Μαλλί Itachi πιάνεται? xD
Δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχει αλλά σκέφτομαι να τα κόψω προς Sasuke στυλ μεθαύριο,...θα δούμε xP
μην μου πεις οτι θα κοψεις τα μακρια μαλλια σου!!!

ΜΗΗΗΗΗΗΗ! μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου!!!!
Posted 08 September 2008 - 14:56
Μαλλί Itachi πιάνεται? xD
Δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχει αλλά σκέφτομαι να τα κόψω προς Sasuke στυλ μεθαύριο,...θα δούμε xP
Posted 08 September 2008 - 20:07
Οι μόνιμες βαφές χάνουν την ένταση στο χρώμα τους πάρα πολύ γρήγορα. Για ένα πιο ζωντανό και με διάρκεια χρώμα, σου προτείνω κάποιο από τα σκούρα μπλέ της Renbow. Είναι πιο οικονομικά από τα Manic Panic, και παρόλο που θεωρητικά τα Manic Panic κρατάνε περισσότερο, εγώ είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από τα Renbow. Καταπληκτικά χρώματα που παραμέναν όμορφα και καθώς ξεβάφαν!Ακριβως αυτο που λες QueenofHearts.
Το χρωμοσαμπουαν θα φυγει.Αναλογα βεβαια κ το μαλλι ετσι.Εγω που τα ειχα περασει μπλε με μονιμη βαφη μετα απο 2 εβδομαδες ξεθωριασε.
Κ σαφως και θα χρησιμοποιησεται ξεβαφτικο,να γινει οσο το δυνατον πιο ασπρο για να βγει καλυτερα η αποχρωση.
hmm για τα δεδομενα τις ελλαδας θα ειναι κακο να κυκλοφορω(καθε μερα) με μαλλι ichigo εξω η εχω να φαω την ντοματα της ζωης μου?γιατι σκεφτομαι μπας και τα βαψω μια και καλη
και επισης επειδη εχω μια τραυματικη εμπειρια με το ντεκαπαζ ( αυτο που σε τυλιγει στο κεφαλι με ναυλον σαν σπανακοπιτα για να στα ασπρισει δεν ειναι?) γιατι σε προσπαθεια κομμωτηριου πετυχε η λευκανση και δεν πετυχε η βαφη, καταστρεφει πολυ τα μαλλια? υπαρχει μια μεση λυση?
Posted 08 September 2008 - 21:05
Posted 08 September 2008 - 21:13
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 08 September 2008 - 21:28
Posted 08 September 2008 - 21:33
Posted 09 September 2008 - 00:41
Posted 09 September 2008 - 00:57
Posted 09 September 2008 - 01:53
να σας πω..θελω κ εγω το μαλλι μ να το κανω καπως manga-anime αλλα τα πισω μ μαλλια ειναι κοντα κ τα μπροστα μακρια [σγουρα που τα ισιωνω]
εχετε τιποτε να μ προτεινετε?:/
Posted 09 September 2008 - 14:27
Posted 09 September 2008 - 14:48
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 09 September 2008 - 17:29
μην μου πεις οτι θα κοψεις τα μακρια μαλλια σου!!!
ΜΗΗΗΗΗΗΗ! μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου!!!!
@Six Winged Angel:καλα θα κανεις!Αντε θα γεμισουμε uchiha..
Posted 09 September 2008 - 17:47
Posted 09 September 2008 - 19:05
ye ειναι αρκετα κοντο.. but it has some classXD δεν χρειαζεται να το κανεις copy pasta though u can put some personal style in it.. dont know I usually do so:Pχμμ..αυτο [lain]μαρεσει αρκετα..αλλα νομιζω πως ειναι πολυ κοντο :/
αχχχ :S
Posted 09 September 2008 - 19:25