Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cardcaptor Sakura!

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#61 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 14:17

Ο Yukito ηταν πολυ....καλος για τα γουστα μου!!!!!Ενω ο yue....κολαση σκετη!!!!!!!Γαμωτο νομιζα οτι ειχα αποτοξυνωθει!!!!!!!!!!!!!:emptyonexg1:

Απο τον Υue και τον Yukito δεν μπορεις να αποτοξυνωθεις ευκολα...:bahhh:
Γτ τελειωσε η σειρα.... nanteee
Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 15:38

Η Mitsuki όμως φιλάει τον Takuto ενώ είναι μεταμορφωμένη σε 16χρονη κουκλάρα, όχι σε 12χρόνο κοριτσουλίνι....

Αληθεια???Τι λες βρε παιδακι μου....μαλλον πρεπει να κανεις μια επαναλληψουλα διοτι εγω θυμαμαι πως τον φιλαει οταν επιχειρει να του δοσει το λουλουδει που σβηνει τη μνημη....ξερεις...και σε αυτη τη σκηνη ειναι 12.....με δεμενα μαυρα μαλλια αν με πιανεις....κοριτσουλινι οπως ειπες κι εσυ........

Στο Host club δεν παίχτηκαν ποτέ σοβαρές ομοφυλοφιλικές σκηνές (υποθέτω πως αναφέρεσαι στη σχέση μεταξύ Hikaru-Kaoru). Είναι πολύ ξεκάθαρο πως ότι κάνουν το κάνουν για να ικανοποιήσουν τα φετιχ των πελάτων τους, ενώ μεταξύ τους είναι μεν δεμένοι, αλλα ως τίποτα παραπάνω απο αδέρφια.

Γιατι στο cardcaptor sakura παιχτηκαν?????Μην τρελαθουμε τωρα!Αμα δεν παιχτηκαν 1 στο ouran high school τοτε δεν παιχτηκαν 100 στη sakura.....Στο cardcaptor sakura τουλαχιστον δεν υπηρχαν ουτε αγγιγματα,ουτε τιποτα!!!!!Απλα ο li οποτε εβλεπε φατσα καρτα τον yukito το εβαζε στα ποδια!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!Γι αυτο λεω πως το εχετε παρατραβηξει!

Απο τον Υue και τον Yukito δεν μπορεις να αποτοξυνωθεις ευκολα...:bahhh:
Γτ τελειωσε η σειρα.... nanteee

Αχ σε νιωθω συναδελφησα......!!!!!!Και σου απαντω.....

dante o yue-sama κανει κακο.....!!!!!!Δεν γινεται να τον αφηνουν ετσι ελευθερο να γυροφερνει στο ανιμε......!!!!!!Θα τρελανει τον γυναικειο anime πληθισμο!!!!!!:lovulovu:
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#63 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 21:44

Και η παντοδυναμία των yaoi καλά κρατεί τα fangirls :hahaha:

#64 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 10:08

Μπορει να ειναι αλλα οι γιαπωνεζοι δεν εχουν τετοιους ενδιασμους.....σκεψου και στο full moon την mitsuki......ενα χρονο διαφορα με την sakurιτσα ειχε.κι ομως τον φιλησε τον Takuto!

Αλλα ενταξη η αληθεια ειναι πως σπανια θα βρεις anime με παιδια του δημοτικου να φιλιουνται!Ενω μολις πανε 1η γυμνασιου τσαφ,μεγαλωσαν δραματικα πολυ,ωριμασαν μεσα σε ενα καλοκαιρι εξαιρετικα και ναι,τοτε μπορουν να φιληθουν!Δεν μας παρατανε λεω?????:burningbe3:

Eεις απο λυτο δικιοεδω αλλα και αλλα δεν ντρεπονται να βαζουν σε ανιμς οι γιαπονεζοι σε αυτο γιατι κολλανε?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 17:29

Αληθεια???Τι λες βρε παιδακι μου....μαλλον πρεπει να κανεις μια επαναλληψουλα διοτι εγω θυμαμαι πως τον φιλαει οταν επιχειρει να του δοσει το λουλουδει που σβηνει τη μνημη....ξερεις...και σε αυτη τη σκηνη ειναι 12.....με δεμενα μαυρα μαλλια αν με πιανεις....κοριτσουλινι οπως ειπες κι εσυ........

Γιατι στο cardcaptor sakura παιχτηκαν?????Μην τρελαθουμε τωρα!Αμα δεν παιχτηκαν 1 στο ouran high school τοτε δεν παιχτηκαν 100 στη sakura.....Στο cardcaptor sakura τουλαχιστον δεν υπηρχαν ουτε αγγιγματα,ουτε τιποτα!!!!!Απλα ο li οποτε εβλεπε φατσα καρτα τον yukito το εβαζε στα ποδια!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!Γι αυτο λεω πως το εχετε παρατραβηξει!

Ναι στο Full Moon με έπιασες αδιάβαστο, το είχα ξεχάσει αυτό(βέβαια, και πάλι όπως και να το κάνεις, έστω και ένας χρόνος κάνει την διαφορά γιατί είναι και η συνήθεια. Πιο εύκολα βλέπεις παιδιά γυμνασίου να είναι ζευγαράκια, παρά δημοτικού. Ακόμα και στην 6η εγώ θυμάμαι και κοριτσάκια και αγοράκια στο σχολείο μου να βρίζονται. Αλλά απο γυμνάσιο, λες και έγινε κάποιου είδους μαγεία, άρχισαν τα αγοράκια το ζελε στο μαλλί και τα κοριτσάκια το κραγιον και τα χαζογελάκια). Αλλά για το Ouran δεν δέχομαι κουβέντα. Επαναλαμβάνω, δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 χαρακτήρες που δεν κόβουν την πλάκα με 2 νορμαλ άτομα. Μπορεί ο Syaoran να κοκκίνιζε απλώς, αλλά και πάλι ακόμα κι αυτό εινα πιο ομοφυλοφιλικό απο Hikaru+Kaoru.

