Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#181 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 September 2008 - 09:47

Παιδια περα απο την πλακα ολοι οι αλλοι lieutenant εινα για τα πανηγυρια.8υμαστε ο ichi τουσ εστειλε και τουσ 3 μονοχιτους^^.Αλλα το αλλο το ηρωικο η αλεπου να χτηπη8ει καινα παει μεχρι τη αλλη ακρη για καφε.Αυτα γι μενα ειναι εκνευριστικα πραγματα αλλα τι να κανουμε ετσι μας τα εδωσε ο designer εμεις τι να κανουμε εκτοσ απο να τα κρινουμε.....

Posted Image

#182 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 28 September 2008 - 08:49

ρε σεισ ειδατε ποσο φθονερος ηταν οταν μιλισε στον λιουτεναντ του? δηλαδη εγω τρομαξα...ηταν πιο φθονερος και απο τον (ασ μου επιτραπει η εκφραση) ΚΙΡΑ!!!!!

ο κομαμουρα θα νικισει γιατι προφανος πολεμαει με μια μπαλονοφαλενα..

τι θα γινοταν αν πωλεμουσε με εναν κηνηγο αλεπουδων και του εβγαζε κανα τουφεκι?

#183 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 28 September 2008 - 09:47

Ναι, οντως αντε να δουμε λιγο real ξυλο, μεχρι τη μαχη του Hisagi δε παραπονιομουν, αλλα αυτο με το μπαλονι παει πολυ, θελουμε IchiXUlqi (οχι αυτο, μαχη εννοω, αμεσως :))

Posted Image

#184 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 12:59

R1n εχεις κοψει το bankai της αλεπουσ ειναι 1 τεραστιοs samurai γτ ειπα οτι ειναι ξαδελφος του godzilla.Oσο για το τελευταιο chapter νταξει δε λεει και πολλα προβλεπομενη δραση και σεναριο με την αλεπου να δειχνει τα ταλεντα της και να το παιζει και λιγο dark.Οπως και να χει παει ο μπαλονις:bike:

Posted Image

#185 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 28 September 2008 - 13:25

εχω την εντυπωση οτι το μπαλονι ηδη εχει ψοφησσει,αν δειτε τη τελευταια σελιδα ο σαμουραι του κατεβαζει το σπαθι στο κεφαλι κ λεει απο κατω crushed

#186 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 17:07

εχω την εντυπωση οτι το μπαλονι ηδη εχει ψοφησσει,αν δειτε τη τελευταια σελιδα ο σαμουραι του κατεβαζει το σπαθι στο κεφαλι κ λεει απο κατω crushed

Για αυτο ειπα παει ο μπαλονις^^

Posted Image

#187 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2008 - 18:21

αρα δε 8α ξαναδουμε ολες τισ κολοφατσες για καμποσα chapters,nice

qzMHWHd.png

#188 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 September 2008 - 19:19

BAΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΜΑΝGA ΤΟΥ BLEACH!!

Αμαν πια ρε παιδια, δε θα τελειωσουν ποτε οοοοολες αυτες οι μαχες? ΠΟΣΟΙ ειναι πια? Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω κουραστηκα.

Ps: μπραβο Komamura, another one down. Now for the rest 1.000.000.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#189 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2008 - 19:27

οπου νανε ερχεται το καλο,υπομονη μια-δυο εβδομαδες

qzMHWHd.png

#190 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 September 2008 - 19:27

Εμένα μου έχει λείψει ο Ulqi...... Άντε καιρός είναι να δούμε τι γίνεται και με αυτήν την ψυχή και τον Ichigo.... Mια απορία μόνο. Σε τι ακριβώς διαφέρει ο Ichigo πριν που τον σκότωσε και ο Ichigo του τωρα που θεωρητικά θα νικήσει??? Με αλλα λόγια τι είναι αυτό που τον κάνει να πηγαίνει με τόση αυτοπεποίθηση και αυθάδεια ενάντια στον Ulqi?

#191 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2008 - 19:28

το γεγονος οτι ειναι main charachter

qzMHWHd.png

#192 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 28 September 2008 - 22:28

Ναι, εχει τον αερα του πρωταγωνιστη :hahaha:
Σοβαρα τωρα, μπορει να κρατησει τη μασκα αρκετο χρονο παραπανω, οπως ειδαμε στη μαχη με το Grimjow, οποτε θα δουμε
Αφου ετσι κι αλλιως στο Bleach δε μετραει η δυναμη και η πρoπονηση του καθε χαρακτηρα, αλλα ποσες αναμνησεις εχει και ποσους φιλους που τον χρειαζονται και δε πρεπει να πεθανει :)

Εγω περιμενω να δω και Vizrads εναντιον Tousen και Gin που εχουν unfinished bussiness ^_^

Posted Image

#193 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 23:22

Εμένα μου έχει λείψει ο Ulqi...... Άντε καιρός είναι να δούμε τι γίνεται και με αυτήν την ψυχή και τον Ichigo.... Mια απορία μόνο. Σε τι ακριβώς διαφέρει ο Ichigo πριν που τον σκότωσε και ο Ichigo του τωρα που θεωρητικά θα νικήσει??? Με αλλα λόγια τι είναι αυτό που τον κάνει να πηγαίνει με τόση αυτοπεποίθηση και αυθάδεια ενάντια στον Ulqi?

To γεγονος οτι ο ulqi εχει τη big boobs oneesan κοντα του αρα που σημαινει οτι πρεπει να πληρωσει που την μαγαρισε-2 μπορει να κρατησει τη μασκα πανω του για καμποση ωρα πλεον και 3 οτι εχεισ 4 captain πισω του^^:oo::hahaha::burningbe3: και το γεγονος οτι ο σχεδιαστης του bleach δεν αφηνει τους χαρακτηρες να ψοφησουν:tensai:

Posted Image

#194 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2008 - 23:35

να σας περιγραψω τη μαχη ulquiora-ichigo

στη αρχη ο φραουλας τα ψιλοκαταφερνει,κανει release o ulqi ,ο φραουλας τρωει της χρονιας του,ερχονται οι renjiδες,rukiες,ishidες,chadες τρωνε ολοι ξυλο και οταν παει ο ulqi να τους σκοτωσει ο ichigo φοναζει "ΟΧΙΙΙΙΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
και τοτε βγαζει απιστευτη ενεργεια,γινεται super shinigami (τα μαλλια του αλλαζουν χρωμα και γινονται κιτρινα φυσικα) και ξεσκιζει τον ulquiorra, ο οπιος ομως οπως ειναι λογικο παρολο απιστευτα τραυματισμενος δεν ψοφα.......

qzMHWHd.png

#195 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 28 September 2008 - 23:46

οπως γινεται συνιθως στα περισσοτερα shonen:uhh:,ο hero always wins:P