Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#391 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 March 2009 - 09:45

Spoiler:

Edited by kelborn3, 14 March 2009 - 13:54.

Posted Image

#392 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 14 March 2009 - 09:55

Spoiler:

+1
Αν είχε τελειώσει στο soul society arc θα ήταν άνετα στα καλύτερα.....όταν έχεις δεί-διαβάσει ενα τόσο καλό arc,δεν ξέρω για εσάς άλλα εμένα με είχε γοητεύσει σε αυτό το arc η ιστορία όσο και οι μάχες,είχε μια αξιόλογη ισορροπία και μετά τρώς το HM arc εε η τελευταία εντύπωση μετράει και αυτή απλα το βάζει στην κατηγορία των συμπαθητικών anime-manga.

Edited by iristella, 03 April 2009 - 00:52.

#393 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 March 2009 - 11:58

Ναι αλλά και στο Soul Society να είχε τελειώσει, όλοι θα αναρωτιόμασταν τι πήγε και έβαλε τόσους καπετανέους και υπαρχηγούς για μερικά επεισόδια. Κάτι σαν να λέγαμε "που είναι το υπόλοιπο;"

Να σας θυμίσω ότι και το Ντράγκονμπολ ήταν να τελειώσει με την μάχη του Φρίζερ αλλά το τραβήξανε γιατί ουρλιάζανε οι οπαδοί για περισσότερο. Και βασικά ακόμα ουρλιάζουνε με τόσα AF που βγαίνουνε με 20πλους σούπερ σάγιαν και τα σχετικά.

#394 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 March 2009 - 12:16

Τωρα αναφορικα με το σχεδιο με σιγουρια λεω οτι ειναι αρκετα καλο και κα8αρο.Μπορεις να δεις με ανεση γενικα το κα8ε πλανο και γενικα οι χαρακτηρες ειναι πολοι καλοσχεδιασμενοι αν και πολλες φορες γενικοτερα εχουν fail στολες(οπως την ηρωικη ξωπλατη τουαλετα του ulqi).

Δεν διευκρίνησα κάτι λάθος μου.Το char design δεν με ενοχλεί.Ο κάθε mangaka έχει το δικό του μοναδικό στυλ(πλην ελάχιστων εξαιρέσεων φυσικά.)Εκεί που χάνει είναι στα τοπία και σε σκηνές που δείχνουν κάτι παραπάνω από κάποιο πρόσωπο.Το καλύτερα παραδείγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάθε φορά που κάποιος κόβεται από το σπαθί ενός αντιπάλου βλέπουμε μία σελίδα με άσπρες γραμμές σε ένα μαύρο φόντο.Τα πάντα είναι πολύ λιτά.Το HM δεν είναι τίποτα παρά μία έρημος με κολώνες.

Κατά τα άλλα το post του Kelborn μας εκπροσωπεί πιστεύω όλους στο τι μας έχει χαλάσει στο Bleach:congrats:

#395 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 14 March 2009 - 15:46

Μα και εγώ που είμαι στο 40 επεισόδιο δεν έχω δει και καμιά τρελή ιστορία μέχρι τώρα(ίσως η ιστορία του Renji).
Τα πρώτα 18 μου άρεσαν πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα(θυμίζουν τρελά το Kekkaishi,ναι μην πεταχτεί κανείς σαν ........ και πει ότι το bleach βγήκε πρώτο-το ξέρω).Δεν έχω διαβάσει το manga αλλά αν κρίνω από το anime συμφωνώ με τον Hellraider ότι το background art χάνει πολύ.Ένας από τους λόγους που δεν με τρελαίνει ο κόσμος του Bleach.

#396 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 15 March 2009 - 22:57

εμενα μου αρεσει επειδη ειναι λιτο και αερατο ... πιο σοαβαρη πλοκη να ειχε ...
επισης καλο θα ηταν να ειχε στο ανιμε και εικονες απο το μανγκα , οπως στην αρχη , αλλα μαλλον τις εβαζαν για να ψαρωσουν οι θεατες .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#397 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 16 March 2009 - 16:33

Συνέχισα στο 45.Sudden power ups suck :frozen:
Οκ ο Ichigo δεν με χαλάει σα χαρακτήρας(ίσως ότι έχει τον απέθαντο και ότι τον συνοδεύει το απίστευτο κλισέ της κρυμμένης δύναμης) αλλά υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντες από αυτόν.
Υπάρχει κάπιου είδους κατάταξη της δύναμης των captains ανάλογα με την δύναμή τους ? Παίζει ρόλο ο αριθμός της ομάδας τους ?

ΥΓ:Kenpachi owns:chigau:

#398 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 March 2009 - 16:37

Οχι γενικα δεν κατατασσοναι οι captains με βαση τη δυναμη τους.Γενικα ειναι ολοι ισοτιμοι μεταξυ τους απλως διαφοροποιουνται οι ρολοι τους αναλογα με τηνομαδα που βρισκονται.Για παραδειγμα ο kenpachi ειναι αρχηγος της 11 ομαδας και για αυτο εχει το συγκεκριμενο ονομα λογω του οτι κατ απαραδοση ολοι οι captains της 11 ειναι οι πιο αγριοι και αδυσωπητοι.Η unohana που ειναι αρχηγος της 4ης ειναι υπευ8υνη για τις ιατρικη περι8λεψη στο πεδιο της μαχης κ.ο.κ

Posted Image

#399 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 19 March 2009 - 09:20

Οχι γενικα δεν κατατασσοναι οι captains με βαση τη δυναμη τους.Γενικα ειναι ολοι ισοτιμοι μεταξυ τους απλως διαφοροποιουνται οι ρολοι τους αναλογα με τηνομαδα που βρισκονται.Για παραδειγμα ο kenpachi ειναι αρχηγος της 11 ομαδας και για αυτο εχει το συγκεκριμενο ονομα λογω του οτι κατ απαραδοση ολοι οι captains της 11 ειναι οι πιο αγριοι και αδυσωπητοι.Η unohana που ειναι αρχηγος της 4ης ειναι υπευ8υνη για τις ιατρικη περι8λεψη στο πεδιο της μαχης κ.ο.κ

Οι κάπτενς με τα φαρδιά μανίκια είναι οι superior captains...
Και όμως και εμένα μου φάνηκε κουλό όταν το είδα αλλά κυρίως οι παλιοί κάπτενς έχουν φαρδιά μανίκια...

Υ.Γ ο φράουλας το μόνο που έχει να δείξει και να αξίζει...είναι χόλοου φράουλας...
Posted Image
Spoiler:

#400 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 March 2009 - 01:26

Παραθέτω ένα post που είχα κάνει στη μαύρη τρύπα, αν και νομίζω ότι θα το βρείτε σχετικό.

Ήμουν σ' ένα φιλικό σπίτι όπου είχαν ανοιχτή την τηλεόραση και έπαιζε το "Ευτυχισμένοι μαζί"(Το αναφέρω γιατί δεν βλέπω τηλεόραση σχεδόν καθόλου πια και δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί το παρακάτω.).
Και σε κάποια φάση ακούω αυτό και μένω κάγκελο. Ρε παιδιά το συγκεκριμένο τραγούδι είναι όντως του Shiro Sagisu ή είναι διασκευή κάποιου δυτικής προέλευσης; Εγώ πάντως άκουσα στη σειρά ακριβώς το ίδιο τραγούδι που έχει στο ost του Bleach. Περιττό να πω πως άρχισα να παραμιλάω και οι άλλοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί μου φάνηκε τόσο σημαντικό το γεγονός αυτό.

Και το "κακό" συνεχίζεται. Σήμερα είχε ένα άλλο τραγούδι από το Bleach.
Shiro Sagisu - Compassion - Free MP3 Stream on IMEEM Music
Ρε παιδιά τι γίνεται; Πήρανε σβάρνα τα τραγούδια από τα ost του Bleach στο Mega; Λέτε εκτός από κλεμμένα ost να πάρουν απόφαση να βάλουν και την σειρά;

Posted Image

Posted Image

#401 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 March 2009 - 05:21

Night ειναι γενικο το κακο-οι εβδομαδιαιες σειρες του μεγκα oπως το ευτυχισμενοι μαζι εχουν δανειστει αρκετα μουσικα κομματια απο ανιμε και ειδικα απο το ναρουτο.Ακομα και στον αντ1 στη λολα που βλεπει η μανα μου ειχαν παρει κομματια απο ναρουτο.Γενικο το κακο τωρα αρχιζουν και απο bleach.Αντε σε λιγο να ερ8ει και το one piece :oo:

Posted Image

#402 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 29 March 2009 - 19:18

Χαίρετε! Σκοπεύω να ξεκινήσω το manga μιας και το anime:
1) έχει άπειρα fillers
2) δεν έχω τόσο χρόνο ώστε να βλέπω το anime και δεν θέλω να μείνω πίσω στις εξελίξεις :P
Το ερώτημα είναι από που να κατεβάσω το manga, με αξιόλογα scanlations ή/και μετάφραση;
Ελπίζω να μην είμαι offtopic. Αν ναι τότε please πείτε μου που να κάνω το post αυτό.
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#403 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 29 March 2009 - 19:42

Αυτό που έχω εγώ ως archive είναι:
Vols 01- 05 από Toriyama World
Vol 06 από πολλά
Vols 07- 26 από manga-rain
Vols 27- 36 από M7
37+ ότι έβρισκα αλλά προτιμούσα Binktopia μέχρι που σταμάτησε.
Στα νέα εβδομαδιαία chapter είμαι στο έλεος των SleepyFans, αλλά οι M7 βγάζουν με καθυστέρηση εβδομάδας το MQ/HQ τους

Μαζεμένα υπάρχουν σε ένα torrent τα vol 01- 26 στο Boxtorrents. Από εκεί έχω αλλάξει τα vols 22-26 με τα releases των manga-rain, γιατί τα προτιμούσα.
http://www.boxtorrents.com/torrent/130532/Bleach_manga_through_Arrancar_arc.html
Από εκεί και πέρα τα releases των M7 μπορείς να τα βρεις σε ddl στο site τους.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#404 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 29 March 2009 - 20:04

Ευχαριστώ! :D
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#405 dimgoku

dimgoku

BAN...KAI!!!

• Members
  • 6 posts

Posted 02 April 2009 - 20:09

Spoiler:

Παιδιά πιστεύω ότι το Bleach έχει πολύ ωραία πλοκή και δεν βασίζεται ούτε μόνο στο καλό σχέδιο ούτε μόνο στις ωραίες μάχες, αλλά πολύ περισσότερο στο μυστήριο που περιβάλλει πολλούς χαρακτήρες (βλ. Aizen, Urahara, Gin, Isshin...) πολύ περισσότερο τα αληθινά τους κίνητρα, αλλά και των γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν. Και μην ακούσω από κανέναν ότι έδειξε παρελθόν στα pendulum, γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα ακόμη που παραμένουν αναπάντητα κυρίως γύρω από την σχέση Vaizards και Urahara αλλά και του πατέρα του Ichigo με την Royal Guard (υπάρχει μια περίπτωση να έχουν σχέση). Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ξαναέχουμε flashback στη διάρκεια της ιστορίας (κάτι που φαίνεται από την αρίθμηση των chapters των pendulum) όπου θα ξεδιαλύνει το μυστήριο και θα αναδείξει την "γοητευτική" πλοκή του manga-anime!!! Για το αν είναι προβλέψιμο πιστεύω ότι απλά δεν ΕΙΝΑΙ!!!!
Όσο για το "άκυρο" power up κυρίως του Ichigo... ρε παίδες συγγνώμη αλλά σε τετοιου είδους anime πάντα θα υπάρχουν αυτά για τον βασικό χαρκτήρα...δηλάδη τι θέλετε, να πεθάνει τώρα;;;;; Τι να πω εγώ ας πούμε για το πώς τη γλιτώνει συνέχεια ο Luffy στο ΟP;;;;
Και δε πεθαίνει κανένας χαρακτήρας...μάλιστα...Δηλαδή όσοι διαβάζετε και το manga στο ΟP πείτε μου έστω κι έναν που να πέθανε (πλην του Roger χαχαχα)!!!!!!!
Δε θέλω σε καμία περίπτωση να κακολογήσω το ΟΡ, άλλωστε είναι η δεύτερη αγαπημένη μου σειρά μετά από το Bleach, κι ούτε θέλω να τα συγκρίνω...απλώς ήθελα να δείξω ότι κάποια πράγματα που φαίνονται άκυρα δεν υπάρχουν μόνο στο Bleach, αλλά στη πλειονότητα των shounen σειρών...Άλλωστε αν το καλοσκεφτείτε, είναι δύσκολο να συνεχιστούν οι εμπορικές σειρές χωρίς κάτι τέτοια σκηνικά.
Αυτά (μάλλον ψιλοκούρασα...) και πάντοτε φιλικά!!! :hahaha: