Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#451 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 06 September 2008 - 17:25

Ελεος με τα manga spoilers.ολοκληρο thread υπαρχει για το manga πρεπει να τα λετε και εδω.τεσπα.καλο το επεισοδιο και αναμενωνται καλυτερα.υπομονη να΄χουμε(ποιος να τη βρει?!)
Posted Image
1,2 freddy's coming for you
3,4 better lock your door
5,6 get a crusifix
7,8 better stay awake
9,10 never sleep again

#452 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 06 September 2008 - 17:42

Είχε και τις φιλεριές του το επεισόδιο και το σχέδιο/animation δεν ήταν και ότι καλύτερο (απλά κοιτάξτε την σκηνή του flashback) γενικά ψιλό-απογοητεύτηκα γιατί θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο (και σκηνοθετικά) αλλά anyway, δεν χαλιόμαστε xD το ξαναφτιαχμένο opening απλά τα σπάει :P (όλο το animation εκεί το έχουν ρίξει xP) άντε να δούμε τα καλύτερα!

#453 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 07 September 2008 - 02:58

Spoiler:

+1 προσπαθω απο χθες να κανω add αλλα δεν ξερω γιατι δεν γινεται.
για καποιν λογο δεν μπορω να δοσο rep σε κανεναν:frozen:
Spoiler:

:nanteee:πραγματικα τωρα αυτο το κανατε καταλαθος:hmmm:
εδω ειναι μονο για το anime ΟΥΤΕ μεσα σε spoiler δεν βαζουμε manga πραγματα...:knock-knock:

btw το πρωτο πραγμα που κανω οταν διαβαζω ενα post ειναι να πατισω τα κουμπακια που λενε spoiler και μετα αρχηζω το διαβασμα....:sigh2:
δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να αντισταθω σε αυτα τα κουμπακια
:canthelp:

#454 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 September 2008 - 03:14

gaara μου, εχει χαλασει το rep system για λιγες μερες..

Τεσπα, Δεν αποκαλυψαμε τιποτε μονο ο Kurosaki αποκαλυψε κατι που δεν επρεπε.. Εγω μιλησα για κατι που δειχνει στο opening και συνηθως οταν δειχνει κατι στο Opening γινεται, κατι σαν preview. Υποθετω πως αφου ειναι διπλα τους (και ειναι μονο αυτοι που ειναι τοοοσο κοντα τους) και αφου το δειχνει το op ετσι θα γινει. Αλλα επειδη δεν ξερουμε το βαλα σε σποιλερ.

Οσον αφορα τα 3 πραγματα που επρεπε να μας ειχαν παρουσιαστει ειναι κατι που συζηταμε οσον αφορα το ρυθμο πλοκης σχετικα με το μανγκα-δεν αποκαλυψαν κατι τα παιδια αν και ηταν λιγο παρακινδυνευμενο.. Τωρα αυτο που ειπε ο κurosaki ομως ηταν κακουλι.. Αν μπορεις να το σβησεις... Eγω το διορθωσα το δικο μου αν και ηταν μοναχα μια υποθεση.

Αλλα ναι, το καλυτερο animation το βαλανε στο Opening στις σκηνες που αλλαξανε με τη μαχη hidan-asuma ειναι πολυ ωραιο!!! Αν γινει το θελω ετσι!!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#455 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 07 September 2008 - 10:41

Ρε παιδιά της πiou πiou δεν ήταν σπόιλερ αφού το δείχνει το opening! Τώρα αν θα γίνει αυτή η μάχη μένει να αποδειχθεί. Έχουμε δει και άλλες μάχες σε opening που δεν έγιναν.

Τώρα για τα άλλα δύο ο νοών νοείτω.

Για να καταλαβαινόμαστε σπόιλερ είναι ότι δεν δείχνει και ότι δεν έχει δείξει το άνιμε. Τέλος
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#456 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 07 September 2008 - 12:42

Φαινεται παντως οτι σιγα-σιγα φερνουν naruto-sakura πιο κοντα αν και πιστευω οτι θα αργησει να γινει κατι....

Επισης

Originally Posted by °•πίΟu-πίΟu•°™ Posted Image
Χαος!!!!! Ειναι απιστευτο!!! Τα σπας!!!! Εχω λυθει!!!!:hahaha::hahaha:

Τεσπα (lol) εμενα μαρεσε το επεισοδειο... Δεν εχω χρονο τωρα να το σχολιασω, αλλα θα το κανω αυριο μολις βρω χρονο.. Προς το παρον ενα θα σας πω:

αυτες οι 2 σκηνες ηταν ολα τα λεφτα!!!

Spoiler:
Posted ImageThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1297x296.Posted Image

Τρελη σκηνη συμφωνω ελιωσα οταν την ειδα!!!

Ειχα σταματησει το naruto για 2 εβδομαδες για να μαζευτουν 2 eps...
Επιτελους!!!Ξερετε τι ανακουφιση ηταν που ειδα την πλοκη να προχωραω τοσο γρηγορα???
Τουμπες εκανα:nanana::nanana::nanana:
Τωρα αν θα δειξει μαχη asuma-kakuzu θα το δουμε...

Ειναι και η κανουρια technique του naruto...

Εχουμε,εχουμε υλικο να ΔΟΥΜΕ!!!!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

#457 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 September 2008 - 19:38

Mπα σοβαρα τωρα εγω εχω παρατηρησει οτι τa opening παντα δειχνουν ενα κατι σαν preview του arc που ακολουθει... Πχ πριν ειχε τον Σορα.. Το hero's come back εδειχνε καποιους akatsuki που οντως εμφανιστηκαν πχ deidara στη σκηνη που βγαζει τη γλωσσα του οπως εδειχνς και τον Gaara ενω τωρα ας πουμε δεν τους δειχνει καν...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#458 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 September 2008 - 20:18

This is the most freaking awesome Naruto AMV i have ever seen!!!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0DcDvvcDM4o[/media]:wooi2:
Τέλειος συγχρονισμός και φοβερή μουσική!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#459 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 September 2008 - 20:45

χαχα ωραιο ειναι οντως!! Η πιο λολ σκηνη ηταν με τον πρωτο χοκαγκε που ουρλιαζει xD

Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου amv γιατι ειναι συγκινητικουλι με το παρελθον του Gaara

Gaara - Everything burns και ανατριχιαζω ολοκληρη..

Ενα αλλο το οποιο ειναι σαν το δικο σου (και μη σας ξεγελασει πως αρχιζει η μουσικη ειναι αυτο (το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να το δειτε ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!)
Και εχω αλλο ενα ωραιουλι αλλα ειναι bleach oποτε δε σας το δειχνω νια νια :hahaha:

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 07 September 2008 - 20:55.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#460 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 September 2008 - 23:05

Εμενα αυτο το επεισοδιο μ'αρεσε...Βεβαια το σχεδιο δεν ηταν τοσο καλο (βασικα τα προσωπα,δεν ηταν καλα σχεδιασμενα εκτος απο μερικες σκηνες). Το οπενινγκ μαρεσε παρα πολυ που προσθεσαν τον Χινταν και τον Κακουζου επιτελους...

Ανακοινωθηκαν τα τραγουδια που θα αντικαταστησουν αυτα που ακουμε τωρα στο ανιμε

Opening: CLOSER (Inoue Joe)
Ending:Long Kiss Goodbye (Halcali)

Αυτα απο τον Οκτωβριο.

Τωρα παμε σε κακα νεα. Τον Δεκεμβριο θα τελειωσει το Arc Hidan/Kakuzu. Και απο τον Ιανουαριο θα εχουμε νεο φιλλερ αρκ. Προφανως δεν ξερουμε με ποιους χαρακτηρες θα ειναι,αλλα ελπιζω να βλεπετε καπως,οπως και το προηγουμενο (εχω βεβαια ενα καλο προαισθημα για αυτο το φιλλερ αρκ,dont ask why,i just have [manga readers maybe will know]):tensai:.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#461 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 08 September 2008 - 00:15

Yeah seraph,you're right...I have a good feeling about this too...Παντως ακομη και αν δεν ειναι ωραια τα filler που θα δειξουν τουλαχιστον εχουμε naruto -only plot μεχρι το Δεκεμβρη...

Δεν ειναι και λιγο λοιπον αν σκεφτεις οτι ταλαιπωρηθηκαμε 2 μηνες απο fillers τα οποια βλεποντουσαν καπως οπως ειπε πολυ σωστα ο seraphimon
:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

#462 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 08 September 2008 - 01:12

E oxi,ρε γαμωτο.Κι αλλο φιλλερ αρκ;Δλδ ετσι θα μας πηγαινουν τωρα; ενα φιλλερ ακρ-ενα canon arc;;;

ΤΟ μονο καλο που βλεπω εγω σε ολη την ιστορια ειναι οτι ο ρυθμος (οπως και τωρα ) στο canon θα ειναι μια χαρα.Αλλα δεν φτανει μονο αυτο! Θελω και καλους animators god damn it στο canon!

Ενα Link ρε συ Seraphimon για να το δω γιατι δεν μπορω να το πιστεψω ακομα;:hahaha::hahaha:

Edited by sefiroth, 08 September 2008 - 01:18.

Posted Image

#463 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 September 2008 - 01:46

E oxi,ρε γαμωτο.Κι αλλο φιλλερ αρκ;Δλδ ετσι θα μας πηγαινουν τωρα; ενα φιλλερ ακρ-ενα canon arc;;;

ΤΟ μονο καλο που βλεπω εγω σε ολη την ιστορια ειναι οτι ο ρυθμος (οπως και τωρα ) στο canon θα ειναι μια χαρα.Αλλα δεν φτανει μονο αυτο! Θελω και καλους animators god damn it στο canon!

Ενα Link ρε συ Seraphimon για να το δω γιατι δεν μπορω να το πιστεψω ακομα;:hahaha::hahaha:

Δεν με εμπιστεύεσαι? Εμενα? Ειναι δυνατον να ποσταρω πληροφοριες που δεν ειναι σωστες?

Όπως και να 'χει αυτα λενε οι πρωτες πληροφοριες...Οτι τον Δεκεμβριο τελειωνει αυτο το αρκ,και τον Ιανουαριο θα αρχισει ενα νεο αρκ (φιλλερ) που μαλλον θα εχει σχεση με την Ακατσουκι...:smokingg: Thats all we know about it.
Εγω προτιμω να εχω φιλλερ (αν ταιριαζουν) μετα απο εναν κανονικο αρκ,παρα αυτο που ειχαμε στα 2 πρωτα αρκ (Διασωση του Γκααρα/Σασουκε >_<) ή ακομα χειροτερα αυτο που ειχαμε μετα το τελος του παρτ 1 ναρουτο:burningbe3:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#464 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 08 September 2008 - 02:46

ΠΑΑΑΑΑΛι filler? kusoo...

Εγω παλι κι ας ειμαι manga reader δεν καταλαβα προς τι το καλο προαισθημα... Αν οντως καταλαβες dbgoku θα μπορουσες να μου στειλεις ενα πμ να μου πεις?

Η να μου δινε ο Σεραφιμον ενα hint

(πειτε κατι καλο γιατι απο αυτο κρινεται αν θα συνεχισω το Naruto η οποια ειναι η αγαπημενη μου ανιμε σειρα αλλα δεν θα αντεξω απανωτο χτυπημα filler, hondoni!)

arigatou παιδια ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα ειναι 4 και δε δουλευει το νιονιο..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#465 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 08 September 2008 - 09:45

filler ark με Ακατσουκι; Χμμμ.....Now that is interesting! Αλλα και παλι δεν μπορουν να δειξουν straight Μεχρι το καλοκαιρι και μετα να βαλουν τα φιλλερς;;;

Σε εμπιστευομαι, αλλα ρε συ μεγαλε ασε μας να παρουμε μια ανασα :frozen:μολις τωρα βγηκαμε απο τα φιλλερς και χαρηκαμε 2-3 επεισοδια canon.:bike:
Posted Image