Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#106 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 12:27

Πούντο ρε παιδιά και δεν το βλέπω;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#107 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 12:42

dattebayo fansubs, LLC ..

#108 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 12:45

Α thanks Loke. Eίχα μπει στο bittorrent section και δεν το έδειχνε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 14:56

9 δεν ειναι τα tail beasts μωρε? Τεσπα... ναι συμφωνω μαλλον εχει κανα δαιμονακο κι ο σορα και οπως ειχαμε ξαναπει σε ενα αλλο thread ισως τα δαιμονακια να εχουν ενδοεπικοινωνια LOL

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#110 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 15:19

Naruto...Μπες στα πιτ γιατι εχει λασκαρει λιγο η 3 ουρα απο αριστερα !!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#111 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 15:47

Γ@μ@το επεισοδιο παρα πολυ καλο!!!

Αλλα νταξ σε καποια φαση εκει με τον Sora εκαναν την Tsunade να φενετε πααρα πολυ αδυναμη ασε που λεει στο Asume "παλι καλα που δεν πληγωθηκα", σιγα μην η Tsunade πληγωνετε τοοσο ευκολα......

Τεσπα!!!

Γελιο ειχε επισης οταν κοιτουσαν τις photo απο διαφορα teams....:P

Οσο για το animation ηταν παααρα πολυ καλο και προσεκτηκο εαν και ηταν λιγο ποιο "λαιτ" απο το κλασσικο!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#112 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 15:54

ε ρε παιδια, αμα ελεγε η Tsunade "βρε το μ@λ@κ@, ηρθε να μου την πεσει, αλλα εμενα στα τετοια μου, δεν νιωθω μια, και εσυ ναρουτο τζαμπα ηρθες, τον ειχα καταλαβει" δεν θα ξενερωνατε?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#113 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 15:55

Καλό επεισοδιάκι, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο από 4 imba εχθρούς και μια γενικά "ότι να 'ναι" κατάσταση.

Δηλαδή ΟΚ βγάλτε όλα τα υπόλοιπα, αλλά ζόμπι!!!!!!!! και σώματα που ανασταίνονται με ηλεκτρισμό στο Naruto;;;

Έχω βαρεθεί να βλέπω ότι να 'ναι jutsu στα fillers.

Τέσπα από βδομάδα ξεκινάνε οι μάχες.

ΥΓ: Το νέο ED ήταν ΟΚ. Θέλω λίγο ακόμα να το συνηθίσω. Το videaki του βέβαια είχε φάση.
ΥΓ2: Ξαναδείξαν την team του 4oυ σε φωτό με τον μικρό Kakashi :riiight:
Θέλω gaiden σύντομα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 16:15

ε ρε παιδια, αμα ελεγε η Tsunade "βρε το μ@λ@κ@, ηρθε να μου την πεσει, αλλα εμενα στα τετοια μου, δεν νιωθω μια, και εσυ ναρουτο τζαμπα ηρθες, τον ειχα καταλαβει" δεν θα ξενερωνατε?

Οχι γιατι??
Ο Sasuke το λεει μια ζωη αυτο και δεν ξενερωνουμε απο την Tsunade θα ξενερωναμε που ειναι και ο 5ος....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#115 zisis

zisis

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 16:23

Πολυ καλο επεισοδιο!!
Ποιος ειχε πει οτι θα ηταν filler?
Παντως το χερι του sora μου θυμιζει και Gaara και Sasuke!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 16:38

Το κανανε λιγο Frankenstein το επεισοδιο....
Καλο ηταν κ λογικα θα αποκτησει περισσοτερο ενδιαφερον με τις μαχες....
Σιγουρα ο Sora πρεπει να ειναι ενα απο τα υπολοιπα 8 τερατακια. Λετε καπου εκει τριγυρω να κρυβονται οι Akatsuki;;;;
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#117 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 19:40

καλα ρε παιδια βγαλανε το νεο επεισοδιο και δεν το βλεπω? Στο σαιτ των db δεν εχει τιποτα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 20:09

Πάτα στο home.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 20:14

πολυ φαση ειχε, τα zombie ηταν λιγο roflmao αλλα δε πειραζει. Το σημαντικο ηταν οτι ο asuma ειπε οτι τα lightning jutsu ειναι τα πιο δυνατα ! ετσιιιι ρεε δωστε lightning στο λαο !!!! :emptyonexg1:

εχμ ναι κατα τα αλλα υπερ imba οι εχθροι και γαμωτο να παει ο naruto να σταματησει το sora? γιατι να μη παει στους αλλους να βαρεσει και kyuubi mode και να φυγει ξυλικι ατελειωτο οεοεο ? :orly:

τεσπα ας δουμε τουλαχιστον τη tsunade-gramma να μοιραζει μπουκετα and i ll be happy ^^ :drink:

#120 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 20:42

Εγω δηλαδη ειμαι ο μανοδικος που δεν του αρεσε αυτο το επεισοδιο????
Πολυ προχειροφτιαγμενο μου φανηκε! Απο το ενα θεμα πηδαγε στο αλλο και η ιστορια γεματη τρυπες...

Δεν θα σχολιασω τα god-level jutsu των τυπων... και η υπερβολη εχει τα ορια της! Οι διαλογοι ανουσιοι, το animation απεριγραπτο... και γενικα βλεπαμε διαφορους χαρακτηρες να κανουν οτιδηποτε ασχετο μπορει κανεις να φανταστει...:fromabove:

Το χωριο καταστρεφεται, ω τι κακο μας βρηκε!!!!!!! 40 λεπτα αυτο βλεπαμε...
Εν το μεταξυ η βυζοχοκαγε απτοητη εκει στην καρεκλα.. και ο Ναρουτο να παιζει τσινγκολελετα με τον Σορα!!!!
:oo:
Ε οχι ρε παιδια δεν ηταν αξιου λογου αυτο που ειδαμε! Εμενα μου θυμισε κακες εποχες....

Υ.Γ. : αυτο που εντελως συμπτωματικα ολοι οι δυνατοι χαρακτηρες λοιπουν απο το την Κονοχα σε καθε κριση ποσες φορες θα το δουμε ακομα ε???
Δημοσιευμένη  εικόνα