Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cardcaptor Sakura!

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#16 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 07 July 2008 - 21:00

Αχ παλιές καλές εποχές. Το θυμάμαι και εγώ που το έβλεπα στο Σταρ.

Αχ η Σάκουρα είναι απίστευτα kawaiiiiiiii.

Μου είχε κάνει εντύπωση από την αρχή και μου την είχε δώσει που το δεν έφεραν ποτέ την 2η και 3η σαιζόν.

Spoiler:

Αλλά και για μένα αγαπημένος χαρακτήρας Tomoyo. Απλά και μόνο δεν συγκρίνεται η τύπισα.

Όσο για τις CLAMP, το περίεργο το έχουν κάνει θέμα τους. Άμα διαβάσεις τα μάνγκα τους και δεις τα υπόλοιπα ανιμέ τους θα καταλάβεις τι εννοώ.
Posted Image

#17 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 07 July 2008 - 23:21

Ας πω και γω 2 λόγια, μιας και πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μου σειρές.

Θεωρώ τη σειρά έναν ύμνο στην αγάπη και μια ωδή στη καλοσύνη.
Αν ήταν χρώμα θα ήταν άσπρη.

Μίσος, φθόνος, βρωμιά... ούτε καν αναφέρονται αυτά ως πιθανότητα. Οι χαρακτήρες συνδέονται με αγνά συναισθήματα κι ανάθεμα κι αν έστω ένας έρωτας ήταν 'φυσιολογικός'. Ομοφυλοφιλία, αιμομιξία, παιδάκι (δημοτικού ε) με δάσκαλο. Εν ολίγοις γίνεται του Φρόιντ.
Πλατωνικά τα πάντα φυσικά. Ας μη ξεχνάμε και σε ποιους απευθύνεται κυρίως η σειρά.

Αυτά κοιτώντας από πίσω.
Μπροστά τα κλασικά mahou shoujo κλπ. Διασκεδαστικά και με το kawaii meter να βαράει μπίελες.

Αυτή τη σειρά θα ήθελα να δουν οπωσδήποτε τα παιδιά μου.

Δεν ξέρω αν την έβλεπα τώρα τι θα σκεφτόμουν και τι θα έβρισκα σε αυτήν. Δεν έχει σημασία όμως.

#18 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 08 July 2008 - 11:14

Bασικά στο Alter δεν ήταν?
Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το manga. Είναι εξίσου γλυκούλι :P

#19 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 08 July 2008 - 12:04

Όχι στο STAR το έδειχνε. Είχα δει και γω όσα επισόδεια είχαν έρθει στην Ελλάδα, και μετά έκατσα και τα ξαναείδα και στα ιαπωνικά. Δεν την τελειώσα, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν μου πολυάρεσε.
Spoiler:

Από το manga μου λείπουν 2 τεύχη, αλλά σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ.
Κάτι άλλο από clamp δεν έχω δει για να έχω ολοκληρωμένη άποψη

#20 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 08 July 2008 - 15:37

Έχει δει κανείς το Tsubasa Chronicles, που είναι η συνέχεια ?
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#21 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 08 July 2008 - 17:12

το tsubasa chronicle δεν ειναι η συνεχεια απλα ειναι οι ιδιοι χαρακτηρες σε μεγαλη ηλικια σε εντελως διαφορετικη ιστορια,hikari-sama.cheery girl τα ecchi animes ειναι αυτα που εχουν εροτικες σκηνες με αγορια και κοριτσια και δεν μενοθν μονο στο romance.αλλα δεν ειναι hentai :nosey: και δεν δειχνει περιεργες σκηνες.προτεινω το zero no tsukaima και love hina!!
Spoiler:
Spoiler:
απλα δοκιμαζω το spoiler :congrats:

το οποιο δεν βγηκε:terror2:

Edited by Kenny, 17 July 2008 - 01:39.
what o.O

#22 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 08 July 2008 - 17:31

Ξέρω πως δεν είναι η ίδια ιστορία, αλλά ακρίβώς επειδή είναι οι ίδιοι χαρακτήρες (με πρωταγωνιστη τον Λι, αν δεν κάνω λάθος), το μετράω σαν sequel.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#23 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 11 July 2008 - 17:55

Φοβερο ανιμε!!!!!Το παρακολουθουσα στο Σταρ παλαιοτερα και ειχα ξετρελαθει!!!!:oo:Μολις τελειωσω με το Full moon wo sagashite οποσδηποτε θα ολοκληρωσω τη Sakura!!!!
Posted ImageI will always know that you love me....

