Υπάρχει κάποιος που δεν τη λάτρεψε τη μικρή μας πρωταγωνίστρια να του κόψω τα χέρια? Εεε?Ας μιλήσει!
Η Sakura πέρα του ότι σημάδεψε τα παιδικά μου χρόνια (όπως και πολλών εδώ μέσα, όπως παρατηρώ από τα διάφορα post) είναι μια δημιουργία τόσο kawaii και χαριτωμένη που πραγματικά σου φτιάχνει τη μέρα ^^ Έχει ήδη φάει 3 rewatch σε περιόδους που δεν ήμουν και πολύ καλά και θα συνεχίσει να τρώει διότι μου ανεβάζει απίστευτα τη διάθεση κάθε φορά. Οι χαρακτήρες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο ο καθένας ο,τι και να πω θα είναι πραγματικά λίγο. Αξιότιμη αναφορά σε ένα παλικάρι από τα λίγα.

Όσοι πιστοί, γνωρίζουν.-
Τώρα σχετικά με τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις που είναι και ο λόγος που αποφάσισα να απαντήσω στο παρόν θρεντ...
Το συζητάγαμε με έναν φίλο μου τις προάλλες και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι...είναι θέμα οπτικήςγωνίας

είναι πονηρούλιδες, είτε λόγω παιδικής αφέλειας λόγω το μικρό της ηλικίας μας όταν προβλήθηκε το άνιμε στην Ελλάδα.
Πάντος δεδομένου ότι όλα κινούνται γύρω από υποψίες και μόνο, εγώ προτιμώ να κάνω την πάπια και να σφυρίζω αδιάφορα