Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#286 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 22 September 2008 - 12:41

Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω τους καμενους του thread[γκουχ ichi γχουχ Rid γκουχ MDF γκουχ GK,εγω χαλασα:P] ειναι αν ξερετε τπτ για τα επεισοδια με τους mugiwara που ειναι ολοι ντυμενοι σαν μαφιοζοι και chibi...το ρωταω κατοπιν αποριας με τον δουλη στο group,μιας και δεν συγκαταλεγονται με τα specials....αν επισης εχετε και κανα link για download ευπροσδεκτο;)

EDIT:Ακυρο,το link το δωσε μολις τωρα{στο μυαλο μου ηταν:hahaha:} o GK στο group!!

Τα Magiwara Theater εννοείς μάλλον. Είναι 5 short stories (5 λεπτα)
Τα έχουν βγάλει οι VP και είναι στον tracker τους (bt.vegapunk.com)

Τα stories αυτά τα έχει βγάλει (αν δεν κάνω λάθος) o Oda σε κάποιο Databook (νομίζω το Blue). Ήταν συνολικά 7-8 αλλά από αυτά έκανα anime μόνο τα 5 και τα πρόβαλαν ως επιπλέον special μετά από κάθε recap επ στο Ennies Lobby (279-283).

Εκεί πρωτο-εμφανίστηκε και ο Chopper και επειδή έκανε θραύση του αφιέρωσαν και άλλο ένα ολόκληρο New-Year Special.

Άκυρο INFO:
Στο τελευταίο Shounen Jump του Σεπτεμβρίου (29/9) μαζί με το chapter θα βγουν και τα αποτελέσματα του (4ου αν δεν απατώμαι) favorite character poll του OP. Θα έχει φυσικά πάρα πολλούς on-going manga χαρακτήρες.
Κλασικά πιστεύω 1. Luffy 2. Zoro 3. Sanji
Αν αλλάξουν αυτές οι θέσεις θα σταματήσω το OP (για μια μέρα :bleh:).

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 01:43.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#287 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 22 September 2008 - 13:26

(about Juda's comments)
Καταρχήν και αυτό που είπε ο GKLoc για το σχόλιο του Juda. To ότι σου (μου/του) αρέσει το OP περισσότερο από το Naruto, δεν πάει να πει ότι το Naruto είναι κατώτερο....
Και εγώ δεν το γουστάρω όσο το OP. To βάζω και ένα επίπεδο πιο κάτω αν θες. Το γεγονός όμως αυτό δεν μπορεί να υποβαθμίσει το έργο αυτό (όχι τπτ άλλο αλλά θα μας λένε οι Narutards ότι τους σχολιάζουμε :))

Έπειτα για την ποιότητα του OP γενικά. Αν πιστεύετε ότι δεν παρακολουθείτε pirate story με' γεια σας. Το OP για εμένα δεν έχει χάσει την αίγλη του λόγο του TB.
TO ΤΒ EINAI EPIC. Το ίδιο epic ήταν και η Skypeia
Το ότι έχετε κόλλημα με αυτό δεν σας βοηθάει να το καταλάβετε. Δεν χρειάζεται να διαδραματίζονται τα πάντα στην θάλασσα για να είναι πειρατική μια ιστορία. Ο κόσμος του OP είναι πολύπλευρος και απέραντος. Το μπλε είναι μόνο μια φάση του κόσμου αυτού.
Δηλαδή όταν στους Πειρατές της Καραϊβικής εμφανίστηκαν σκελετοί που περπατάνε, σκοτεινά καράβια και ένας καλαμάρης εσείς βγήκατε από το Cinema (ή κλείσατε το dvd) επειδή αυτό που βλέπατε δεν είχε άμεση σχέση με την πειρατική ζωή;...

Και όχι το TB δεν είναι ούτε filler ούτε fodder. Μέσα στο σκοτάδι του έχει μαζεμένες καταστάσεις, πληροφορίες και πρόσωπα που το Ennies Lobbie δεν είχε (το arc όχι όλο το CP9 Saga).

Τέλος για το animation/σχέδιο. Το έχω ξανασυζητήσει και στο παλιό thread (αν δεν κάνω λάθος με τον Serestrum). To σχέδιο του OP manga (μαζί με το animation του anime) από το κλασικό σχέδιο των 90s στο πιο σύγχρονο των 00s. Τo anime ακολούθησε πιστά την αλλαγή. Τα πρώτα επεισόδια αρέσουν από animation άποψη γιατί έχουν το στιβαρό, κλασικό σχέδιο του manga. Από κει και πέρα ας πούνε ότι θέλουν οι manga fans.
Το animation δεν πέφτει (όπως και στα περισσότερα long run shounen) ποτέ κάτω του μέτριου. Δεν υπάρχει φάση που το anime να μην βλέπεται. Όπως είχα πει και τότε οι ενέσεις ποιότητας υπάρχουν. Στο TB είχαμε φοβερό animation για τον τελευταίο 1-1,5 μήνα συνεχόμενο αλλά και σπασμωδικά σε παλαιότερα επεισόδια. Δεν με χάλασε καμία στιγμή σε αυτό. Παρόλα αυτά ατέλειες υπήρχαν.
H ποιότητα δεν έχει τα φόντα να γίνει καλύτερη και συνεχής σε ένα anime που παράγει 45-48 επεισόδια ετησίως για τα 8-9 τελευταία χρόνια. Απλά είναι αδύνατο.

Αυτά τα πολλά :P
Sorry για το μέγεθος και τον πιθανά επιθετικό τόνο. Απλά υπερασπίζομαι την δική μου γνώμη "πατώντας" στην δική σου/σας. Άλλωστε εγώ είμαι γνωστός "OP fanatic of everything in it".

ΥΓ: Αυτή η συζήτηση καλό θα ήταν να γίνει στην "γενική συζήτηση" μιας που εδώ συζητάμε τα του εβδομαδιαίου επεισοδίου. Την έπόμενη φορά γενικές σκέψεις για το OP καλό είναι να γίνονται εκεί ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν και manga fans.

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 02:34.

Posted Image

#288 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 September 2008 - 13:30

Τα stories αυτά τα έχει βγάλει (αν δεν κάνω λάθος) o Oda σε κάποιο Databook (νομίζω το Blue). Ήταν συνολικά 7-8 αλλά από αυτά έκανα anime μόνο τα 5 και τα πρόβαλαν ως επιπλέον special μετά από κάθε recap επ στο Ennies Lobby (279-283).

ειναι 6 και εγιναν τα 5...το 6ο ειναι στο διαστημα...ειναι σε καποιους τομους και στο Yellow Grand Element

εχουν βγει και μερικα στριπ με το ονομα Blue 4 Koma ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#289 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 22 September 2008 - 13:44

Συγνωμη να καταλαβω,εσυ πιστευεις οτι το Naruto ειναι μουφα:erk:μα μην ακουω οτι πεφτουμε σε επιπεδα αλλου Anime που αυτην την στιγμη ειναι το top παντου...

Δεν χρειάζετε να απαντήσω εγώ(αν και το παρακολουθώ 3 χρόνια μανγκα και ανιμε) μπορείς να ρωτήσεις όλους οσους βλέπουν το ανιμε του ναρούτο και να πάρεις γνώμες(για το ανιμε οχι για το manga ..έχει τεράστια διαφορά)
Μάλιστα πάρε μαζι σου και έναν κουβα θα με θυμηθείς

Μην μου λες ομως τωρα οτι ειχε καλυτερο Animation στο Arlong Arc,απτο Enies Lobby,ηταν ολοι εντελως χαζοσχεδιασμενοι,ειδικα ο Usopp και Sanji,εντελως αλλοιωτικοι απο τωρα,και τωρα ειναι φανερα πολυ πιο ωραια σχεδιασμενοι

Το πρόβλημα γενικά τώρα τελευταία είναι οτι αλλάζει η ποιοτητα του animation απο episode σε episode,και ακόμα και στο ίδιο επεισόδειο.Την μια δείχνει τον zoro πχ αψογα σχεδιασμένο και την άλλη σαν καρικατούρα ψεύτικος τέρμα.Στα παλαιά επισόδεια κατεμέ πάντα ηταν όλα σχεδιασμένα άψογα σε όλη την διάρκεια.Εκτος αυτού ίσως φταέι και το τb λίγο αλλα η κατάσταση ξεφτίζει καποια σημεία θυμίζουν καρικατούρα ψεύτικο πραγμα,δε ξέρω μπορεί να είναι η ιδεά μου
Τέρμα το θάψιμο 372 gogogo:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:;
αμα δεν τελειώσει το chapter im gonna fall in drugs:smokingg:

#290 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 September 2008 - 13:50

Για να πω και γω την κακια μου...

το animation του OP στο σημερα θα επρεπε να ειναι σαν το animation την ταινιας 6 το λιγοτερο σαν του Soul Eater(οσοι το βλεπουν ξερουν...)...καλα για το animation της 9 δεν το συζηταω...το κοστος θα ειναι αστρονομικο...μην υπερβαλουμε...

τα τελευταια χρονια το σχεδιο του manga ολο και γινεται καλυτερο ενω του ανιμε παραμενει στασιμο για μην πω πως χειροτερευει κιολας...το ΕL ηταν σχεδον απαισιο ενω το ΤΒ το εκαναν αγνωριστο...οχι προς το καλυτερο...οι ''ενεσεις'' αντι να βοηθανε δειχνουν ποσο ασχημη ειναι η γενικοτερη εικονα...

οσο κουλο και αν φανει μακαρι να ηταν ακομα σαν το animation του Arlong Park...εκει οτι εβλεπες το εβλεπες συνεχεια ιδιο τουλαχιστον...δεν αλλαζε 10 φορες ανα γωνια ληψης...επισης η καθε κινηση ειχε πιο πολλα καρε αποτι εχουν σημερα...

και αν ηταν σχεδιασμενοι ''χαζα'' ειναι επειδη ετσι ηταν και στο manga...ενω τωρα αν μοιαζουν καλοι στην μετριοτητα του ανιμε τοτε στο manga πως να τους χαρακτηρισουμε?

λυπαμαι που το λεω αλλα τα επομενα arcs ειναι καταδικασμενα σε αθλιοτητα(σχεδιαστικη για να μην αρχισουν οι κλασσικες @#@!#$@! για τις διαφορες manga & anime...) εκτος αν αποφασισουν στο στουντιο να του αλλαξουν τα φωτα...αλλιως καλυτερα θα ειναι να το κλεισουν το μαγαζι...

αααααχ....το χαρηκα...αρκετη κακια για 3-4 μερες...:Blissfull:

Edited by Serestrum, 22 September 2008 - 13:56.

#291 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 22 September 2008 - 13:54

Η αληθεια ειναι οτι τωρα πια υπαρχουν πολλες ομαδες σχεδιαστων που ασχολουνται με ενα μονο επισοδειο!
Στα πρωτα επισοδεια ειχαμε μονο μια! ΧD

Ετσι τωρα σε ενα επισοδειο εχουμε κατι χαζες σκηνες που το animation ειναι για φτυσιμο και δεν ειναι και τοσο σπουδαιες και κατι αλλες μαματες σκηνες που πας το επισοδειο πισω να ξαναδεις την σκηνη!

Απλα μην προσεχετε μονο τις σκηνες οπου οι χαρακτηρες ειναι κακοσχεδιασμενοι αλλα και τις σκηνες που ειναι λες και βγηκαν απο movie 8-9!

Στο Εnies Lobby δεν ειχαμε τοσες πολλες σκηνες(παλι ειχαμε) και το γεγονος οτι στο TB εχουμε τοσες ειναι κατι καλο!

Spoiler: Thriller Bark Spoiler

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 01:49.

Posted Image

#292 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 22 September 2008 - 13:59

Δεν χρειάζετε να απαντήσω εγώ(αν και το παρακολουθώ 3 χρόνια μανγκα και ανιμε) μπορείς να ρωτήσεις όλους οσους βλέπουν το ανιμε του ναρούτο και να πάρεις γνώμες(για το ανιμε οχι για το manga ..έχει τεράστια διαφορά)
Μάλιστα πάρε μαζι σου και έναν κουβα θα με θυμηθείς

Mωρε εγω θα παρω τον κουβα,αλλα για τον βαλω στο κεφαλι σου..:hahaha:[Πλκ]

Anyway,ξερω οτι αναφερεσαι στα Φιλλερς του Naruto,ομως στο Main story του το παει ανετα κοντρα με το OP,και τα δυο τελευταια πανε ΠΑΝΑΡΓΑ,ομως οχι να λες οτι δεν εχει επιπεδο το Anime,απτα επεισοδια 37-135 ηταν pure Awesomness σε καθε επεισοδιο,δηλ αυτο το συνεχομενο πορωτικο υλικο στο OP δεν το εχω δει ακομα,και βλεπω anime Naruto και ξερω,βασικα δεν διαβαζω καθολου manga,οποτε σου λεω απο Anime οτι δεν μπορεις να θεωρεις ενα Anime που ειναι στην κορυφη οτι εχει χαλια επιπεδο,[αυτα απο εναν καμμενο OPtard,επισης οπως ειπε ο Ridelub θα σου ορμηξουν οι Narutards:terror2:,Where is ephialtes oeoo:bike:]

Eπισης Skypiea και TB τα θεορω εντελως κορυφαια,ειδικα το Skypiea,με την υποσχεση,τον Enel,το ολο story,ηταν τελειως φοβερο,και στο TB εχχω ριξει το γελιο της ζωης μου σε αυτα τα επεισοδια,εμενα ολα τα arc μαρεσαν υπερβολικα,μην σου πω το Davy Back Fight ηταν απτα αγαπημενα μου:terror2:

Berserk___Gatsu.jpg

#293 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 September 2008 - 14:00

το γεγονος οτι στο TB εχουμε τοσες ειναι κατι καλο!

οχι...καλυτερα ολο το επ. σε καλη ποιοτητα παρα 30 δευτερα σε πολυ καλη και ολο το υπολοιπο σε επιπεδο Smurfs...(το παρακανα...:)

#294 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 September 2008 - 14:02

Έπειτα για την ποιότητα του OP γενικά. Αν πιστεύετε ότι δεν παρακολουθείτε pirate story με' γεια σας. Το OP για εμένα δεν έχει χάσει την αίγλη του λόγο του TB.
TO ΤΒ EINAI EPIC. Το ίδιο epic ήταν και η Skypeia
Το ότι έχετε κόλλημα με αυτό δεν σας βοηθάει να το καταλάβετε. Δεν χρειάζεται να διαδραματίζονται τα πάντα στην θάλασσα για να είναι πειρατική μια ιστορία. Ο κόσμος του OP είναι πολύπλευρος και απέραντος. Το μπλε είναι μόνο μια φάση του κόσμου αυτού.

Αυτο βασικα το χαμε ξαναπει και ειχα απαντησει πως αν και μεν θελω να δω το "μπλε",δεν ειναι η σκοτεινη ατμοσφαιρα που με χαλαει στο αρκ,ετσι για αλλαγη καλη ηταν...

Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι πολλες καταστασεις και αστεια ειναι καπως "forced"...

Τα υπολοιπα αφορουν τον "clumsy" σχεδιασμο μερικων χαρακτηρων που δεν ειχε παρατηρηθει σε τετοιο επιπεδο στα αλλα αρκς,αλλα τα χουμε ξαναπει αρα δεν συνεχιζω...

Δηλαδή όταν στους Πειρατές της Καραϊβικής εμφανίστηκαν σκελετοί που περπατάνε, σκοτεινά καράβια και ένας καλαμάρης εσείς βγήκατε από το Cinema (ή κλείσατε το dvd) επειδή αυτό που βλέπατε δεν είχε άμεση σχέση με την πειρατική ζωή;...

Μα βασικα αυτα που λες με σκελετους και καλαμαρια ειναι κομματια των πειρατικων μυθων απ οσο ξερω,τπτ το παραξενο....ιπταμενος ολλανδος επισης...απλα στην ταινια το πηγαν λιγο παραπερα...

Και όχι το TB δεν είναι ούτε filler ούτε fodder. Μέσα στο σκοτάδι του έχει μαζεμένες καταστάσεις, πληροφορίες και πρόσωπα που το Ennies Lobbie δεν είχε (το arc όχι όλο το CP9 Saga).

Ναι,ΟΚ τροπος του λεγειν filler,συμφωνω πως εχει ενα καλο ιστορικο υποβαθρο πισω του,απλα αλλοι λογοι που εχω ξαναναφερει το παραμεριζουν μερικως για μενα..

Τέλος για το animation/σχέδιο. Το έχω ξανασυζητήσει και στο παλιό thread (αν δεν κάνω λάθος με τον Serestrum). To σχέδιο του OP manga (μαζί με το animation του anime) από το κλασικό σχέδιο των 90s στο πιο σύγχρονο των 00s. Τo anime ακολούθησε πιστά την αλλαγή. Τα πρώτα επεισόδια αρέσουν από animation άποψη γιατί έχουν το στιβαρό, κλασικό σχέδιο του manga. Από κει και πέρα ας πούνε ότι θέλουν οι manga fans.
Το animation δεν πέφτει (όπως και στα περισσότερα long run shounen) ποτέ κάτω του μέτριου. Δεν υπάρχει φάση που το anime να μην βλέπεται. Όπως είχα πει και τότε οι ενέσεις ποιότητας υπάρχουν. Στο TB είχαμε φοβερό animation για τον τελευταίο 1-1,5 μήνα συνεχόμενο αλλά και σπασμωδικά σε παλαιότερα επεισόδια. Δεν με χάλασε καμία στιγμή σε αυτό. Παρόλα αυτά ατέλειες υπήρχαν.
H ποιότητα δεν έχει τα φόντα να γίνει καλύτερη και συνεχής σε ένα anime που παράγει 45-48 επεισόδια ετησίως για τα 8-9 τελευταία χρόνια. Απλά είναι αδύνατο.

Ναι ειναι οι "ενεσεις" που λες κι εσυ,συμφωνω εδω^^

Αυτά τα πολλά :P
Sorry για το μέγεθος και τον πιθανά επιθετικό τόνο. Απλά υπερασπίζομαι την δική μου γνώμη "πατώντας" στην δική σου/σας. Άλλωστε εγώ είμαι γνωστός "OP fanatic of everything in it".

Αυτο μην το ξαναπεις:hahaha:

λυπαμαι που το λεω αλλα τα επομενα arcs ειναι καταδικασμενα σε αθλιοτητα(σχεδιαστικη για να μην αρχισουν οι κλασσικες @#@!#$@! για τις διαφορες manga & anime...) εκτος αν αποφασισουν στο στουντιο να του αλλαξουν τα φωτα...αλλιως καλυτερα θα ειναι να το κλεισουν το μαγαζι...

Τυφλα να χει ο usopp σε pessimism!!:hahaha:

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 02:13.
spoiler tags removed

#295 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 22 September 2008 - 14:05

οχι...καλυτερα ολο το επ. σε καλη ποιοτητα παρα 30 δευτερα σε πολυ καλη και ολο το υπολοιπο σε επιπεδο Smurfs...(το παρακανα...:)

Mαζι σου!
Αυτο που λεω ειναι οτι το γεγονος και μονο οτι βλεπουμε supaaa σκηνες ειναι κατι καλο!
Παρολα αυτα υπηρχαν και επισοδεια που βλεποντουσαν μια χαρα και υπηρχαν και καλες σκηνες!(η αληθεια-αληθεια)
Posted Image

#296 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 22 September 2008 - 14:22

Απαντάω και εγώ σε κάτι τελευταίο για να τελειώσω την συζήτηση. Το animation δεν έχει καθοδική πορεία αλλά αυξομοιούμενη.
Δεν πρόκειται να καταστραφεί το anime από αυτό ούτε πρόκειται να σταματήσει (μην ακούω υπερβολές).

Πείτε ότι θέλετε... στο τέλος θα έρθει ο Luffy να σας πλακώσει στο ξύλο και θα τελειώσουμε :bleh::bleh::bleh:.

Μα βασικα αυτα που λες με σκελετους και καλαμαρια ειναι κομματια των πειρατικων μυθων απ οσο ξερω,τπτ το παραξενο....ιπταμενος ολλανδος επισης...απλα στην ταινια το πηγαν λιγο παραπερα...

Ναι ρε παιδί μου δεν διαφωνώ. Παρόλα αυτά το όλο σκηνικό δεν είναι το κλασικό πειρατικό σκηνικό. Μπαίνει μέσα και μια σκοτεινή-evil χροιά ή οποία δεν έχει άμεση σχέση με την πειρατική περιπέτεια(άλλο τι πίστευαν οι πειρατές στους μύθους τους και άλλο τι γινόταν). Για το ίδιο πράγμα κατηγορείτε το TB. ότι δεν είναι μέρος της πειρατικής τους περιπέτειας.

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 01:50.

Posted Image

#297 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 22 September 2008 - 14:32

Απαντάω και εγώ σε κάτι τελευταίο για να τελειώσω την συζήτηση. Το animation δεν έχει καθοδική πορεία αλλά αυξομοιούμενη.
Δεν πρόκειται να καταστραφεί το anime από αυτό ούτε πρόκειται να σταματήσει (μην ακούω υπερβολές).

δηλαδη τωρα τελειωσε η συζητηση?

τεσπα...αν το οτι το σκιτσο ακολουθει σχετικα το σχεδιο του manga δεν το θεωρω κατορθωμα,μαλλον υποχρεωση...απο τη στιγμη ομως που το animation ειναι σε κακα χαλια δεν συμφωνω στο ''αυξο-''...προτιμω το ''στασιμομειουμενη''(γλωσσοπλαστης!)...

αν σας δινω την εντυπωση ''αφου δεν σου αρεσει γτ μιλας?'',μιλαω γτ το 1ο ανιμε που ειδα ηταν το ΟΡ και τωρα πεφτει πολυ πιο κατω των προσδοκιων μου...ειναι ενας απο τους λογους που σχεδον εκοψα τα ανιμε και διαβαζω μονο manga...

#298 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 22 September 2008 - 15:03

Anyway,ξερω οτι αναφερεσαι στα Φιλλερς του Naruto,ομως στο Main story του το παει ανετα κοντρα με το OP,και τα δυο τελευταια πανε ΠΑΝΑΡΓΑ,ομως οχι να λες οτι δεν εχει επιπεδο το Anime,απτα επεισοδια 37-135 ηταν pure Awesomness σε καθε επεισοδιο,δηλ αυτο το συνεχομενο πορωτικο υλικο στο OP δεν το εχω δει ακομα,και βλεπω anime Naruto και ξερω,βασικα δεν διαβαζω καθολου manga,οποτε σου λεω απο Anime οτι δεν μπορεις να θεωρεις ενα Anime που ειναι στην κορυφη οτι εχει χαλια επιπεδο,[αυτα απο εναν καμμενο OPtard,επισης οπως ειπε ο Ridelub θα σου ορμηξουν οι Narutards:terror2:,Where is ephialtes oeoo:bike:

.Παροτι είναι off topic θα σου πω για να κλείσω οτι το anime του naruto και το ξαναλέω το anime εκτός απο πολλή αρχή, σαν animation ειναι για γέλια(studio pierrot yosh) sχεδον σε όλη την έκταση του.Αλλα δεν σε κατηγορώ γιατι δε διαβάζεις το manga για να καταλάβεις τί μεταφορά της πλάκας εχουν κάνει.QQ άλωστε ολες οι απόψεις σεβαστές.
P.s ο κουβάς ήταν για τα καλά σχόλια που θα μάζευες:burningbe3:

#299 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 September 2008 - 15:47

Λοιπόν για να πω κι εγώ την γνώμη μου το πως πηγαίνει το animation στο one piece θα κριθεί πιο πολλύ στην επόμενη arc όπου έχουμε μια πληθώρα νέων χαρακτήρων!Εκεί το OP πρέπει να δείξει χαρακτήρα ως anime και να βγάλει αυτό που όλοι περιμένουμε.Το σημίο αυτό είναι κομβικό imo για την ποιότητα του animation.
Αν βγεί καλό νομίζω πως θα ξεχαστούν οι γκρίνιες για το TB γενικώς!

Πάντως ο Rid αν δει κάποιος και τα τωρινά επισόδεια των shonen θα πει :μα καλά το OP έβριζα κι αυτό το ίδιο ''''χάλια'''' είναι!"

Γενικά πιστεύω πως βλέπουμε μια πτώση στο animation γιατί οι animators ψιλοψάχνονται!
@Zoro και G-K θα το παρατηρήσετε κι εσείς αυτό αργότερα!

Το πρόβλημα λοιπόν imo είναι γενικό και δεν αφορά μόνο το op!

Tώρα αν κάποιος βλέπει ότι Naruto και Bleach έχουν σταθερό και καλό animation ας το πεί!
@Serestrum δεν μιλώ για το Soul Eater!
Posted Image

#300 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 22 September 2008 - 21:24

αν σας δινω την εντυπωση ''αφου δεν σου αρεσει γτ μιλας?'',μιλαω γτ το 1ο ανιμε που ειδα ηταν το ΟΡ και τωρα πεφτει πολυ πιο κατω των προσδοκιων μου...ειναι ενας απο τους λογους που σχεδον εκοψα τα ανιμε και διαβαζω μονο manga...

Ομοιοπαθής......:uhh:

Α ξέχασα την πατάτα no2 Ennies lobbie καλά που μου το θυμησες μπροστά απο την πατάτα nο3 skypiea.Να σαι καλά....διαολε κατέβασα το φτιαρι στον κηπο..............

Το οne piece αμα κρατόυσε 8,9,10 χρόνια ας πούμε .Ποια αrcs δε θα υπήρχαν τι λέτε?????????????

O 7αλογος της πατάτας

P.s:Ένας σίγουρος τρόπος να αναγνωρίσεις την πατάτα είναι να αντιληφθείς άμα ανήκει στην βάσικη ιστορία του oda η άν την σχεδίασε αργότερα για το γνωστό συμπλήρωμα πατατοκεφτέδες

P.s(2)Οι πατάτες δεν μεταμφιέζονται:once a potato always a potato

P.s(3) Οι πατάτες βλέπονται με ενδιαφέρον εχουν story, θρεπτηκά στοιχεία, μεγάλες μάχες, αστεία, αλλα παραμένουν πατάτες

P.s(4)Οι πατάτες τρώγονται φρέσκιες και ποτε ξαναζεσταμένες(νομος του ανιμε) ενω προτιμούνται οι μακρουλές

P.s(5)η πατάτα πάει σχεδον με όλα, αλλα ποτέ δε σερβίρεται μονη της.

P.s(6)η πατάτα είναι καλή μόνο για να την τρώς(?)

P.s(7)Καποιους τους αρέσουν οι πατάτες και κάποιους όχι. Τελικά είναι θέμα προτίμησης,περι ορέξεως πατατόπιτα.

Μια διατριβή για τη αγαπημένη μας πατάτα.

Μολις είδα το 371 και subbed.Καλη.....................ήταν.

Edited by RiDeLub, 22 September 2008 - 21:44.
double post merged