Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)

• Please log in to reply
212 replies to this topic

#46 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 17:32

Autos ειμαι εγω σε προσπαθεια πριν μερικους μηνες να κανω το μαλι του cloud.Μην βαρεσετε πολυ :frozen:

[media]http://img393.imageshack.us/img393/6278/to6eg989513302qq9.th.jpg[/media]
[media]http://img527.imageshack.us/img527/1308/ceatec44223802wb3.th.jpg[/media]
[media]http://img150.imageshack.us/img150/7159/snuqhx57159302ea1.th.jpg[/media]

ωραιο σου βγαινει μαν..:wis:
Με κερι ή τζελ?
Spoiler:
Ξεπερνά τα 250 pixels ύψος.

#47 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 02:12

εμ ναι:terror2:... να ηταν μονο αυτα τα 2:wooi2:

βασικα θελει ισιωμα γιατι ειναι λιγο σγουρο το μαλλι μ μετα λουσιμο με κερια,σουξου μουξου οτι βαζουν στο κομμωτηριο,( λουσιμο με 3 διαφορετικα σαμπουαν) μετα γελ και μετα λακ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 00:34

εμ ναι:terror2:... να ηταν μονο αυτα τα 2:wooi2:

βασικα θελει ισιωμα γιατι ειναι λιγο σγουρο το μαλλι μ μετα λουσιμο με κερια,σουξου μουξου οτι βαζουν στο κομμωτηριο,( λουσιμο με 3 διαφορετικα σαμπουαν) μετα γελ και μετα λακ.

'

ειπες στο κομμωτηριο να στα κανουν anime>?':fromabove::nosey:
Eγω π λες πηρα σημερα κερι αλλα τα λαδωνει γαμωτη μου,....:cry5:
Spoiler:

#49 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 02:09

εμ τους ειπα στην αρχη καντε με ετσι :P kai ειχα εκτυπωσει τις εξης φωτο

Posted Image

Posted Image

Posted Image

αυτο κρατησε καλα, και ειχα παει να το κανω 10-15 φορες τουλαχιστον.

Που να βλεπατε αντιδραση οταν εσκασα μυτη την πρωτη φορα που μου το καναν στο πουλμαν για την 5ημερη που πηγαμε(1η λυκειου).στελναν mms απο το πλοιο στο σχολειο με το μαλλι.:wooi2:

και οταν το ξανακανα στο σχολειο οι μονοι που καταλαβαν τι ηταν , ηταν ενας final fantasy fan και ενας ανιμας φιλος.

βεβαια all good things must come to an end :nanana:

ειπα να το βαψω ξανθο αλλα η κομμωτρια αφου τελειωσα την 2ωρη διαδικασια( θεε μου τι τραβανε η γυναικες) αντι για ξανθο μου το κανε ασπρο....

ενοειται την επομενη μερα πηγα και τα πηρα γουλι :nanana::nanana::nanana::nanana:

επισης εκεινη την εποχη δεν εβλεπα bleach γιατι το μαλλι μου ηταν ακριβως ιδιο με στυλ (και δηλαδη bleach(λευκανση) μου το χε κανει το μαλλι )
Hitsugaya Toushirou

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 16:05

εμ τους ειπα στην αρχη καντε με ετσι :P kai ειχα εκτυπωσει τις εξης φωτο

Posted Image

Posted Image

Posted Image

αυτο κρατησε καλα, και ειχα παει να το κανω 10-15 φορες τουλαχιστον.

Που να βλεπατε αντιδραση οταν εσκασα μυτη την πρωτη φορα που μου το καναν στο πουλμαν για την 5ημερη που πηγαμε(1η λυκειου).στελναν mms απο το πλοιο στο σχολειο με το μαλλι.:wooi2:

και οταν το ξανακανα στο σχολειο οι μονοι που καταλαβαν τι ηταν , ηταν ενας final fantasy fan και ενας ανιμας φιλος.

βεβαια all good things must come to an end :nanana:

ειπα να το βαψω ξανθο αλλα η κομμωτρια αφου τελειωσα την 2ωρη διαδικασια( θεε μου τι τραβανε η γυναικες) αντι για ξανθο μου το κανε ασπρο....

ενοειται την επομενη μερα πηγα και τα πηρα γουλι :nanana::nanana::nanana::nanana:

επισης εκεινη την εποχη δεν εβλεπα bleach γιατι το μαλλι μου ηταν ακριβως ιδιο με στυλ (και δηλαδη bleach(λευκανση) μου το χε κανει το μαλλι )
Hitsugaya Toushirou

Posted Image

χα...ωραιος ρε...
Και δεν μου λες... 1)Πόσο καιρό τα είχες αφήσει για να πάρουν το καταλληλο μηκος?
2) Με τι προιόντα στο εκανε? Βρηκες wax gatsby?
Spoiler:

#51 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 16:17

κοιτα να πηγαινεις στο σχολειο και γενικως να κυκλοφορεις στο δρομο με το μαλλι ασπρο ειναι λιγο τραβηγμενο...οποτε καλα εκανες και το ξυρησες !!!

(εξαλλου το μαλλι των αγοριων μακραινει γρηγορα)

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#52 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 18:46

Αυτό που μάλλον δεν κατάλαβες είναι πως ένα σκούρο μαλλί σαν το δικό σου πρέπει να γίνει άσπρο για να βαφτεί στη συνέχεια όποιον τόνο ξανθό θες! Αλλιώς, αν βασιστείς στην ξανθιντική ουσία που έχουν οι ξανθές βαφές θα σου έκανε ένα μαλλί κίτρινο όπως έχουν 95% των "ξανθών" Ελληνίδων. Η έντονη ντεκαπαζ είναι απαραίτητη αλλά και πολύ σκληρή για τα μαλλιά οπότε πρόσεχε!

#53 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 19:37

Ναι αυτο το ηξερα αλλα αφου τα ασπρισε και εβαλε την βαφη κατι δεν πετυχε. μου πηρε περιπου 6-7 μηνες νομιζω
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 20:04

τουλαχιστον τωρα το μαλλι σου εχει μακρεινει;;;;

Δημοσιευμένη  εικόνα
Liza Unger, 'black out'

#55 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 20:31

μακαρι να μπορουσα να κανω το hairstyle του sasuke uchiha(naruto)αραγε ειναι δυνατο??!

#56 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 21:00

το εχω κανει εγω σε μια ξαδερφη μου με μεγαλη επιτυχια!!!
πρεπει ομως να εχεις πιο μακρια μαλλια μπροστα....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Liza Unger, 'black out'

#57 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 21:05

Λίγο κερί, manga style gel, λίγη λακ και αρκετή υπομονή και έγινε! Είναι απ'τα πιο κοπιαρισμένα στυλ χαρακτήρων! Σίγουρα θα μπορείς να βρεις online οδηγίες για να το κάνεις! To θέμα είναι, έχεις υπομονή;

#58 Lucy-Nyuu

Lucy-Nyuu

Starting...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 21:19

μμμ....όπως σου έχω ξαναπει το μαλλί σου παίρνει ανετα manga style!!! λιγο στο μπαρμπερη να πας να στα κόψει, λιγη λακ, λιγο gel και να τοοοο!!!:8):
(τα μαλλιά manga style ΤΑ ΣΠΑΝΕΕΕΕ!!!):kill4u::lovulovu::kill4u::lovulovu::kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 21:26

την επομενη φορα που θα παω στον κομμωτη μου θα παρω και τα manga μου μαζι και θα ειμαι αγνωριστος LOL

#60 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 01:37

μεχρι και visual kei προσπαθησα αλλα τπτα.....αποτυχια τελειως....μα πως το κανουνε το μαλλι τους δηλαδη??????????????

lol, αυτοί έχουν κομμωτές (μην πω και για όλους τους άλλους που επιμελούνται την εμφάνισή τους) που τους φτιάχνoυν φυσικά! άμα είχαμε κι εμείς από ένα κομμωτή, πάντα στην τρίχα θα ήταν το μαλλί! :erk:

εγώ πριν από δυο μήνες είχα κόψει τα μαλλιά μου κάπως ασυνήθιστα και τα είχα βάψει μπλε (όχι όλα, αλλά είχαν πολύ μπλε και σχέδιο με αυτό) επειδή μου άρεσε βασικά, δε σκόπευα να μιμηθώ κάποιο hairstyle, ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό - και ναι, ήταν όντως τρομερά :wis: . ένας φίλος μου όταν με είδε νόμιζε ότι το μαλλί είχε ξεμείνει έτσι από κανένα cosplay! είχε και party εκείνες τις μέρες και ήταν σίγουρος ότι είχα πάει σ'αυτό και το μαλλί απλά ξέμεινε :hihi2:. οπότε, μάλλον το κατάφερα, αν και δεν το έκανα επίτηδες :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από lne: 15 Αύγουστος 2008 - 01:46