόσο σατανικός και αυθόρμητος είναι ο Joker..μουαχαχα δεν ξέρω το λόγο(ο σκηνοθέτης προφανώς φταίει) αλλά μου θύμησε 3ωρο επισόδειο του σταρ η ταινία!! Θα τη χαρακτήριζα φυσιολογική ταινία από αυτές που πέρνεις το σαββατοκύριακο, διαβάζεις τα reviews λες καλή είναι και στο τέλος δεν σε ενθουσιάζει καθόλου το όλο σούσουρο!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!
:wis:

#17 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 10:07

Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου δε λέω καλές ερμηνείες και από Batman και απο Joker μεριά δε λέω είχε και καμπόση δράση όμως δεν ήταν ανάγκη να βάλουν και δεύτερο κακό στο στόρυ για να δείξουν πόσο σατανικός και αυθόρμητος είναι ο Joker..μουαχαχα δεν ξέρω το λόγο(ο σκηνοθέτης προφανώς φταίει) αλλά μου θύμησε 3ωρο επισόδειο του σταρ η ταινία!! Θα τη χαρακτήριζα φυσιολογική ταινία από αυτές που πέρνεις το σαββατοκύριακο, διαβάζεις τα reviews λες καλή είναι και στο τέλος δεν σε ενθουσιάζει καθόλου το όλο σούσουρο!

Νομίζω πως έπεσες θύμα της καλής κριτικής που έλεγα στην αρχή. Προσωπικά πήγα να το δω, άκρως απογοητευμένος απο την επιλογή του Heath για Joker και απο τις σκηνές Joker που είχα δει στα trailer. Περιττό να τονίσω πως ο Ledger με βούλωσε κανονικότατα, τον λάτρεψα και σκοπεύω να βάψω την πρόσοψη της πολυκατοικίας μου με τη μούρη του, αν μου το επιτρέψει ο δήμος και ο διαχειριστής. Πέρα απο αυτό η ταινία πραγματικά με εντυπωσίασε, γιατί το Begins με άφησε παγερά αδιάφορο(λόγω σκηνών μάχης που ήταν για κάποιο λόγο επίτηδες χάλια, όπως παραδέχτηκε ο σκηνοθέτης λέγοντας πως "Τις κάναμε ακαταλαβήστικες και θολές μέχρι αηδίας για να είναι ρεαλιστικές", πράγμα που θεωρώ ηλίθιο και επίσης πράγμα που ευτυχώς δεν έγινε στην δεύτερη ταινιία, επίσης λόγω ninja που θέλαν να εισβάλουν στην Gotham... Τέσπα, το παρατράβηξα, απλά δεν μου άρεσε το Begins). Τι άλλο να πω? Εκπληκτικές ερμηνείες, τρομέρο σενάριο (με τα twist του και τα όλα του), ωραία δράση(αν και λίγη) και κυριώς, όπως σωστά προαναφέρθηκε, τονίσαν εκπληκτικά την ψυχολογία του κάθε χαρακτήρα. Εγώ αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα μεταξύ Ironman και Dark Knight, φυσικά για ξεχωριστούς λόγους η κάθεμια...

#18 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 01:11

Νομίζω πως έπεσες θύμα της καλής κριτικής που έλεγα στην αρχή. Προσωπικά πήγα να το δω, άκρως απογοητευμένος απο την επιλογή του Heath για Joker και απο τις σκηνές Joker που είχα δει στα trailer. Περιττό να τονίσω πως ο Ledger με βούλωσε κανονικότατα, τον λάτρεψα και σκοπεύω να βάψω την πρόσοψη της πολυκατοικίας μου με τη μούρη του, αν μου το επιτρέψει ο δήμος και ο διαχειριστής. Πέρα απο αυτό η ταινία πραγματικά με εντυπωσίασε, γιατί το Begins με άφησε παγερά αδιάφορο(λόγω σκηνών μάχης που ήταν για κάποιο λόγο επίτηδες χάλια, όπως παραδέχτηκε ο σκηνοθέτης λέγοντας πως "Τις κάναμε ακαταλαβήστικες και θολές μέχρι αηδίας για να είναι ρεαλιστικές", πράγμα που θεωρώ ηλίθιο και επίσης πράγμα που ευτυχώς δεν έγινε στην δεύτερη ταινιία, επίσης λόγω ninja που θέλαν να εισβάλουν στην Gotham...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο (εκτός βέβαια από το βάψιμο, αν και η πολυκατοικία μας θέλει ένα)
[off-topic]Και εγώ μισούσα τον Nolan όταν βγήκα από το cinema στο Begins (βέβαια ξαναβλέποντάς την σε dvd και στην τηλεόραση άρχισε να μου αρέσει)[/off-topic]

Πριν από μια ώρα γύρισα από την ταινία.
Τα trailer πιστεύω ότι αδίκησαν τον Ledger, γιατί είχαν σκηνές από την ερμηνεία του που δεν έδειξαν το μεγαλείο της ταινία (από ερμηνεία).
Πραγματικά έδωσε μια άλλη πνοή στον Joker και τον λάτρεψα όσο τίποτα άλλο (αν και στα πρώτα 20-30 λεπτά ακόμα δεν με είχε πείσει).

Πραγματικά ο μόνος λόγος που λάτρεψα την ταινία ήταν αυτός και 2-3 κόλπα του Nolan (που παρεμπιπτόντως έχει ταλέντο).

Το μόνο που με χάλασε ήταν το τέλος. Ήλπιζα σε κάτι ποιο ξεκάθαρο ως προς την συνέχεια και εκτός αυτού με χάλασαν (κάπως) οι επιλογές του ήρωα.

Δείτε την αν όχι ως Batman fan, ως το κύκνειο άσμα του παλικαριού.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#19 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 01:43

άσχετο ή σχετικό.. ειπα να το Postάρω εδώ. O Christian Bale συνεληφθει για ξυλοκόπησε την μητέρα του και την αδερφή του...

#20 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 04:33

Αρκετά καλή ταινία ήταν πάνω κάτω ότι περίμενα δλδ μια σχεδόν άριστη action movie και κάτι παραπάνω. Κλασικά ο Nolan έκανε άριστη σκηνοθεσία, με πολύ γρήγορους ρυθμούς και εκμεταλλευόμενος τον χρόνο της ταινίας στο έπακρο για να δώσει και ένα αρκετά καλό κατ'εμέ batman τέλος. Στο κάτω κάτω αυτα πού ήθελε να πει τα είπε στην ταινία και γι'αυτό του βγάζω το καπέλο.
Το όλο good side/dark side του human nature, την σκοτεινιά και την σαπίλα του κόσμου και το πως μπορεί μέσα από κάποιες καταστάσεις κάποιοι άνθρωποι να αλλάξουν ριζικά αλλά και να κάνουν και τα αδύνατα δυνατά για να βγει το "πιστεύω" τους. (πιστεύω πως τα κάλυψε πολύ καλά για movie.)

Αν και για να λέμε και την αλήθεια δε θα ήταν τόσο έντονη και συναρπαστική ταινία αν δεν είχε τον απόλυτο villain τον Joker. Ο Ledger είναι φανερό πως "ζούσε" το ρόλο.

Spoiler:

Αν και η ταινία ίσως ήταν λίγο μεγάλη, αν και σε μερικά σημεία έκανε ίσως μικρή κοιλιά, αν και είχε μερικές υπερβολές και ίσως λίγο παρατραβηγμένα action-sequences σε μερικά σημεία, νομίζω πως όλα αυτά τα μικρά flaws άνετα παραβλέπονται, μιας και κατά τα άλλα τα πλεονεκτήματα της ταινίας και τα μηνύματα που προσπαθούσε να περάσει, όπως και τα performances-ατάκες κάποιων χαρακτήρων, υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του κάθε θεατή για μια batman movie. Ήταν πραγματικά πολύ προχωρημένη ταινία για action-batman movie και αρκετά διασκεδαστική επίσης.
Είχε αυτό το κάτι για να πορωθούν σχεδόν όλοι από κάθε ηλικία και γούστο, γι'αυτό και δεν είναι τυχαίο που έχει πάρει διθύραμβες κριτικές και παντού στο νετ αλλά και από κριτικούς.

Βέβαια προφανώς το top1 στο imdb είναι η υπερβολή η ίδια, αλλά καιρός να το συνηθίσουμε :
imdb= μαζικότητα (καινούρια blockbuster movies με action θα έχουν πάντα τρομερά ψηλές θέσεις)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#21 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 08:29

Αν και γενικα δεν ειμαι λατρης του Μπατμαν βρηκα την ταινια αρκετα καλη και σιγουρα η καλυτερη ταινια με ηρωα της Marvel που εχω δει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 11:36

O Batman είναι της DC ...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#23 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 13:35

Αν και γενικα δεν ειμαι λατρης του Μπατμαν βρηκα την ταινια αρκετα καλη και σιγουρα η καλυτερη ταινια με ηρωα της Marvel που εχω δει

:terror2:ολοκληρο λογοτυπο της DC στην αρχη δεν το ειδες?

Αν και γενικα δεν μου αρεσει και πολυ ο Batman(και γενικως δεν τρελαινομαι για DC) Νταξει καλουτσικη ταινια ηταν, ωραια σκηνοθεσια πιστευω και πολυ δραση

Δεν μπορεσα να καταλαβω ομως πως μπορεσε ο Joker και εβαλε βομβες στο ποιο κεντρικο νοσοκομειο της Gotham, και καταφερε να μπει και μεσα μεταμφιεσμενος σε νοσοκομα.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#24 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2008 - 13:53

Βέβαια προφανώς το top1 στο imdb είναι η υπερβολή η ίδια, αλλά καιρός να το συνηθίσουμε :
imdb= μαζικότητα (καινούρια blockbuster movies με action θα έχουν πάντα τρομερά ψηλές θέσεις)

Εγώ πιστεύω πως σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο θάνατος του Ledger.
Αλλάζει την απόφαση του βαθμολογητή προς το +. Χωρίς αυτό η ταινία ένα 8-8,5 θα μπορούσε να το πάρει η ταινία (και θα είχαμε και μια ευκαιρία να τον ξαναδούμε σε ψυχωτικούς ρόλους)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25 jhetfield19

jhetfield19

printf("Korosu");

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 18:23

Οπως και να το κανουμε η ταινια ηταν πολυ καλη.Πιστευω οτι ο Λετζερ εδωσε την καλυτερη ερμηνεια στην ταινια και μπορω να πω οτι ειναι απ'τους "καλυτερους" ,αν οχι ο τοπ,κακους που εχω δει σε ταινια.Και μην ξεχναμε και το καστ που ηταν στο συνολο του και μεγαλο και καλο.

Κατι ασχετο,εχει δει κανεις το The Machinist?????Πρεπει να ειναι η προηγουμενη ταινια του Bale πριν το Batman.Πραγματικα αξιζει να τη δειτε και μονο για το οτι ο Bale εκει ειναι χωρις υπερβολες λιγοτερο κι απο μισος αποτι ειναι στο Batman.Δειτε φωτο στο google.Εχασε 27 κιλα για να την γυρισει και ειναι πραγματικα πετσι και κοκκαλο.

#26 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 19:05

την ειδα χτες (μα καλα ποτε πηγαν τα εισητηρια 9.50 ευρω) και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.αλλα η ταινια αντι για "dark knight" θα επρεπε να λεγεται "joker begins" γιατι ουσιαστικα ηταν ολη η ταινια .

Συμφωνω και εγω πως ο Bale ειναι πολυ καλος ηθοποιος αλλα αυτα η ταινια χωρις τον ledger δεν θα ηταν τιποτα το απιστευτο.
Πιστευω οτι εφτασε και ενδεχωμενος να ξεπερασε τον Nickolson στoν Βατμαν του Tim Burton που ξανα-ειδα προσφατα.

Η πρωτη ταινια (1989) ειναι ποιο σκοτεινη,με σουρεαλ σκηνοθεσια και σαν συνολο μου φανηκε πιο δεμενη.
Η καινουργια ηταν πιο ρεαλιστικη, ειχε τρελα εφε, καλο καστινγκ και ευρηματικοτερο σεναριο.
Ειναι καθαρα θεμα γουστου...

Αλλα στο ζητημα του γουστου εχω μια ενσταση !:yellowcard:

-Στον Batman του barton ειχαμε :

Spoiler:

-Στον καινουργιο Batman εχουμε :

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sgouver: 29 Ιούλιος 2008 - 13:20

#27 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 08:36

omg Heath Ledger should totally get the oscar!!!
(το εχετε ακουσει λενε θα του το δωσουν)

δεν ξερω αν η ταινια ειναι καλη,ισως οι κριτικες ηταν υπερβολικες(δεν τρελαθηκα ιδιαιτερα με την ταινια)
αλλα ο Heath Ledger ηταν τελειος ! omg freaking awesome!!!
i can't believe he is the same guy who played in broke back moundain
The Brothers Grimm , 10 Things I Hate About You ...
he is so different here

i think he is so gorgeous
and how someone so handsome did joker like that??
and although joker is ugly/ he is attractive in a strange way

when he died i was so shocked
i thought it was so sad
και πανω που γινοταν διασημος
τουλαχιστον οσοι πεθαινουν νεοι μενουν στην μνημη μας
αφθαρτοι-παντα ηταν πιο γοητευτικοι αυτοι που ειχαν πεθανοι νεοι

----
δηλαδη στην ταινια ολα τα λεφτα ειναι o joker τα σπαει!
αξιζει να την δεις μονο γι'αυτον

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 29 Ιούλιος 2008 - 08:44

#28 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 09:25

άσχετο ή σχετικό.. ειπα να το Postάρω εδώ. O Christian Bale συνεληφθει για ξυλοκόπησε την μητέρα του και την αδερφή του...

