Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1366 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 21 April 2010 - 02:49

Επι τέλους το Bleach συνεχίζεται. Μου άρεσε ιδιαίτερα το νέο ending, καλή φάση.

#1367 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 21 April 2010 - 17:25

Καλο επεισοδιο αν και ανυπομονουσα να τελειωσουν οι σκηνες με τον Chad και τον Renji για να βλεπαμε λιγο περισσοτερο Ichigo Ulquiorra .

#1368 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 posts
  • LocationLost In Translation

Posted 21 April 2010 - 18:04

Το επεισόδιο τα έσπασε....:riiight: αν εξαιρέσεις τις σκηνές με τον Renji και τον Chad που δεν τελείωναν!!!:bahhh:

Posted Image

"I envy because of the heart

I glutton because of the heart

I covet because of the heart

I am prideful because of the heart

I sloth because of the heart

I rage because of the heart

Because of the heart

I lust for everything about you"

#1369 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 21 April 2010 - 18:08

Βρισκω πως η εξελιξη του episode ηταν πολυ αργη αλλα μακαρι να το κρατησουν ετσι ωστε να μην ξαναδω ποτε μου fillers!:roar:
Posted Image

#1370 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 21 April 2010 - 23:12

ωραιο το επεισοδιο,ειδικα στο τέλος.το μονο που με εκνευριζει ειναι που εχουν βαλει χιλιες φορες επαναληψη την ιδια σκηνη

#1371 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 22 April 2010 - 00:01

Μετριο προς κακο το επεισοδιο.Ελαχιστη η εξελιξη της πλοκης:canthelp:

#1372 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 April 2010 - 00:08

Μετριο προς κακο το επεισοδιο.Ελαχιστη η εξελιξη της πλοκης:canthelp:

Στο λέω απο τώρα αν κρίνεις με την εξέλιξη της πλοκής την σειρά τότε δεν θα βρείς κανένα καλό επεισόδιο. Η σειρά θα πηγαίνει σιγά-σιγά ώστε να μην ξαναχρειαστούμε fillers για τα επόμενα 25 episodes και κατι.

Εμένα το episode μου άρεσε πολύ. Επιτέλους ένιωσα ότι έβλεπα Bleach και όχι κάτι άλλο. Αν και τα κομμάτια Ichigo vs Ulquiorra ήταν τα καλύτερα μου άρεσε που είδα Chado και Renji σε μάχη ενώ το release του Rudobon (Arbola) μου φάνηκε πως έγινε κάπως γρήγορα.

#1373 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 April 2010 - 08:07

Το κακο αγαπητε μπυρα ειναι οτι πλεον αρχιζουν να ακολουθουν τακτικες one piece στο ανιμε και βαζουν να φαινονται μαχες που ειτε δεν υπηρχαν στο μανγκα η ηταν μικροτερης εκτασης.Δεν λεω αυτη η τακτικη μπορει να το σωσει για καμια 20 επεισοδιο αλλα προς θεου δεν αντεχεται να βλεπεις τον chad kai ton renji να τρωνε ξυλο για 10 λεπτα μεχρι να σκεφτουνε καποια τακτιτκη της προκοπης

Posted Image

#1374 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 April 2010 - 10:00

. δεν αντεχεται να βλεπεις τον chad kai ton renji να τρωνε ξυλο για 10 λεπτα μεχρι να σκεφτουνε καποια τακτιτκη της προκοπης

Θα το ξαναπώ, καλύτερα να βλέπεις αυτό παρά τον Kazeshini να κάνει babysitting σε μωρό ή κάποιο κακομαθημένο κορίτσι να ερωτεύεται τον Ichigo.Κακώς ή καλώς το anime έχει περιορισμένο υλικό μπροστά του. Καλύτερα να πηγαίνει αργά παρά να βλέπουμε βλακείες.

#1375 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 22 April 2010 - 10:06

Επειδη παρακολουθω και OP, στο οποιο ως γνωστον το 40% του επεισοδιου ειναι πλεον filler, μπορω να πω οτι μαλλον το παρακαναν.Ναι το καταλαβαινω απολυτα να θελουν να το πανε πιο σιγα,αλλωστε θεωρω πως αυτο ειναι καλυτερο απο το να εχουμε πολλους μηνες filler, αλλα μαλλον το κανουν με λαθος τροπο.Εμενα το προηγουμενο επεισοδιο μου εδωσε την εντυπωση οτι ειδα 10% Bleach και 90% filler.Θα περιμενω τη συνεχεια για να κρινω καλυτερα.

#1376 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 23 April 2010 - 14:28

IMO, Τα φιλλερ μεσα στα επεισοδεια, ειναι οτι χειροτερο μπορει να κανει κανεις σε ενα ανιμε! 100 φορες να βαλει φιλλερ που δεν θα τα δω για 6 μηνες ωστε μετα να βλεπω και να γουσταρω τρελα, παρα να βλεπω συνεχεια μετρια επεισοδεια. Ειναι τι διαλεγεις στην τελικη,μεγαλη ποσοτητα και μετρια ποιοτιτα, η μικρη-μετρια ποσοτητα και μεγαλη ποιοτητα.

#1377 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 26 April 2010 - 21:44

To τραγούδι του opening τα σπάει πάντως, είναι απ' τα καλύτερα του Bleach. Φοβεροί στίχοι, μουσική, φωνητικά... Η σκηνή ειδικά με τα χέρια της Orihime και του Ulquiorra είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Α!:awww: Έρχονται δεύτεροι μετά τον Ichigo και τη Rukia στην προτίμησή μου. Το ending έχει ωραίο concept, μου αρέσει που τους δείχνει να δουλεύουν κλπ στο σύγχρονο κόσμο... (Ο Aizen έχει φοβερή πλάκα σαν μπάτσος... είναι και hot! - και πότε δεν ήταν θα μου πεις) αλλά δεν ακούγεται το ρημάδι...:run: Λες και το ξέθαψαν απ' τις disco των '60 σε μια πιο μελιστάλαχτη version... Φούσκωσαν κι ανάλογα το μαλλί της Yoruichi, αφού δεν την βλέπουμε στο επεισόδιο, να τη δούμε στο ending... To μόνο μειονέκτημα και στα δύο, είναι ότι δε δείχνουν σχεδόν καθόλου τη Rukia. Ντροπή και αίσχος, η πρωταγωνίστρια της σειράς να είναι σαν να μην υπάρχει! :mador2:

#1378 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 26 April 2010 - 21:50

Μωρε καλο ειναι το opening αλλα εχει αρκετα manga spoilers ,τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινεται

#1379 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 26 April 2010 - 22:40

Μωρε καλο ειναι το opening αλλα εχει αρκετα manga spoilers ,τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινεται

Για όσους έχουμε διαβάσει το manga, τα καταλαβαίνουμε, αλλά για τους υπόλοιπους, δε νομίζω ότι καταλαβαίνουν κάτι ιδιαίτερο. Άλλωστε το opening αυτή τη δουλειά κάνει, υποτίθεται ότι δείχνει συμπτηγμένα όσα θα συμβούν στο νέο ark, να έχουν μια ιδέα οι θεατές. Οπότε μπα, δε μου φαίνεται.

#1380 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 posts

Posted 27 April 2010 - 17:48

Φούσκωσαν κι ανάλογα το μαλλί της Yoruichi, αφού δεν την βλέπουμε στο επεισόδιο, να τη δούμε στο ending

Phew!!! :P

Καλα τα σχολια σας και ευστοχα, αλλα πιο ευστοχο σχολιο απο το quote δεν υπηρχε :laugh:
Posted Image
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"