Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#376 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 October 2008 - 16:35

αλλο τιποτα για το chapter δεν εχουμε?
Μονο την ηττα της βλαμμενης και τη σωτηρια του βλαμμενου?Καπως μικρο μου φαινετε

qzMHWHd.png

#377 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 30 October 2008 - 19:40

Nice one Kelborn-kun:hahaha::hahaha:

Here Bleach fans:

BLEACH 332 "Fang & Sting"

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Posted Image

#378 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 30 October 2008 - 23:11

Nice one Kelborn-kun:hahaha::hahaha:

Here Bleach fans:

BLEACH 332 "Fang & Sting"

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

:yawn2:Παλι αδιαφορο με αφησε!!!Απορω γιατι δεν εκανε κανα bankai η Soifon να τελειωνει το πραμα.Λετε να ντρεπεται και εκεινη οπως και ο καραφλος(Ikkaku):bahhh:???

#379 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 31 October 2008 - 09:00

Xaxa ενταξει βγηκε και το καινουργιο chapteraki στο bleach.Καιρο ειχα να ριξω τοσο γελιο πραγματικα.Ο omeada να χαιρεται που νικησε το νταμπο το ελεφαντακι και αυτον αυτο σηκωνεςται να τον λουζει κρυος ιδρωτας απλα 8εικο :hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

ΚΑι ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΣΟΙΦΟΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΣΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΥΕΡ ΡΑΝΤΖΕΡ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Posted Image
ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΙΤΝΕΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ AND I WILL ALWAYS LOVE U ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...OMAEDA :8):

Posted Image

#380 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 31 October 2008 - 09:08

απο τα χειροτερα το σημερινο μπορω να πω
μεχρι κ τα οπλα ιδιου τυπου?ελα για το θεο!γιατι δε κανει ξεπατικοσουρα ο κουμπο 2 σελιδες το καθε χαρακτηρα αφου ειναι πανομοιοτυποι

#381 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 October 2008 - 13:35

kubo εισαι μα.λακας

kubo παρατα τα!

χαλια chapter οπως παντα.Αντε να δουμε τουλαχιστον κανα bankai στο επομενο....και μετα matsumoto για αλλα 3 chapters......

omaeda....wtf ποια ειναι η πνευματικη του ηλικια????5 χρονων??????

qzMHWHd.png

#382 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 31 October 2008 - 14:15

Omaeda saves the day!!Ελα μην ακουω τιποτα για τον υπερηρωα,αν δεν ηταν ο Omaeda δεν θα υπηρχε bleach.Το σημερινο chapter δεν υπηρχε,ολα ηταν ηλιθια σε αυτο το chapter απ οποια πλευρα κ αν το δεις και εκτος αυτου δεν πεθανε ουτε και ο Omaeda...Kubo να δω που το πας το πραγμα.Παντως εγω σοβαρα αναρωτιεμαι αν το bleach τελειωσε στο turn back the pendulum και τωρα βγαζουν οι 5αχρονοι fans τη συνεχεια της ιστοριας
Posted Image

#383 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 October 2008 - 14:31

Χμμμ........ Ούτε και εγω εμεινα πολύ ικανοποιημενη από την πλοκη... Με άλλα λόγια αυτό που μας εδινε το κεφάλαιο να καταλαβουμε ήταν ότι εδω ο κοσμος χάνεται και η Soi Fon Παίζει με το Arrancar?

Ναι και εγώ εχω αυτή την αισθηση, ότι το bleach σταμάτησε στο Turn back the pendulum.

#384 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 31 October 2008 - 15:12

Ηρθα απο το σχολείο σήμερα με ανυπομονησία να κατεβάσω το καινούργιο chapter και τι βλέπω?????Δυο απο τους πιο αδιάφορους χαρακτήρες(που τους βαριέται το μάτι σου να τους βλέπει) να πολεμάνε με νύχια και με δόντια κατι εσπαντάκια...Αν είναι δυνατόν...που έχει φτάσει ο κόσμος στο bleach...ασε που γκρεμίστηκε το σύμπαν μου οταν είδα την soi fon (ναι αυτήν που στην ιστορία της soul society ήταν συντρόφισσα μαχητική να σέρνεται στα σκαλοπάτια(που λέει ο λόγος) και μπορεί να λέει στο τέλος οτι το έκανε για να δει την μεταμόρφωση της αλληνής ή του αλλουνού(δεν ξέρω και τι φύλο είναι) αλλά

there are no excuses my dear soi fon.....

#385 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 October 2008 - 15:30

Btw ήμουν η μονη που νομιζε οτι το τιγρακι Arrancar ήταν κοπελα?

#386 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 31 October 2008 - 15:51

Εμενα μου φανηκε για ερμαφροδιτο αντιγραφο της Soi Fong παντως:P Περα απο την πλακα σε καθε chapter που βγαινει η μια σελιδα ειναι αφιερωμενη στα ονοματα των αντιπαλων...Ελεος δηλαδη.Ποιο ειναι το ονομα σου?Σιγα μην σου το πω αφου θα πεθανεις σε λιγο.Ααα τελικα αξιζει να χαλασω το σαλιο μου να σου πω το ονομα μου.Αχαα θα το θυμαμαι οταν εισαι στην κολαση...Δηλαδη αυτος ο διαλογος εχει γινει πιο κλασικος κι απο τη λεξη bankai...:frozen:
Posted Image

#387 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 31 October 2008 - 16:58

Αμάν... Μπήκα κι εγώ να δω τι λέτε και τα ακούω ακόμα χειρότερα... πάλι καλά που το έκανα drop τη προηγούμενη βδομάδα δηλαδή αλλιώς θα 'χα κατεβάσει όλα τα καντήλια του ουρανού....

Posted Image

#388 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 31 October 2008 - 17:05

Τσο. Στην αρχή (chapter 328 ) φαινόταν σαν κορίτσι. Αλλά δεν ξέρεις. Μπορεί να έχει ειδική επίθεση αλλαγής φύλου. (Transgender-kai !!!) Με τον Κούμπο όλα είναι πιθανά.

Posted Image

Αν αυτό είναι αγόρι εγώ είμαι αυτοκράτορας της Γερμανίας...

#389 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 October 2008 - 17:10

και εμενα για κοπελα μου φανηκε.

Με άλλα λόγια αυτό που μας εδινε το κεφάλαιο να καταλαβουμε ήταν ότι εδω ο κοσμος χάνεται και η Soi Fon Παίζει με το Arrancar?

πλακα πλακα ουτε εγω το καταλαβα.Μα συγνωμη ποια Ressurected form ηθελε να δει???Απο τη μια εχει ενα fraccio και απο την αλλη τους top 3 espada, πιστευει οτι οι πληροφοριες που επεσπασε θα τη βοη8ησουν πουθενα?τσαμπα reiatsu χαλασε.

Bleach 332=EPIC FALL,APLA!:hahaha::hahaha:

καλα επιτρεπεται επιτυχημενος mangaka να χαλαει 4 σελιδες δειχνωντας εναν μαλ@κα shinigami να χωροπηδαει πανω απο το ελεφαντακι που μολις νικησε?????αν ειναι δυνατον δηλαδη

qzMHWHd.png

#390 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 31 October 2008 - 17:28

Sτο μεταξυ και εγω για γυναικα την ειχα περασει την αρχη και τωρα βγηκε αντρας...Αρε αυτες οι ανατροπες του bleach παντα να ξαφνιαζει και να πρωτοτυπει:frozen::burningbe3:

Posted Image