Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 19:41
εγω σκεφτηκα το αλλο...
ενας απο τους ποιο cool χαρακτηρες που ολοι κανουν σαν τρελοι οταν τον βλεπουν και ολοι λενε οτι ειναι απιστευτος αλλα δεν εχει κανει απολυτως τιποτα ειναι ο Monkey D. Dragon...
οσο και να μου αρεσει ο χαρακτηρας σκαω στα γελια με αυτη την ιδεα...
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:49
σε coolness ace >>>> dragon

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:59
μαλιστα ο oda σε συνεντευξη αφησε στον αερα την περιπτωση να εχει φρουτο ο dragon...
περα απο 2 ατακες δεν εχει κανει και κατι αλλο...
αν και στο manga τον περιμενουμε απο σελιδα σε σελιδα...
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 22:19
δεν το εκανε αυτος....
μαλιστα ο oda σε συνεντευξη αφησε στον αερα την περιπτωση να εχει φρουτο ο dragon...
το αναφέρει σε SBS?
πάντως έτσι φαίνεται στο μανγκα και άνιμε εκτός αν φτερνίστηκε ο ενελ και επεσε ο κεραυνός

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 08:40
δεν το εκανε αυτος....
Πάντως λόγω αυτού του περιστατικού και εγώ νόμιζα ότι το έκανε αυτός και νόμιζα ότι έχει φάει κάποιο φρούτο με το οποίο ελέγχει τον καιρό και οι δυνάμεις
θα είναι περίπου σαν της Storm από το ΧΜΕΝ

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 13:45
Αυτό που θυμόμουν ήταν ότι υπήρχε μια διαφορετική σκηνή μεταξύ anime-manga.
Απ' ότι το κοίταξα στο manga φαίνεται σαν ο Dragon να κάνει επίθεση όταν ο Smoker έχει πιάσει τον Luffy, λέγοντας και το όνομα (Wind Blast, Storm or whatever).
Στο anime φαίνεται η επίθεση που σαρώνει, αλλά ο Dragon δεν αναφωνεί τίποτα.
Για την φάση με Luffy-Buggy δεν είναι 100% καθαρό ότι αυτός έβαλε το χέρι του, αλλά λόγο τον συγκυριών οι περισσότεροι το πιστεύουν.Η άποψη ενισχύεται από το γεγονός ότι στην αρχή του επόμενου chapter (και στο τέλος του αντίστοιχου επεισοδίου) ο Dragon (αφού σώθηκε ο Luffy) πρωτοεμφανίζεται να παραμιλάει και λέει κάτι για μοίρα,πειρατές και Gol D. Roger.
Άλλωστε αποτελεί πειστικότερη εξήγηση από το ότι ήταν θέμα τύχης.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 14:14
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:18
ο κεραυνος δεν πρεπει να ειναι του Δραγκον καθως ο ιδιος εμαφανιστηκε ενα κεφαλαιο μετα(manga speaking),αντιθετα το wind blast(Viz) ή Storm(Ξενο group) μοιαζει να ειναι δικο του...(το ανιμε δεν με ενδιαφερει...το manga επιλεγω για καθε πληροφορια που ψαχνω...)...
παντως ενας χαρακτηρας με μολις 2 εμφανισεις(και μια 3η σε μια φωτο) ειναι απο τους πιο αγαπημενους και ποιο πολυσυζητημενους....
ειναι πολυ cool ομως ο puθtiς....

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 17:32
Μαζί με τον Dr Vegapunk είναι πιο μυστήριοι και πολυσυζητημένοι χαρακτήρες στο one piece!
Ο Dragon έχει ένα πολλύ μεγάλο bounty και για να μη έχει φρούτο θα πρέπει να έχει κάνει κάτι ή να ξέρει κάτι πολλλύ σημαντικό, αλλά δεν ξέρουμε τι!Ισως ξέρει κάτι παραπάνω για τα γνωστά όπλα, δεν ξέρω.
Πάντως κάτα 99% σίγουρα ξέρει για το will of D!
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 18:28
Δεν είμαι μόνο αυτό.Είναι επίσης και μυστήριος.
Μαζί με τον Dr Vegapunk είναι πιο μυστήριοι και πολυσυζητημένοι χαρακτήρες στο one piece!
Ο Dragon έχει ένα πολλύ μεγάλο bounty και για να μη έχει φρούτο θα πρέπει να έχει κάνει κάτι ή να ξέρει κάτι πολλλύ σημαντικό, αλλά δεν ξέρουμε τι!Ισως ξέρει κάτι παραπάνω για τα γνωστά όπλα, δεν ξέρω.
Πάντως κάτα 99% σίγουρα ξέρει για το will of D!
εκτός αν ξέρει για το void century και τα poneglyph

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 02:05

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hajime_Saito: 13 Σεπτέμβριος 2008 - 02:18
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 08:45
μετραει η φιγουρα του brook...
wtf is void century αν ειναι κανα spoiler απο manga να καειτε στην κολαση
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 10:39
YO HOHOHOHOHOHOHO
μεχρι που είδες το ανιμε?
φλασμπακ τις ρομπιν είδες?

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 11:13
Λοιπόν BarbasSs επειδή ξέρω ότι έχεις δει όλο το anime ρίξε μια ματιά εδώ!YO HOHOHOHOHOHOHO
Τα λέει πολλύ καλά.Απλώς η παράγραφος που λέει trivia έχει ένα μικρούλι spoiler όποτε μην το διαβάσεις!
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 12:57
το ανιμε το εχω αφησει καπου στο thriller bark νομιζω γυρω στο 354 επισοδειο...δεν εχω κατεβασει ακομα τα υπολοιπα

και μαλλον θα το αφησω λιγουλακι γιατι πεσανε πολλες δουλειες μαζι....