Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)

• Please log in to reply
212 replies to this topic

#61 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 August 2008 - 04:28

το ατυχημα εγινε περιπου τελη μαιου οποτε δεν εχει μακρινει οσο πριν παντος αμα παιξει κανα cosplay meeting χριστουγενα-αποκριες περιοδες να περιμενετε μεγαλη εκπληξη :)
Posted Image
Posted Image

#62 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 16 August 2008 - 17:23

ψιλοείναι όμως ταλαιπωρία...isnt it?
Spoiler:
Ξεπερνά τα 250 pixels ύψος.

#63 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 19 August 2008 - 21:44

χααα...ο αδερφουλης μου κυκλοφορουσε μια περιοδο με μαλλι το οποιο οντως θυμιζε manga....κατα βαση ετσι εκανε το μαλλι του εδω και 2 χρονια,και οταν βγηκε το Deathnote ολοι λεγαν πως ηταν σαν του Ryuk...

εδω και κατι μηνες ο αδερφος μου κυκλοφορει επιτελους με φυσιολογικο hairstyle....(πιο συμβατικο θα ελεγα)
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#64 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 20 August 2008 - 15:55

yaw...
Προσπαθώ...
που θα μου παει...
Spoiler:

#65 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 20 August 2008 - 16:06

Εγω εχω φυσικο μαλλι Ozma Lee, menw kai 2-3 bdomades ae3uristos k eimai gg ^^

#66 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 21 August 2008 - 14:56

το έχω προσπαθήσει 2-3 φορές! πέρυσι το καλοκαίρι το είχα καταφέρει μιας και είχα κόψει τα μισά μου μαλλιά κοντά και τα αλλα ήταν μακριά και μπορούσα κάπως καλύτερα να τα μετατρέψω σε άνιμε στυλ.. τώρα βέβαια είναι δύσκολο γιατί έχουν μακρίνει κατα πολύ οπότε το μόνο χτένισμα που μπορώ να κάνω από άνιμε είναι από τις κοπέλες στα άνιμε με τα μακρυά μαλλιά π.χ Misa - death note κτλ...

Επίσης πέρυσι πάλι είχα βάψει όλα τα μαλλια μπροστά ροζ και τα πίσω ήταν καστανα με κόκκινες ανταύγιες και ξανθές... πιο πολύ με ουράνιο τόξο έμοιαζα παρα με ανιμε... :P
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#67 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 24 August 2008 - 23:18

εσείς που τα καταφέρατε μπορείτε να πειτε ποια συγκεκριμενα προιοντα χρησιμοποιησατε?
Spoiler:

#68 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 25 August 2008 - 02:06

χααα...ο αδερφουλης μου κυκλοφορουσε μια περιοδο με μαλλι το οποιο οντως θυμιζε manga....κατα βαση ετσι εκανε το μαλλι του εδω και 2 χρονια,και οταν βγηκε το Deathnote ολοι λεγαν πως ηταν σαν του Ryuk...

εδω και κατι μηνες ο αδερφος μου κυκλοφορει επιτελους με φυσιολογικο hairstyle....(πιο συμβατικο θα ελεγα)

:oo::oo::oo:

Με μαλλι Βετζετα Δηλαδη??

Που ειναι γνωρισε τον μου τωρα,να του παρω αυτογραφο..:wooi2:

Berserk___Gatsu.jpg

#69 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 August 2008 - 09:03

Εγώ πάλι έχω προσπαθήσει να πετ΄θχω πολλές φορές το χτένισμα με τις δίδυμες αλογοουρές στα πλαϊνά του κεφαλιού, αλλά δεν κάθονται. :cry5:

15fkk04.jpg

#70 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 25 August 2008 - 13:10

Εγώ πάλι έχω προσπαθήσει να πετ΄θχω πολλές φορές το χτένισμα με τις δίδυμες αλογοουρές στα πλαϊνά του κεφαλιού, αλλά δεν κάθονται. :cry5:

εεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
το πιο ευκολο πραγμα δεν μπορεις να κανεις;;;;;;;;;

εγω οταν πηγαινα 1η και 2α δημοτικου τετοιο χτενισμα ειχα.........

