Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#241 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 01 September 2008 - 21:52

παρ ολα αυτα δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει το καλυτερο αρκ{EL} με ενα απο τα μετρια {ΤΒ}...με καποιο αλλο αρκ ναι,αλλα με το EL ο νικητης ειναι εμφανης για μενα...

Αφου το Enies Lobby ειναι το καλυτερο αρκ που ηπυρχε μεχρι στιγμης...

Οσο για τα απο πανω,δεν βλεπω που κολατε ρε γαμωτο,

Μηπως εδωσε εξηγησεις το πως ο Zoro εχει το ατρωτο σωμα που δεν κοβεται με τιποτα,
Η που βγαζει κατι θεικες κινησεις απο πουθενα,η την κινηση που νικησε τον Kaku και κανεις δεν καταλαβε χριστο...

Οσο για Brooke απο οτι προσεξα και εγω,μαλλον για να μπορει και να κλανει,θα εχει αορατα οργανα απ'το DF,

Οσο για Franky μα τωρα αυτο το σημειο ηταν τοσο μικρο και χαζο,που δεν αξιζει σημειο προσοχης,οπως και δεν εδωσε κανεις,ο Oda Ηθελε εναν Terminator ειπε να τον φτιαξει ετσι....

Μα ετσι οπως λες εσενα θα σε ενοχλησει και το Franky SKYWALK που θα το δεις στο 367,anyway,κανενος δεν τον ενοχλει αυτο το πραγμα,και ειναι πολυ lame για να χρειαζονται εξηγησεις,ειδες ο tom τι εφτιαξε???ε αυτος ο ανθρωπος ειπε σε Franky k Iceburg οτι ειναι οι καλυτεροι μετα απο αυτον,αραο Franky ηταν αρκετα καλος ωστε να διημουργησει αυτο που διημουργησε...[Σε ορια υπερβολης παντα]

anywayyy:knock-knock:

Berserk___Gatsu.jpg

#242 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 September 2008 - 21:58

Μηπως εδωσε εξηγησεις το πως ο Zoro εχει το ατρωτο σωμα που δεν κοβεται με τιποτα,
Η που βγαζει κατι θεικες κινησεις απο πουθενα,η την κινηση που νικησε τον Kaku και κανεις δεν καταλαβε χριστο...

Ποιος ειπε οτι δεν με ενοχλησαν κι αυτα??

Απλα μιας και γινονται σε καθε μαχη τα συνηθισα πια και δεν παραπονιεμαι...

{αν και για το Asura εχω ακομη επιφυλαξεις οτι θα το εξηγησει συντομα τι ειναι...}

Μα ετσι οπως λες εσενα θα σε ενοχλησει και το Franky SKYWALK που θα το δεις στο 367,anyway,κανενος δεν τον ενοχλει αυτο το πραγμα,και ειναι πολυ lame για να χρειαζονται εξηγησεις,ειδες ο tom τι εφτιαξε???ε αυτος ο ανθρωπος ειπε σε Franky k Iceburg οτι ειναι οι καλυτεροι μετα απο αυτον,αραο Franky ηταν αρκετα καλος ωστε να διημουργησει αυτο που διημουργησε...[Σε ορια υπερβολης παντα]

anywayyy:knock-knock:

Εριξα μια ματια στο preview και το δα...γενικα ολο αυτο το αρκ παει κοντρα στην σοβαροτητα των Flashbacks της Nami και της Robin πχ που ειδαμε μεχρι τωρα...

Δεν λεω να μην κανουν τα αστεια και τις βλακειες τους γιατι αλλιως δεν θα ηταν One Piece και γι αυτο μεχρι το EL δεν παραπονεθηκα για τπτ απο πλευρας αστειων,αλλα στο TB το παρακανε πιστευω...

Βεβαια οπως λενε ολοι και θα πειτε κι εσεις,ειναι μια παροδια των ταινιων τρομου του Burton και ετσι δεν σηκωνει αντιρρησεις,αρα κι εγω θα ταχτω στο μετωπο σας...^^

#243 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 02 September 2008 - 07:22

Εριξα μια ματια στο preview και το δα...γενικα ολο αυτο το αρκ παει κοντρα στην σοβαροτητα των Flashbacks της Nami και της Robin πχ που ειδαμε μεχρι τωρα...

Δεν λεω να μην κανουν τα αστεια και τις βλακειες τους γιατι αλλιως δεν θα ηταν One Piece και γι αυτο μεχρι το EL δεν παραπονεθηκα για τπτ απο πλευρας αστειων,αλλα στο TB το παρακανε πιστευω...

Βεβαια οπως λενε ολοι και θα πειτε κι εσεις,ειναι μια παροδια των ταινιων τρομου του Burton και ετσι δεν σηκωνει αντιρρησεις,αρα κι εγω θα ταχτω στο μετωπο σας...^^

Εγω νομιζω οτι το TB ειναι μια χαρα σοβαρο απο ενα σημειο και μετα...στο τελος ειδικα το θεωρω παρα πολυ σοβαρο!

Μassive Thriller Bark Spoilers

Spoiler:

Edited by M.D.F., 02 September 2008 - 07:33.

Posted Image

#244 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 September 2008 - 21:53

Εγω νομιζω οτι το TB ειναι μια χαρα σοβαρο απο ενα σημειο και μετα...στο τελος ειδικα το θεωρω παρα πολυ σοβαρο!

Μassive Thriller Bark Spoilers

Spoiler:

LoL,οντως τετοιο massive spoilering δεν εχω ξαναδει:hahaha:

Anw το κοιταξα με δικη μου ευθυνη γιατι τα περισσοτερα τα ηξερα ηδη απ τις ματιες που ειχα ριξει το manga αρα δεν με ενοχλησαν,απ το νεο αρκ και συγκεκριμενα απ το 500 και μετα ειναι που δεν θελω spoilers:P

Spoiler:

Κατα τ'αλλα ναι,το TB εχει βελτιωθει πολυ απ την αρχη που δεν το μπορουσα και μ'αρεσει αρκετα πια..:)

#245 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 04 September 2008 - 01:45

Πάντως παιδιά όσο αναφορά τα φρούτα τελικά κατάλαβα πως
Spoiler:

Ότι απορίες έχουμε πάντως για τα φρούτα μέσα στην χρονιά θα έχουν λυθεί σιγουρα, για να μην πω και πιο νωρίς:P

Edited by ichigo13, 04 September 2008 - 01:56.

Posted Image

#246 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 04 September 2008 - 15:07

Πάντως παιδιά όσο αναφορά τα φρούτα τελικά κατάλαβα πως

Spoiler:

Ότι απορίες έχουμε πάντως για τα φρούτα μέσα στην χρονιά θα έχουν λυθεί σιγουρα, για να μην πω και πιο νωρίς:P

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#247 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 04 September 2008 - 15:13

Spoiler:

Αυτό λέω υποθέσεις κάνουμε δεν ξέρουμε ακόμα!
Spoiler:

Posted Image

#248 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 06 September 2008 - 18:29

Αυτό λέω υποθέσεις κάνουμε δεν ξέρουμε ακόμα!

Spoiler:

Spoiler:

Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#249 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 09 September 2008 - 14:58

Ποιος θεωρειτε οτι ειναι ο πιο δυνατος απο τους Shichibukai?

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#250 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 09 September 2008 - 15:03

Οι Hachibukai....

:tensai::nosey:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#251 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 09 September 2008 - 15:30

Προς το παρόν προτιμώ Mihawk και μετά Kuma!Donlamingo θέλω να τον δω λίγο ακόμα γι να δω τι αξίζει!Και φυσικά μας λυπει ακόμα ενάμισι κομμάτι από το puzzle(Jimbei και ένας άγνωστος Shichibukai
Posted Image

#252 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 09 September 2008 - 15:50

Οι Hachibukai....

:tensai::nosey:

- Santouryu
- Wait, Luffy. "Santouryu" isn't an insult
- Yontouryu

Βασικά για τους shichibukai...
Μιας που πλέον και στο anime έχουμε επίσημα τους:
Spoiler: Till last ongoing episodes

Spoiler: Till Jaya Arc

Ο Hawkeye είναι δεδομένος αλλά αφαντος.

Γενικά έχουμε πολύ λίγες πληροφορίες κατά την γνώμη μου για να βγάλουμε ορθή γνώμη.

Αυτήν την στιγμή ανάμεσα στους DF users θεωρώ δυνατότερο τον BB.
Στους υπόλοιπους τον Hawkeye.

Edited by RiDeLub, 09 September 2008 - 18:22.
Spoiler Tags Inserted

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#253 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 09 September 2008 - 15:54

ξεχνας τον Crocodile...ο οποιος σιγουρα δεν ειναι ο δυνατοτερος...

γενικα πλεον ο Κροκ μοιαζει σαν αποτυχια για Σιτσιμπουκαι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#254 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 09 September 2008 - 16:09

Έβαλα μόνο τους τωρινούς Shichibukai.
O λόγος που δεν τον έβαλα είναι γιατί είναι τέως πλέον.

Ο δυνατότερος δεν είναι αλλά δεν είναι και ο πιο αδύναμος (ούτε αποτυχημένο τον θεωρώ ως Shichi).
Άλλωστε είναι ένας logia user (= πολύ δυνατός), είχε και το πειρατικό status για να γίνει Shichibukai και είχε και ένα είδος ιδιωτικού στρατού (τους Baroques) που του έδινε την δύναμη και στους αριθμούς.
Τον ρόλο του τον έπαιξε, απλά ο λόγος που φαίνεται (ή μοιάζει όπως λες) αδύναμος είναι ότι περιορίστηκε στην αρχή του πρώτου μισού την μεγάλης γραμμής που είναι θεωρητικά αδύναμο σε σχέση με αυτά που βλέπουμε (και θα δούμε) αργότερα.

Για μένα, αν και δεν τον έχω δει να μάχεται , πιο αδύναμος είναι ο Moria. απλά η βασική ιδιότητα του φρούτου του δεν τον κάνει να φαίνεται και πολύ δυνατός.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#255 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 09 September 2008 - 17:53

Βασικά κανενάς δεν είναι αδύναμος,όλοι δυνατοί είναι γι'αυτό λε΄γονται και 7 warlords of the sea άλλωστε.Δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος είναι αδύναμος,λιγότερο δυνατός ναι αλλά όχι αδύναμος!

Για μένα, αν και δεν τον έχω δει να μάχεται , πιο αδύναμος είναι ο Moria. απλά η βασική ιδιότητα του φρούτου του δεν τον κάνει να φαίνεται και πολύ δυνατός.

Spoiler:

Εξακολουθώ να θεωρώ τον Blackbeard αρκετά δυνατό και καταστροφικό ενάντια σε οποιοδήποτε φρούτο.

Spoiler:

Ο Κuma είναι υπερβολικά cool στο anime (και λόγο φωνής) και φαίνεται δυνατός αλλά δεν τον έχω δει να μάχεται.

Θα φχαρηστηθείς Kuma πιο μετά trust me γι'αυτό τον διάλεξα

Edited by ichigo13, 09 September 2008 - 19:40.

Posted Image