Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)
Posted 16 August 2008 - 17:23
Posted 19 August 2008 - 21:44
εδω και κατι μηνες ο αδερφος μου κυκλοφορει επιτελους με φυσιολογικο hairstyle....(πιο συμβατικο θα ελεγα)

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 20 August 2008 - 15:55
Προσπαθώ...
που θα μου παει...
Posted 20 August 2008 - 16:06
Posted 21 August 2008 - 14:56
Επίσης πέρυσι πάλι είχα βάψει όλα τα μαλλια μπροστά ροζ και τα πίσω ήταν καστανα με κόκκινες ανταύγιες και ξανθές... πιο πολύ με ουράνιο τόξο έμοιαζα παρα με ανιμε...

..... Kingdom Hearts!!! .....
Posted 24 August 2008 - 23:18
Posted 25 August 2008 - 02:06
χααα...ο αδερφουλης μου κυκλοφορουσε μια περιοδο με μαλλι το οποιο οντως θυμιζε manga....κατα βαση ετσι εκανε το μαλλι του εδω και 2 χρονια,και οταν βγηκε το Deathnote ολοι λεγαν πως ηταν σαν του Ryuk...
εδω και κατι μηνες ο αδερφος μου κυκλοφορει επιτελους με φυσιολογικο hairstyle....(πιο συμβατικο θα ελεγα)

Με μαλλι Βετζετα Δηλαδη??
Που ειναι γνωρισε τον μου τωρα,να του παρω αυτογραφο..

Posted 25 August 2008 - 09:03

Posted 25 August 2008 - 13:10
εεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εγώ πάλι έχω προσπαθήσει να πετ΄θχω πολλές φορές το χτένισμα με τις δίδυμες αλογοουρές στα πλαϊνά του κεφαλιού, αλλά δεν κάθονται.
το πιο ευκολο πραγμα δεν μπορεις να κανεις;;;;;;;;;
εγω οταν πηγαινα 1η και 2α δημοτικου τετοιο χτενισμα ειχα.........
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 25 August 2008 - 19:04
Posted 26 August 2008 - 07:00
εεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
το πιο ευκολο πραγμα δεν μπορεις να κανεις;;;;;;;;;
εγω οταν πηγαινα 1η και 2α δημοτικου τετοιο χτενισμα ειχα.........
Ναι γιατί το μαλλί μου είναι τόσο ίσιο που ούτε σωστή αλογοουρά δε γίνεται εκτός αν το σφίξω σε σημείο που όταν το λύσω να είναι σαν ακορντεόν...
Posted 05 September 2008 - 14:36
Οσοι έχετε μαλλί το πολύ μέχρι τη μέση του λαιμού, να τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε free anime hairstyle.
1) Λουστείτε καλά!
2) στεγνώστε τα μαλλιά σας καλά!
3) απλώστε παραπάνω από ένα φουντούκι προιόν (ζελέ-αφρό ο,τι σας αρέσει) ομοιόμορφα στα μαλλία σας
4) πάρτε μια τσατσάρα και τη μαμά σας ή όποιον καλοπροαίρετο άνθρωπο βρίσκεται πρόχειρος.
Η διαδικασία χτενίσματος έχει ως εξής
Ξεκινάμε απ' τις πάνω τούφες
Σηκώνουμε ψηλά μια τουφα από μαλλιά. Με τη χτένα χτενίζουμε ανάποδα (από πάνω προς τα κάτω μέχρι τη μέση της τούφας) την κάτω μεριά της τούφας. Σαν να την ξεμαλλιάζουμε ένα πράγμα. Ψεκάζουμε με λίγη λάκ, στρίβουμε την τουφα προς τα έξω και στερεωνουμε την άκρη της με τσιμπιδάκι στο κεφάλι μας. Προχωράμε στην επόμενη τούφα. .
Όταν τελειώσουμε με όλες τις τούφες που θέλουμε να φτιάξουμε (δε χρειάζεται να το κάνουμε σε όλο το κεφάλι) ψεκαζόμαστε με λάκ. Σε κανα μισάωρο βγάζουμε τα τσιμπιδάκια. Καμια ώρα μετά το μαλλί θα έχει πέσει λίγο και θα είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα
Σημειωτέον ότι αν η μαμά σας έχει κοντό μαλλί θα την ξέρει απ' έξω αυτή την τεχνική, μιας και την χρησιμοποιούν για να φουσκώνουν τα μαλλία τους και να στέκονται...
Edited by himawarinosekai, 16 May 2009 - 23:33.
Posted 05 September 2008 - 19:25

Posted 06 September 2008 - 21:25
:oo:
Με μαλλι Βετζετα Δηλαδη??
Που ειναι γνωρισε τον μου τωρα,να του παρω αυτογραφο..
χεχεχ...πιστεψε με δεν θες να τον γνωρισεις....he is weird,sometimes scary....μονο εγω και λιγοι ακομη ανθρωποι βγαζουμε ακρη μαζι του και αυτο οχι παντα...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.