Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#136 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 14:12

Μαλλον μονο σε μενα αρεσουν αυτα τα φιλλερ (σε αυτο το φορουμ τουλαχιστον)....Το μονο που με χαλασε σε αυτο ειναι οι ptwma-ninja :P Μαρεσε το 2πλο επεισοδιο...Ειχε ωραιο σχεδιο αλλα και καλο ανιμεϊσιον...Τωρα ο Αζουμα και ο Σόρα θα παιξουν μεγάλο ρόλο στα επομενα επεισοδια μιας και ειναι οι μόνοι απο τους οποιους μπορουν να χρησιμοποιήσουν τεχνικες αέρα,και αν θυμαμαι καλα εχουν πλεονέκτημα απέναντι στις τεχνικές του ηλεκτρισμού.

Επίσης το 66 βγηκε απο τους Ντατεμπαγιο :Ρ

Περιληψεις των επεισοδειων 67-70

Spoiler:

εμεις οι 2 μαζι πορευομαστε το δρομο το fillers seph :hahaha:

going to dl

#137 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 14:24

Πωπω τα είδα τα τρία τελευταία μαζί. Ε καλούλια ήταν αλλά βαρέθηκα. Δεν θέλω άλλα fillers. Θέλω story.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#138 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 16:06

please explain

τι explain???

πες μου την μαχη ναρουτο-σασκε ποσες φορες εχεις δει να την θυμουνται;;;;;

#139 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 16:47

Κανείς δεν είπε ότι τα filler δεν είναι καλά. Σε σύγκριση με τα filler άλλης δημοφιλούς σειράς αυτήν την περίοδο, τα συγκεκριμένα είναι παράδεισος.

Απλά εμένα μου την έσπασαν άγρια οι παραλογισμοί του των τελευταίων επεισοδίων που διέλυσαν ένα φυσιολογικό story. Ιδιαίτερα τα zombie είναι παρμένα από περιβάλλον ταινίας Naruto και κάνουν τελείως ξεκάρφωτη την ιστορία.

Εντάξει το σημερινό δεν ήταν το καλύτερο που έχουν δείξει κυρίως γιατί αποτελεί εισαγωγή των επομένων. Δεν με ενθουσίαζει να ακούω τις αναμασημένες βλακείες του Naruto προς τον Sora, ούτε να βλέπω επανάληψη κινήσεων και μαχών.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#140 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 16:52

τι explain???

πες μου την μαχη ναρουτο-σασκε ποσες φορες εχεις δει να την θυμουνται;;;;;

ποια απο ολες?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#141 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 16:59

μετριο το 66 και απορω με το ποσο ευκολα το studio αγνοει οτι με το πιο απλο jutsu technic θα ξεπαστρευαν δεκαδες μαζι ....

#142 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 20:23

Βασικά ντάξει άμα το δεις στο τελείως χαλαρό καλά είναι (τουλάχιστον σε σχέση με τα παλιά fillers στην παλιά σειρά). Και αυτό ίσως γιατί έχουμε μια ενιαία ιστορία και όχι πολλές μικρές όπως παλιά. Παρόλα αυτά you can't take them really seriously.
phmava.php

#143 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 11:06

not bad το 66.Kαι καλη επιλογη μουσικης.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:09

Κανείς δεν είπε ότι τα filler δεν είναι καλά. Σε σύγκριση με τα filler άλλης δημοφιλούς σειράς αυτήν την περίοδο, τα συγκεκριμένα είναι παράδεισος.

Απλά εμένα μου την έσπασαν άγρια οι παραλογισμοί του των τελευταίων επεισοδίων που διέλυσαν ένα φυσιολογικό story. Ιδιαίτερα τα zombie είναι παρμένα από περιβάλλον ταινίας Naruto και κάνουν τελείως ξεκάρφωτη την ιστορία.

Εντάξει το σημερινό δεν ήταν το καλύτερο που έχουν δείξει κυρίως γιατί αποτελεί εισαγωγή των επομένων. Δεν με ενθουσίαζει να ακούω τις αναμασημένες βλακείες του Naruto προς τον Sora, ούτε να βλέπω επανάληψη κινήσεων και μαχών.

Θα συμφωνησω και εγω στα περισσοτερα!!!! Αυτο με τον Ναρουτο να κυνηγαει τον Σορα και καθε 5 λεπτα να κανουν διαλειμα για να πουν τις ιδιες λαλακιες που τις εχουμε ακουσει ενα εκατομμυριο φορές με γονατισε πραγματικα....

Οσο για τα ζομπι, τουλαχιστον αστοχη ιδέα!!! Και θα επαναλαβω οτι εχει χαθει το μετρο με τα jutsu των τεσσαρων..

Συγκριτικά όμως με το διπλο 64-65 το 66 ηταν ελαφρως καλυτερο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 18:05

Και μένα το 66 μου άρεσε πολύ περισσότερο από το διπλό 64-65. Γενικά τώρα τελευταία μου δίνουν την εντύπωση ότι τα διπλά επεισόδια έχουν την πλοκή ενός μονού και ότι άνετα θα μπορούσαν να πουν τα ίδια πράγματα στη μισή χρονική διάρκεια.Δεν μπορώ να θυμηθώ από πότε ένα διπλό επεισόδιο δικαιολογούσε τη διπλή διάρκειά του... άντε ίσως (και με επιφύλαξη) το 51-52 και αυτό λόγω Sasuke.

Το 66 μου άρεσε γιατί ήταν αρκετά σφιχτό και γινόταν πράγματα συνέχεια. Τώρα το επόμενο (σύμφωνα με wikipedia 24 Ioυλίου) μάλλον θα έχει πολύ ξύλο και πολλαπλές μάχες οπότε μάλλον θα έχει κάτι να πει.

Τέλος στις 31 Ιουλίου έχει πάλι διπλό επεισόδιο (πάντα σύμφωνα με wikipedia).
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#146 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 21:17

Θα συμφωνησω και εγω στα περισσοτερα!!!! Αυτο με τον Ναρουτο να κυνηγαει τον Σορα και καθε 5 λεπτα να κανουν διαλειμα για να πουν τις ιδιες λαλακιες που τις εχουμε ακουσει ενα εκατομμυριο φορές με γονατισε πραγματικα....

Οσο για τα ζομπι, τουλαχιστον αστοχη ιδέα!!! Και θα επαναλαβω οτι εχει χαθει το μετρο με τα jutsu των τεσσαρων..

Συγκριτικά όμως με το διπλο 64-65 το 66 ηταν ελαφρως καλυτερο!

λέω να αποχωρήσω από το forum γιατί η παρουσία μου πια είναι πραγματικά άχρηστη. Ό,τι σκέφτομαι το γράφει ο Donalad13! χαχαχα. Σε τίτλους:

• Η νύχτα των ζωντανών νεκρών the Naruto way...
  • Τα υπερμεγέθη στήθια της Tsunade την έχουν καταντήσει ανίκανη να δράσει. Α ρε Orochi που σου χρειάζεται μωρή!
  • Οι no name shinobi της Konoha πεθαίνουν σαν μποτάκια κακής ποιότητας
  • Sora, plz DIEEEEEEEEEEE!!! Σας έχω βαρεθεί εσάς τους -και καλά- παραστρατημένους και γεμάτους οργή νέους στη σειρά...
  • Η Hinata που είναι? Βρήκε γκόμενο?

Δημοσιευμένη  εικόνα

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#147 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 23:04

Καλα αυτα τα φιλλερ απευθυνονται σε 5χρονα και σε ηλιθιους, οι τρυπες στο σεναριο ειναι τεραστιες, μην κανουν και κανα Kamehameha στο τελος ή μπορει να δουμε και κανα fusion

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#148 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 23:18

Παιδιά εντάξει είπαμε κακά είναι, αλλά μην αρχίσετε το θάψιμο και φτάσουμε στο άλλο άκρο.

Σαν σύνολο εξακολουθούν να είναι αξιοπρεπή και σίγουρα δεν είναι ότι χειρότερο μπορείς να δεις αυτή την περίοδο.

Ούτως ή άλλως έχουν ημερομηνία λήξης και σε ένα δίμηνο (το πάρα πολύ) που θα έρθει το canon story, δεν θα τα θυμόμαστε πια.

ΥΓ: Ευκαιρία να δείτε και OP ><:bleh: που αν και δεν έχει σταθερό subbing, αυτή την περίοδο βρίσκεται στα πολύ πάνω του.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#149 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2008 - 13:04

εμεις οι 2 μαζι πορευομαστε το δρομο το fillers seph :hahaha:

Ore wa...Hitori janai:if:

ΥΓ: Ευκαιρία να δείτε και OP ><:bleh: που αν και δεν έχει σταθερό subbing, αυτή την περίοδο βρίσκεται στα πολύ πάνω του.

Προτιμω να δω Bleach (που με κανει να νυσταζω) παρα να δω ΟΡ (νο οφενσ):colddd: Αν και εχω αρχισει αλλα ανιμε οποτε δεν χρειαζεται να πεσω εκει :hahaha:

Οπως σας εχω ξαναπει,τα φιλλερ θα μας απασχολησουν τουλαχιστον για το καλοκαρι...Οποτε ενα-μιση μηνα ακομα... Εγω πιστευω οτι γυρω στο 73-74 θα εχουν τελειωσει (λαμβανοντας και υπ'οψην τις περιληψεις που ποσταρα στη προηγουμενη σελιδα)

Οριστε και οι ημερομηνιες των επεισοδιων που εχουν ανακοινωθει μεχρι τωρα.
Episode 67 24/7/08

Episode 68 & 69 31/7/08

Episode 70 7/8/08

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#150 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 00:51

Μπα ο seraph εχει δικαιο σαν το Naruto δεν εχει!!!

Εp 66!!
Ρε σεις καλα fills ειναι αυτα ναουμε παααρα πολυ καλη δουλεια θα ακουσαν το κραξιμο για τα παλια και τωρα κανουν καλη δουλεια και σε επειπεδο animetion και σε επειπεδο σεναριου!!
Eαν εκαναν τετειο animetion παντα ολα καλα θα πηγαιναν αλλα εχουν παει και σε μερικα studios οτινανε!!!

Για να πω την μαυρη αληθεια οταν τελειωσουν τα fills θα στεναχωριθω μιας και τα παλικαρια που διαβαζουμε manga ξερουμε τη γηνετε σε καθε επεισοδιο οποτε δεν εχουμε την ιδια τρελα να τα δουμε με εσας που παρακολουθητε μονο anime, ενω αυτη την στιγμη και η δυο πλευρες εχουν την ιδια απορια πανω στο anime....
Αλλα ας μην ξεχναμε οτι το story πρεπει να συνεχηστη....

Ρε σεις εδειξε konohamaru!!Αυτο μου θυμησε σαν τοτε με τον naruto οταν ο oro μπηκε στην konoha σταν exams παρομιες καταστασης περναει και ο konohamaru λετε και αυτουνου τα exams να ακυροθηκαν???:D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!