Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
Posted 16 August 2008 - 18:25
Βγηκε η ταινια Subbed απο αυτο το καινουργιο Fansub Group,
Θα βρειτε το Site τους εδω Nakama-Fansubs
Και επισης στα Downloads υπαρχει και το Torrent Hardsubbed να το κατεβασετε..
Καλο Ρουφηγμα
Posted 17 August 2008 - 09:58
μου την εσπασε ρε σεις οταν ο Λουφυ κυνηγαει να σκοτωσει τον Ζορο! φαινοταν λες και εγινε κακος.... και εξαλλου ο ζορο ηταν συνεχεια μαζι του γιατι τον απειλει? μηπως εξηγει στα παρακατω επεισοδια οτι υπηρχε σημαντικοτερη αιτια που του επιτεθηκε?
κοιταξα ενα βιντεο απο το 360 στο Youtube. και δεν μου εκανε μεγαλη εντυηπωση...
παρολο που λενεοτι το One piece οσο παει γινετε καλυτερο. παρατηρησατε οτι τον εχουν αλλαξει καπως τον Λουφυ? επισης οταν ειδα εκεινο το ρομποτ με τα μπλε μαλλια και εκεινο το ελαφι γιατρος νομιζα οτι θα γινουν οτι να ναι τα επεισοδια. αληθευει? ή ειναι επειδη δεν τους εχω γνωρισει καλα ακομα? επισης. καπου διαβασα οτι ο σκελετος ειναι μελος της ομαδας. στο προσφατο opening δεν τον δειχνει γιατι?
Posted 17 August 2008 - 12:30
Έτσι όσοι δεν θέλουν να μάθουν την πλοκή, απλά δεν το ανοίγουν. Για την πρώτη σου ερώτηση θα το δεις μόνος σου

Α, και καλωσήρθες στο forum!!
Posted 17 August 2008 - 17:04
παιδια εχω να σας κανω μια ερωτηση. καταρχην να σας πω οτι ειμαι στο 66 επεισοδιο.
μου την εσπασε ρε σεις οταν ο Λουφυ κυνηγαει να σκοτωσει τον Ζορο! φαινοταν λες και εγινε κακος.... και εξαλλου ο ζορο ηταν συνεχεια μαζι του γιατι τον απειλει? μηπως εξηγει στα παρακατω επεισοδια οτι υπηρχε σημαντικοτερη αιτια που του επιτεθηκε?
Xεχε,
αρολο που λενεοτι το One piece οσο παει γινετε καλυτερο. παρατηρησατε οτι τον εχουν αλλαξει καπως τον Λουφυ? επισης οταν ειδα εκεινο το ρομποτ με τα μπλε μαλλια και εκεινο το ελαφι γιατρος νομιζα οτι θα γινουν οτι να ναι τα επεισοδια. αληθευει? ή ειναι επειδη δεν τους εχω γνωρισει καλα ακομα? επισης. καπου διαβασα οτι ο σκελετος ειναι μελος της ομαδας. στο προσφατο opening δεν τον δειχνει γιατι?
Λοιπον το One Piece γινετε πολυ πιο καλυτερο οσο παει,και οσον αφορα αυτους τους χαρακτηρες,
ΘΑ τους ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ,τα σπανε και οι δυο,

Οσο σχεδιατηκα που αλλαζει ο Luffy,Λογικο ειναι μιας και ωριμαζει....
Λοιπον,Μολις ειδα την 9η ταινια One Piece
Εντυπωσεις^^
Αυτα απο μενα

Posted 17 August 2008 - 17:26
Posted 17 August 2008 - 17:44
Αφου τον ηωα luffy τον λενε, γιατι τον αποκαλουσαν ντρεικ οταν εδειχνε τη σειρα στο alter;
Bασικα οχι μονο αυτον,αλλα και πολλους αλλους τους αλλαξανε ονοματα..
Για να ακουγονται πιο ωραια στο Greek Croud
Monkey D. Luffy-Ντρεηκ!
Ζοro-Black Jack!
Sanji-Sunny!
Nami-Bonny!
Usopp-Gus!
Μονο αυτους θυμαμαι...
Posted 18 August 2008 - 00:03
Μιλάμε το unpsofable πάει περίπατο!
Απλά δείτε αυτό το video από το 01:30 έως το 02:10 και θα με θυμηθείτε!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MBT2vhgjS2w[/media]
Επίσης είδα και εγώ την ένατη ταινία και μπορώ να πω πως πέρασα ευχάριστα την ώρα με το retale μίας από τις καλύτερες arcs που έχει γράψει ο Oda και φυσικά έκλαψα για μια ακόμη φορά!Σίγουρα πάντως αυτό το retale είναι καλύτερο από το retale της arabasta!
Posted 18 August 2008 - 00:13
Bασικα οχι μονο αυτον,αλλα και πολλους αλλους τους αλλαξανε ονοματα..
Για να ακουγονται πιο ωραια στο Greek Croud
Monkey D. Luffy-Ντρεηκ!
Ζοro-Black Jack!
Sanji-Sunny!
Nami-Bonny!
Usopp-Gus!
Μονο αυτους θυμαμαι...
GK καλο review για την 9η καταρχας

Μετα επισης
Captain Kuro-Καπταιν Πιτ
Catain Smoker-Καπεταν Καπνος
Daddy the Father{απο το filler}-Κρουγκερ
Buggy-Μπαγκυ
Αrlong-Ριτσι
ξερω ακομη 1-2 σιγουρα,αλλα δεν μου ρχονται τωρα...

Posted 18 August 2008 - 01:12
Posted 18 August 2008 - 07:27
Posted 18 August 2008 - 09:25

μου φαινεται τραγικα αστειο αυτο!!!
παντως τον zoro που τον ειπανε black jack, αν και τελειως ασχετο μου αρεσε
ηταν πολυ badass ονομα
Posted 18 August 2008 - 10:28
Ντρεικ ο βασιλιας τον πειρατων.
Posted 18 August 2008 - 11:29
Posted 18 August 2008 - 12:23

Posted 18 August 2008 - 12:25