Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1411 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 12 May 2010 - 14:52

κλασικά... τις τρώει πάλι!:wet2:

Spoiler:

#1412 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 12 May 2010 - 16:48

Nice episode...Και ετσι αρχιζει επιτελους η μαχη.:if:
Spoiler:

Καλα νταξ το release του Ulq. ειναι ειναι μακραν το καλυτερο για μενα απο ολους τους espada.:8):
:Crying2:GOD Ulquiorra:Crying2:
Posted Image

#1413 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 12 May 2010 - 20:39

ΜΑρεσει πολυ το release Του Ulquiora μοιαζει με εκπτωτο αγγελο

Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει καλύτερη παρομοίωση για τον Ulquiorra. Έκπτωτος άγγελος, αυτό ακριβώς είναι... Κι είναι απλά υπέροχος. Ο μόνος χαρακτήρας που μπορεί να δείχνει τόσο κουλ, ακόμα και μέσα σ' ένα φόρεμα!:kakaka:

Τώρα σοβαρά, πέρα απ' την πλάκα, παίζει να είναι ο πιο αγαπημένος μου χαρακτήρας απ' όλα τα anime που έχω δει. Ρομάντσο με την Orihime - μην προσποιηθεί κανείς ότι δεν παίζει τίποτα, να 'μαστε ειλικρινείς. Για πάρτη της πλακώνονται με τον φράουλα... (Περνάω UlquiHime φάση, αν το παρατηρήσατε κι απ' την υπογραφή...) Όμορφος, σκοτεινός, μυστηριώδης, απίστευτα δυνατός, ψυχρός, αμείλικτος... Ψάχνει να βρει τι σημαίνει καρδιά... Μα τι άλλο να ζητήσω;;; Long live bad boys!!!!!!:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

Κι ένα άλλο καλό σημείο για το anime, είναι τα kick ass soundtrack themes. Μπορώ να πω ότι σ' αυτό το επεισόδιο μ' έκαναν ν' ανακτήσω τη χαμένη μου πίστη. Υπέροχη μουσική και πολύ σωστά τοποθετημένη σε κάθε σκηνή. Η τελευταία σκηνή ειδικά τα έσπαγε απίστευτα...:blingeye2:

Κι όσο για τον Gin... Βλακείες της κακίας ώρας. Ωραία να θέλουν να κάνουν αστειάκια στο τέλος, άλλα αυτό δεν ήταν και πολύ πετυχημένο. Έμοιαζε περισσότερο σα να παρενοχλούσε ο Gin τον Ulquiorra...:blurah5: Πάντως μου άρεσε η στιχομυθία Orihime - Ulquiorra: "Onna, I will fill in for him." Ναι, ασφαλώς θα ήθελες!:himitsu: Άντε κι εγώ σε υποστηρίζω! Αν πρέπει όμως γι' αυτό να κάνεις το μαλλί άφρο σαν τη Yoruichi... Ε, τι να σου κάνω που βγήκε με περίεργα γούστα η γκόμενα! Έτσι την παραλάβαμε...

#1414 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 12 May 2010 - 23:15

Ποιος Gin βρε παιδια;Αλλο επεισοδιο ειδα;Αυτος δεν ειναι φυλακισμενος μαζι με τον Aizen και τον Tousen σε μια πυρινη μπαλα του παππου;

#1415 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 12 May 2010 - 23:20

Ποιος Gin βρε παιδια;Αλλο επεισοδιο ειδα;Αυτος δεν ειναι φυλακισμενος μαζι με τον Aizen και τον Tousen σε μια πυρινη μπαλα του παππου;

Αναφέρονται στο omake στο τέλος το επεισοδίου.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#1416 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 12 May 2010 - 23:26

Αναφέρονται στο omake στο τέλος το επεισοδίου.

Απο εκει που το ειδα εγω το εκοψαν στο "to be continued" γι αυτο δεν καταλαβαινα τιποτα.Ευχαριστω για την απαντηση.

EDIT:Το ειδα και εγω.Μεχρι σημερα νομιζα πως ο Gin δεν εχει κανονικα ματια!

Edited by ThePirateHunter, 12 May 2010 - 23:39.

#1417 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 May 2010 - 23:49

Δεν τα ειχε ξανανοιξει και στη μαχη με τον hitsugayia στις αρχες?

qzMHWHd.png

#1418 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 12 May 2010 - 23:58

ναι και τότε ήταν κόκκινα...

#1419 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 13 May 2010 - 00:01

Τωρα που το λες εχεις δικιο!Αλλα ειναι μονο για μια στιγμη και για αυτο δεν μας εχει μεινει.Τα ματια του ειναι καστανα(προς κοκκινα εχει δικιο ο pirate king) τελικα!

Το οτι τα εχει κλειστα ολη την ωρα 1ον)Σημαινει οτι ειναι παραξενος και 2ον)Δικαιολογει γιατι τον διαλεξε ο Aizen για συμμαχο.Αφου ο Tousen και αυτος δεν βλεπουν το zanpakuto του δεν μπορει να τους κανει τιποτα.

#1420 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 13 May 2010 - 00:18

απλα ηταν σαν να λαμπυριζαν ( η λαμπιρη παντρευτηκε ?) , και οχι κοκκινα ακριβως ... εδειχναν να εναι φλογερα κ'έτσι .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1421 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 May 2010 - 10:39

Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει καλύτερη παρομοίωση για τον Ulquiorra. Έκπτωτος άγγελος, αυτό ακριβώς είναι... Κι είναι απλά υπέροχος. Ο μόνος χαρακτήρας που μπορεί να δείχνει τόσο κουλ, ακόμα και μέσα σ' ένα φόρεμα!:kakaka:

Tωρα για εκπτωτο αγγελο δεν ξερω.Αλλα για gay εμο βρυκολακα της κακιας ωρας σιγουρα.

Posted Image

#1422 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 14 May 2010 - 11:36

Tωρα για εκπτωτο αγγελο δεν ξερω.Αλλα για gay εμο βρυκολακα της κακιας ωρας σιγουρα.

Ε τώρα μη γίνεσαι τόσο σκληρός... :laugh: 'Εβαλε ένα φόρεμα κι αμέσως...:P
Πού πάει και τα σκέφτεται ο Κούμπο αυτά, μου λέτε;!:sigh2:

#1423 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 15 May 2010 - 22:12

Ε τώρα μη γίνεσαι τόσο σκληρός... :laugh: 'Εβαλε ένα φόρεμα κι αμέσως...:P
Πού πάει και τα σκέφτεται ο Κούμπο αυτά, μου λέτε;!:sigh2:

εχει μανια με αυτα ο κουμπο αν διαβασεις το μanga θα το καταλαβεις

#1424 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 18 May 2010 - 15:26

Πλακα πλακα με αυτον τον Gay βρικολακα που λες εχει γινει η καλυτερη μαχη του bleach δες και manga (σε περιπτωση που δεν εχεις διαβασει)η απλα περιμενε μεχρι το επομενο επεισοδιο

#1425 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 May 2010 - 21:45

Πλακα πλακα με αυτον τον Gay βρικολακα που λες εχει γινει η καλυτερη μαχη του bleach δες και manga (σε περιπτωση που δεν εχεις διαβασει)η απλα περιμενε μεχρι το επομενο επεισοδιο

Eπειδη διαβαζω και το μανγκα ενα εχω να πω
Posted Image

Περαιτερω σχολια αυριο το πρωι που θα ειναι πωρωμενοι και οι fanboys και η κριτικη θα εχει περισσοτερο ενδιαφερον.Αν ενδιαφερεσαι το παμε και στα pm

Posted Image