Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1441 vasilis+

vasilis+

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 20 May 2010 - 21:04

Εχει πέσει κάτω ο Ούλκι, αλλά συνεχίζει να του ζαλίζει τα @@ για την ψυχή του...και ότι είναι άνθρωπος...κτλ και πάει απο πάνω ο ψυχάκιας, τον πατάει στο κεφάλι και αρχίζει να φορτώνει cero!!!!!

Σηκώνομαι στην καρέκλα και να φωνάζω
Spoiler:

απο τις καλύτερες σκηνές στο bleach!!!

#1442 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 posts

Posted 20 May 2010 - 21:52

λοιπον ... το bleach για αλλη μια φορα μας εδειξε το μεγαλειο της οτι να'ναι last sec berserk bla bla bla δλδ λιγο οχι πολυ ,λιγο ελεος!!!!!!!! μετραω αν δεν κανω λαθος 4 αντιπαλους (kenpachi-byakuya-grimmjow-uluquiora) που εχει ταπεινωση , γιατι μηλαμε για μεγαλο nooba/arch-nooba
KUROSAKI ICHIGO !!!! ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ~~~~~ :P ty....
Posted Image

#1443 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 20 May 2010 - 22:19

το bleach ειναι το dragonball της νεας γενιας.
μετα απο ολες τις προηγουμενες ομοιοτητες ηρθε και η τελευταια μεταμορφωση του ichigo.
εχουμε 1) shinkai-απλος, 2) bankai-ssj, 3) vizard-ssj2 και 4) hollow ichigo (πιστευω)-ssj3 (οπου και στις 2 σειρες σε αυτο το σταδιο μακραινουν τα μαλλια του ηρωα).
Υ.Γ.: ειμαι fan και των 2 σειρων.

#1444 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 20 May 2010 - 22:49

το bleach ειναι το dragonball της νεας γενιας.
μετα απο ολες τις προηγουμενες ομοιοτητες ηρθε και η τελευταια μεταμορφωση του ichigo.
εχουμε 1) shinkai-απλος, 2) bankai-ssj, 3) vizard-ssj2 και 4) hollow ichigo (πιστευω)-ssj3 (οπου και στις 2 σειρες σε αυτο το σταδιο μακραινουν τα μαλλια του ηρωα).
Υ.Γ.: ειμαι fan και των 2 σειρων.

επειδή ο kubo αντιγράφει σημαίνει ότι το bleach είναι το Dragonball Z τις νέας γενιάς? lol έλεος

#1445 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 May 2010 - 01:53

Το ξαναπιασα μετά από αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια το παρατησα στην μάχη πάνω από την fake Karakura. Η μάχη του "ποιος είναι πιο όμορφος" με τον μπαλαρίνο something μου είχε γυρίσει τα έντερα. Τα είχα περάσει μια δόση και πριν στο manga οπότε δεν βρήκα λόγο να συνεχίσω να βλέπω τις μάχες των κομπάρσων...Μετά έπεσαν και τα filler που επίσης απέφυγα σαν την ιλαρά και φτάσαμε στο σημείο που με ενδιέφερε...(Επιτέλους).

Αν και τα είχα διαβάσει κι αυτά στο manga, είχα ξεχάσει το πόσο ηλίθια είναι η Orihime. Τελικά είναι απο τους χειρότερους χαρακτήρες που έχω δει σε anime. Πέρα της αδυναμίας της, ΟΚ αυτό δεν με ενοχλεί (αν και με ενοχλεί ότι σε σχέση με τα πρώτα επεισόδια του bleach τώρα έχει γίνει άλλος άνθρωπος σχεδόν. Δηλαδή τότε τουλάχιστον προσπαθούσε να "δυναμώσει" τώρα έχει γίνει η Αγία Τερέζα ένα πράγμα και το μόνο που κάνει είναι να το παίζει νοσοκόμα. Εκείνο το άμοιρο hollow στα πρώτα επεισόδια ήταν το μόνο άτυχο που την έφαγε απ' αυτήν... Η σημερινή Orihime, όχι μόνο δεν θα πάλευε αλλά θα έβγαζε το emergency kit για να του γιατρέψει τυχόν τραύματα και μετά θα καθόταν να την φάει. Τουλάχιστον ο Ichigo είναι σταθερός. Ότι έλεγε λέει, ότι έκανε κάνει. ), έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο σύνολο αντιπαθητικών στοιχείων γυναικείων χαρακτήρων anime.

Και για να επανελθω στο τελευταίο επεισόδιο. Πόσο ηλίθια μπορεί να είσαι κοπέλα μου; Πέρα του ότι τα τελευταία arc του bleach οφείλονται στην ηλιθιότητα σου(αν δεν υπήρχαν θα είχε τελειώσει το bleach στο 50+ και θα είχε κρατήσει το επίπεδό του), ο άντρας που και καλά αγαπάς είναι κομμάτια στην κυριολεξία, σκέφτεσαι ότι πίστευες τόσο καιρό ότι θα ήταν πάντα εκεί και ότι θα νικούσε πάντα (ha;:sadist:) και στην απόγνωση σου ζητάς τον "πεθαμένο" να σε βοηθήσει; Δεν ζητάς τίποτα δηλαδή. Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε έλεγες ότι ήθελες να γίνεις δυνατή για να μην είσαι βάρος και να μην σε "σώζουν". Που πήγε αυτό;

Αλλά τι τα βάζω κι εγώ μαζί σου, με άλλον τα βάζω στην πραγματικότητα αν και έμμεσα...

Το θετικό που ξαναβλέπω bleach; Το σχέδιο του (πέρα των μπαλαρίνων κτλ) και η αναπόληση των πρώτων arc. Kαι οι χαρακτήρες που είχα συμπαθήσει και τους ξαναβλέπω.

Posted Image

Posted Image

#1446 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 21 May 2010 - 13:24

Αν και τα είχα διαβάσει κι αυτά στο manga, είχα ξεχάσει το πόσο ηλίθια είναι η Orihime. Τελικά είναι απο τους χειρότερους χαρακτήρες που έχω δει σε anime. Πέρα της αδυναμίας της, ΟΚ αυτό δεν με ενοχλεί (αν και με ενοχλεί ότι σε σχέση με τα πρώτα επεισόδια του bleach τώρα έχει γίνει άλλος άνθρωπος σχεδόν. Δηλαδή τότε τουλάχιστον προσπαθούσε να "δυναμώσει" τώρα έχει γίνει η Αγία Τερέζα ένα πράγμα και το μόνο που κάνει είναι να το παίζει νοσοκόμα. Εκείνο το άμοιρο hollow στα πρώτα επεισόδια ήταν το μόνο άτυχο που την έφαγε απ' αυτήν... Η σημερινή Orihime, όχι μόνο δεν θα πάλευε αλλά θα έβγαζε το emergency kit για να του γιατρέψει τυχόν τραύματα και μετά θα καθόταν να την φάει. Τουλάχιστον ο Ichigo είναι σταθερός. Ότι έλεγε λέει, ότι έκανε κάνει. ), έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο σύνολο αντιπαθητικών στοιχείων γυναικείων χαρακτήρων anime.

Και για να επανελθω στο τελευταίο επεισόδιο. Πόσο ηλίθια μπορεί να είσαι κοπέλα μου; Πέρα του ότι τα τελευταία arc του bleach οφείλονται στην ηλιθιότητα σου(αν δεν υπήρχαν θα είχε τελειώσει το bleach στο 50+ και θα είχε κρατήσει το επίπεδό του), ο άντρας που και καλά αγαπάς είναι κομμάτια στην κυριολεξία, σκέφτεσαι ότι πίστευες τόσο καιρό ότι θα ήταν πάντα εκεί και ότι θα νικούσε πάντα (ha;:sadist:) και στην απόγνωση σου ζητάς τον "πεθαμένο" να σε βοηθήσει; Δεν ζητάς τίποτα δηλαδή. Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε έλεγες ότι ήθελες να γίνεις δυνατή για να μην είσαι βάρος και να μην σε "σώζουν". Που πήγε αυτό;

Αλλά τι τα βάζω κι εγώ μαζί σου, με άλλον τα βάζω στην πραγματικότητα αν και έμμεσα...

Η Orihime μπορούσε να έχει γίνει μια απ' τους καλύτερους χαρακτήρες του Bleach, αν δεν ήταν όλο το fanservice που δίνει ο Kubo για να τραβήξει τη σειρά. Απαραίτητη προϋπόθεση θα ήταν βέβαια να τα φτιάξει με τον Ulquiorra, αλλά ας προσπεράσω αυτό το σημείο για να μην κατηγορηθώ για φανγκερλισμό. Πες και χωρίς αυτό: Θα μπορούσε να είχε κάνει ένα power up με τον Tsubaki, έχει γαμάτες δυνάμεις, συνδυάζει επίθεση, άμυνα και healing. Προσωπικά τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι και γλυκούλα (στο πρόσωπο και στο χαρακτήρα, στο σώμα είναι υπερβολικά νταρντάνα). Ένα σημείο, ένα, μόνο ένα, χαλάει όλη της την εικόνα και σε δικαιώνει απόλυτα γι' αυτά που είπες: Η εμμονή με τον Ichigo. Επειδή νομίζει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, που δεν είναι, απλά τον θαυμάζει, αλλιώς θα τον είχε φιλήσει, αυτό το γεγονός της κόβει όλα τα φτερά και την κάνει να συμπεριφέρεται ηλίθια και ανώριμα. Και αυτό γίνεται επειδή το προτιμούν τα αγόρια που βλέπουν το Bleach, κι ο Κούμπο ανταποκρίνεται στη ζήτηση που υπάρχει. Ποια θα προτιμούσε ένα αγόρι δίπλα του, μια κοντή, αυταρχική, δυνατή μελαχρινή (Rukia) ή μια ευαίσθητη, αδύναμη, ανυπεράσπιστη κοκκινομάλλα με στήθος και οπίσθια; (Orihime) Αν απαντήσουμε σ' αυτά τα ερωτήματα, καταλαβαίνουμε γιατί η Orihime αδικήθηκε τόσο πολύ και την κλαίμε...:nanteee:

#1447 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 21 May 2010 - 13:44

Ως άνδρας, παρακολουθώ το Bleach για τον Aizen. Δεν νομίζω η Orihime να έγινε κομπάρσα για να ικανοποιηθεί το κοινό αρσενικού γένους. Και ο Sado θα μπορούσε να εξελιχθει σε πιό σημαντικό χαρακτήρα(είναι κι αυτός ένας άνθρωπος του οποίου οι δυνάμεις είναι παρόμοιες με hollow) κάτι που δεν έγινε.
Η ουσία του Bleach είναι οι μάχες, με αποκορύφωμα την κόντρα του Aizen με τον Ichigo. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην υπάρχει ανάπτυξη δευτερευόντων χαρακτήρων.

#1448 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 21 May 2010 - 17:54

Παίδες... Bleach-ξεBleach, Kubo-ξεKubo... μία λέξη περιγράφει το 171..

FUCKIN' EPIC!!! O_O

ok....δύο XD

Το animation άψογο, η μουσική επιλογή εκπληκτική! H όλη αποτύπωση του manga ήτανε φοβερή (τολμώ να πω πως η ερμηνεία της voice actor της Οrihime όταν έλεγε "what should I do?" με συγκίνησε! Η τύπισα πρέπει να έκλεγε και κανονικά όταν το έλεγε! o.O) η ατμόσφαιρα αξεπέραστη ανάμεσα σε όλα τα επεισόδια του bleach!

Σχεδόν, δεν μπορώ να πιστεψω πως είναι επεισόδιο bleach αυτό που είδα....ΣΧΕΔΟΝ! Γιατί μας έφαγε πάλι η λογοκρισία σ'αυτό το anime το κέρατο του hollow μου μέσα!! Μα censαραν το κομμένο χέρι του Ishida?! Είναι δυνατόν? Οι καταραμένοι παραγωγοί πέφτουν και τρώνε τα μούτρα τους καταστρέφοντας σκηνές πού συμαντικές για την αίσθηση του επεισοδίου! Λογοκρισία
Spoiler:

nevertheless.. hoping for uncencored dvd release... or something..
Ακόμα και αυτή η χαλάστρα δεν αναιρεί πλήρως ένα τόσο κατά τα άλλα άρτιο επεισόδιο.

p.s. Πόσο...μα πόσο απίστευτικά απίστευτο είναι το opening?!
Spoiler:

p.s.2 Don't mistake me for a bleachtart.. το καλό πράμα να λέγεται!

Edited by Six Winged Angel, 21 May 2010 - 18:11.

#1449 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 May 2010 - 23:01

Ένα σημείο, ένα, μόνο ένα, χαλάει όλη της την εικόνα και σε δικαιώνει απόλυτα γι' αυτά που είπες: Η εμμονή με τον Ichigo. Επειδή νομίζει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, που δεν είναι, απλά τον θαυμάζει, αλλιώς θα τον είχε φιλήσει, αυτό το γεγονός της κόβει όλα τα φτερά και την κάνει να συμπεριφέρεται ηλίθια και ανώριμα. Και αυτό γίνεται επειδή το προτιμούν τα αγόρια που βλέπουν το Bleach, κι ο Κούμπο ανταποκρίνεται στη ζήτηση που υπάρχει. Ποια θα προτιμούσε ένα αγόρι δίπλα του, μια κοντή, αυταρχική, δυνατή μελαχρινή (Rukia) ή μια ευαίσθητη, αδύναμη, ανυπεράσπιστη κοκκινομάλλα με στήθος και οπίσθια; (Orihime) Αν απαντήσουμε σ' αυτά τα ερωτήματα, καταλαβαίνουμε γιατί η Orihime αδικήθηκε τόσο πολύ και την κλαίμε...:nanteee:

Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί κι αυτόν τον σκοπό πρέπει να είχε αρχικά ο Kubo αλλά για τεχνικούς λόγους κατέληξε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα. Τι εννοώ λέγοντας τεχνικούς λόγους. Για να συνεχιστεί το bleach σκέφτηκαν να στείλουν τον Ichigo στο Hueco Mondo. Για να πάει εκεί θα έπρεπε να έχει λόγο. Ποιον; Να σώσει κάποιον. Κάποιον.....Την Rukia την έσωσε, άλλη γυναίκα δεν έχει η ομάδα(εδώ που τα λέμε αν πήγαινε να σώσει άντρα θα τον κατηγορούσαν για αντιγραφή του Naruto-μην σου πω για τι άλλο-, ασε που ποιον να έσωζε και πάλι .), ο κλήρος πέφτει στην Orihime. Δεν νομίζω ότι αρχικά είχαν σκοπό να δημιουργήσουν romance μονοπλευρο ή ότιδηποτε. Προέκυψε. Και τώρα φυσικά και είναι ερωτευμένη. Μας το πε. Αλλά δεν θέλω να κάνω ντιμπέιτ στο αν και ποιος θέλει ποιον.

Αυτό που λέω είναι ότι αλλιώς ήταν αλλιώς έγινε. Αν και από την αρχή δεν είχε ιδιαίτερη προσωπικότητα, εντάξει ήταν και μικρή και είχε περάσει δύσκολα αφού έμεινε μόνη σε μικρή ηλικία, αλλά είχε προοπτικές να αποκτήσει προσωπικότητα. Να βρει τα δικά της θέλω και να γίνει όσο το δυνατόν πιο αυτόνομη. Και έρχεται το arrancar arc και η προσωπικότητα της αλλάζει και πάει στα τάρταρα. Ούτε η Μάρθα Βούρτση μιλάμε δεν έπαιξε τέτοιον ρόλο. Δράμα...Κλάμα...Θυσία...Έρωτας... και καλά, δηλαδή. Ήταν εξαρχής ηλίθιος ο τρόπος που την χρησιμοποίησε ο Kubo για να πάει ο Ichigo στο Hueco Mondo. Και στην πορεία το μόνο που λέει πια είναι "Kurosaki-kun", να αφήνει να την δέρνουν, να περιμένει να την σώσουν ή να σώζει φίλους και εχθρούς. Και εκεί πάνω λέει αυτό το "Kurosaki σώσε μας" που αν ήμουν εγώ στην θέση του θα ζωντάνευα μόνο και μόνο για να την αι σιχτιρίσω.

Αυτά. Ξαναλέω, τι φταίει κι αυτή; Ο Κubo είχε την φαεινή ιδέα από ένα σημείο και μετα να την κάνει έτσι. Και δεν νομίζω ότι την έκανε έτσι γιατί αρέσει πιο πολύ στα fanboys. Συμφωνώ σ' αυτό Nikos1451. Αν και δεν θεωρώ ότι έγινε κομπάρσα, το αντίθετο παραμεγάλωσε ο ρόλος της. Από κει που ήταν η ελαφριά νότα της παρέας έγινε femme fatale και με δυνάμεις που δεν συγκρίνονται με κανενός. Κανείς άλλος δεν έχει την ικανότητα της δημιουργίας απο το τίποτα. Στο τέλος θα μας σκάσουν κανένα κουλό για το γιατί μπορεί και κάνει κατι τέτοιο, είμαι σίγουρη. Και ο Sado μια χαρά έχει εξελιχθεί(Αλλο κουλό και η δική του δύναμη. Να δούμε τι θα δούμε). Αν και δεν είναι στο επίκεντρο όπως αυτή, τουλάχιστον δεν είναι pathetic.

Posted Image

Posted Image

#1450 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 22 May 2010 - 01:04

Orihime for the win ωρέ! :hero: True Paladin και τα μυαλά στα κάγκελα! :blingeye2: (λίγο Κurosaki-fangirl να μην ήτανε.. αλλά χαλάλι!)

#1451 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 22 May 2010 - 10:16

έχετε μετρήσει πόσες φορες έχει πει kurosaki kun η Orihime μέχρι τώρα γενικά στο bleach?

Spoiler:

#1452 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 22 May 2010 - 10:53

Δυστυχως η Inoue ειναι ανυποφορη σε αυτο το arc.Πραγματικα δεν θελω να ξαναδω frame με αυτη.Μηδαμινη η εξελιξη της, χρησιμοποιηθηκε μονο ως αφορμη να ερθει ο Ichigo στο Hueco Mundo οπως ειπε και ο nighteyes.Καθολου προσωπικοτητα και δυναμικη, επρεπε να μεινει ως κρυφη θαυμαστρια του Ichigo και ας χρησιμοπουσαν καποιον αλλον για δολωμα.

#1453 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 May 2010 - 12:06

Paladin η Inoue; Ε όχι δά! Ιπποκόμος στην καλλίτερη περίπτωση.

#1454 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 22 May 2010 - 13:43

*Orihime defender on arms*

Κι όμως η τύπισα είναι beyond lawful good. Μπορεί επίσης να μην είναι δυναμική σαν την Rukia, έχει όμως θάρρος οδηγούμενο από τη καλοσύνη της, όπου φάνηκε και στο arc της εκπαίδευσης του Ichigo από τους Vizards

(σε νοηματική μετάφραση)

Χοντρός Vizard: "Γνωρίζεις πως είσαι άχρηστη (και καλά), αλλά παρόλα αυτά επιμένεις να παλέψεις για να προστατεύσεις τους φίλους σου?

Inoue: "Ναι. Θέλω να παλέψω!"

Αν μια φορά μπορώ να πω ότι με συγκίνησε το bleach, είναι σίγουρα σε εκείνο το σημείο.

Το "Σώσε μας Κουροσάκη" το θεωρώ σχετικά ρεαλιστικό, δεδομένου της απόλυτης απελπισίας της κατάστασης. Η Inoue απλούστατα (με τα πάντα να είναι χαμένα), δεν μπορούσε παρά να συνεχίζει να ελπίζει στον Ισίδωρο (ακόμα και αφού είχε ψωφίσει) και η πίστη της, σε συνδυασμό με το πείσμα του Ιchigo (αν και δεν ξέρω που το βρήκε ο ψόφιος το πείσμα) είναι που τους έσωσαν
Δεν θα επιμείνω πάντως, γούστα είναι αυτά, bashάρετε με την ησυχία σας :bath:

#1455 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 May 2010 - 14:01

Η Inoue είναι άθλια χαρακτήρας απλά.
Posted Image