Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 00:56

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 01:06
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 06:35
Όσων αφορά το last chapter εκεί που έλεγα ότι θα δούμε κανα bankai της Soifon, μας έβαλε να δούμε την μάχη του ιπποπόταμου vs ελέφαντα

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 17:47
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Κατα κοινη ομολογια το manga bleach εχει πλεον ξεπεσει.Οταν βλεπω τετοιες α8λιοτητες πραγμτικα μου ερχεται αν γιννω kenpachi και να ****** το kubo sτο ξυλο.Μα ειμαστε σοβαροι αν8ρωποι να βλεπουμε τη μαχη ενος που γινεται ελεφαντας και την μαχη του αλλου που γινεται μπαλλονι και χρειαζεται την παρεμβαση captain για να νικη8ει ελεος δλδρε παιδες τι έχουν πάθει όλοι στο μπλιτσ ??? κρίση αυτοπεπίθησης έχουν??? όλη την ώρα λένε "ξέρεις ποιός είμαι εγώ?","ξέρεις τι θα σου κάνω εγώ?" και στο τέλος έρχεται το αποτελειοτικό "θα σου επιτρέψω να μάθεις το όνομά μου"....τι είναι ρε φίλε το όνομα σου? τιμή θα μου κάνεις? και στα @@ μου ποιος είσαι εσυ και στα @@ μου τι νομίζεις πως θα μου κάνεις....
ένας ρεαλιστικός χαρακτήρας δεν υπάρχει? τι κάνουν δλδ παίζουν?καλο είναι να εξυγούν μια κίνιση που κάνανε στον αντιπαλό τους...αλλα να του λένε τι κάνει πρην τη χρησημοποιήσουν για να την αποφίγει? και πόσο πιο κλισέ πια?
ΘΕΕ ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ!!!! παίζει να το κάνω ντροπ και εγώ άμεσα....δεν πάει αλο αυτό το πράγμα με το μπλιτσ. έχει καταντίσει γελείο...
πάμε τώρα στο σχολιασμό του επισοδίου.
Η σοι φον είναι ηλίθια απλά!!!.
ο ομαεντα είναι πιο ρεσπεκτ απο τη σοι φον!!!αλλά έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλοι εκεί μέσα!!!!
Υ.Γ λίγος ρεαλισμός δεν έβλαψε κανέναν!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 22:02
Η σοι φον είναι ηλίθια απλά!!!.
ο ομαεντα είναι πιο ρεσπεκτ απο τη σοι φον!!!αλλά έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως όλοι εκεί μέσα!!!!
όλοι είναι λιγο psycho μες στο bleach...γιατί νομίζεις τα βρίσκουν μεταξύ τους και κανείς δεν έχει πεθάνει?

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 22:31
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 07:29
Koιτάξτε παιδια δεν ειναι ηλιθια η Soi Fon. Παίζει να είναι και από τους πιο αποτελεσματικούς captains της Soul Society. Απλά υποτιμησε τον αντιπαλό της. Και κάποια αφορμή έπρεπε να βρει ο Kubo για να δουμε πλέον το Bankai της. Η καλύτερη μαθήτρια της Yoruichi (μετα τον Byakuyα ισως) ειναι και από τις ελαχιστες γυναικες captain. Ας μην την υποτιμουμε τόσο πολυ,,,
To γεγονος οτι ειναι γυναικα εμενα προσωπικα δε μου λεει τπ.Ειχε ικανοτητες προσοντα και ανελιχ8ηκε στη 8εση της.Απο κει και περα ομως 8α επρεπε να ξερει καλυτερα απο τον κα8ενα να μην υποτιμαει κανενα αντιπαλο πραγμα που ειναι απο τους βασικοτερους κανονες στη μαχη και 1 captain σαν και αυτην επρεπε να το εχει μα8ει απεξω μεχρι τωρα.Απο κει και περα οεο ελπιζω να δουμε και το bankai της γτ οπως και να το κανουμε αμα εχει shikai 2 hit ko ε το bankai 8α ειναι 1hit ko:oo:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 12:51
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 13:04
ναι!!!!! ο ομαέντα σε νέες περιπέτιες!!!!!!!
Μπορεις να μην το γελας σε παρακαλω...δεν καταλαβαινω που βρισκεις το αστειο.Λογικο δεν ειναι ο αν8ρωπος που νικησε τον ελεφαντα να τα σπερνει και η καπταιν του να τον κοιτα με δεος και να λεει καιδ ε του φαινοτανε του που στη

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 16:26
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 19:38
ο omaeda ειναι αυτος πουκινει τα νηματα και πιστευω οτι εχει και τον aizen.Και το κανονικο ονοπμα του bleach δεν ειναι bleach αλλα omaeda.
καλα τι μλκιες καθομαστε και βλεπουμε???????Χανει η soi fon και μπενει ο κεφτες???????????
Και εχει γουστο να μας πει οτι και αυτο ηταν κολπο της soi fon για να δει τη δυναμη του αλλου.....τεσπα αμα δουμε bankai συγχωρω τον kubo
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 29 Οκτώβριος 2008 - 19:55
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 21:07

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 00:36
BEHOLD!!!!
Spoiler:
holy sh**t!!!
οχι!!! ο ομαεντα μου!!!!!!!!!τωρα η σοι φον θα τσαντιστει γιατι καταβάθος είναι ερωτευμένη με τον ομαεντα και μπει σε rage και θα πατησει χάμο το αρανκαρ και μετά θα παντρεφτει τον ομαεντα και θα τελειώσει το μπλιτς.

αν και εγτώ πιστεύω οτι στο τέλος θα τους νικίσει όλους ο αιζεν και θα εμφανιστει ξαφνικά ο ρεντζι και θα του πει...
-καλή δουλεια αιζεν κουν....
-στη διαθεσή σας ρεντζι σάμα....
και τελειώνει το μπλιτς...είναι τα πιο λογικά τέλοι που σκεφτικα...]

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 00:45