Σηκώνομαι στην καρέκλα και να φωνάζω
απο τις καλύτερες σκηνές στο bleach!!!
Posted 20 May 2010 - 21:04
Posted 20 May 2010 - 21:52
Posted 20 May 2010 - 22:19
Posted 20 May 2010 - 22:49
το bleach ειναι το dragonball της νεας γενιας.
μετα απο ολες τις προηγουμενες ομοιοτητες ηρθε και η τελευταια μεταμορφωση του ichigo.
εχουμε 1) shinkai-απλος, 2) bankai-ssj, 3) vizard-ssj2 και 4) hollow ichigo (πιστευω)-ssj3 (οπου και στις 2 σειρες σε αυτο το σταδιο μακραινουν τα μαλλια του ηρωα).
Υ.Γ.: ειμαι fan και των 2 σειρων.
Posted 21 May 2010 - 01:53
Posted 21 May 2010 - 13:24
Αν και τα είχα διαβάσει κι αυτά στο manga, είχα ξεχάσει το πόσο ηλίθια είναι η Orihime. Τελικά είναι απο τους χειρότερους χαρακτήρες που έχω δει σε anime. Πέρα της αδυναμίας της, ΟΚ αυτό δεν με ενοχλεί (αν και με ενοχλεί ότι σε σχέση με τα πρώτα επεισόδια του bleach τώρα έχει γίνει άλλος άνθρωπος σχεδόν. Δηλαδή τότε τουλάχιστον προσπαθούσε να "δυναμώσει" τώρα έχει γίνει η Αγία Τερέζα ένα πράγμα και το μόνο που κάνει είναι να το παίζει νοσοκόμα. Εκείνο το άμοιρο hollow στα πρώτα επεισόδια ήταν το μόνο άτυχο που την έφαγε απ' αυτήν... Η σημερινή Orihime, όχι μόνο δεν θα πάλευε αλλά θα έβγαζε το emergency kit για να του γιατρέψει τυχόν τραύματα και μετά θα καθόταν να την φάει. Τουλάχιστον ο Ichigo είναι σταθερός. Ότι έλεγε λέει, ότι έκανε κάνει. ), έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο σύνολο αντιπαθητικών στοιχείων γυναικείων χαρακτήρων anime.
Και για να επανελθω στο τελευταίο επεισόδιο. Πόσο ηλίθια μπορεί να είσαι κοπέλα μου; Πέρα του ότι τα τελευταία arc του bleach οφείλονται στην ηλιθιότητα σου(αν δεν υπήρχαν θα είχε τελειώσει το bleach στο 50+ και θα είχε κρατήσει το επίπεδό του), ο άντρας που και καλά αγαπάς είναι κομμάτια στην κυριολεξία, σκέφτεσαι ότι πίστευες τόσο καιρό ότι θα ήταν πάντα εκεί και ότι θα νικούσε πάντα (ha;) και στην απόγνωση σου ζητάς τον "πεθαμένο" να σε βοηθήσει; Δεν ζητάς τίποτα δηλαδή. Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε έλεγες ότι ήθελες να γίνεις δυνατή για να μην είσαι βάρος και να μην σε "σώζουν". Που πήγε αυτό;
Αλλά τι τα βάζω κι εγώ μαζί σου, με άλλον τα βάζω στην πραγματικότητα αν και έμμεσα...
Posted 21 May 2010 - 13:44
Posted 21 May 2010 - 17:54
Edited by Six Winged Angel, 21 May 2010 - 18:11.
Posted 21 May 2010 - 23:01
Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί κι αυτόν τον σκοπό πρέπει να είχε αρχικά ο Kubo αλλά για τεχνικούς λόγους κατέληξε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα. Τι εννοώ λέγοντας τεχνικούς λόγους. Για να συνεχιστεί το bleach σκέφτηκαν να στείλουν τον Ichigo στο Hueco Mondo. Για να πάει εκεί θα έπρεπε να έχει λόγο. Ποιον; Να σώσει κάποιον. Κάποιον.....Την Rukia την έσωσε, άλλη γυναίκα δεν έχει η ομάδα(εδώ που τα λέμε αν πήγαινε να σώσει άντρα θα τον κατηγορούσαν για αντιγραφή του Naruto-μην σου πω για τι άλλο-, ασε που ποιον να έσωζε και πάλι .), ο κλήρος πέφτει στην Orihime. Δεν νομίζω ότι αρχικά είχαν σκοπό να δημιουργήσουν romance μονοπλευρο ή ότιδηποτε. Προέκυψε. Και τώρα φυσικά και είναι ερωτευμένη. Μας το πε. Αλλά δεν θέλω να κάνω ντιμπέιτ στο αν και ποιος θέλει ποιον.Ένα σημείο, ένα, μόνο ένα, χαλάει όλη της την εικόνα και σε δικαιώνει απόλυτα γι' αυτά που είπες: Η εμμονή με τον Ichigo. Επειδή νομίζει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, που δεν είναι, απλά τον θαυμάζει, αλλιώς θα τον είχε φιλήσει, αυτό το γεγονός της κόβει όλα τα φτερά και την κάνει να συμπεριφέρεται ηλίθια και ανώριμα. Και αυτό γίνεται επειδή το προτιμούν τα αγόρια που βλέπουν το Bleach, κι ο Κούμπο ανταποκρίνεται στη ζήτηση που υπάρχει. Ποια θα προτιμούσε ένα αγόρι δίπλα του, μια κοντή, αυταρχική, δυνατή μελαχρινή (Rukia) ή μια ευαίσθητη, αδύναμη, ανυπεράσπιστη κοκκινομάλλα με στήθος και οπίσθια; (Orihime) Αν απαντήσουμε σ' αυτά τα ερωτήματα, καταλαβαίνουμε γιατί η Orihime αδικήθηκε τόσο πολύ και την κλαίμε...
Posted 22 May 2010 - 01:04
Posted 22 May 2010 - 10:16
Posted 22 May 2010 - 10:53
Posted 22 May 2010 - 12:06
Posted 22 May 2010 - 13:43