Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
6162 replies to this topic

#6091 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 23 June 2016 - 16:22

Μου αρέσει το πώς οι μάχες συνεχώς κλιμακώνονται σε δύναμη ώσπου φτάνουν στο σημείο να παίζουν με ιδέες. Γιατί έχουν γίνει τόσο δυνατοί που δεν έχει νόημα να λένε το +2 Σπαθί της Φωτιάς μου νικάει το +3 Παγωμένο Ακόντιό σου.

Φαίνεται πολύ καθαρά με τη σύγκρουση της αλφαβήτας σε αυτό το κεφάλαιο.

Τώρα που ο Ywach θα απορροφήσει τη κουινσι πλευρά του Ichigo άραγε θα του μείνουν οι hollow και shinigami δυνάμεις; Ή είναι σαν δάνειο τράπεζας. Του έδωσε δηλαδή χρήμα και ότι επιπλέον απέκτησε θα επιστραφεί στο δανειστή.



#6092 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 25 June 2016 - 23:55

Παντως αν ο Kubo ηθελε να μας φερει σε θεση να τα θεωρουμε ολα ματαια λογω του Yhwach, το χει καταφερει... Να δουμε πως θα αντιστραφει τωρα το power balance, ελπιζω να εχει καμια σοβαρη ιδεα.


Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#6093 reignYOMA

reignYOMA

    Yoma INSIDE

  • Members
  • 168 posts

Posted 26 June 2016 - 02:10

In Aizen we trust? Ινουε + Χογκιοκου = LFE? 



#6094 0neZ

0neZ

    Commander

  • Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 01 July 2016 - 22:45

το bleach θα τελειωσει μεσα στο 2016... Αλλο ενα manga απο τα big 3 οπως το naruto φτανει στο τελος του.. μονο το one piece θα κρατησει για παντα :P


latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#6095 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 04 July 2016 - 23:16

Καιρός του είναι αν και μεγάλη απογοήτευση το τελευταίο αρκ...


2008ipman01.jpg


#6096 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 05 July 2016 - 10:19

Καιρός του είναι αν και μεγάλη απογοήτευση το τελευταίο αρκ...

 

Διαφωνώ. Αν μη τι άλλο, το έχω ευχαριστηθεί συνολικά πολύ περισσότερο από από το δεύτερο μισό του Arrancar arc. Έχει πολλά στραβοπατήματα (ο θάνατος της Unohana, το γεγονός ότι ο Byakuya επέζησε εξαιτίας των fanboys, το off-panelling της Royal Squad, ο luckluster τρόπος που μας έδειξε τα bankai, κάποιες κακές μάχες και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που βαριέμαι να εξηγώ) και δεν είναι σίγουρα τέλειο το αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον ο Yhwach και οι Quincies του με έχουν πείσει ότι πρόκειται για legit κακούς γιατί έχουν κάνει πολύ περισσότερη ζημιά από όση ήλπιζε ποτέ να κάνει ο Aizen και τα underlings του.

 

Το συγκεκριμένο arc έχει φάει πολύ hate και δεν το καταλαβαίνω. Πάντα έτσι λειτουργούσε ο Kubo, πάντα ήταν όλο στυλ και σχεδόν μηδέν ουσία. Και το Arrancar arc είχε τα plotholes του, τις κακές του μάχες (δεν θα ξεχάσω ποτέ τις απαράδεκτες μάχες του Stark, του Barragan, της Halibel, του Yami και ακόμα και την τελική μάχη του ίδιου του Aizen) και τα φάουλ του. Απλώς ο κόσμος βλέπει το arrancar arc μέσα από το πρίσμα της νοσταλγίας και ξεχνάει πόσο κακό ήταν και εκείνο σε κάποια σημεία. Θεωρώ τα πάντα στο Thousand Year Blood War ανώτερερα από τα αντίστοιχα του Arrancar arc; Ούτε καν. Ο Aizen παραμένει καλύτερος χαρακτήρας από τον Yhwach (αλλά όχι καλύτερος κακός ihmo), οι Espada μου άρεσαν απείρως πειρισσότερο σαν concept από τους Sternritter και τα Hollows/Arrancars μου άρεσαν περισσότερο σχεδόν στα πάντα από τους Quincy. Θεωρώ όμως ότι σαν σύνολο είναι καλύτερο. Ο Kubo έχει βελτιωθεί. Οι κακοί του έριξαν πολύ ξύλο πριν χάσουν, αντίθετα με τους Espada που εμφανίζονταν και ψόφαγαν με μια μάχη. Ο πρωταγωνιστής μόλις έφαγε το ξύλο της ζωής του και ας είχε κάνει το κλασσικό imba power-up training. Οι καλοί έχουν δώσει στην κυριολεξία τα πάντα και δεν έχουν καταφέρει ούτε καν να καθυστερήσουν τον Yhwach που συνεχίζει απτόητος και από τότε πoυ τελείωσαν οι "filler" μάχες ενάντια στα SS η ιστορία έχει γίνει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό τελείως απρόβλεπτη. Περισσότερο ακομα και από το One Piece, δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο επόμενο τσάπτερ κάθε εβδομάδα.



#6097 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 05 July 2016 - 14:09

Πάντως ακούγεται πως η σειρά θα τελειώσει σε 5 (ναι, πέντε, φάιβ, πιάτ) chapters. lol



#6098 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 05 July 2016 - 15:04

Πως είναι δυνατόν να τελειώσει σε πέντε τσαπτερς ακριβώς; Τι θα γίνει με όλα τα ανοιχτά μέτωπα; Με όλα τα bankai που δεν έχει δείξει; Δεν γίνεται.



#6099 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 05 July 2016 - 15:11

Είσαι στο grief "stage: denial" που ήμουν εγώ εχθές όταν το έμαθα. Τώρα πάω προς στο acceptance. Και η φήμη δεν φαίνεται να είναι bullshit, δυστυχώς.

 

Αν αληθεύει πως τελειώνει το Bleach σε λίγα chapters, τότε μια ρεαλιστική επιλογή είναι να νικήσει ο Ywach και έπειτα να ξεκινήσει καινούρια σειρά όπως έκανε το Naruto με το Naruto shippuden. Μια άλλη περίπτωση να δούμε το πιο βιαστικό και underwhelming τέλος σειράς όλων των εποχών. Το Weekly Shonen Jump έχει πιέσει στο παρελθόν και άλλες φορές mangaka να τελειώσουν σειρές σύντομα. Πάντως το "5 κεφάλαια ακόμα" δεν είναι στάνταρ, αυτό που φαίνεται πως είναι στάνταρ είναι πως τα chapters που διαβάζουμε τώρα ανήκουν στο τελευταίο volume, και το 5 είναι η καλύτερη περίπτωση με βάση τα μεγέθη των manga volumes.



#6100 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 05 July 2016 - 16:14

Δεν είναι θέμα denial. Απλώς φαίνεται πολύ βιαστικό. Πέντε κεφάλαια, ειδικά για Bleach δεν είναι απολύτως τίποτα.

 

Μακάρι να νικήσει ο Yhwach και να αρχίσει καινούρια σειρά, όπως λες. Θα βοηθήσει τον Kubo να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Αλλιώς θα είναι το χειρότερο φινάλε που έχει υπάρξει σε shonen ever.

 

Εκτός αν η σειρά τελειώσει με τον Yhwach να νικάει. Ξέρω, ειναι shonen, but that would be too troll-y awesome. :P



#6101 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 05 July 2016 - 23:41

Μήπως εννοούσαν 50 chapters ρε? :P

 

Να δω πως θα ξεπετάξει τους μπαμπάδες και την τελική μάχη με 4 panels per page lol



#6102 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 06 July 2016 - 17:10

Μήπως εννοούσαν 50 chapters ρε? :P

 

Nope, εννοούν πως τα chapters μετά το 674 (τώρα βρισκόμαστε στο 680) θα ανήκουν στο Volume 74 που θα είναι και το τελευταίο όλης της σειράς. Άρα αν αναλογιστείς πως κάθε volume του Bleach έχει γύρω στα 10 chapters, από εκεί προκύπτει το "άλλα 5". Ακόμα και αν το #74 είναι λίγο μεγαλύτερο, άντε να είναι 6 ή 7 τα chapters. Το θέμα είναι πως η σειρά τελειώνει άμεσα.



#6103 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 07 July 2016 - 12:22

Ο Jugram Hashwald, νούμερο δύο των quincy, δεξί χέρι του Yhwach, που τον γνωρίζουμε τόσο καιρό όσο τον Yhwach, ο μόνος που έδειξε να έχει προσωπικότητα από τους Sternritter, απίστευτος γαμιάς και γενικά εντάξει παλικάρι μόλις πέθανε χωρίς μάχη, χωρίς να δείξει Vollstanding και χωρίς να τον νοιάζει και ιδιαίτερα. Ήταν σε φάση "meh, δεν πληρώνομαι αρκετά για αυτήν την δουλειά. Α, ε ναι, εδώ τελειώνει το συμβόλαιό μου με τον Kubo και την Shueisha. Ώρα να πάω διακοπές."

 

Jugram, είσαι και επίσημα νικητής του Wasted Potential Award 2016. To Bleach όντως τελειώνει σε 4 τσάπτερς :P



#6104 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 07 July 2016 - 12:32

Επιτέλους. Κάτω το Bleach.

 

Reported για spam, flame bait και κακό χιούμορ.

 

Παρότι ξέκανε τον Hashwald έτσι απλά, το chapter δεν φάνηκε να είναι ιδιαίτερα rushed ή να έχει γρήγορο pacing. Πραγματικά θέλω να δω πως θα προλάβει να το τελειώσει. Λογικά στο επόμενο θα δούμε Aizen, αποκλείεται να τον ελευθέρωσε για να δυό σχόλια από την καρέκλα του και για να ζουλήξει μερικά τερατάκια με το reiatsu του.

 

Μόλις τελειώσει η σειρά έρχεται review ανά arc και συζήτηση/κλάμα/ανάθεμα για το wasted potential γενικά της σειράς.


Edited by Black Kaiser, 07 July 2016 - 12:33.


#6105 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 07 July 2016 - 12:53



 

 


 

Μόλις τελειώσει η σειρά έρχεται review ανά arc και συζήτηση/κλάμα/ανάθεμα για το wasted potential γενικά της σειράς.

 

Αυτό ακριβώς. Έχω να πω και εγώ πάρα πολλά.

 

 

 

 

fandom, προσπάθησε περισσότερο την επόμενη φορά. Δεν πείθεις :P