(about Juda's comments)
Καταρχήν και αυτό που είπε ο GKLoc για το σχόλιο του Juda. To ότι σου (μου/του) αρέσει το OP περισσότερο από το Naruto, δεν πάει να πει ότι το Naruto είναι κατώτερο....
Και εγώ δεν το γουστάρω όσο το OP. To βάζω και ένα επίπεδο πιο κάτω αν θες. Το γεγονός όμως αυτό δεν μπορεί να υποβαθμίσει το έργο αυτό (όχι τπτ άλλο αλλά θα μας λένε οι Narutards ότι τους σχολιάζουμε

)
Έπειτα για την ποιότητα του OP γενικά. Αν πιστεύετε ότι δεν παρακολουθείτε pirate story με' γεια σας. Το OP για εμένα δεν έχει χάσει την αίγλη του λόγο του TB.
TO ΤΒ EINAI EPIC. Το ίδιο epic ήταν και η Skypeia
Το ότι έχετε κόλλημα με αυτό δεν σας βοηθάει να το καταλάβετε. Δεν χρειάζεται να διαδραματίζονται τα πάντα στην θάλασσα για να είναι πειρατική μια ιστορία. Ο κόσμος του OP είναι πολύπλευρος και απέραντος. Το μπλε είναι μόνο μια φάση του κόσμου αυτού.
Δηλαδή όταν στους Πειρατές της Καραϊβικής εμφανίστηκαν σκελετοί που περπατάνε, σκοτεινά καράβια και ένας καλαμάρης εσείς βγήκατε από το Cinema (ή κλείσατε το dvd) επειδή αυτό που βλέπατε δεν είχε άμεση σχέση με την πειρατική ζωή;...
Και όχι το TB δεν είναι ούτε filler ούτε fodder. Μέσα στο σκοτάδι του έχει μαζεμένες καταστάσεις, πληροφορίες και πρόσωπα που το Ennies Lobbie δεν είχε (το arc όχι όλο το CP9 Saga).
Τέλος για το animation/σχέδιο. Το έχω ξανασυζητήσει και στο παλιό thread (αν δεν κάνω λάθος με τον Serestrum). To σχέδιο του OP manga (μαζί με το animation του anime) από το κλασικό σχέδιο των 90s στο πιο σύγχρονο των 00s. Τo anime ακολούθησε πιστά την αλλαγή. Τα πρώτα επεισόδια αρέσουν από animation άποψη γιατί έχουν το στιβαρό, κλασικό σχέδιο του manga. Από κει και πέρα ας πούνε ότι θέλουν οι manga fans.
Το animation δεν πέφτει (όπως και στα περισσότερα long run shounen) ποτέ κάτω του μέτριου. Δεν υπάρχει φάση που το anime να μην βλέπεται. Όπως είχα πει και τότε οι ενέσεις ποιότητας υπάρχουν. Στο TB είχαμε φοβερό animation για τον τελευταίο 1-1,5 μήνα συνεχόμενο αλλά και σπασμωδικά σε παλαιότερα επεισόδια. Δεν με χάλασε καμία στιγμή σε αυτό. Παρόλα αυτά ατέλειες υπήρχαν.
H ποιότητα δεν έχει τα φόντα να γίνει καλύτερη και συνεχής σε ένα anime που παράγει 45-48 επεισόδια ετησίως για τα 8-9 τελευταία χρόνια. Απλά είναι αδύνατο.
Αυτά τα πολλά

Sorry για το μέγεθος και τον πιθανά επιθετικό τόνο. Απλά υπερασπίζομαι την δική μου γνώμη "πατώντας" στην δική σου/σας. Άλλωστε εγώ είμαι γνωστός "OP fanatic of everything in it".
ΥΓ: Αυτή η συζήτηση καλό θα ήταν να γίνει στην "γενική συζήτηση" μιας που εδώ συζητάμε τα του εβδομαδιαίου επεισοδίου. Την έπόμενη φορά γενικές σκέψεις για το OP καλό είναι να γίνονται εκεί ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν και manga fans.
Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 02:34.