Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cardcaptor Sakura!

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#31 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 19 July 2008 - 00:21

Μπα δεν το εχω ξανακουσει.Παντος φενετε να εχει ωραια ιστορια...

Ειναι πολυ ωραιο αν και ισως να σε κουρασει λιγο η τριτη σεζον.

εμενα μου την εδινε η μey-λιν που κολουσε στον shaoran σαν βδελα.θημαμαι οταν το εβλεπα στο internet ημουν με την ξαδελφη μου που ειναι μικρη και αρχιζαν οι yaoi scenes μου ελεγε αυτοι ειναι αντρες?"μπα νομιζω ειναι γιναικα αφτι με τα ασπρα μαλια(αυτον που ηθελε η sakura πριν τον shaoran μου διαφευγει το ονομα:emptyonexg1:)ευτηχως τον εκαναν λιγο γυναικειο και γλιτωσα απο πολλουσ μπελαδες(φανταστειτε τι θα ελεγε η θεια μου με αυτες τισ σκινες μεταξυ ανδρων!!)και εγω οποσ η cheery girl μπηκα στον δρομο τον animes και κατεληξα να ξερω οτι shoujo romance ecchi yaoi ανιμ κικλοφορει!!:Blissfull:

Οντως η Μει-Λιν ειναι φανταστικη! Αλλα κατα βαθος ειναι πολυ γλυκια και εχει πολυ πλακα. μπορει στην αρχη να γινεται βδελλα, αλλα αργοτερα χαλαρωνειλιγο.
το ονομα αυτου που λες ειναι Yukito και δε νομιζω οτι τον εκαναν καθολου γυναικειο.
Spoiler:

#32 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 19 July 2008 - 23:29

Ο Yukito τα εσπαγε!!! Η Mai-lin ηταν οντως σπαστικη οταν κολλαγε στον Lee, αλλα μετα γινεται απλα φοβερη ειδικα στην ταινια που βοηθαει τη Sakura...!

Σχετικα με το Tsubasa Chronicles...ο Fai, η witch of the dimmension (η καπως ετσι...) και το αλλο παλικαρι που διωχνει η Tomoyo ειναι απο αλλα manga των clamp???

Παντως τα σπαει...ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου αρεσε παρα πολυ παρα το γεγονος οτι με ξενισε λιγο το πως εδεσαν τους χαρακτηρες μεταξυ τους...

Anw, εχω αλλη μια ερωτηση...ξερει κανεις ποσα ειναι συνολικα τα επεισοδια???
Posted Image

#33 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 posts

Posted 20 July 2008 - 14:41

Μα φυσικα!!!!!!70 επεισοδια παρακαλω!!!!!!!(Πολλα ε?)..Η ολη σειρα χωριζεται σε 3 σεζον,εκ των οποιων η 2η περιεχει μονο 11 επεισοδια!!!Για ονομα του θεου!Πρωτη φορα βλεπω τοσο μικρη σεζον!!!!!!

Οσο για την Μει-Λι,μη μου βριζει κανεις την πιο ψυχωτικη προσωπικοτητα της σειρας!!Η κοπελιτσα τα σπαει!!!!Ειναι μια γλυκα!Κι εφ οσον η Σακουρα ποτε δεν απηληθηκε απο την Μει-Λι τι σας πειραζει βρε παιδια που κολαγε στον Σαοραν????Αντιθετα με τις χηλοπιΤες που ετρωγε εκανε την σειρα πολυ πιο διασκεδαστικη !!!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!:burningbe3:

Ααααααα κοριτσια να σας ρωτησω κατι!Πως σας φανηκε ο Yue???????????Δεν ηταν πολυ μα πολυ hot αγγελος?Τον λατρευω...δεν ξερω κατι στη φωνη του.....του προεσδιδε κυρος!!!!!

Υ.Γ Νομιζω πως αυτος που κανει την φωνη του Yue στην Cardcaptor sakura κανει τη φωνη και του Kazune στην kamichama karin!
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#34 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 21 July 2008 - 10:23

αληθεια;;;;η φωνη του yue την εκανε αυτος που κανει την φωνη του kazune;λες;;;;:joyful:παντως ο yue ηταν μαναρος οταν γινοταν αγγελος.κατι αλλο:πιστευω οτι η σειρα αν ειχε φιλι στο στομα θα ηταν πιο ωραια και ρομαντικη.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ?:zetsubou:Εσεις τι πιστευετε?δεν χρειαζοταν ενα φιλακι?:kawaii:
Posted Image

#35 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 21 July 2008 - 12:52

Καλά, εδώ δεν δείξανε τις αιμομυξίες των ξαδερφιών, τα γκεουλίστικα του αδελφού της και τα λεσβιακά με την συμμαθήτρια της κι εσύ χαλιέσαι ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ^&*&%#$#@ ΦΙΛΑΚΙ;;;

