Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)

• Please log in to reply
212 replies to this topic

#91 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 08 September 2008 - 14:56

Μαλλί Itachi πιάνεται? xD
Δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχει αλλά σκέφτομαι να τα κόψω προς Sasuke στυλ μεθαύριο,...θα δούμε xP

μην μου πεις οτι θα κοψεις τα μακρια μαλλια σου!!!:oo:
ΜΗΗΗΗΗΗΗ! μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου!!!!
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#92 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 08 September 2008 - 20:07

Ακριβως αυτο που λες QueenofHearts.
Το χρωμοσαμπουαν θα φυγει.Αναλογα βεβαια κ το μαλλι ετσι.Εγω που τα ειχα περασει μπλε με μονιμη βαφη μετα απο 2 εβδομαδες ξεθωριασε.
Κ σαφως και θα χρησιμοποιησεται ξεβαφτικο,να γινει οσο το δυνατον πιο ασπρο για να βγει καλυτερα η αποχρωση.

Οι μόνιμες βαφές χάνουν την ένταση στο χρώμα τους πάρα πολύ γρήγορα. Για ένα πιο ζωντανό και με διάρκεια χρώμα, σου προτείνω κάποιο από τα σκούρα μπλέ της Renbow. Είναι πιο οικονομικά από τα Manic Panic, και παρόλο που θεωρητικά τα Manic Panic κρατάνε περισσότερο, εγώ είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από τα Renbow. Καταπληκτικά χρώματα που παραμέναν όμορφα και καθώς ξεβάφαν!

hmm για τα δεδομενα τις ελλαδας θα ειναι κακο να κυκλοφορω(καθε μερα) με μαλλι ichigo εξω η εχω να φαω την ντοματα της ζωης μου?γιατι σκεφτομαι μπας και τα βαψω μια και καλη :P

Να σου πω την αλήθεια, πάντα στη Ελλάδα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε κοιτάνε παράξενα αν κάνεις κάτι εκτός του συνηθισμένου. Σε νοιάζει αυτό όμως ή σε νοιάζει να σ'αρέσει το μαλλί σου και να κάνεις την τρέλα σου; Όπως λέω σε αυτές τις περιπτώσεις, τουλάχιστον εγώ δεν προσπαθώ να περνιέμαι για "φυσική ξανθιά" με το μαλλί κίτρινο και τη ρίζα μέχρι τ'αυτία!

και επισης επειδη εχω μια τραυματικη εμπειρια με το ντεκαπαζ ( αυτο που σε τυλιγει στο κεφαλι με ναυλον σαν σπανακοπιτα για να στα ασπρισει δεν ειναι?) γιατι σε προσπαθεια κομμωτηριου πετυχε η λευκανση και δεν πετυχε η βαφη, καταστρεφει πολυ τα μαλλια? υπαρχει μια μεση λυση?

Το ντεκαπαζ είναι τόσο ήπιο όσο και οι βαθμοί του οξυζενέ που θα βάλει η κομμώτρια (20/30/40). Αν εσύ θες άσπρο μαλλί, δε θα σου βάλει 20! Με το να το κάνεις 1-2 φορές δεν παθαίνεις τίποτα! Το συνέχεια είναι που πειράζει και το να το αφήσεις πολύ ώρα και μάλιστα αν το έχεις κάνει και στη ρίζα. Δεν δοκιμάζεις αντάυγες πριν αποφασίσεις;

#93 silena

silena

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 08 September 2008 - 21:05

να σας πω..θελω κ εγω το μαλλι μ να το κανω καπως manga-anime αλλα τα πισω μ μαλλια ειναι κοντα κ τα μπροστα μακρια [σγουρα που τα ισιωνω]
εχετε τιποτε να μ προτεινετε?:/
:bahhh:

#94 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 08 September 2008 - 21:13

sasuke uchiha απο naruto!!!!
Posted Image

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#95 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 September 2008 - 21:28

Χμμμ σκεψου και τον Yoite απο Nabari no Ou...... Εχει ιδιαιτερο κουρεμα το οποιο δεν ειναι τοσο τραγικα εκκεντρικο η χρειαζεται τρομερη περιποιηση και κοπο....

[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Dc66yT_YYAPp3M:http://lh4.ggpht.com/Sampler.Platter/SB8-nyApA_I/AAAAAAAAAf8/Xr6nhfabHqo/s800/Nabari%2520no%2520Ou%2520-%252004%252000.jpg[/IMG]

#96 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 08 September 2008 - 21:33

Yuki Sohma!
Posted Image
Και γιατί μόνο από άνιμε; ;Aoi από Gazette!
Posted Image

#97 silena

silena

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 09 September 2008 - 00:41

σημιωση, ειμαι κοπελα :P

#98 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 09 September 2008 - 00:57

Δεν φαντάστηκα πως είσαι αγόρι αλλά αυτά είναι unisex κουρέματα!!!

#99 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 09 September 2008 - 01:53

να σας πω..θελω κ εγω το μαλλι μ να το κανω καπως manga-anime αλλα τα πισω μ μαλλια ειναι κοντα κ τα μπροστα μακρια [σγουρα που τα ισιωνω]
εχετε τιποτε να μ προτεινετε?:/
:bahhh:

what would u say for sth like that:
Posted Image I think its pretty cool eh.. I may try it myself... εχω περιπου ιδια μαλλια κοντα πισω σχετικα πιο μακρια μπροστα... καλη θα ηταν η ιδεα τ να δωσεις αποψη στο μακρυ μπροστινο μαλλι.. δλδ να παει καπως κοντο πισω... μακρυ ξανα κοντο or sth... :kawaii:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#100 silena

silena

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 09 September 2008 - 14:27

χμμ..αυτο [lain]μαρεσει αρκετα..αλλα νομιζω πως ειναι πολυ κοντο :/
αχχχ :S

#101 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 09 September 2008 - 14:48

τα εκοψα μετα απο καμια δεκαετια..........
μοιαζουν με manga/anime χαρακτηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#102 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 September 2008 - 17:29

μην μου πεις οτι θα κοψεις τα μακρια μαλλια σου!!!:oo:
ΜΗΗΗΗΗΗΗ! μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου!!!!

:oo: O.o!
Τελικά δεν κουρεύτηκα σήμερα! αλλά μάλλον θα τα κόψω προς SC4 Siegfried:

Posted Image

@Six Winged Angel:καλα θα κανεις!Αντε θα γεμισουμε uchiha..

Still an Uchiha! :wis:

@silena

Τι λες για Ayanami Rei από Neon Genesis Evangelion?

Posted Image
:nbleed:

#103 ThomasVBritania

ThomasVBritania

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 09 September 2008 - 17:47

ego pali,exo mali san sto dragonball san tou tranks se super sayan mono pou einai kafe pros to mauro mi sas po!einai arketa megala alla de me xalan kai mou aresoun kai para poli:orly:

#104 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 09 September 2008 - 19:05

χμμ..αυτο [lain]μαρεσει αρκετα..αλλα νομιζω πως ειναι πολυ κοντο :/
αχχχ :S

ye ειναι αρκετα κοντο.. but it has some classXD δεν χρειαζεται να το κανεις copy pasta though u can put some personal style in it.. dont know I usually do so:P
οσο για το μαλλι της Rei... too simple and usual... the only think about it that makes it unique is propably the colour... και δεν νομιζω η κοπελα να θελει να βαψει το μαλλι της μπλε...XD
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#105 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 09 September 2008 - 19:25

Αν θέλει πάντως, γίνεται αλλά είναι high maintenance χρώμα το ασημί... Μου είχε βγάλει την πίστη πέρυσι!