#24 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 11 July 2008 - 19:02

lol απο τους λογους που αρχισα να βλεπω anime η καλυτερα να ασχολουμαι με jap stuff... και το card captor sakura ηταν κ το πρωτο μου manga... απλα αξιολατρευτο... και νομιζω οτι αξιζε ολο χοχο
Spoiler:

ωρες ωρες ηταν βεβαια λιγακι κουραστικο που και που αλλα fun.... fav character κλασσικα sakura-lee χοχοχο αλλα μ την εσπαγε αρκετα π η sakura σε αρκετα σημεια ηταν τοσο χαζουλα...
επισης must ειναι η ταινια eh... ~the 2nd one~ αν δεν την εχετε δει χανετε απο τα πιο σημαντικα part τ anime...
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#25 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 16 July 2008 - 02:21

Αναρωτιέμαι πόσο περίεργο θα ήταν αν έλεγα πως λατρεύω αυτή τη σειρά και είναι επίσης περίεργο το οτι δεν έχει γίνει πανζουρλισμός σε αυτό το μέρος. Χάρη στο Cardcaptor γνώρισα την κολλητή μου, η οποία με ανάγκασε να δώ όλα τα επισόδεια, ώσπου έφτασα στο σημείο να γίνω fan και να διαβάζω με πόρωση τα Tsubasa (which is epic win btw). Αλλα! Cardcaptor Sakura! Καρτοκυνηγός Νίκη! Χριστέ μου! Καλύτερος χαρακτήρας κατα τη γνώμη μου ο αδερφός της Sakura Kinomoto Tōya (δεν μπορώ να χωνέψω το πόσο τον πάω τον τύπο).

#26 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 posts

Posted 16 July 2008 - 10:20

:wooi2::wooi2::wooi2:

Card captor sakura.Ενα απο τα αγαπημενα μου animeee:wooi2:
Η ιστορια ηταν πολυ καλη,αλλα η μεταφραση του σταρ δεν μου αρεσε καθολου:colddd:
Θυμαμαι ακομη αυτο το κλειδι-ραβδι που ειχε....:D

Αλλα κριμα που το σταρ που δεν εδειξε και τις αλλες seasons:(
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#27 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 18 July 2008 - 14:05

Η σειρα ηταν φοβερη!!! το διο και οι ταινιες!!! εμενα μου αρεσε στο σημειο που η sakura ειχε μετατρεψει της καρτες σε sakura cards και ο clow reed της εκανε τη ζωη δυσκολη!!!

Την σειρα την εχω δει 3 φορες και παω για την 4η!!!:wooi2:
Ειναι φοβερη!!!! παντως η tomoyo ειχε μια μικρουλα ψυχωση με τη sakura αλλα δεν νομιζω να ηταν και ερωτευμενη μαζι της...ειναι λιγο τραβηγμενο...:canthelp:
Posted Image

#28 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 July 2008 - 14:06

To tsubasa cronicles είνια συνέχεια το card captor Sakura?
Posted Image

#29 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 July 2008 - 14:19

To tsubasa cronicles είνια συνέχεια το card captor Sakura?

nops... απλα στο Tsubasa RC η clamp κατα κυριο λογο χρησιμοποιει μερικους απο τους χαρακτηρες καθε manga της... στην προκειμενη main roles εχουν ο lee και η sakura... εφηβοι... αλλα η ιστορια ειναι τελειως διαφορετικη...
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#30 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 18 July 2008 - 14:29

Και εγώ κλασσικά στο STAR την πέτυχα και πορώθηκα μαζί με τη Yami. Θυμάμαι ένα απόγευμα, που πήγα σπίτι της, μου λέει από το θυροτηλέφωνο: H Niki έχει site!!!!!!! KYAAAA!!!!

Εποχές αθωώτητας και χαζομάρας...

Αλλά αυτό το anime πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, κι ας μη μου πολυ-αρέσουν τα shoujo. Από ένα σημείο και μετά η ιστορία έγινε filler-like και στοίχισε στη σειρά, κατά την άποψή μου. Αλλά από την άλλη, ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να περνάς την ώρα σου ευχάριστα.

Θα το έβλεπα και σήμερα, για χάρη του παλιού καιρού, άνετα. Ω, ναι!

Posted Image