Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#166 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 19 September 2008 - 12:06

Γι'αυτό το είπα, ίσως ήταν καιρός να γίνει αλλά δεν έγινε... Καλύτερα γιατί ο Ikkaku είναι από τους favorite στο Bleach:riiight: Ποιός θα πεθάνει πρώτος άραγε:orly:

O Ichigohan γιατί απλά δεν μπορεί με τίποτα να νικήσει τον Ulquiora Schiffer !!
:tensai:

Posted Image

#167 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 19 September 2008 - 12:57

Γενικα ο kira εχει γινει πολυ σοβαρος και σκοτεινος.επιτελους...

#168 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 19 September 2008 - 13:03

αρκετα καλο τσαπτερ,αλλα τελικα ικακκου μας βγηκε μουφα απο τι στιγμη που εχει πραγματικα χασει
για να μπαινει στη μαχη καπτεν τοτε τα πραγματα σκουραινουν για τους σινιγκαμι

#169 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 19 September 2008 - 13:39

Πρώτον το chapteraki ήταν καλούλι αλλά δεν μου άρεσε γιατί κινείται στα όρια της υπερβολής.
Υπερβολή το ότι ο ikkaku (μάλλον) δεν χρησιμοποίησε bankai με κίνδυνο την αποστολή ή αν το χρησιμοποίησε έχασε. Υπερβολή η φάση με τον Komamura και υπερβολή το release του βλάκα (και άσχημο release επίσης)

Δεύτερον και επειδή το σχολιάσατε. Για μένα ο Kira είναι ένας βλαμμένος-κομπλεξικός χαρακτήρας. Εδώ φάνηκε ακόμα περισσότερο, παρότι είχε σωστή (εν μέρη ) κρίση σε αυτό που είπε. Μπορεί να μου άρεσε την άλλη φορά , αλλά εξακολουθεί να μην είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους. Προσωπική εκτίμηση βέβαια

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#170 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 September 2008 - 00:22

εγω τον συμπα8ω τον kira......
τωρα αν πεξει ξυλο ο komamura δεν νομιζω να δυσκολευτει.....
επισης πιστευω οτι ο ikkaku δεν εκανε bankai.Τον ικακου με μπανκαι τον εχω περιπου
espada-9 level,δεν νομιζω να εχασε απο καπιον χωρις να του προκαλεσει ουτε μια γρατζουνια

qzMHWHd.png

#171 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 September 2008 - 02:59

Μαγκες το ζητημα ειναι απλο.Ολοι στο τεαμ του Kenpachi εχουν μονο 1 κοινο¨..ειναι ολοι ψυχακηδεσ και κομπλεχικοι.Ο δε δειχνει το bankai του ενας 8εοσ χερει γτ ο αλλος προσεχει πηπως η γλαστρα μαρα8ει η κοπελιτσα ειναι στο κοσμο της.Πραγματικα αποριας αξιο ειναι πως επιβιωνουν αυτοι οι "αν8ρωποι"^^.Τελος παντως οτι και να εγινε πιστευω οτι ο ikkaku εχει χασει για ακυρο λογο ...δε ξερω αποψη μου:frozen:

Posted Image

#172 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 20 September 2008 - 04:45

εγω μαγκες ενα πραγμα πιστευω. στην προσπαθια του ο κουμπο να φιαξει πολλες διαφορετικες προσοπικοτητες εφιαξε μη ρεαλιστικους χαρακτηρες. και εκτος απο αυτο εφιακσε τοσους πολλους (που ουτε καν τους δειχνει) που οταν ηρθε η ωρα να φιαξει "κακους" εφιαξε παρομιους με τους καλους...προσοπικη αποψη ειναι πολυ παιδικο αυτο το σκεπτικο εμενα δεν μου αρεσει και αν ειχε δωσει ρολο σε αρκετους ισως να φαινοταν πιο ποροτικο...εν παση περιπτοση...

#173 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 20 September 2008 - 13:16

Aντε να δουμε τι 8α δουμε στο νεο chapter.Ρε στη mangashare αργειτε πολυ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nod2:

Είναι όντως σπαστικό να περιμένεις μια ολόκληρη εβδομάδα αλλά τι να κάνουμε. Κάθε Τετάρτη βγαίνει το καινούριο κεφάλαιο στο περιοδικό Weekly ShonenJump στην Ιαπωνία και κάθε Παρασκευή βγαίνει translated στο Onemanga.com. Δεν αργούν πολύ. Άσε που απο την Τετάρτη το απόγευμα βγαίνουν τα πρώτα spoilers.

Πάνε οι καιροί που διάβαζα 20 chapters μονορούφι μέχρι να φτάσω την έκδοση.

#174 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 20 September 2008 - 19:09

Μωρε λετε ο Κομαμουρα και ο Ιμπα να τις φανε απο τον espada και τοτε να αναγκαστει ο Ikakku na kanei Bankai για να τους σωσει??Θα ειναι αρκετα μουφα παντως αν γινει ετσι.Και οντως το release του espada ειναι ισως το πιο αθλιο που εχω δει μεχρι τωρα μετα του Αρονιρο..Γιατι να υπαρχουν αυτα τα χαζα chapters με τους lieutenants??:uhh:
Posted Image

#175 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 September 2008 - 23:01

Μωρε λετε ο Κομαμουρα και ο Ιμπα να τις φανε απο τον espada και τοτε να αναγκαστει ο Ikakku na kanei Bankai για να τους σωσει??Θα ειναι αρκετα μουφα παντως αν γινει ετσι.Και οντως το release του espada ειναι ισως το πιο αθλιο που εχω δει μεχρι τωρα μετα του Αρονιρο..Γιατι να υπαρχουν αυτα τα χαζα chapters με τους lieutenants??:uhh:

ενταχει εχει καταντησει αηδια ο ikkaku ο πιο τουμπανος να χανει απο τον εσπαδα φουσκα ελεος η βλακεια καπου φτανει και τα ορια της!!!!!!!!!!!:uhh:

Posted Image

#176 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 21 September 2008 - 19:30

Ρε παιδιά. Δεν είναι espada o τύπος. Fraccio του Barragan είναι. Μην μπερδευόμαστε.:congrats:

#177 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 September 2008 - 07:31

Ρε παιδιά. Δεν είναι espada o τύπος. Fraccio του Barragan είναι. Μην μπερδευόμαστε.:congrats:

Για να πω την αλη8εια ενα μπαλονι ειναι και ριχνει ξυλο se 1 captain & vice-captain.Αυτο τα λεει ολα!!!!!!!!!!!!!!:frozen:

Posted Image

#178 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 September 2008 - 01:54

About 327

Τίποτα το τραγικό αυτή την εβδομάδα. Στα προηγούμενα μίλαγαν κιόλας.
Σε αυτό μιλάνε ίσα για τα προσχήματα.

Ευτυχώς τα πράγματα τελειώνουν (μάλλον) γρήγορα με αυτόν τον fraccio που είναι και ο χειρότερος σχεδιαστικά απ' όλους (κατά την γνώμη μου).
Πραγματικά σαν μια παραφουσκομένη φάλαινα με χέρια είναι.

Μ' αρέσει που σε κάτι forum διάβαζα "Oh Kamamura pwns" κλπ και έδειξε μόνο 2 κίνησεις.....

Δεν φταίω αν ακούγομαι κάπως αλλά ο Kubo μοιάζει να είναι σε διακοπές αυτή την εβδομάδα (γενικά μετά το pendulum αλλά τέσπα).

PS: Τελικά το Fanky House κάνει το χειρότερο cleaning. Μπορεί ο εκνευρισμός μου να οφείλεται στο σχέδιο-μουτζούρα (λόγω χαζού cleaning).
Edit: Μάλλον φταίει το raw (ή όλα μου φταίνε με το Bleach :P)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#179 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 27 September 2008 - 03:00

ικανοποιητικο αρκετα το βρηκα κ συν πιστευω οτι οταν φτασει το ανιμε εκει θα φανει πολυ τεραστιων διαστασεων το ολο θεμα
σειρα θα παρουν τωρα οι fraccio των αλλων εσπαντα η θα δουμε τα μεγαλα κεφαλια?
επισης μια διαπιστωση
γιατι πιστευω οτι σε μια πιθανη μαχη ο χαναταρου θα κερδιζε το βλακα leutenant της soi fong?

#180 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 September 2008 - 04:36

γιατι ο lietenant της soi fon ειναι μια μπριζολα με χερια και ποδια μονο

qzMHWHd.png