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#71 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 25 August 2008 - 19:04

Η ενασχοληση μου με τα anime ειναι καπως προσφατη οποτε το μονο anime με ομορφες κοπελες που εχω πετυχει ειναι το sailor moon...τωρα βεβαια να κυκλοφορήσω με μαλλι σα της sailor moon με κεφτεδάκια στο κεφάλι δε λέει...περαν οτι θεα με παρουν (δικαιως με τις ντοματες ετσι και κυκλοφορησω ετσι εξω) θα καψω και τα μαλλια μου με τό σεσουαρ πραγμα που θα με σταναχωρήσει αφανταστα....ας πουμε οτι εχω πετυχει το μαλλι της sailor venus που ειναι πανευκολο....οταν ημουν πιο μικρουλα τα εφτιαχνα και σαν της Misa του deathnote...

#72 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 26 August 2008 - 07:00

εεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
το πιο ευκολο πραγμα δεν μπορεις να κανεις;;;;;;;;;

εγω οταν πηγαινα 1η και 2α δημοτικου τετοιο χτενισμα ειχα.........

Ναι γιατί το μαλλί μου είναι τόσο ίσιο που ούτε σωστή αλογοουρά δε γίνεται εκτός αν το σφίξω σε σημείο που όταν το λύσω να είναι σαν ακορντεόν...

15fkk04.jpg

#73 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 05 September 2008 - 14:36

Αντε να δωσω κι εγώ τα τρεμοσβήνοντα φώτα μου. Οι δυτικοί έχουμε διαφορετική τρίχα απ' τους Ιάπωνες, επομένως πρέπει να ακολουθήσουμε άλλη τακτική.
Οσοι έχετε μαλλί το πολύ μέχρι τη μέση του λαιμού, να τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε free anime hairstyle.

1) Λουστείτε καλά!
2) στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά!
3) απλώστε παραπάνω από ένα φουντούκι προιόν (ζελέ-αφρό ο,τι σας αρέσει) ομοιόμορφα στα μαλλία σας
4) πάρτε μια τσατσάρα και τη μαμά σας ή όποιον καλοπροαίρετο άνθρωπο βρίσκεται πρόχειρος.

Η διαδικασία χτενίσματος έχει ως εξής
Ξεκινάμε απ' τις πάνω τούφες
Σηκώνουμε ψηλά μια τουφα από μαλλιά. Με τη χτένα χτενίζουμε ανάποδα (από πάνω προς τα κάτω μέχρι τη μέση της τούφας) την κάτω μεριά της τούφας. Σαν να την ξεμαλλιάζουμε ένα πράγμα. Ψεκάζουμε με λίγη λάκ, στρίβουμε την τουφα προς τα έξω και στερεωνουμε την άκρη της με τσιμπιδάκι στο κεφάλι μας. Προχωράμε στην επόμενη τούφα. .
Όταν τελειώσουμε με όλες τις τούφες που θέλουμε να φτιάξουμε (δε χρειάζεται να το κάνουμε σε όλο το κεφάλι) ψεκαζόμαστε με λάκ. Σε κανα μισάωρο βγάζουμε τα τσιμπιδάκια. Καμια ώρα μετά το μαλλί θα έχει πέσει λίγο και θα είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα

Σημειωτέον ότι αν η μαμά σας έχει κοντό μαλλί θα την ξέρει απ' έξω αυτή την τεχνική, μιας και την χρησιμοποιούν για να φουσκώνουν τα μαλλία τους και να στέκονται...

Edited by himawarinosekai, 16 May 2009 - 23:33.

#74 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 05 September 2008 - 19:25

Hmm..Το χειμώνα τα είχα σε στυλ Misamisa, (είχα κάνει και cosplay) αλλά τα βαρέθηκα.:frozen:
Posted Image Konata rulez.:hero:

#75 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 06 September 2008 - 21:25

:oo::oo::oo:

Με μαλλι Βετζετα Δηλαδη??

Που ειναι γνωρισε τον μου τωρα,να του παρω αυτογραφο..:wooi2:

χεχεχ...πιστεψε με δεν θες να τον γνωρισεις....he is weird,sometimes scary....μονο εγω και λιγοι ακομη ανθρωποι βγαζουμε ακρη μαζι του και αυτο οχι παντα...:nosey::nosey:
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler: