το προβλημα ειναι σε ποσα λεπτα(?) θα εξαφανιστει το LE απο προσωπου γης οταν θα εμφανιστει στα γνωστα online shops!
but damn 3 days in Kokuritsu asdasd! |D dvd plz!!!!111oneone
trufax :/ :/ *had almost forgotten about that* those guys have become a "hit and run" case recently
κι οχι τιποτα αλλο, η limited θα εχει και members' choice εξτρα κομματια... must try to hit one (οσο χλωμες κι ασθενικες κι αν ειναι οι πιθανοτητες)!
κι εχω να παρω και το photobook των KAT-TUN, lovely... -__-;;there will be a dvd out of that!!! =w=Y προσωπικα ειμαι σχεδον 99% σιγουρη οτι there will be one! αν δε βγαλουν αυτο dvd τι στο καλο θα βγαλουν δηλαδη??

αν σκεφτουμε λογικα, ολα τα je 10th anniversaries so far βγαλανε dvd, κι αυτη τη στιγμη οι Arashi ειναι και στα ντουζενια τους, with their singles selling faster than hot cakes...
add to that τις πρωτοφανεις 3 μερες στο Kokuritsu and i think it becomes quite obvious οτι οι πιθανοτητες να μη δουμε dvd απ αυτο ειναι αντιστοιχες του να ξυπνησω ενα πρωι και να βρω ενα γαϊδαρο, τον Beethoven και τον Doraemon να παιζουνε μπιριμπα στη μπανιερα μου -οr somewhere around there-... xD
Edited by LucyBR, 25 June 2009 - 00:33.