Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1396 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 01 May 2010 - 13:15

Νομίζω οτι είμαστε στο chapter 344.

εχεις να μου προτεινεις καποιους translators? καποιοι που το ακολουθανε και οχι κοματια μονο...

#1397 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 05 May 2010 - 10:31

Δεν ειχα ιδεα οτι Murcielago σημαινε νυχτεριδα!Σχετικα με την εξελιξη της πλοκης, στα 2 προηγουμενα υπαρχει αισθητη βελτιωση σε σχεση με το πρωτο.Αυτο το Grand Rey Cero η οπως αλλιως το λενε τι ειναι;Δεν θυμαμαι να το εχουμε δει μεχρι τωρα.

Edited by ThePirateHunter, 05 May 2010 - 15:08.

#1398 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 05 May 2010 - 13:11

Δεν ειχα ιδεα οτι Murcielago σημαινε νυχτεριδα!Σχετικα με την εξελιξη της πλοκης, στα 2 προηγουμενα υπαρχει αισθητη βελτιωση σε σχεση με το πρωτο.Αυτο το Grand Rey Cero η οπωε αλλιως το λενε τι ειναι;Δεν θυμαμαι να το εχουμε δει μεχρι τωρα.

To Grand ray cero to χρησιμοποιησε ο grimmjow εναντια στον ichigo και αναγκαστηκε να χρησιμοποιησει το hollowification

To παραπανο μου απο αυτο το επεισοδιο ειναι οτι καταστραψανε τη πιο cool στιγμη του ishida που κανονικα στελνει το yami σπιτι του με 2 κινησεις σε κλασματα δευτερολεπτου χωρις ο yami να προλαβει να κανει τπτ και οχι ολοκληρη μαχη που μας δειξανε...... anime sucks 100times more than manga
:puke:

Posted Image

#1399 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 05 May 2010 - 13:31

Παλι τα ιδια, μια φορα εβαλε ο kubo τον ishida να κανει κατι διαφορετικο, και το χαλασαν οι animators, επρεπε να τον βαλουν να κανει τι μαλ - - ια με το 5αγωνο για να κερδισουν χρονο..

#1400 bagos

bagos

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 05 May 2010 - 18:15

εχεις να μου προτεινεις καποιους translators? καποιοι που το ακολουθανε και οχι κοματια μονο...

Εγώ προτίνω με κλειστά μάτια Maximum7 που είναι το μοναδικό group που κανει HQ scanlation για το Bleach

http://www.mangatoshokan.com/read/Bleach/Maximum7/344

Okiro, Benihime.

Posted Image

#1401 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 05 May 2010 - 18:37

Εγώ προτίνω με κλειστά μάτια Maximum7 που είναι το μοναδικό group που κανει HQ scanlation για το Bleach

http://www.mangatoshokan.com/read/Bleach/Maximum7/344

ευχαριστω φιλε μου...

μολις τελειωσα το 402... ενταξει η μαχη εχει φυγει .... μακριαααααα στα περατααααα.

δεν εχει σημασια ουτε η δυναμη ουτε τα bankai ολα ειναι μαγικα χεχεχεχεε

ειμαι σιγουρος πως το επομενο θα ειναι με τον γιγαντουλι (Yammy) στο HMounto που ακομα τρωι ξυλο.

#1402 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 12 May 2010 - 10:46

Θεωρω οτι αυτο το επεισοδιο ηταν απο τα καλυτερα που εχουμε δει.Επιτελους ανεβηκαμε επιπεδο και αρχισαν αυτα που δεν θες να χασεις ουτε λεπτο.Το release του 4ου Espada πρεπει να ειναι ισως το πιο εντυπωσιακο που εχουμε δει μεχρι τωρα και το γεγονος οτι δεν τον εχει δει ο Aizen σε αυτη τη μορφη ισως να σημαινει οτι η δυναμη του να ειναι εφαμιλλη των τριων πρωτων!

Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν η σταση του Ichigo.Σε εχει γλεντησει ο αλλος για την πλακα του και εσυ καθεσαι και το φιλοσοφεις;Παραδεξου την ηττα σου και κατσε να πεθανεις.Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν γινοταν αυτο, και μετα ας τον ζωντανευαν με οποιο ακυρο τροπο ηθελαν.

Το τελος του ηταν λιγο αινιγματικο οποτε αφηνει περιθωριο να βρηκε τροπο να ξεφυγει.

Και μια ερωτηση.Το release των Espada εχει να κανει με το σπαθι τους;Δηλαδη αν εσπαγε το zanpakuto του 4ου Espada στο προηγουμενο επεισοδιο θα μπορουσε να καλεσει το Murcielago και να μεταμορφωθει;

#1403 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 12 May 2010 - 11:01

Επιτελους βλεπουμε αυτο για το οποιο περιμεναμε πραγματικη μαχη Ulquiora με Ichigo.

ΜΑρεσει πολυ το release Του Ulquiora μοιαζει με εκπτωτο αγγελο

#1404 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 May 2010 - 11:05

Οι arrancars σφραγίζουν την κανονική τους μορφή στο ξίφος τους. Αυτό γίνεται για να ξοδεύουν λιγότερη ενέργεια. Στην ουσία ο Ulquiorra δεν «κάλεσε» το Murcielago, απλώς άνοιξε την σφραγίδα και πήρε την κανονική μορφή του.
Δεν είδα το επεισόδιο ακόμα γιατί περιμένω κάποιο hd release.

#1405 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 12 May 2010 - 11:17

Οι arrancars σφραγίζουν την κανονική τους μορφή στο ξίφος τους. Αυτό γίνεται για να ξοδεύουν λιγότερη ενέργεια. Στην ουσία ο Ulquiorra δεν «κάλεσε» το Murcielago, απλώς άνοιξε την σφραγίδα και πήρε την κανονική μορφή του.
Δεν είδα το επεισόδιο ακόμα γιατί περιμένω κάποιο hd release.

Θεωρητικα δηλαδη σε περιπτωση που ο Ιchgo το εκοβε στα 2 θα εσπαγε η σφραγιδα και ετσι θα ηταν αναγκασμενος να παρει την κανονικη μορφη του;

Ευχαριστω παντως γιατι ειχα μπερδευτει λιγο με τον ρολο των zanpakuto στο release των Espada.

#1406 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 May 2010 - 11:44

Απο τις λιγες μορφες που ενα σκηνικο απο το μανγκα αποτυπωθηκε με τελειο τροπο στο ανιμε.Επρεπε να περασουν καμποσα χρονια βεβαια αλλα χαλαλι του.Σιγουρα απο τα καλυτερα επεισοδια που εχουμε δει απο αποψη μαχης, γραφικων και τλπ.

Επισης το καλυτερο σημειο ειναι στο τελος οπου βλεπουμε για 1 φορα τα ματια του Gin να ανοιγουν.Και ναι κυριες και κυριοι ο Gin εχει μπλε ματια.:blingeye2:

Spoiler:

Edited by kelborn3, 12 May 2010 - 11:51.

Posted Image

#1407 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 May 2010 - 12:04

Χλωμό το βλέπω να έσπαγε το ξίφος του Ulquiorra απο τη μάχη. Τώρα αν γκρεμίζονταν κάποιος φούρνος και έσπαγε το σπαθί, δεν έχω ιδέα τί θα συνέβαινε. Είμαι σίγουρος ομως οτι ο mangaka κάτι θα έβρισκε...
kelborn3 αποκλείεις δηλαδή το ενδεχόμενο να φορούσε φακούς ο Gin; Στο bleach τα έχουμε δεί όλα.

#1408 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 May 2010 - 12:45

Μην ξεχνας οτι μπορει να ειναι και illusion του aizen

Posted Image

#1409 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 May 2010 - 13:28

πω πω πορωση !!!1
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1410 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 12 May 2010 - 13:50

Τι βλεπουμε στο τελος;:hmmm: