Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#406 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 09:34

Παιδιά πιστεύω ότι το Bleach έχει πολύ ωραία πλοκή και δεν βασίζεται ούτε μόνο στο καλό σχέδιο ούτε μόνο στις ωραίες μάχες, αλλά πολύ περισσότερο στο μυστήριο που περιβάλλει πολλούς χαρακτήρες (βλ. Aizen, Urahara, Gin, Isshin...) πολύ περισσότερο τα αληθινά τους κίνητρα, αλλά και των γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν. Και μην ακούσω από κανέναν ότι έδειξε παρελθόν στα pendulum, γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα ακόμη που παραμένουν αναπάντητα κυρίως γύρω από την σχέση Vaizards και Urahara αλλά και του πατέρα του Ichigo με την Royal Guard (υπάρχει μια περίπτωση να έχουν σχέση). Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ξαναέχουμε flashback στη διάρκεια της ιστορίας (κάτι που φαίνεται από την αρίθμηση των chapters των pendulum) όπου θα ξεδιαλύνει το μυστήριο και θα αναδείξει την "γοητευτική" πλοκή του manga-anime!!! Για το αν είναι προβλέψιμο πιστεύω ότι απλά δεν ΕΙΝΑΙ!!!!

Σε αυτο 8α πρεπει να διαφωνησω-δε λεω το background του bleach πολυ καλο ειναι αλλα γενικα παντοτε 8α ερχεται σε δευτερη μοιρα.Η σειρα διαδω8ηκε για το ξυλο και τις μαχες που δινει και οχι για το τρομερο storyline-αυτο ειναι κοινη αποδεκτη αλη8εια.Ειδικα οταν ειχε πρωτοβγει και ακομα και τωρα παντα ακουγες"Πωπω τι γαματο,τι ξυλο εχει εκει μεσα και τετοια" και αυτος ειναι ο βασικος λογος που το 90% βλεπει bleach.Περα απο κει ομως το πιο σημαντικο στοιχειο ειναι η ολη η δημιουργια του κυbo η οποια λογω της εμπορικοτητας της εχει αφε8ει στη μοιρα της.Αρκ οπως του hm η της μαχης στην πολη και γενικοτερα οτι υπηρξε μετα το soul society kai to pendolum ειναι fail.Μπορει το background oπως λες να ειναι καλο και μυσηριωδες αλλα τι να το κανω οταν η κεντρικη τωρινη ιστορια ειναι gtp.Και οσο για το προβλεψιμο ειναι προβλεψιμο γτ παντα για τον Kubo νικανε οι καλοι και πρεπει να πε8ανουν οι κακοι οπως μας εχει δειξει απειρες φορες

Όσο για το "άκυρο" power up κυρίως του Ichigo... ρε παίδες συγγνώμη αλλά σε τετοιου είδους anime πάντα θα υπάρχουν αυτά για τον βασικό χαρκτήρα...δηλάδη τι θέλετε, να πεθάνει τώρα;;;;; Τι να πω εγώ ας πούμε για το πώς τη γλιτώνει συνέχεια ο Luffy στο ΟP;;;;
Και δε πεθαίνει κανένας χαρακτήρας...μάλιστα...Δηλαδή όσοι διαβάζετε και το manga στο ΟP πείτε μου έστω κι έναν που να πέθανε (πλην του Roger χαχαχα)!!!!!!!

Οσο για το power up του ichigo το εχουμε τονισει πολλες φορες οτι ειναι ακυρα για τους εξης λογους.Πρωτον εναντι8εση με το dragonball και το op ο βασικος χαρακτηρας δεν εχει προπονη8ει ποτε στη ζωη του για να μπορει να δικαιολογησει αυτα που κανει.Πρωτον απο το 1 επεισοδιο μπορει να χρησιμοποιει ανετα το σπα8ι του για να σφαζει εχ8ρους χωρις να εχει κανει ποτε προπονηση ξιφασκιας στη ζωη του.Δευτερον μεσα σε 15 μερες μπορει να αντιμετωπισει στα ισα εχ8ρους οι οποιοι ειναι ανωτεροι απο αυτον και εκπαιδευονται στη μαχη για εκατονταδες χρονια.Τριτον οταν παει να χασει παντα εμφανιζεται ως δια μαγειας ο hollow ichi να τον βγαζει απο την δυσκολη 8εση.Τεταρτον μπορει μεσα σε 2 ωρες να νικαει εχ8ρους που πριν σε μαχη δεν μπορουσε ουτε καν να τους γρατσουνισει.
Τοσο σε αλλα shounen οπως το dragonball πχ ο βασικος πρωταγωνιστης περνουσε μεσα απο σκληρη προπονηση 1 και 2 χρονων σε αντιξοες συν8ηκες για να μπορεσει να καταφερει να κανει τις κινησεισ του.Δεν ειδες ποτε τον goku να περναει σε super sayan επειδη ειχε παλεψει μονο 15 μερες στη ζωη του ουτε να ειναι master απο την αρχη ολων των πολεμικων τεχνων και τεχνικων που εμα8ε
Τωρα οσο αναφορα στο οπ πραγματικ οι βασικοι πρωταγωνιστες δεν πε8αινουν ποτε οπως στο bleach αλλα στο οπ η διαφορα ειναι οτι τοσο οι κακοι και οι καλοι δεν πε8αινουν αλλα παραλληλα πισω απο κα8ε power up τους υπαρχει αξιολογη αιτιολογηση.Οπως λες και εσυ δεν εχεις δει ποτε op fans να παραπονιουνται για τα power up των χαρακτηρων τουλαχιστον κατα 85% ενω αντι8ετα στο bleach ολα τα power up γινονται χωρις λογο και αιτια με την μονη εξηγηση το hollow ειναι δυνατο και ****** τους παντες γτ ετσι το 8ελει ο kubo αφου δεν μας δινει ποτε εξηγηση με αποτελεσμα το 80% των φαν να παραπονιεται:hahaha:.
Γενικοτερα βεβαια τετοιες συγκρισεις οπως εχω αναφερει και παλιοτερα ειναι ακυρες γτ τα 3 aυτα shounen ειναι ακυρα μεταξυ τους απλα τα βαζω ωσ σημειο αναφορας σε αυτα που ειπες.
Spoiler:

Οπως ειπες και εσυ παντα φιλικα στο πνευμα του διαλογου:gotit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#407 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 13:07

Τι ωραία που τα λες ρε Κελμπορν. Με γειά στο στόμα σου!

Και πέρα από την πλάκα, αν και όλα τα σόνεν είναι τίγκα στην αφέλεια, στην τελική το καθένα προσφέρει κάτι το συγκεκριμένο που σε κάνει να ξεχνιέσαι ότι είναι αφελές. Για παράδειγμα, το One Piece με κάνει και γελάω. Έχει αφέλειες αλλά γελάω. Αυτό το σώζει. Το Ναρούτο έχει ένα μυστήριο να υποβόσκει κάπου και με τραβάει να συνεχίζω να το βλέπω. Και πραγματικά έχει αργές μάχες αλλά έχει και μυστήριο. Και το Μπλιτς έχει ξύλο. Τέλος.

#408 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 14:50

Ορισμένες σεναριακές τακτικές είναι το ίδιο εκνευριστικές όσες φορές και αν συναντηθούν στα διάφορα anime. Το unpsoffable για παράδειγμα το βρήκα το ίδιο εκνευριστικό και στο One Piece, και στο Dragoball.

To κακό με το bleach είναι ότι ενώ είχε τις προυποθέσεις να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό, το καταδικάσανε σε κατι πολύ κατώτερο με το να το τραβήξουνε μέχρι εκεί που δεν πάει. ΓΙα μένα το να είναι ισαριθμος ο αριθμός των επεισοδίων που δείχνουν κάποια πρόοδο στο όλο στόρυ με όσα δείχνουν απλό ξύλο είναι ένα από τα μεγάλα σφάλματα της σειράς. Ναι ωραία είναι η δράση αλλά καλό θα ήταν να δοθεί και προσοχή στην εξέλιξη της υπόθεσης.Θα μπορούσαν να το είχαν κλείσει πολύ νωρίτερα σαν σειρά και να μην δώσουν έδαφος για πολλά από τα σεναριακά κενά τα οποία έχουν παρατηρηθεί εξαιτίας τις βεβιασμένης παράτασής του.

Για μένα παραμένει ευχάριστο σαν σειρά να το παρακολουθώ (Byakuya samaaaaa :wooi2:) αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρώ την διαφορά στην εξέλιξη της ιστορίας.

Roriconfan υπάρχουν και seinen τα οποία είναι τίγκα στην αφέλεια. Δεν έχει να κάνει τόσο με το genre και το κοινό στο οποίο απευθύνεται όσο με το anime και την ποιότητά του αυτή καθεαυτή.

#409 MersaL

MersaL

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2009 - 16:32

τωρα , μαζι με τα φιλλερ ειναι 175 ...

1)τι ειναι τα φιλλερ???
2)214 δεν ειναι???τοσα εχει εκει που παω και βλεπω bleach online

#410 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2009 - 20:14

Φίλλερ είναι επεισόδια που δεν προχωράνε την πλοκή και στον κόσμο του Μπλιτς μάλιστα, αλλάζουνε χρόνο και χώρο σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

#411 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 03:49

..so he said and he killed the convo :P

215 ειναι οχι 175..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#412 nickolouli

nickolouli

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 22:57

Παιδιά έμαθα ότι το bleach θα αγγίξει τα 450 επεισόδια :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 21 Απρίλιος 2009 - 23:40
greeklish converted.

#413 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 00:02

Αγαπητέ nickolouli στο forum δεν επιτρέπονται τα greeklish. Kατά δεύτερο λόγο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για τό πόσα επεισόδια θα φτάσει το Bleach. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις On line το manga είναι κοντά στο anime οπότε δεν προπορεύεται τόσο πολύ ώστε να γίνονται τέτοιες προβλέψεις.

#414 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 13:41

Παιδα πριν κανα χρονο το ξεκινησα το bleach και ομολογω πως μπορει να μην με ξετρελανε αλλα η αληθεια ειναι πως μου αρεσε, παρα το γεγονος οτι συναντησα καποια πραγματα που με ξενερωσαν....
Το λοιπον το εβλεπα ευχαριστα μεχρι που εφτασα στα bount....
Ειδα 5 επ, ειδα 10, ειδα 15 .................... ε βαρεθηκα :yawn2: και το παρατησα.
Ελεος τι αηδια ηταν αυτη...
Εσπασαν τα νευρα. Εχω δει και αλλου φιλλερς αλλα μου τα εκαναν τσουρεκια:madtodeath:

Τεσπα λεω να το συνεχισω αλλα θα ηθελα να μου πειτε πια επς ειναι φιλερς για να τα πηδηξω (με την καλη εννοια:hehehe:...)
ή αν εχετε κανα λινκ με καποια αντιστοιχη λιστα.
Α και αν δεν τα δω υπαρχει περιπτωσει να εχω κενα στην ιστορια?
Ευχαριστω:bye:

#415 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 13:55

Τεσπα λεω να το συνεχισω αλλα θα ηθελα να μου πειτε πια επς ειναι φιλερς για να τα πηδηξω (με την καλη εννοια:hehehe:...)

Καλώς ήρθες vladx !

Όντως τα fillers του Bleach δεν βλέπονται. Το Bounto arc δεντο έχω δει καθόλου. Κατέβασε το 110 και δες απο εκεί και πέρα . Δεν χάνεις σχεδόν τίποτα σημαντικό στην ιστορία. Νομίζω πως μόνο 3 minor χαρακτήρες απο το bounto εμφανίζονται εκεί μόνο για comic relief λόγους.και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πλοκη.

Άντε, δες τα να μας φτάσεις να συζητάμε στο latest chapter :)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bleach_episodes <-λίστα με όλα τα επεισόδια.

Spoiler:
<-λίστα με όλα τα μη- φίλερ επεισόδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 01 Μάιος 2009 - 14:03

#416 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 14:10

Ευχαριστω πολυ Black Kaiser...
Τα ειχα γραψει σε dvd για τις δυσκολες ωρες που θα βαραω ενεση απο τη βαρεμαρα (να δω ποτε θα διαβασω για την εξεταστικη, γιατι με βλεπω να περνω π****:fromabove:),
αν και μου αναθερμανες το ενδιαφερον για τη σειρα.
Ξεκιναω αμεσως:bike:

Αντε να δουμε τι θα δουμε........:bye:

#417 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 22:18

Παιδα πριν κανα χρονο το ξεκινησα το bleach και ομολογω πως μπορει να μην με ξετρελανε αλλα η αληθεια ειναι πως μου αρεσε, παρα το γεγονος οτι συναντησα καποια πραγματα που με ξενερωσαν....
Το λοιπον το εβλεπα ευχαριστα μεχρι που εφτασα στα bount....
Ειδα 5 επ, ειδα 10, ειδα 15 .................... ε βαρεθηκα :yawn2: και το παρατησα.
Ελεος τι αηδια ηταν αυτη...
Εσπασαν τα νευρα. Εχω δει και αλλου φιλλερς αλλα μου τα εκαναν τσουρεκια:madtodeath:

ακομη στο επεισοδειο 168 αρχιζουν παλι φιλλερ μεχρι το 189(νομιζω), και αυτα βλακεια

#418 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 21:33

Λοιπον τις τελευταιες δυο μερες το ξαναπιασα απο ΄κει που το 'χα αφησει
και και ενα μονο εχω να πω για τη σειρα:smokingg:

ΚΡΙΜΑ... Πραγματικα κριμα. Αυτο που νιωθω ειναι, οτι ενω η σειρα θα μπορουσε
να αριστη, ενα απο τα καλυτερα shounen,
ειναι λες και ''προσπαθουνε'' να την χαλασουν. Εχει μια πολυ ωραια ''βασικη ιδεα''( εννοω την ολη φαση με sinigami - hollow) εναν γαματ@ βασικο χαρακτηρα (πολυ γουσταρω την ιδεα να γνεται
hollow). Εχει ωραιο στυλ τελοςπαντων που σε προδιαθετει για κατι καλο.
ΑΛΛΑ εχει τοσα πραγματα που εμενα προσωπικα (και πιστεψτε με δεν ειμαι μυγιαγγιχτος) μου την δινουν. Δηλαδη:
-Ορισμενοι βασικοι χαρακτηρες που συνοδευουν τον πρωταγωνιστη ειναι ή σπαστικοι ( Ishida, πολυ μου την δινει. Μου δινει την εντυπωση του τυπου που αμα ειχαμε κατοχη θα ηταν σπιουνος & δοσιλογος) ή με ηλιθιες δυναμεις ( Inoue. Δεν εχω προβλημα με το αποτελεσμα της ικανοτητας, αλλα ελεος. Που ακουστηκε το μαγικο τσιμπιδακι με τις νεραιδες!!!!????).
-Εχει πολλα fillers (Νταξ και αλλες σειρες εχουν αλλα δεν παυει να ενοχλει και να χαλαει τη ροη της σειρας)
-Εχει πολυ περισσοτες μαχες απ'οτι χρειαζεται, γεγονος που κανει μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ μαχη να ειναι μια απο τις απειρες που εχουνε γινει. Ετσι υπαρχει επαναληψη και εγω προσωπικα εχασα αρκετες φορες το ενδιαφερον μου.
Θα προτιμουσα να ειχαν επενδυσει πιο πολυ σε σεναριο (οπου καποια πραγματα δεν εχουν και τοσο μεγαλη βαση. π.χ.
Spoiler:

-Επισεις πιστευω οτι ο σχεδιασμος τον hollow ειναι λιγο παλιομοδιτικος.
Και γενικα hollow-espada. Αλλα αυτο ειναι καθαρα δικια μου ενοχληση.

Παντως για να μην παρεξηγηθω, θεωρω την σειρα καλη απλα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη. Γι'αυτό λεω κριμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 04 Μάιος 2009 - 21:38
Spoiler tag inserted

#419 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 21:49

το τσιμπιδακι πραγματι ειναι λιγο για τα πανυγηρια ..., δεν εχει καλη πλοκη .
Αυτο με το σχεδιο των χολλοου ... τα σχεδια δεν μπορουν να αλλαξουν γιατι υπαρχει η γενικη γνωμη του πως σχεδιαζονται , δλδ ολοι τα φανταζονατι ''ετσι'' . Δεν μπορει να κανει κατι νεωτεριστικο .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#420 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2009 - 23:52

το τσιμπιδακι πραγματι ειναι λιγο για τα πανυγηρια ..., δεν εχει καλη πλοκη .
Αυτο με το σχεδιο των χολλοου ... τα σχεδια δεν μπορουν να αλλαξουν γιατι υπαρχει η γενικη γνωμη του πως σχεδιαζονται , δλδ ολοι τα φανταζονατι ''ετσι'' . Δεν μπορει να κανει κατι νεωτεριστικο .

Εννοω οτι ειναι λιγο πως να το πω, κατι σαν γενετικα μεταλλαγμενα τερατα απο το διαστημα, αντε γεια δηλαδη. Θα προτιμουσα κατι σε στυλ δαιμονα.
Αλλα αυτο που με ενοχλησε πιο πολυ ηταν η εμφανιση των Espada ειδικα οταν μεταμορφωνονται.

Οσο για το αν ειναι στανταρ αποψη για την εικονα των φανταστικων πλασματων θα διαφωνισω.
Αλλιως ειναι τα hollow στο one piece και αλλιως οι sinigami στο death note. Καμια επαφη ομως.
Δεν νομιζω να μοιαζει π.χ. ο Ryouk πως τον λενε με τον Ichigo. :hahaha:
Και γενικα απο σειρα σε σειρα υπαρχει χαος και ως προς την αντιληψη των οντων αυτων αλλα και σχεδιαστικα.
Θα γουσταρα παντως τα hollow να ηταν παρομοια με τους sinigami του death note.
Ειναι πιο ετσι, σκοτεινοι.:terror2: