Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#151 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 15 July 2008 - 01:24

Πλάκα πλάκα τώρα που είπες Konohamaru ας πω και εγώ το ξεκάρφωτό μου..

Δεν ξέρω πόσοι συμπαθείτε τον Konohamaru. Εγώ έχω μια μέτρα στάση απέναντί του.
Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι το επίθεμα στις φράσεις του.

Αυτό το -kore που λέει σε συνδιασμό με τον seiyu του είναι ένα από τα πράγματά που τρελαίνομαι να ακούω στο Naruto. Παλιότερα το έλεγα και εγώ στο ξεκάρφωτο.

Για μένα απ' τα πιο πετυχημένα μαζί με το "ορο" του Kenshin στο RK (αξέχαστο).

Μπορεί να είναι σπαστικό αλλά....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#152 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 15 July 2008 - 07:43

Μπα ο seraph εχει δικαιο σαν το Naruto δεν εχει!!!
Για να πω την μαυρη αληθεια οταν τελειωσουν τα fills θα στεναχωριθω μιας και τα παλικαρια που διαβαζουμε manga ξερουμε τη γηνετε σε καθε επεισοδιο οποτε δεν εχουμε την ιδια τρελα να τα δουμε με εσας που παρακολουθητε μονο anime, ενω αυτη την στιγμη και η δυο πλευρες εχουν την ιδια απορια πανω στο anime....
:D

σε πολλες μαχες στο μανγκα προσωπικα δεν καταλαβαινω τι γινεται!!!! με την μεταφορα τους στο ανιμε βγάζω μονο νοημα

#153 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 15 July 2008 - 16:28

Το οτι γινεται καλη δουλεια απο πλευρας σεναριου διαφωνω καθετα, οριζοντια και διαγωνια, it sucks:stubborn:
Νταξει το animation καλο ειναι αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο:yawn2:

Και θα συμφωνησω με τον Kyuubi, κακο με τα shounen manga εναι οτι στις περισσοτερες μαχες χανεσαι, αλλα οπως και να εχει αλλο να διαβαζεις κατι ασπρομαυρο, χωρις ηχο και κινηση και αλλο ειναι να το βλεπεις animated

Πας καλα Goggeta SSJ6? Δεν θες να τελειωσουν τα φιλλερ?:redcard2:

Edited by Ephialtes, 15 July 2008 - 16:34.

Posted ImagePosted Image

#154 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 15 July 2008 - 17:37

Αποψη λεω ρε guys αλλα προσωπικα μου αρεσουν αυτα τα fills για τον λογο, οτι ναι μεν σε ορισμενα σημεια του μανγκα ψηλο χανεσε αλλα το ουσιαστικο ζουμι το περνεις, οποτε την κανονικη σειρα την ξερω και τα fills ειναι ενα ευχαριστο διαλυμα για εμενα μιας και το anime για εμενα αποτελει η αποτηπωση του manga στην οθονη και για τον μονο λογο που το βλεπω ειναι για να φρεσκαρω αυτα που γνωριζω μεσω του manga και να δω και κανα γραφικο....

Δλδ δεν εχω την ιδια δηψα που ειχα οταν εβλεπα μονο anime και ειναι λογικο κανενας που ξερει την συνεχια μιας ιστοριας δεν την παρακολουθη με τον ιδιο ενθουσιασμο....(οχι οτι δεν κατευαζω το ανιμε με το που βγει αλλα δεν το παρακολουθω τρωγοντας τα νυχια μου απο την αγωνια)

Οποτε τα fills ειναι ενα story το οποιο δεν το γνωριζω οποτε το βλεπω με περισοτερο ενδιαφερων (τρωω τα νυχια μου)... Ασε που καλυτερα να μην τα συγκρινουμε με τα πρωτα fills του Naruto τα ατελιωτα και εντελος βαρετα!!!

Επεισης δεν λεω οτι δεν θελω να τελιωσουν τα fills απλος λεω οτι θα στεναχοριθω μιας και θα γυρησω σε αυτα που ξερω. Το λεω καθαρα η ιστορια πρεπει να συνεχηστη!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#155 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 July 2008 - 21:56

Πλάκα πλάκα τώρα που είπες Konohamaru ας πω και εγώ το ξεκάρφωτό μου..

Δεν ξέρω πόσοι συμπαθείτε τον Konohamaru. Εγώ έχω μια μέτρα στάση απέναντί του.
Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι το επίθεμα στις φράσεις του.

Αυτό το -kore που λέει σε συνδιασμό με τον seiyu του είναι ένα από τα πράγματά που τρελαίνομαι να ακούω στο Naruto. Παλιότερα το έλεγα και εγώ στο ξεκάρφωτο.

Για μένα απ' τα πιο πετυχημένα μαζί με το "ορο" του Kenshin στο RK (αξέχαστο).

Μπορεί να είναι σπαστικό αλλά....

Επισης προσεξα οτι επέστρεψε η seiyuu του παλιου Κονοχαμαρου (κατι που μου αρεσε,+ οτι ειναι η ιδια που κανει την φωνη του Πίκατσου) γιατι η φωνη που του ειχαν βαλει στα πρωτα επεισοδια δεν ηταν τοσο καλη... (δειτε το και θα καταλαβετε τη διαφορα )

Δλδ δεν εχω την ιδια δηψα που ειχα οταν εβλεπα μονο anime και ειναι λογικο κανενας που ξερει την συνεχια μιας ιστοριας δεν την παρακολουθη με τον ιδιο ενθουσιασμο....(οχι οτι δεν κατευαζω το ανιμε με το που βγει αλλα δεν το παρακολουθω τρωγοντας τα νυχια μου απο την αγωνια)

Οποτε τα fills ειναι ενα story το οποιο δεν το γνωριζω οποτε το βλεπω με περισοτερο ενδιαφερων (τρωω τα νυχια μου)... Ασε που καλυτερα να μην τα συγκρινουμε με τα πρωτα fills του Naruto τα ατελιωτα και εντελος βαρετα!!!

Γιαυτον ακριβως τον λογο μαρεσουν και εμενα αυτα τα φιλλερ...Δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια και σαν σεναριο ειναι καλυτερο δομημενο...Επισης το γεγονος οτι δεν ξερω τι γινετε στα επομενα επεισοδια(βασικα ξερω:hahaha:) ειναι καλυτερο απο το να ξερω όλο το σεναριο... Παω στοιχημα οτι αμα δεν υπηρχε το μανγκα μια χαρα θα το δεχοσασταν αυτο...Δεν ειναι καθολου χαλια.

ΥΓ: Απορω πως δεν καταλαβαινετε τι γινετε στο μανγκα:bahhh: Ο Κισιμοτο εχει ενα απλο σχεδιο διχως πολλες λεπτομεριες στους χαρακτηρες σε αντιθεση με το background που εχει περισσοτερες λεπτομεριες...Γιαυτο μαρεσει το σχεδιο του.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#156 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 17 July 2008 - 00:27

Επισης το γεγονος οτι δεν ξερω τι γινετε στα επομενα επεισοδια(βασικα ξερω:hahaha:) ειναι καλυτερο απο το να ξερω όλο το σεναριο... Παω στοιχημα οτι αμα δεν υπηρχε το μανγκα μια χαρα θα το δεχοσασταν αυτο...Δεν ειναι καθολου χαλια.

Εμ αυτο λεω!!!
Αλλα οταν λες οτι ξερεις εννοεις στο περιπου βαση που manga η εχεις κονε ρε???(παντα πιστευα οτι κατι τρεχερι με εσενα και το kishi :hahaha)

ΥΓ: Απορω πως δεν καταλαβαινετε τι γινετε στο μανγκα:bahhh: Ο Κισιμοτο εχει ενα απλο σχεδιο διχως πολλες λεπτομεριες στους χαρακτηρες σε αντιθεση με το background που εχει περισσοτερες λεπτομεριες...Γιαυτο μαρεσει το σχεδιο του.

Ρε με την μια ορισμενα σημεια δεν τα πιανεις τουλαχιστον εγω (και μαλιστα παλευοτερα οταν ειχα πολλααααα manga να διαβασω οποτε ειχα πολλες πληροφοριες στο κεφαλη μου) οστοσω μετα απο μελετη ολα ξεδιαληνουν θελει οσο νανε προσοχη!!!

Και οντως το σχεδιο που τα σπαει!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#157 poldo

poldo

nani?nani?

• Members
  • 109 posts

Posted 18 July 2008 - 15:17

παιδια ειδατε την ανακοινωση της DB? dattebayo fansubs :: News τι θα γινει τωρα???!!!!:oo::oo::oo::burningbe3::sigh2::sigh2:
Posted Image

#158 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 18 July 2008 - 15:22

Coolαρησε και περίμενε μέχρι την επόμενη Παρασκευή για να αντιληφθείς ότι είναι troll.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό από τους DB, γιατί χωρίς Naruto και Bleach δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει (αν και σε πρήζει, όπως με πρήζουν εμένα οι DB).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#159 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 July 2008 - 15:25

Εχω βαρεθει οπως και αρκετοι αλλοι να γραφουν για τους DB και τις ανοητες σε εισαγωγικα πλακες τους,για αυτο χαλαρωστε :P

I hope DB will stop
Posted Image

#160 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 July 2008 - 15:33

Εχω βαρεθει οπως και αρκετοι αλλοι να γραφουν για τους DB και τις ανοητες σε εισαγωγικα πλακες τους,για αυτο χαλαρωστε :P

I hope DB will stop
Posted Image

Να σταματισουν μα με τετεια μας κρατανε σε αγωνια μην τους στηλω κανα καλω mail και δουν πως βριζουν στην ελλαδα του 2008!!!Σιχτιρ μια φορα το μηνα με 2μηνο ολο τετειες βλακιες γραφουν!!!
Posted Image

#161 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 18 July 2008 - 16:04

για ποιο λογο το κανουν αυτο?

#162 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 July 2008 - 16:13

Γιατι απο μεταφρασεις πανε καλα αλλα απο μυλα:deadga6:
Posted Image

#163 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 18 July 2008 - 16:14

Γιατι τους πρήζουν τα @@ 700 ασχετοι προφανως και θελουν κι αυτοι να κανουν την πλακα τους...Ε αμα είσαι group ανθρώπων που δεν τους αρεσει το mainstream αλλα δουλευει με mainstream anime τότε είναι λίγο βλάκες και οι ίδιοι...Και συν τοις άλλοις νομίζω τα έχουμε πει άπειρες φορές τέτοια anime που είναι τα Naruto&bleach ακόμα κι αν οι db μαλα**στουν τελείως σε κλάσματα δευτερολέπτου θα πεταχτεί άλλο group...Τι καίγεστε??Στην τελική και οι δύο αυτές σειρές έχουν ανεγκέφαλα filler αυτή τη στιγμή...(για την ακρίβεια δεν είμαι πολύ σίγουρος για το naruto αλλά το bleach νταξ,έχει πιπεριές αυτή τη στιγμή)
RELAX PPL!Srsly o_O
Posted Image

#164 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 July 2008 - 16:18

Ε χαλαρα το bleach ειναι τα πρωτα του fills απο οτι ακουσα και στο Naruto τα πρωτα οτι νανε ηταν αυτα που εχει τωρα ειναι καλα πρωσοπικα (και καπιοι αλλοι) μου αρεσουν (τους αρεσουν)!!
Posted Image

#165 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 18 July 2008 - 16:40

Καλα, δεν θα επρεπε να σας ανησυχει αυτη η ανακοινωση...1)αυτη τη βδομαδα δεν ειχε Ναρουτο,οποτε μπορουσαν να γραψουν μια τετοια ανακοινωση και να τους πιστευψουν αυτοι που δεν ενημερονονται για το προγραμμα.
2)την επομενη βδομαδα θα εχει ναρουτο,οποτε τη παρασκευη θα εχουμε την υποτιτλισμενη μορφη.

για ακομα μια φορα παρτε το προγραμμα που εχει ανακοινωθει

Εpisode 67 24/7/08

Episode 68 & 69 31/7/08

Episode 70 7/8/08

ΥΓ:seriously people, το προγραμμα πρεπει να το εχω ποσταρει ακομα 2-3 φορες... Δεν υπαρχει λογος να ανησυχείτε για τις δηλωσεις των DB απο τη στιγμη που δεν υπαρχει επεισοδιο αυτη τη βδομαδα...

Edited by Seraphimon-T.K., 18 July 2008 - 16:46.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