#36 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 21 July 2008 - 19:57

τα γκεουλιστικα τα έδειξε αλλά λίγο.κι εξαλου είναι romantic anime και έπρεπε να είχε....
Posted Image

#37 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 21 July 2008 - 20:48

Τι πάει να πει είναι romantic και έπρεπε να είχε; Λες και δε γίνεται δίχως γκέι αξιόλογο ρομάντζο! Μα τι έχουνε πάθει οι γυναίκες και τις φάγανε τα yaoi; Οι στρέιτ τόσο βαρετοί είναι πια;

#38 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 21 July 2008 - 20:53

/offtopic/
ΠΕΣ'ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
/offtopic/

Οι κυρίες της CLAMP δεν μπορούνε χωρίς να βάλουν το πιπεράτο ομοφυλοφιλικό μέσα. Ο,ΤΙ δουλειά τους και να δεις, ΔΕΝ ξεφεύγει.

Το CCS δεν είναι εξαίρεση.

Θυμάμαι όταν έδειξε τον Syaoran να κάνει σαν ερωτευμένο κορίτσι με τον Yukito, έψαχνα το σαγόνι μου στο πάτωμα...

Posted Image

#39 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 21 July 2008 - 21:04

Βέβαια, ίσως να ισχύει και το αντίστοιχο του να έχουνε λεσβίες σε σειρά για αγόρια.

Αλλά ρε παιδί μου, δε ξέρω, πολύ ξενέρα να μην έχουνε πλέον πέραση τα απλά ζευγάρια και τα ερωτικά τρίγωνα / τετράγωνα. Τι μου τα μπλέκουνε έτσι; Περισσότερο αστείο είναι παρά αισθησιακό να έχεις αιμομιξίες και τρανσέξουαλες και μυξοπαρθένους. Και σας το λέω εγώ που έχω δει πράματα και θάματα.

Τι το κακό έχει μια απλή σχέση σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα; Πολύ τζούφιο; Ενώ το να του την πέφτει ο μπάτλερ του Ρωμαίου και η αδελφή της Ιουλιέτας να την παίρνει μάτι στο μπάνιο κάνει το όλο σκηνικό καλύτερο; Ξενέρωτο το κάνει!

#40 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 22 July 2008 - 08:32

ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΙΛΙ!!!FOR GOD SAKE!!!:erk:εξάλλου πιστεύω ότι τα yaoi είναι και αυτά ωραια αλλά και τα κλασικά ρομάντζα.Το να έχει μια σειρά λίγο από όλα απλά το κάνει ξεχωριστό με τον τρόπο του.Πωπω με φάγατε...
Posted Image

#41 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 22 July 2008 - 14:19

@Ioanna-chan
Spoiler:

#42 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 22 July 2008 - 15:07

δηλαδή,himawarinosekai,οι σκηνες yaoi ήταν περισσότερο καταλληλες για την ηλικια* τους;

Edited by Kenny, 23 July 2008 - 02:12.
merged... >.<

Posted Image

#43 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 22 July 2008 - 15:44

Οι σκηνές yaoi δεν ήταν ανάμεσα σε 10χρονα όμως. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν λίγο παράλογο να φιληθούν τοσό μικρά παιδιά. Γιατί δεν αρκείστε στην σχέση που αναπτύσετε στο Tsubasa που υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να παιχτεί φιλι, έτσι κι αλλιώς? Και μία γνωστή μου είχε μονίμως το ίδιο κόλλημα αλλά δυστυχώς δεν βγάζει νόημα. Γιατί ειναι τόσο σημαντικό έτσι κι αλλιως?

#44 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 22 July 2008 - 20:05

το tsubasa όπως και να το κανουμε είναι διαφορετικη ιστορια οπότε δεν μετραει.Επίσης δεν εχει σημασία ποιος κάνει τις yaoi σκηνες αλλά ότι οι παραγωγοι δεν πτοηθηκαν να βαλουν αυτες τις σκηνες μεσα και να στερηθουν το φιλι!!!!:nbleed:
Posted Image

#45 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 22 July 2008 - 20:25

Ο Yue ηταν...απιστευτα...φοβερα...ανεπαναληπτα....................
δεν εχω λογια....παντως και ο Yukito ηταν καλος!!!!
Σχετικα με τις Yaoi φασεις ειχαν πλακα παρα το γεγονος οτι ηταν αρκετες......
Εκαναν την σειρα πιο πιπερατη οπως ανεφερθηκε και πιο πανω...
Anw, ποιος εχει link για 2ο και 3ο κυκλο του Tsubasa Chronicles να μου δωσει????
Τους ψαχνω και δεν τους βρισκω....:congrats:
Posted Image