Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 09 July 2008 - 00:09

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...
Posted 09 July 2008 - 09:46
Κατα τα αλλα το μονο καλα που ειχε ηταν το πολυ καλο animation.Τελικα απο αυτο το αρκ το animation θα ειναι μεγαλο κερδος.

Posted 09 July 2008 - 12:34
Posted 09 July 2008 - 12:39
Αν ο Σορα ειναι jinchuuriki πραγματικα θα τσαντιστω
filler is filler οσο καλο και να ειναι
Posted 09 July 2008 - 15:08
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Phm
Αν ο Σορα ειναι jinchuuriki πραγματικα θα τσαντιστω
filler is filler οσο καλο και να ειναι
Ναι νταξ σε τετεια επιπεδα ειναι να βαλεις βομβα!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 09 July 2008 - 15:33
τι εννος μπορει να υπαρχει ενα connect αναμεσα ναρουτο σορα δλδ να του αφησε ο κιουμπι ενα ιο στο σορα και μετα επιτεθηκε στην κονοχα
δν ξερω τξν αποξη μου λεω
Posted 09 July 2008 - 15:40

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 10 July 2008 - 19:15
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί θέλουν να εξαφανίσουν την Konoha. Υποτίθεται ότι οι shinobi βοηθούν τον τοπικό φεουδάρχη της Fire Country και δε θέλουν το κακό του. Αποκαλούν και το hokage βασιλιά (king), ενώ είναι κάτι σαν παραστρατιωτικός υπάλληλος της χώρας της φωτιάς. Το πιο πιθανό είναι να φοβούνται τη δύναμη της Konoha και καμιά μελλοντική ανταρσία και γι αυτό θέλουν να την αφανίσουν από προσώπου naru-γης. Πολιτικοί - ιδεολογικοί λόγοι δηλαδή..
Και τώρα στο/α επόμενο/α επεισόδιο/α, θα δούμε έναν μόνο, i assume it will be Asuma, να καθαρίζει μόνος του την τετράδα, ενώ ολόκληρη πολεμική μηχανή έμεινε άπραγη.. Τουλάχιστον να μας αποζημιώσει μια τέτοια μάχη.
...ένα έχω να πω... αίσχος... τα fillers όλο και πέφτουν στην εκτίμησή μου και όλων...
Πάντως μπορεί να έχει και δίκιο ο ασπρομάλλης, δυο βασιλιάδες σε μια χώρα την κάνουν σχιζοφρενή!?! Τελοσπάντων, θα δείξει
Edited by アニメ 日本, 10 July 2008 - 19:44.

Posted 10 July 2008 - 23:47
Οταν λεμε οτι ενα πεισοδιο filler ηταν καλο εννουμε παντα σε σχεση με τα fillers και παντα μα παντα δεν αναφερομαστε στην πλοκη (τουλαχιστον εγω) αλλα στην δραση που εχει και αυτο ειχα μιαν αλφα δραση ομολογουμενος χωρια που ειδαμε χαρακτηρες που δεν βλεπαμε για πολυ καιρο!!!

Posted 11 July 2008 - 11:03

Επίσης το 66 βγηκε απο τους Ντατεμπαγιο :Ρ
Περιληψεις των επεισοδειων 67-70
Posted 11 July 2008 - 12:37
ειχα μιαν αλφα δραση ομολογουμενος χωρια που ειδαμε χαρακτηρες που δεν βλεπαμε για πολυ καιρο!!!
ετσι
εγω για 2 λόγους χωνευω τα fillers (θα προτιμούσα να μην υπαρχουν καθόλου βέβαια αλλα...) ο ενας ειναι αυτος που λεει ο goggeta και ο αλλος ειναι οτι στα fillers δεν θυμούνται!!!
έλεος λες και αυτοι που βλέπουν το ναρουτο έχουν ολοι αλτζχαιμερ!!!!!!!!!! και χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι να βλέπουν παλι τι εχει γινει πιο πριν
Posted 11 July 2008 - 12:58
Δεν ξερω για τα ζομπι αλλα εχει λιγο πλακα...Κ καπως επρεπε να δικαιολογησουν την απασχοληση ολων των νιντζα....
Posted 11 July 2008 - 13:39
και ο αλλος ειναι οτι στα fillers δεν θυμούνται!!!
έλεος λες και αυτοι που βλέπουν το ναρουτο έχουν ολοι αλτζχαιμερ!!!!!!!!!! και χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι να βλέπουν παλι τι εχει γινει πιο πριν
please explain
βασικα και εμενα μου αρεσαν αυτα τα φιλλερς. καλο σχεδιο και animation.
απλα θα προτιμουσα να μην εχουν κοψει την κανονικη ιστορια στη μεση.
παντως αν ξανακουσω το Ναρουτο να λεει οτι θελει να γινει φιλος με καποιο, θα του σπασω τη μουρη
Posted 11 July 2008 - 14:12
please explain
βασικα και εμενα μου αρεσαν αυτα τα φιλλερς. καλο σχεδιο και animation.
απλα θα προτιμουσα να μην εχουν κοψει την κανονικη ιστορια στη μεση.
παντως αν ξανακουσω το Ναρουτο να λεει οτι θελει να γινει φιλος με καποιο, θα του σπασω τη μουρη
Tοτε μη δεις το τρεϊλερ της νεας ταινιας στο τελος του επ66ΧΡ
Επισης κ εγω πιστευω οτι αν τα κανουν καλα τα επομενα επεισοδια θα βγουν ΟΚ! Απ'οτι ειδα θα εχουμε και καλες ομαδες animation για τα επεισοδια με της μαχες...
Το 66 επεισοδιο παρεμπιπτόντως δεν ηταν καλο ΧΡ