#66 Marilou

Marilou

niaaa??

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 19:14

Εεε βασικά εξηγεί γιατί ο Syaoran το έβαζε στα πόδια κάθε φορά που έβλεπε το Yukito και πρέπει να πω ότι βγάζει (κάποιο) νόημα…
Το βασικό yaoi ζευγάρι ήταν πάντα Toya-Yukito… κ δεν είχαν κάνει και ποτέ τπτ…(ο Syaoran ήταν είναι και θα είναι πάντα ο έρωτας της ζωής μου! Όποιος πει αρνητική κουβέντα για αυτόν θα πεθάνει έναν αργό και βασανιστικό θάνατο!!!:burningbe3:)
Εξάλλου το βασικό romance στο cardcaptors είναι Sakura-Syaoran… for ever…:lovulovu:
Είναι η αγαπημένη μου σειρά και ο λόγος που κόλλησα με τα anime και τα manga από τότε που άρχισε να προβάλετε στο star. Φυσικά όταν έμαθα ότι το star είχε πάρει μονό την πρώτη από τις 3 σεζόν πήρα τα dvd στα γιαπωνέζικα.
Και παρόλο που μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω το Syaoran με γυναικεία φωνή (ήταν το πρώτο anime που είδα στα ιαπωνικά! You can’t blame me!!!) είναι για μένα ένα από τα καλύτερα (οκ βασικά είναι το καλύτερο…) shojo mahou anime. (πια sailor moon τώρα… εδώ έχουμε τη Νίκη!)

PS:το host club δεν έχει yaoi ζευγάρια. Έχει χαρακτήρες που το παίζουν ομοφυλόφιλοι. Δεν είναι όμως. Στο anime (απ’ότι θυμάμαι τουλάχιστον) δεν έχει κανένα κανονικό ζευγάρι.

#67 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:15

Συμφωνω κι επαυξανω...ποτε δεν ειπα πως στο οuran high school οι διδυμοι ειναι ομοφιλοφιλοι!!!!Μην τρελαθουμε....υπαρχει λογος που φερονται ετσι.....΄''η αδερφικη αγαπη'' ειναι αυτη που προσελκυει της γυναικειες παρουσιες στο club!!

Αυτο που κανω ομως ειναι η συγκριση αναμεσα στα 2 animes για να αποδειξω πως ο shaoran δεν ειναι ομοφιλοφιλος και πως μεταξυ αυτου και του yukito δεν υπαρχουν ομοφιλοφιλιεκες σκηνες!!!!!!!Και ο shaoran (:wooi2:) εχει λογο που κοκκινιζει.....και ξερουμε πολλοι καλα ολοι μας ποιος ειναι,μην τα ξαναλεμε τωρα........απλα αφηστε το anime στην ησυχια του,ειναι λιγο περιεργο καμια φορα αλλα απολυτα ποιοτικο και δεν προβαλει ομοφιλοφιλικες σχεσεις.......μοναχα την αδερφικη αγαπη και την δυναμη της φιλιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-''How old are you?''

-“A while,”........

#68 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 20:28

Ξέχασες και την δύναμη της παγκόσμιας απειλής που εξαφανίστηκε δια μαγείας.

Μα τι μας προετοιμάζανε για μια τεράστια καταστροφή που ποτέ δεν ήρθε;

Μου ήρθε φλασιά από το τέλος του X-tv.

#69 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 08:48

εγω το εβλεπα στο ΣΤΑΡ το card captor και μ'αρεσε και τωρα το κατεβαζω μηπως ξερει κανεις ποσα επεισοδια ειναι συνολικα?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 09:59

Ναι, το anidb.net.

#71 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 10:39

Eίναι 70+3 τα ημερολογια της Tomoyo και μια ταινία!

#72 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 21:58

2 ταινιες......
-''How old are you?''

-“A while,”........

#73 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 09:29

Το παρακολουθουσα παλια στο Σταρ και επιτελους ηρθε η στιγμη να το δω στα ιαπωνικα απο την αρχη!!!Ο Kero ειναι τοσο kawai!!!!:kawaii:Μου ερχεται συνεχεια να τον ζουπηξω!!!!!

Ειμαι ακομα στη αρχη αλλα ειμαι σιγουρη πως οι CLAMP δεν θα με απογοητευσουν και πως η συνεχεια ειναι εξισου ενδιαφερουσα!!!
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#74 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 22:18

Η Tomoyo ειναι τοσο τελεια!!! Κατα τη γνωμη μου η καλυτερη κολλητη!!!
Μακαρι κι εγω να ειχα μια τετοια φιλη!!! Εχω μια βασικη απορια αν και ειμαι ακομα στην αρχη και δεν ξερω για τη συνεχεια : Μαθαινουμε ποτε για το πατερα της Tomoyo????
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#75 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 11:05

Η Τomoyo είναι ο καλύτερος χαρακτήρας της σειρας :wis::wis: Απ'όσο θυμάμαι, ο πατέρας της δεν εμφανίζεται καθόλου στην σειρά, ίσως απλά να τον αναφέρει μια-δυο φορές.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα