Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach - Γενική συζήτηση
Posted 02 March 2009 - 22:45

Posted 09 March 2009 - 09:47
Σε αυτο δε ξερω να σε βοη8ησω-νομιζω οτι για τετοια 8εματα καλο 8α ηταν να πας σε bleach forums του εξωτερικου οπου τα παιδια ειναι πολυ πιο ψαγμενα.Παντως οι datt που τα βγαζουν σε avi εχουν πολυ καλη εικονα και υποτιτλους-για dvd τωρα δε ξερω το βλεπω κομματι δυσκολο γτ περα απο τους dat δεν νομιζω να το subbarei καποιο αλλο group.Παντως δεν χανεις τπ και να ψαξειςξερει κανεις αν ασχολειται κανενα group με τα dvd του bleach (τα επισοδεια οχι τις ταινιες) και να ειναι ongoing?
ΥΓ Anytime shikamaru-kun:congrats:
Posted 09 March 2009 - 10:03
Ελπίζω να συνεχίσει με εξίσου καλό ρυθμό
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 09 March 2009 - 11:49
Posted 09 March 2009 - 13:25
Μόλις ξεκίνησα και εγώ με το Bleach και τώρα είμαι στο επεισόδιο 36. είναι πολύ καλό μέχρι στιγής με εξαίρεση τα πρώτα επεισόδια όπου κάποιος μερικές φορλες βαριέται τη ζωή του.
Ελπίζω να συνεχίσει με εξίσου καλό ρυθμό
Spoiler:
Το τραγουδι το οποιο ανεφερες ονομαζεται reminiscence και αποτελει τροποποιημενη version του original theme του byakuya destiny awaits.Βεβαια τα ζωα της παραγωγης του bleach δε το εκριναν αρκετα καλο για να το συμπεριλαβουν στο Ost της σειρας.......
οριστε και τα δυο τραγουδια.Το πρωτο περιεχει μια Pic μονο η οποια αποτελει mini spoiler Για το ep 52 (αν αυτο ειναι το ep που κανει release)
αν καπιος γινεται να βρει Link για download του πρωτου song παρακαλω πολυ να το postarei γιατι πραγματικα τα σπαει

Posted 09 March 2009 - 13:50
Free Anime Download Resource - Provide HQ and LQ format. - Bleach
Posted 09 March 2009 - 19:20
Σε αυτό το σημείο οφείλω να επαναλάβω κάτι από τους κανονισμούς του thread
Το εν λόγω thread υπάρχει κυρίως για να εξυπηρετήσει άτομα τα οποία ΔΕΝ έχουν φτάσει ακόμα στα τελευταία επεισόδια/chapters της σειράς.
Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε spoiler tags αν θέλετε να αποκαλύψετε κάτι από την πλοκή, και να γράψετε που ακριβώς αναφέρεστε

Κοινώς όταν κάνετε μιά συζήτηση αναφορικά με ζωτικά σημεία που αφορούν την πλοκή της σειράς μην ξεχνάτε να βάζετε spoiler tags και από έξω να αναφέρετε σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτό το οποίο λέτε. Καλό είναι πέρα από το Arc να αναφέρεται πάνω κάτω αρiθμό chapter ή επεισοδίου. Για παράδειγμα......
[S,POILER= επεισόδιο/chapter X - X arc] blah blah blah[/SPOILER]
(παραλείπετε το κόκκινο κόμμα)
Σκεφτείτε ότι πάντα υπάρχει κάποιος πιο καινούριος στην σειρά από εσάς και με το να βλέπει ένα σκέτο spoiler tag (ή να μην το βλέπει καθόλου πολλές φορές) δεν μπορέι να ξέρει τι περιέχει αυτό μέσα.
Επίσης παρακαλούνται όσοι είναι up to date με τα τελευταία chapter επεισόδια της σειράς να κάνουν τις ανάλογες συζητήσεις στα κατάλληλα threads.
Posted 11 March 2009 - 14:26
βάζω σε spoiler τη σελιδα που αναφέρετε, είναι το 14ο τσάπτερ
ευχαριστώ

ICHIGO!!!
Posted 13 March 2009 - 11:42
Posted 13 March 2009 - 12:15
Εχω δει σχεδον ολα τα επεισοδια. Απ'τα καλυτερα anime χωρις πολλα λογια. Τωρα ξεκιναω τα manga. Καποιος που τα εχει διαβασει παρακαλω να μου προτεινει αν αξιζουν (οχι οτι προκειται να μην τα διαβασω) αλλα να εχω μια ιδεα πριν ξεκινησω.
Αξίζουν.
Μιας και την υπόθεση πια την ξέρεις αξίζει να το ξεκινήσεις μόνο και μόνο για το art του συγκεκριμένου manga. (Αν και υπάρχουν κάποια "μικρά" πράγματα που δεν έχουν βάλει στο anime). Aν σε κάτι είναι πολύ καλός ο Tite Kubo είναι στο σχέδιο. Είναι πολύ πιο "ρεαλιστική" η αίσθηση που σου δίνουν οι χαρακτήρες απο ότι στην animation version του. Επίσης δεν υπάρχουν fillers.
Η μοναδική βλακεία είναι ότι όταν φτάσεις στο τελευτάιο chapter θα πρέπει να περιμένεις μια εβδομάδα για το επόμενο. Και ειδικά αυτήν την εποχή που στα τελευτάια chapters του manga γίνονται καταπληκτικά πράγματα.
Εγώ σου προτίνω να το ξεκινήσεις. Θα δεις πως θα ξεχαστείς και θα διαβάσεις αρκετή ώρα.
Posted 13 March 2009 - 15:49

Posted 13 March 2009 - 19:24
Αξίζουν.
Μιας και την υπόθεση πια την ξέρεις αξίζει να το ξεκινήσεις μόνο και μόνο για το art του συγκεκριμένου manga Aν σε κάτι είναι πολύ καλός ο Tite Kubo είναι στο σχέδιο. Είναι πολύ πιο "ρεαλιστική" η αίσθηση που σου δίνουν οι χαρακτήρες απο ότι στην animation version του.
Wait wat?

Ρεαλιστικότητα έχει ο Urasawa,όμορφο σχέδιο έχει ο Oh Great!.Πραγματικά τα έχω ακούσει όλα μετά από αυτό.Δηλαδή έλεος.
Ο Kubo καλός στο σχέδιο...

Posted 13 March 2009 - 19:28
Ε, ήρεμα με το "καλύτερα". Μη τρελαθούμε κι όλας. Δες και τίποτα Soul Eater, One Piece, Naruto...Εχω δει σχεδον ολα τα επεισοδια. Απ'τα καλυτερα anime χωρις πολλα λογια. Τωρα ξεκιναω τα manga. Καποιος που τα εχει διαβασει παρακαλω να μου προτεινει αν αξιζουν (οχι οτι προκειται να μην τα διαβασω) αλλα να εχω μια ιδεα πριν ξεκινησω.
Posted 13 March 2009 - 21:17
Και ναι, ο TK μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σεναριογράφος αλλά στο σχέδιο το Bleach ξεπερνά άνετα πολλές σειρές ( συμπεριλαμβανομένου και του Naruto, OP).