Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1381 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 28 April 2010 - 10:46

Bleach 268::Crying2::Crying2::Crying2:

ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙ ΟΝΕΙΔΟΣ! Τι σχέση είχε αυτό το επεισόδιο με την πραγματικότητα, μου λέτε;;; Από πότε βοηθούσε την Orihime η Loli;;; Από πότε ήταν διστακτική η Menoly;;; Έχω δει filler και filler μέσα στα επεισόδια, αλλά αυτό το πράγμα ήταν άνω ποταμών!!!!! Τι μλκιες ήταν αυτές; Και το μεγαλύτερο σπάσιμο που μου έκανε ποτέ ατάκα σε όλη την ιστορία των anime:

Loli to Orihime, referring to Ichigo: "Your boyfriend is as useless as you."

ΑΠΟ ΠΟΤΕ **** ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ICHIGO IS ORIHIME'S BOYFRIEND???? ΤΟ Χ*ΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;;;:Crying2::Crying2::Crying2: Μήπως είναι καιρός να τους πάμε μέσα όσους κάνουν το anime, ή αργήσαμε πάρα πολύ; Τέτοιες ατάκες είναι που με κάνουν να θέλω να το παρατήσω!

#1382 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 28 April 2010 - 13:16

οτι ειπε ο απο πανω +1. Αρχισαν να ακολουθουν τακτικη One piece. Μετα τιν μαχη ichigo uluqiora τρωει drop το ανιμε απο μενα. Δεν παραγει ουτε το 1/10 απο το συναισθημα που μου παρηγαγε παλια.

edit : *η απο πανω :)

#1383 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 28 April 2010 - 17:02

Αρχισαν να ακολουθουν τακτικη One piece. Μετα τιν μαχη ichigo uluqiora τρωει drop το ανιμε απο μενα. Δεν παραγει ουτε το 1/10 απο το συναισθημα που μου παρηγαγε παλια.

Ακριβώς αυτό. Γ*μανε τις πιο ωραίες σκηνές, όπως την είσοδο του Ishida!!! Αντί να παρακολουθώ με αγωνία, μ' έπιασε μια βαρεμάρα, ποιος να μου το 'λεγε! :yawn2: Που έλεγα πότε θα τελείωναν τα ηλίθια τα filler, που να 'ξερα η τρελή!:nanteee: Σκέτη απογοήτευση, και οι υπέυθυνοι απολύτως απαράδεκτοι. Αν τολμήσουν να γ*μήσουν ανάλογα μια απ' τις πιο κορυφαίες σκηνές στην ιστορία του Bleach, που ακολουθεί, o ίδιος ο Kubo πρέπει να τους κυνηγήσει. Μα άλλα γράφει ο mangaka κι άλλα παίζουν στο anime; Θα τρελαθούμε τελείως;;;:Crying2:

#1384 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 28 April 2010 - 18:00

Τελικά μόνο το op λέει από την επιστροφή του bleach....έχει δεν έχει φιλλερ σκατά βλέπω....(και κρίμα ρε γαμώτο...είναι από τις καλύτερες μάχες.....):sigh2:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1385 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 28 April 2010 - 20:05

Ακριβώς αυτό. Γ*μανε τις πιο ωραίες σκηνές, όπως την είσοδο του Ishida!!! Αντί να παρακολουθώ με αγωνία, μ' έπιασε μια βαρεμάρα, ποιος να μου το 'λεγε! :yawn2: Που έλεγα πότε θα τελείωναν τα ηλίθια τα filler, που να 'ξερα η τρελή!:nanteee: Σκέτη απογοήτευση, και οι υπέυθυνοι απολύτως απαράδεκτοι. Αν τολμήσουν να γ*μήσουν ανάλογα μια απ' τις πιο κορυφαίες σκηνές στην ιστορία του Bleach, που ακολουθεί, o ίδιος ο Kubo πρέπει να τους κυνηγήσει. Μα άλλα γράφει ο mangaka κι άλλα παίζουν στο anime; Θα τρελαθούμε τελείως;;;:Crying2:

τι κακο ειχε η εισοδος του ισιντα ; ετσι ειχε γινει και στο μανγκα .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1386 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 28 April 2010 - 22:05

χαλαρωστε λιγο.το επεισοδιο ηταν πολυ ωραιο.αν σου αρεσει εξαρχης κατι σου αρεσουν τα παντα σε αυτο οχι συγκεγκριμενα πραγματα γιατι τοτε δεν το ζεις.