Η συγκεριμένη είδηση μου "ψιλοβρωμάει".
Ο Μπέηλ ποτέ δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και θεωρείται από τους "ήσυχους" Σταρ .
Επίσης ,από πότε καλεί καποιος την αστυνομία για να λύσει τις όποιες οικογενοιακές υπάρχουν ;
Μάλλον έγινε για διαφημιστικούς λόγους εφόσον αμέσως μετά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν . Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια .

Just for LULZ .
Φανταστείτε το παρακάτω.

-Χρηστάκηηηηηη έλα να φας το ψαί σου
-Δεν μπορώ ρε μάνα τώρα παίζω το Μπάτμαν .
-Χρηστάκηηη άστο Μπάτμαν και έλω δω τώρα να φάς
-Ρε μάνα σου πα , παίζω τον Μπάτμαν τώρα δεν μπορώ

-Σάρον ,τράβα μάζεψε αυτό το παλιόπαιδο από την γειτονιά.
-Εντ'αξει μαμά
-Ελα Χρηστάκη μου εσύ είσαι καλό παιδί έ ;Ελα να φας το φαί σου που σου λέει η μαμά .
-Ασε με να παίξω λίγο ακόμα γαμώτο .Ο Χιθ θα φύγει .Που θα τον ξαναβρώ ;
-Χρηστάκη θα φας ξύλο άμα δεν έρθεις τώρα
-Μη με τραβάς γαμώτο (τον τραβάει από το χέρι ενώ αυτός χτυπιέται )
-Μαμά έφερα το Χρηστάκη .
-Φάε παιδί μου τι σε έπιασε ;
-Θέλω να παίξω ρε μάνα .Ο Χιθ φεύγει άυριο .
-Φάε το φαί σου τώρα και θα τον δεις αύριο .
Τίιιι ; Αυτό έχουμε για φαί ; (πετάει το πιάτο μακριά του)
Τον τσακώνει η μάνα του και οτν κάνει μαύρο στο ξύλο ενώ αυτός αγωνίζεται να ξεφύγει .
Οταν τελικ;a ξεφεύγει του λέει η μάνα του.
-Παλιόπαιδο .Τώρα θα δεις .Θα σου κάνω μύνηση . Ακούς εκεί δεν τρώς το φαί σου για να παίξεις .
Ποιοί άλλοι ήταν μαζί σου ;
-Ο Γκάρυ
-Ο παλιάνθρωπος;
-Δεν είναι παλιάνθρωπος ρε μάνα ,καλό παιδί είναι .Ο Ααρών ήτανε επίσης,..
-Καλά κάνεις παρέα με τον Εβραίο ;
-Δεν είναι εβραίος ρε μάνα .Aπλά είναι λίγο διπρόσωπος μερικές φορές .
-Ποιός άλλος ήτανε ;
-Μμμ ,ο Χριστόφορος
-Πάλι αυτός ; Ολο μαζί με αυτόν είσαι . Πάντα σου λέει αυτός τι να κάνεις .Δε μου λες η Μάγκι ήτανε ;
-Εεε ναι ήτανε και αυτή.
-Πάλι καλά που ήτανε και μια κοπέλα μαζί σας γιατί αλλιώς θα σκοτωνώσασταν
-Μετά από λίγο τη διώξαμε .
-Παλιόπαιδα .Θα το πω εγώ στον παππού Μιχάλη που τον αγαπάς πολύ να δεις τι θα σου πει.
-Ω ρε μάνα δεν παρατάς ; Κάνε μου και μύνηση . Εγώ θα ξαναπαίξω μαζί τους .

Τέλος .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#29 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 12:36

Καλη ταινια αν και πεισσοτερο θυμιζε καλο αστυνομικο παρα ταινια με superhero.
Απο ερμηνεια εμενα με αρεσε περισσοτερο ο τυπος που επαιζε τον εισαγγελεα παρα ο πρεζακιας Joker. (καλη ερμηνεια αλλα λογου του θανατου του εχει παρει πολλα extra points που μαλλον θα τον βαλουν υποψηφιο για βραβειο)

Υ.εναλλακτικος τιτλος the fall of white knight

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 12:59

και εγω την ειδα και ισως ειναι η καλυτερη ταινια που εχω δει εως τωρα