Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#196 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2008 - 23:54

ειδικα οταν κινδυνευουν οι φιλλοι του,τοτε γινεται απιστευται super δυνατος και δερνει τον κακο

qzMHWHd.png

#197 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 September 2008 - 18:06

Καλα στο manga tου ****** 8α υη δουμε οσο για το ανιμε αρχιζει και αυτο παλι αλλα μεχρι να ερ8ει η ωρα νομιζω οτι 8α ειμαστε στο 2009....

Posted Image

#198 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 September 2008 - 00:32

εγω το release του ulquiorra πε8αινω να δω

qzMHWHd.png

#199 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 30 September 2008 - 01:02

εγω το release του ulquiorra πε8αινω να δω

Δεν το συνιστω. Αν πεθανεις δεν θα δεις τι γινετε παρακατω! Αστο καλυτερα...

:deadga6:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#200 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 30 September 2008 - 09:28

Ο οποίος παρεπιπτόντως ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Μέχρι και Gin, Tousen που μας δείχνει μέσα στις φωτιές κι αυτός πουθενά.... Που πήγε ο θεός οεο ?

υγ. χαίρομαι που έχει πιάσει τόπο το Ichigohan! αφού ο τύπος κάνει power up κάθε φορά που σκοτώνει, έχει γίνει the bloodlust κι έτσι...

Posted Image

#201 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 30 September 2008 - 12:34

ο ichigohan εχει το σαγιαν power up καθε φορα που ερχετε κοντα στον θανατο....η δυναμη του μεγαλωνει...θα κανει για προτη φορα τη νεα κινηση που του εμαθε ενας φιλος του...ο σαπριμ Και. το ζαμπακουτου θα παει στο επομενο επιπεδο μετα το μπανκαι....θα γινει το εξκαλιμπουρ.και θα δουμε το πνευμα του ισιν πισο του να κανουν το father-son getsuga tenshou (οπως γκοχαν γκοκου στο σελλ)

#202 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 30 September 2008 - 15:36

Mia μλκ ειπαμε να πουμε ευ το γα μη σε ς εντελωσ το 8εμα αχαχ00χα0αχχα0α0χχα0αχ0αχ0αχ00αχ:hahaha:

Sorry που θα φανώ κακός αλλά δεν είπατε μια...
Στις τελευταίες 3-4 σελίδες η πλειοψηφία των post είναι spam χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Όχι τίποτα άλλο αλλά τις γεμίσατε και σε ένα Σ/Κ.

Δεν είπα να μην τα λέτε, αλλά είναι λίγο τραγικό να διαβάζω 15-20 άκυρα post προσπαθώντας να βρω 1-2 στα οποία είχα διαβάσει κάτι σοβαρό (και ήθελα να τα ξαναδώ).

Sorry και πάλι αλλά υπάρχουν τα pm, vm ή το msn για τέτοιες περιπτώσεις.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#203 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 30 September 2008 - 15:47

εχεισ δικιο σε αυτο που λες για το σπαμ. αλλα εφ οσων μιλαμε για το μπλιτσ που σε ολους φαινεται ανοητη η εξελιξη των γεγωνοτων απλα λεμε με αστειο τροπο την αποψη μας...εκει που λεω π.χ θα μπορουσαμε να πουμε με σοβαρο υφος οτι εχει παρει στοιχεια απο το db.με το να συγκρινουμε τα σκηνικα και να το διακομουδουμε στην ουσια εκφραζουμε την αποψη μας...και ειναι κατανοητο πιστευω... ετσι και αλιος οποιος εχει διαφορετικη αποψη το λεει. για αυτο λεγετε συζητηση.

αυτο που κανουμε εμεις οι 2 αυτη τη στιγμη ειναι σπαμ.δεν μιλαμε γιατο ανιμε.

#204 Uchiha_Tina

Uchiha_Tina

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 30 September 2008 - 15:51

ειμαι στο episode 188! μεχρι τωρα δεν εχει γινει κατι συγκλονιστικο..... απλα περιμενουμε την μεγαλη ανατροπη.... αγαπημενοι μου χαρακτηρες ειναι... ο Ichigo:wooi2: kai o Renji..

#205 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 September 2008 - 21:14

μπαλονοφαλαινα vs αλεπου με σπα8ι, ουτε σε γιαπωνεζικες monster movies δεν εχω δει τετοια

το Bleach Το κοροιδευουμε επειδει εχει μηδενικο Plot twist,ολλα ειναι εντελως προβλεψιμα και τα εχουμε βαρε8ει,ειναι ο δικος μας τροπος να πουμε "σκευτειτε κατι πιο προτοτυπο ****!!!!!!"

qzMHWHd.png

#206 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 30 September 2008 - 22:07

πεστα ετσι απλα mate!:hehehe:,κατι προτoτuπο ρε!xd,to bleach για να γινει πιο ενδιαφερων,πρεπει καποιος απο τους main characters ι γενικα καποιος να την κανει, για να αλλαξει λιγο το σκηνικο

Posted Image

#207 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 30 September 2008 - 22:45

Και 'γω το Bleach εχω αρχισει να το βαριεμαι,απλα δεν εχει τιποτα καινουργιο να διξει.Ωραιο θα ηταν αν οι χαρακτηρες μαθαιναν καποια καινουργια τεχνικη.

#208 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 01 October 2008 - 00:05

ειμαι στο episode 188! μεχρι τωρα δεν εχει γινει κατι συγκλονιστικο..... απλα περιμενουμε την μεγαλη ανατροπη.... αγαπημενοι μου χαρακτηρες ειναι... ο Ichigo:wooi2: kai o Renji..

πηγαινε να διαβασεις το μανγκα αν δεν το εχεις κανει
Posted Image Posted Image

#209 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 October 2008 - 07:22

Γενικοτερα το bleach οπως και το dragonball δε λεω τρομερα ειναι αλλα σε καποια φαση καταντανε καπως μονοτονα γτ ποτε δε πε8αινει κανενας.Εδω βεβαια 8α μου πειτε οτι και στο dragonball ψοφαγαν αλλα στο κατω κατα στα @@ τους γτ ηξεραν οτι 8α αναστη8ουν.Αμα δε δεις για μενα παντα καποιον απο τουσ κεντρικους να ψοφαει για τα καλα πραγμα που να κα8ορισει τη ψυχικη συσταση των αλλων και τη μετεπειτα εξεελιξη τους κατανταει καπως κουραστικο απλα και μονο να περιμεωεις να δεις τι μελλει ξυλο γενεσ8αι παντα αποψη μου feel free to comment and if any of u says smtning different i will bring achmed to kill u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oo:

Posted Image

#210 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 October 2008 - 07:46

εντομεταξυ εχει γουστο να πε8ανει o ichigo και εκει που 8α κλαινε ολλοι,να βγει κανονικος shinigami :P

qzMHWHd.png