#1387 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 28 April 2010 - 23:10

Ναι αλλα αυτα που κανουν την σειρα ξεχωριστη serenity ειναι τα συναισθηματα που προκαλει, και οταν απο το 15-60+ επεισοδειο δεν μπορουσα να μην δω το επομενο,μετα εβλεπα το ανιμε να κατρακυλαει συνεχεια προς το χειροτερο και το εβλεπα μονο και μονο επειδη τα πρωτα επεισοδεια γαμ_ _ σαν και εδερναν. (περιμενα κιαλλα επεισοδεια που σε καθηλωνουν, στο μελλον, γιαυτο και συνεχησα να τη βλεπω ακομα και μετα το manga.

Τωρα ομως η πλειοψηφια των θεατων περνουν πληξη και ανια ως συναισθηματα απο το ανιμε, και συνεπως δεν θα αξιζει να το βλεπουν αν αυτη η τακτικη συνεχιστει. Χαλανε ενα εργο τεχνης για εμπορικους σκοπους. Το ιδιο και με το One piece, ευτυχως αυτο ακομα βλεπετε καπως.(το λαστ επεισοδειο ηταν για κλαματα)
Δεν μπορουν μερικοι μαλ_ _κες να βασιζονται στο οτι οποιος αρχισει την σειρα, δεν θα την σταματησει ποτε γιατι του αρεσαν εξ'αρχης τα επεισοδεια (και σε ποιον δεν αρεσαν εδω που τα λεμε) Μας εχουν ολους σαν σιγουρους και ετσι κανουν οτι 8ελουν.

#1388 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 29 April 2010 - 00:38

Εγώ πάντως που δε διαβάζω το manga ούτε που το κατάλαβα ότι ήταν filler... και η ατάκα για το boyfriend κολλούσε - μιλούσε σαρκαστικά μιας και ο Ichigo πήγε να τη σώσει και αυτή ήταν κάπως "τώρα ήρθε να σε σώσει ο γκόμενός σου κι έτσι;" Βέβαια γούστα είναι αυτά και εσείς που διαβάζετε το manga λογικό είναι να έχετε απαιτήσεις...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1389 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 29 April 2010 - 06:19

Εγώ πάντως που δε διαβάζω το manga ούτε που το κατάλαβα ότι ήταν filler... και η ατάκα για το boyfriend κολλούσε - μιλούσε σαρκαστικά μιας και ο Ichigo πήγε να τη σώσει και αυτή ήταν κάπως "τώρα ήρθε να σε σώσει ο γκόμενός σου κι έτσι;"

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Μην ψηριάζεστε τόσο μερικοί.
Posted Image

#1390 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 29 April 2010 - 12:44

Ναι αλλα αυτα που κανουν την σειρα ξεχωριστη serenity ειναι τα συναισθηματα που προκαλει, και οταν απο το 15-60+ επεισοδειο δεν μπορουσα να μην δω το επομενο,μετα εβλεπα το ανιμε να κατρακυλαει συνεχεια προς το χειροτερο και το εβλεπα μονο και μονο επειδη τα πρωτα επεισοδεια γαμ_ _ σαν και εδερναν. (περιμενα κιαλλα επεισοδεια που σε καθηλωνουν, στο μελλον, γιαυτο και συνεχησα να τη βλεπω ακομα και μετα το manga.

Τωρα ομως η πλειοψηφια των θεατων περνουν πληξη και ανια ως συναισθηματα απο το ανιμε, και συνεπως δεν θα αξιζει να το βλεπουν αν αυτη η τακτικη συνεχιστει. Χαλανε ενα εργο τεχνης για εμπορικους σκοπους. Το ιδιο και με το One piece, ευτυχως αυτο ακομα βλεπετε καπως.(το λαστ επεισοδειο ηταν για κλαματα)
Δεν μπορουν μερικοι μαλ_ _κες να βασιζονται στο οτι οποιος αρχισει την σειρα, δεν θα την σταματησει ποτε γιατι του αρεσαν εξ'αρχης τα επεισοδεια (και σε ποιον δεν αρεσαν εδω που τα λεμε) Μας εχουν ολους σαν σιγουρους και ετσι κανουν οτι 8ελουν.

εγω αυτο που λεω ειναι να μν ειμαστε τοσο κακοπροαιρετοι ,κατευθειαν μ...... το επεισοδιο.κατσε δεν μπορει να ειναι ολο μ.......κπ εβαλε την ψυχη του για αυτο.σιγουρα λογικο κ επομενο ειναι να μν ειναι οπως τα πρωτα επεισοδια γιατι τοτε δεν εχεις τοσες πληροφοριες οπως τωρα και εχεις αγωνια.Επιπλεον εχει βαλει παρα πολλους χαρακτηρες και εχουν βγει τοσα επεισοδια ετσι?και ο Chad και ο Ishida ηταν απο την αρχη του anime δεν ξεπηδησαν ετσι ξαφνικα.το επεισοδιο μια χαρα ηταν.οποιος το ζουσε,καταλαβαινει τι λεω.το 266 ας πουμε που ηταν μια απλη επαναληψη των προηγουμενων να πω ναι,μ...... ηταν.κατα την γνωμη μου ειναι ωραιο και κορυφωνεται(εχω διαβασει το manga).

#1391 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 29 April 2010 - 12:48

εγω αυτο που λεω ειναι να μν ειμαστε τοσο κακοπροαιρετοι ,κατευθειαν μ...... το επεισοδιο.κατσε δεν μπορει να ειναι ολο μ.......κπ εβαλε την ψυχη του για αυτο.σιγουρα λογικο κ επομενο ειναι να μν ειναι οπως τα πρωτα επεισοδια γιατι τοτε δεν εχεις τοσες πληροφοριες οπως τωρα και εχεις αγωνια.Επιπλεον εχει βαλει παρα πολλους χαρακτηρες και εχουν βγει τοσα επεισοδια ετσι?και ο Chad και ο Ishida ηταν απο την αρχη του anime δεν ξεπηδησαν ετσι ξαφνικα.το επεισοδιο μια χαρα ηταν.οποιος το ζουσε,καταλαβαινει τι λεω.το 266 ας πουμε που ηταν μια απλη επαναληψη των προηγουμενων να πω ναι,μ...... ηταν.κατα την γνωμη μου ειναι ωραιο και κορυφωνεται(εχω διαβασει το manga).

Τωρα οι αποψεις διίστανται.Αλλοι για π.χ το εβλεπαν και το ξαναεβλεπαν γιατι δεν πιστευαν οτι τελειωσε στο καλυτερο σημείο και σε αλλους δεν αρεσε

#1392 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 April 2010 - 07:31

Βασικα δεν εχετε καταλαβει οτι το ολο 8εμα δημιουργηθηκε απο το γεγονος οτι οι dat χρησιμοποιουν τελειως αργκο καφρικη μεταφραση για να πιανουν την αποδωση.Στην συγκεκριμενη σκηνη λεει νακαμα και απλα οι dat το αποδωσαν boyfriend.Απλα για να μην σκατε για μλκς.Οσο για τα υπολοιπα bleach.Απο την στιγμη που δεν τους περνει να βαλουν αλλα φιλλερ σπαμαρουν inside episode fillers οπως γινεται και σε πολλα αλλα ανιμου.Ουτως η αλλως η κατηφορα δεν εχει σταματημο.Οσοι δεν αντεχετε να βλεπετε τετοις μλκς πιαστε το μανγκα αλλα και εκει σκατα ειναι οποτε τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.
Και το πιο βασικο ειναι οτι μου αρεσει οτι ειχατε και προσδοκιες για το συγκεκριμενο αρκ.Ποσο ποια να σας τρολλαρει ο κουμπο και το studio για να καταλαβετε την πολυ απλη λογικη
If its bleach its a troll:gotit:

Posted Image

#1393 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 01 May 2010 - 12:13

Οπως παντα, σε αυτο το thread μονο γκρινια και παραπονα.
Καλα στο anime η ροη εχει γινει κουραστικη, στο manga παλευοτανε(ητανε τα chapters που δωσανε ενδιαφερον παλι στο bleach αλλα στο ανιμε τα κατστρεψανε και αυτα). Στη συνεχεια αναμενετε να τραβαμε τις κατω τριχες μας.

Posted Image

#1394 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 01 May 2010 - 12:46

μπορει καποιος να πει σε ποιο chapter βρισκομαστε στο ανιμε? θελς να αρχισω το manga αλλα δεν θελω να ξαναδιαβασω την ιδια ιστορια...

Αν μπορει καποιος plz...

#1395 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 01 May 2010 - 13:06

μπορει καποιος να πει σε ποιο chapter βρισκομαστε στο ανιμε? θελς να αρχισω το manga αλλα δεν θελω να ξαναδιαβασω την ιδια ιστορια...

Αν μπορει καποιος plz...

Νομίζω οτι είμαστε στο chapter 344.

Posted Image
Does this darkness have a name?